The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
Ha a game is kell vkinek, szóljatok<#wink>

MIMACSKA
Letöltöttem a Budha 3*2 CD-jét, de a negyediken csak két szám van.
Amúgy most legalább rájöttem, hogy a kevenc mykonosi oldalam alatt is buddha megy.
nézd csak....

<#puszis>

www.extragyongy.hu

Ha már ennyire képbe kerültek az RPG-k is. Még egy jó hír: az Icewind Dale magyarítás elkészült, letölthetõ!
<#eljen>
Na azért Vampire-ozok, de a Siege of Avalon Colletrons Edition nem semmi. Ehhez képest a starfoce. 😊)

aznapos. 😊) bibííí....

Atomreaktor
Én már adtam rá egy szép nagy voksot<#wink>

Atomreaktor
Leszedtem az Entent-t, ha kell a hely és másnak nem kell, akkor...
<#banplz>

Atomreaktor
Lol<#vigyor0>

IMYke2.0.0.0
Egy kis funny kép:
Vampire 1 láncfûrészes banda <#hehe>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szotyimutyi
<#wow1><#sniffles>

MerlinW

<#wave><#idiota>

[merlinw.org]

Axon
El sem tudom képzelni, mire is gondolhatsz.... <#awink>

LezLee
Ja, bár így nézegetve a képeket, ez a Still Life is képes lenne beszippantani. Meg még valami, de azt nem írom le, hátha vannak itt prüdek is 😊))) <#idiota><#banplz>
Axon
Akkor ha most 1-2 hónapig nem jelentkezel, akkor tudni fogjuk mi történt :-)

<#nyes>
LezLee
Na sikerült megoldani, hogy magyarosítással is induljon a BG. Mindössze 98-as kompatibilitási módban kellett elindítani a játékot. És hát hmmm, ölég jó. Ha nem vigyáz az ember, könnyen magába szippantja a játék. Hamar rá lehet szokni, mint a drogra 😊)) Tegnap épphogy egy kicsit nyomtam vele, és mire észbekaptam már 2 órája egyfolytában játszottam. Úgyhogy veszélyes üzem ez, kérem. Fogyasztása elõtt kérjük kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét! 😊))
Úgy rémlik egyszer igen, de már nem emlékszem hogy. Most nem sikerült :-(
Axon
Jövõhétre igérik a Microids új játékának, a Still Life-nak a játszható demoját.

Axon
Volt már hasonló élményem és mondhatom szörnyû egy helyzet.
Azóta csak a tuti, hétpróbás barátaimmal megyek sörözni, akikkel követjük egymást az asztal alá is ;-)

rorr
Ja a vampire1-rõl beszélek!

rorr
Tényleg valakinek sikerült a rejtett kardot kibányászni a csatornanyilásból a józsef csatornája 3 ban?Én már többször végigjátszottam de nem megy....

rorr
olvasd el az infot !ez egy házi készítésû dvd már alapban megtörve!Nem hivatalos kiadás!!!

reaper4
pisilni még csak-csak, de inni?
majd legközelebb....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Atomreaktor
emebr=ember😊

Atomreaktor
Hát gyerekek nem jött össze😞(( 16kor találkoztunk és már itthon is vagyok. Ez még ok, de hallottatok már olyanról, hogy 9 emebr közül egy, azaz 1 iszik alkoholt? Persze az én voltam, de egyedül nem az igazi se inni, se pisilni😊

RaveAir
A magyarítás annyiban ludas, hogy rossz volt a fordítás megszervezése. Tehát alap esetben csak a dialog.tlk file-t kellett volna felüliratni a régivel, de... De mivel rosszul oszottták szét anno a fordítást, ezért szükséges az override könyvtárat, valami 2-300 file-jával együtt felüliratni.

De minden le van írva a Fontos tudnivalók 2. pontjában, amennyiben a fordítást a Magyarítások Portálról szedted le.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Érdemes.
LezLee
Rendben Fõnök! <#worship>
LezLee
Hát most az egyszer nem irigyellek, mert olyan jól sikerült a múlt heti munkahelyi buli, hogy nem gondolok piára legalább....legalább....,hmmm lehet mégis bekapok 1-2 sört a haverokkal ma 😊)))
Axon
Mázlista... <#pias>

Atomreaktor
<#eljen>

Atomreaktor
Na én L, ma én rúgok be

IMYke2.0.0.0
Képzésen vagyok, este megnézem a dolgot, rendben?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LezLee
Kösssz. De többen is mondták, hogy a sztori miatt érdemes az 1-el kezdeni. Úgyhogy most várok.... csodára.......vagy Imykére 😊
Atomreaktor
http://www.microcer.co.yu/bgate/ Itt se látok semmi infót. És peccs nélkül?
Szedd le a BG2-õt, az mûködik😊)

LezLee
Na kiderült. Sajnos a magyarítás a ludas. A vicc az, hogy a BG-t pont azért szedtem le, mert van hozzá honosítás. Így most értelmét vesztette a 3,9 GB letöltése.
Egyetlen bizodalmam, hogy itt a fórumon a sok okos közül valaki kitalál valamit 😊 Pl. Imyke, õ a kompetens ebben a témában.
Imykeeeeee, hoooool vaaaaagy? Kellenééél, de nagyon 😊))
Atomreaktor
<#worship>

LezLee
Hát ha 2-3 emberkének is kell, akkor szívesen feltolom, mondjuk 5 cd, és úgy hallottam másnak is megvan, úgyhogy majd megosztozunk valahogy 😊))
Atomreaktor
Akkor ezt ugye megszavazzuk a szerverre?😉

Atomreaktor
Én úgy fél éve próbáltam és az akkori magyarítás plusz peccs nem akadt össze, de most biztos ez a ludas.

Axon
Pedig egyértelmû, hogy a két dolog (patch, magyarítás) közül az egyik.
Én a magyarításra tippelek, de egy újratelepítés eldönti ezt a problémát.

LezLee
Ja a vicc még az, hogy mielõtt fölraktam volna a magyarítást, meg a patchet, kipróbáltam és ment. Szóval tényleg nem tom mi a gáz.
LezLee
Na végre leért a BG. Fölnyomtam. Leszedtem a magyarítást. Írta, hogy szedjem le a frissítést. Leszedtem. Indítom. Megjelenik egy kis ablak. Play. És SEMMIIII. Nem indul a ge.ije. Pedig mennyit tököltem vele, mire lejött, már próbálnám ki ezerrel, erre meg nem akarja a jót. Ezt mitõl csinálhatja? Ötletek?
Atomreaktor
néhez=névhez😊

Atomreaktor
És sok évig tartana, mire leangolosítják😊
Sõt! Megvesszük a szerzõi jogokat és mindennemû Longest Journey néhez a mi engedélyünket kell kérniük😉
Megyek intézkedni...<#phone>

MerlinW
- Ferike, mi akarsz lenni, ha nagy leszel - (Ásítva) Télen medve, nyáron tanár.

[merlinw.org]

MerlinW
írjuk meg mi TLJ2-õt és adjuk kielõttük... hehe mekkora vaskalapács lenne nekik😄D És azt angolosítani kéne nekik... háháhá<#ravasz1>

[merlinw.org]

Gumicsirke szimulátort a népnek (ertéeles lógóval). 😊

A vicc az, hogy a TLJ2-nek elvileg január 11-én ki kellett volna jönnie.

....gumicsirkés. ...szerintem