The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
Téged is "THAN GIANG NAM"-nak hívnak? 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
:-)))

Atomreaktor
Ilyen a szerelem😊

Axon
Beledugtam a fejem egy vödör vízbe. Már jól vagyok. Szépen visszaraktam a Flashgetet és leszedtem a spyware doctort. Nem volt kérdéses számomra, hogy melyiküket fogom választani.

Atomreaktor
Na akkor én se rakom fel😊

Atomreaktor
<#worship>

Atomreaktor
😊))))))))))))))

Axon
Na nekem aztán írhatnak. Nálam leszerepelt.

Axon
vazzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ez a rakás-kaki letörölte a flashget programomat!!!!!!!!! <#violent><#violent><#violent><#boxer><#boxer><#mf3><#mf3><#gun>
Hogy az a jó..............................síp síp síp síp síp........

MerlinW
Azért sok szépet írnak róla, persze fene se tudja menniy igaz ezekbõl..

"The cream of the software crop! We highly recommend this download."
Rated 5/5 by CNET download.com

http://www.pctools.com/spyware-doctor/

[merlinw.org]

MerlinW
nem bánt az semmit...

[merlinw.org]

Axon
Na "megvettem". Az adaware+spybots után is 233 darab "izét" talált. Na persze most is ott vannak a flashget állományai, csak azt nem tudom, hogy ha a törlést nyomom neki, akkor keszedi nekem ezt a remek kis letöltõ programot? Remegõ kézzel, de leokézom...

Axon
Nem is hajlandó leszedni ezeket, mivel még "nem vettem meg" <#awink>
Na gyorsan "megveszem" majd elõször végignyomom rajta az adaware+spybots párost és ezután ismét lefuttatom. Ha csak a flashget wav állományai maradnak mint roppant veszedelmes kémprogramok, akkor hamar elfelejtem ezt a szuper csodát, de ha talál valami érdemlegeset is, akkor marad.

Axon
Most nézem miket talált. A Flashget program összes file-ját spyware-nek detektálta. Az összes txt, gif, wav file-t spy-nak ismeri fel. Mégsem olyan jó ez a program mint elsõre gondoltam.

Axon
Én nyertem.... 233 izét talált a Spyware Doctor <#merges2>
Pedig fent van az adaware és a spybots, bár az is igaz, hogy a héten még nem futattam le õket, de általában 10-15 db-ot szoktak találni.

Ok!
most épp amiga emulátort és game-eket nézek...megint elkapott az amiga-láz!

http://www.back2roots.org/Games/HD-Games/

Atomreaktor
Ha Arthur 2-õt kipróbáltad és azt mondod, hogy érdemes vele foglalkozni, akkor én majd kérnék egy feltöltést😉

Az Arthur II ma hajnalba ért le. 3CD. Pénteken, holnap után behozom a vinyót, azt viszem haza egy másik progival, melynek neve Darkened Skye (2CD)

Atomreaktor
Adjunk a rohadékoknak

Atomreaktor
😉 rakom én is😉

IMYke2.0.0.0
Te jószagú... nálam is talált, pedig épp ma futtattam le Ad-Aware-t és SpyBot-ot! Beszarok! 18 darabot kapott el!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Hm, ezt akkor én is kipróbálom. Nálam Ad-Aware, Spybot S&D és System Mechanic 5 van. De úgy látszik semmi sem elég😊

MerlinW
Most a Spyware Doctort használom, elég jó... 120 izét talált míg adaware, spybot, spísweeper, tisztának nyilvánított.😊

[merlinw.org]

Randal
Na akkor mi fog felkerülni az ftp-re?😊

Atomreaktor
Hi! letesztelted már Arthur-t? rövid beszámolót kénék, ha igen😉

Atomreaktor
Hát ja, nekem 3fajta Spy-írtóm van otthon😊
Mindegy nekem nem jött be a nod, dehát ezért van ennyi portéka, hogy mindenki kedve szerint válasszon😉

pluhi
NOD32 fenn van fél éve, észre sem lehet venni. Egyáltalán nem terheli a rendszert. Más kérdés, hogy kicsit feleslegesnek is érzem, a virus nagyon ritka manapság (néha fog egy trojainak vélt valamit). Spyware-re kell készülni, mert az dõl befelé rendesen.
MIMACSKA
A nerom ki van crackelve, de a hozzá lévõ wave editor csak kipróbálható volt!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Direkt nem ingyeneset kértem, de azért köszi!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
puszcsika

www.extragyongy.hu

MerlinW
Ha mondasz egy verziószámot, mondok nero serialszámot

[merlinw.org]

Atomreaktor
Indítom az IWD2-õt!

nagykispeter
www.andr.net
itt mindenhez találsz többnyire

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Atomreaktor
Felért az Icewind Dale mindkét cd-je! Boncsad, tõcsed😊

Atomreaktor
Pedig én is ezt javaslom: AVG Anti-Virus Free Edition (www.grisoft.com). Ingyenes, naponta frissítik is, megtalál mindent, és nem eszi meg a rendszert, mint a nod😊 Más kérdés, hogy vírusírtó mellé mindenképp telepítened kell egy spy keresõt is.

MerlinW
audiograbber-hez írtam olvasel.txt
nod32 telepítése elõtt olvasd el a mellékelt HOWTO-t

fent van mindkettõ

[merlinw.org]

MerlinW
köszi Imy😊 Ebben az esetben azt mondom "olcsó húnak híg a leve"😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
INGYENES vírusírtók...

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
vírusírtó is megy: NOD32

[merlinw.org]

MerlinW
Audiograbber
töltöm felfele

[merlinw.org]

MIMACSKA
Hellóú srácok!

ha van valakinek egy egyszerû használható zenei szerkesztõje, amivel wave-ból mp3 ba tudnék tömöríteni, kérlek benneteket tegyétek már fel az FTP-re. A neros lejárt és nem találok hozzá cracket! :C

(És még egy jó vírusírtóra is szükségem lenne))<#zavart1><#zavart1>

www.extragyongy.hu

Atomreaktor
Távolabbi tervek?😉

RaveAir
Szépen halad. Terveztem, hogy valamikor a hónapban ki lesz adva egy köztes verzió, de elfoglaltságaim miatt, nem tudom, hogy mennyit fog csúszni. De megnyugtatnék minden érdeklõdõt, hogy a dialógusok és a tárgyak fordítása szépen halad, valamint az IWD kieg lefordítása után a fordítók száma is emelkedni fog, ami gyorsítja a munkát.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Szerintem is túlzás, hogy katartikus élmény lett volna. A BG-hez viszonyítva inkább a Diablóhoz hasonlít, ugyanis néhány dolgot leszámítva, csak kaszabolni kell az ellent.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

szotyimutyi
Te fordítod az Icewind dale II.-t? Hogyan áll?

Atomreaktor
Na azért ne essünk túlzásokba😊

Axon
Nem a fordítás hiányosságai miatt hagytam abba. Annak is örültem, hogy elkezdeni teljesen magyar nyelven tudtam hiszen általában az elején kap az ember egy nagyobb mennyiségû szöveganyagot, amibõl megtudja a legfontosabb tudnivalókat. Engem egyszerûen nem fogott meg. Talán akkor kellett volna vele játszanom amikor megjelent. Biztos vagyok benne, hogy katartikus élmény lett volna.

RaveAir
Nehéz is lett volna lineárisan fordítani. A dialógusok fordításában meg lehetett oldani, hogy elõször egy területre vonatkozóan csináljuk meg a párbeszédeket, de különbözõ egyéb elemnél nem lehet tudni, hogy mikor fordulnak elõ a játékban. Valamint egyes dolgok függhetnek képességtõl, képzettségtõl, szinttõl, kaszttól, fajtól.

Wanted
Fõleg most, hogy a magyarítása szintén kezd a végéhez érni.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Atomreaktor
Sztem a harc sem volt az igazi benne😉
De attól még, hogy lehúzzuk, el lehet vele lenni és a zátlagnál is jobb.