The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C16-os korszakom egyik szívfájdalma volt ez a program. A neve Bölcsek köve.
Ez egy misztikus név volt C16/Plus4 körökben. Ez az egyetlen magyar fejlesztésû, nem szöveges kaland játék. Talán a legjobb kaland játék amit plus4-re valaha is írtak, nem csak magyar területen. Nos ebben a játékban mindannyian elakadtunk a legelején. A gond meg az volt, hogy rossz volt a játék törése. Ami miatt azt hittük, hogy ezért nem tudunk tovább menni a játékban.
Most leszedtem egy plus4 emulátort, na meg ezt a remek programot. Na meg van hozzá egy angol nyelvû végigjátszás. Simán tovább tudtam menni. Mondjuk eleve rossz volt az akkori elképzelésünk a kalandjátékokról. Ma már leírás nélkül is ment volna.
Egy remek kalandjátékkal nyomultam.
Itt van néhány kép:

De már nagyon várom, hogy elkészüljön.
Siessetek 😄D
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Az interstate 76 és a két Icewind Dale mehet törlésre, ha már nem kell senkinek. A KOTOR 2 még marad, mert szólt valaki, hogy maradjon a jövõhétig.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Na, mikor tölthetem már fel a Mos-t?
A The Longest Journey-hez?
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
elore is koszi, de tenyleg nincs szabad 5-6 órám, hogy végigolvassam a full topicot, majd talan maskor.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
vagy amivel forditani lehet, akarmi
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A probléma csak az, hogy ezt egyedül szintúgy nem lehet fordítani, mint a Vampire 1-et...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A TLJ magyarításának készítését?
Amikor rákérdeztem a szándékra, senki sem sietett segíteni...
Valamit tudtok?
Multkor belefogtam, de valami grafikai bibi volt és bosszus lettem, es abbahagytam
www.extragyongy.hu
LOL😄
[merlinw.org]
A TLJ magyaritassal hogy alltok? Csak megkerdem.
Egyebkent en is csipem a JackOrlandot, meg a Lucasarts Gmezet.
Sztem ma lent lesznek mar ejjel vhogy.
Mikor lesz mar fent MOS?
Ugy tolnam mar.
Meghat lassan itt a Still Life is.
A honlap jo otlet, sztem.
Na, Jack Orlando fenn van. Elindítom a Nautilust is (1CD). Ok?
Pedig régebben hatalmasakat multiztam, de egy ideje már nem tudok.