The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Apám ha tudnátok!

C16-os korszakom egyik szívfájdalma volt ez a program. A neve Bölcsek köve.
Ez egy misztikus név volt C16/Plus4 körökben. Ez az egyetlen magyar fejlesztésû, nem szöveges kaland játék. Talán a legjobb kaland játék amit plus4-re valaha is írtak, nem csak magyar területen. Nos ebben a játékban mindannyian elakadtunk a legelején. A gond meg az volt, hogy rossz volt a játék törése. Ami miatt azt hittük, hogy ezért nem tudunk tovább menni a játékban.
Most leszedtem egy plus4 emulátort, na meg ezt a remek programot. Na meg van hozzá egy angol nyelvû végigjátszás. Simán tovább tudtam menni. Mondjuk eleve rossz volt az akkori elképzelésünk a kalandjátékokról. Ma már leírás nélkül is ment volna.

Axon
Ismét egy unalmas délutánt kellett végig ügyelnem az internet szobában.
Egy remek kalandjátékkal nyomultam.
Itt van néhány kép:

Atomreaktor
Mire lesz valami, ötször végigviheted😉

moonster
Én még nem játszottam végig a TLJ-t, ezért nem szertnék belefolyni a fordításba,mert akkor csökkenne az élvezet.
De már nagyon várom, hogy elkészüljön.
Siessetek 😄D
Atomreaktor
Én máris dobok rá egy szavazatot😉

Wanted
Ok. Jelezzétek, ha igény van rá.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Atomreaktor
Thx😉

Atomreaktor
Akkor két Id-vel meg is van oldva a gondunk😉 Thx😉

Ok! Én lassan, úgy fél óra múlva lépek. Holnap ilyentájt online leszek, akkor elkezdhetem a feltöltést, ami szerintem úgy este 6 felé fenn is lesz (4CD).

Axon
A Nautilis friss feltöltés, még biztos sokan nem szedték le, többek között még én sem, bár 1-2 óra és lent lesz.
Az interstate 76 és a két Icewind Dale mehet törlésre, ha már nem kell senkinek. A KOTOR 2 még marad, mert szólt valaki, hogy maradjon a jövõhétig.

Atomreaktor
Upsz, az sem lenne majd rossz, de most épp a MoS-nak ügyködünk hogy legyen helye😊

Wanted
Nálam van a ToEE. Töltsem fel, vagy várjak vele?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Atomreaktor
Jack papa és Nautilus akkor mehetne törlésre, ha kéri ismét vki én visszatöltöm neki, Interstate 76 is mehet törlésre, ha minden igaz, de várjuk meg a reakciókat😊 És akkor már meg is lesz a hely MoS-ra)

Én speciel az AGON fordítását magyarra vállalnám. 😊))

Na, mikor tölthetem már fel a Mos-t?

LezLee
Pedig nagyon tanúlságos olvasmány lenne! <#idiota><#beka3><#awink>
Atomreaktor
Arra gondolt sztem.

IMYke2.0.0.0
Mihez készítünk magyarítást?
A The Longest Journey-hez?

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
jah, kerdes, van it vmi 7000üzenet, amit nem nagyon van kedven vegigolvasni, pl a lap aljan is a joey c. vigjateksorozatrol va nszo, gondolom van egy halom off-topic, csak egy kerdesem volna, keszit most valaki magyaritast? vagy kezdjek neki egyedül? meg ugye, ha keszit, akkor mivel, meg ki?
elore is koszi, de tenyleg nincs szabad 5-6 órám, hogy végigolvassam a full topicot, majd talan maskor.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
kerdesem lenne... gondoloztam forditason en is, csak azt nem futom, hogy hogyan? HEX-editorral lefordtottam egy-két sort, mûködik is ékezetestöl, csakhat hexaban kicsit nehez lenne. nem tud valaki vmi utilitirol, amivel ki lehet bontani az egeszet?
vagy amivel forditani lehet, akarmi

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Én be tudok segíteni.

IMYke2.0.0.0
Pontosítok: mindenki a szegényes angol tudására hivatkozva mosta kezeit.
A probléma csak az, hogy ezt egyedül szintúgy nem lehet fordítani, mint a Vampire 1-et...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mit értesz ez alatt?
A TLJ magyarításának készítését?
Amikor rákérdeztem a szándékra, senki sem sietett segíteni...

moonster
Ügyesen átsiklott mindenki a Hun a TLJ HUN? kérdésen.
Valamit tudtok?
Multkor belefogtam, de valami grafikai bibi volt és bosszus lettem, es abbahagytam
Atomreaktor
😊

LezLee
Egy költõ veszett el benned.... de jól! 😊))
MerlinW
heh, a francba veled Petõfi, sehol sem vagy...

[merlinw.org]

MerlinW
aludni is kéne tomtom... de nem megy, hogy mér azt nemtomtom...

[merlinw.org]

MerlinW
tomtom

[merlinw.org]

MIMACSKA
tudod mér! ....

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#puszi><#puszi>

www.extragyongy.hu

MerlinW
"Soha nem tudni, mit veszel be. Szép lenne ha zárjegyeznék, de hát a világbéke se lenne rossz."

LOL😄

[merlinw.org]

MerlinW
Köszi😊
Banner javítva😊

[merlinw.org]

moonster
Hey Atomreaktor!

Mirol irjak, milyen leírásra gondolsz?
Ha pontosítod, akkor betudok segíteni.
Atomreaktor
Hi!
Akkor várunk Téged is szeretettel néhány leírás kíséretében😉)
(Persze az sem muszály.)

moonster
Öcsém Merlin, ha te csináltad a Bannert fenn, akkor minden elismerésem. Ugyes munka. A chat WEB helyen lehetne, WebChat, vagy kesobb ezen az oldalon lesz fenn minden, a teljes kalandoldal?
moonster
Sztok!
A TLJ magyaritassal hogy alltok? Csak megkerdem.
Egyebkent en is csipem a JackOrlandot, meg a Lucasarts Gmezet.
Sztem ma lent lesznek mar ejjel vhogy.
Mikor lesz mar fent MOS?
Ugy tolnam mar.
Meghat lassan itt a Still Life is.
A honlap jo otlet, sztem.
Atomreaktor
<#worship>

Axon
OK!

Ulti onlineba...HL2 hungarian ulti card games Deatmacth-be. 😊))

Na, Jack Orlando fenn van. Elindítom a Nautilust is (1CD). Ok?

Atomreaktor
Igaz<#nevetes1>

Axon
Hát, ööö... ez tuljadonképpen nem is játék. Nevezzük hardvertesztnek. A multizást pedig, a hálózati rendszer terheléses viszgálatának <#awink>

Axon
Végül is az is egy játék :-)

Atomreaktor
😄

Atomreaktor
Az sem rossz, amikor a melóhelyrõl tud játszani az ember😊)

Atomreaktor
Nem szép dolog<#ravasz1> 😊

Úgy olvastam, hogy "hatalmasat ultiztam". 😊)

Axon
Sajnos a multival az a problémám, hogy a munkahelyi tûzfal nem engedi <#shakehead>
Pedig régebben hatalmasakat multiztam, de egy ideje már nem tudok.

Axon
Hohóó! Akkor nekem lesz egy eredeti példányos syberiam. A melóhelyemnek ugyanis elõ van fizetve, így minden hónapban jön. A játékokat pedig lenyúlom belõlük <#kacsint>

Atomreaktor
Most már csak egy fél éves szabadság kéne😊

Bizony nem lenne rossz, de ez most nincs elérhetõ közelségbe. De, majd azon leszek.😊