The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes, régebben csak rip verziókat tudtam lehúzni, így a 2-3cd-s gammák kimaradtak 5-6 éve. De 4 éve már a "naposabb" oldalt látom. 😊
Gyönyörû hétvégém lesz, nem is kell a Mos😊)
(Ezt azért ne vedd komolyan)😊
(2CD)
És a jól lehúzott TimeLine, ami 2CD. Érdekes, 1-2 helyen csak 1cd-sként írják. Gyanús! http://www.gamespot.com/pc/action/timeline/screenindex.html
. The Original 96-97 release:
This version may be difficult to get to play on the newer computers because of its need for an older VESA driver (for video card). We also had difficulty getting the sound to work well for us.
2. The Director's Cut 2001 release:
This version ran beautifully for us under Win 98 and the music was the way it was meant to be heard. Absolutely great music. Runs under both Win 95 and Win 98 requiring DirectX 8.0. A new section was added to this version with several new rooms, new inventory items were added and some old red-herring type inventory items (of which there are many) now became significant.
ez megy most fel
Akkor nálam sokkal nagyobb fan vagy, mert én mindig beleuntam a vége felé😊 Esteleg egyszer nyomhatunk majd multy partit, még egy embernek is tudok szólni, 3-an már egész jó lenne😉
Hátránya, hogy egy idõ után unalmassá válik, de ilyenkor jöhet egy-egy multi party😉 Plusz vannak kemény pályák amikenen rendesen meg kell izzadni. De ha igazán bele akarsz mélyedni, akkor a Heroes 1-el kezdjed! De kamion, az meg a 2 volt az igazi sztem.
Hogy álltok a Heroes4 sorozattal?
Próbáltátok, szeretitek, esetleg nincs meg?
Nekem megvolt anno - amikor megjelent - az angol verzió, de nem igazán kötött le. Most beszereztem a magyar verziót, na meg a két plusz küldetést lemezt szintén magyarul. Annyit tudok mondani, hogy remek.
És ugye tudod:<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Na, komolyra fordítva...én holnap délután v. szombat délután (az tutibb) fel tudom tenni a 4CD cirka kb.3 óra alatt, ha jó!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kinek mikor lenne jó egy csetparty, amin megbeszélnék az alapokat?
Pl. Péntek este?😉
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Végigjátszásokat tudok angolról "tránszlételni", ha nagyon szükséges.
De, persze, sokkal jobb, ha magyar emberke, magyarul, saját élményei alapján megírja azt - mondjuk helyettem és nekem <#hehe>#hehe>
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez olyan volt, mint mikor bátyám elment csónakkal horgászni és hívott minket mobilon: "Sziasztok. Képzeljétek beleesett a botom a vízbe. látszik is az alján...Lemerülök..." Katt.
Erre persze anyu bepánikolt, hogy Úristen lemerül a vízbe, miközben csak a telefonja merült le😊
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Elõre is köszi.
Szóval ToEE nincs senkinek?😞
Na mindegy bele nem halok, de ha nem kiabál senki Interstate 76 miatt, akkor mehetne a helyére😉 Aztán ha mégis kell vkinek én vállalom a visszarakását.
Na, ennek örömére dolgozom egy kicsit!!!
<#vigyor0>#vigyor0>
Úgy sincs annyi hely a szerveren, és különben is...pár hónap múlva már meg lehet itthon is venni 10990 forintért, akkor meg? 😊))