The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah, imyke! kalandjátékot még nem nagyon fordítottak magyarra. volt asszem a monkeyisland3, meg a grimfandango, a broken sword2-3, meg a 2 syberia. en most a longest jurneyben asszem a 6. chapternl járok, de már így is több idõt vett el, mint az lõzõek együttvéve, najó, a monkeyisland3 kurva nehez mert teljesen mas logikat követ. de akkor is.
egy szó mint 100, ha ezt lefordítod, az lesz a szerintem a leghosszabb munka, amit valaha valaki fordított. Én most a Deus Ex fordításában segédkezem, de ha végeztünk, akkor asszem beszállok ebbe. nincs sok idõm, kettõt nem vállalok be egyszerre, a deusexet is csak néha csinálom. egyet mondok: sok sikert! és gratulálok az izlésedhez!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Leszedtem, bár nem az én stílusom, túl nehéz, nagyobb hangsúlyt fektettek a taktikára benne. Néhány eleme miatt olyan fps-stratégia keverék.
Az Egypt3-ról van szó.😉
1 csomó egyeztetést + miegymást 😊 egyszerûen + tudnánk beszélni. szvsz
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szerintem a KOTOR2 mehet a levesbe.
Akkor KOTOR2 mehet a levesbe, vagy még nem?
Csak szólj hogy kb mikorra lesz fennt mert akkor úgy próbálom ütemezni magam, hogy le tudjam szedni okosan és gyorsan
Múltkor megkértem havert, hogy kapja le az IWD-ket meg az Interstate-t, errefel nem szedte le.
Nem lehetne vhogy megoldani ezeket?
Mondjuk Vki kiírná ezeket DVD-re és elküldné nekem.
Tehát kellene:IWD 1+kieg, IWD 2, Interstate 76😊 vagy a ToEE helyette😊
jó lenne Iso formátumban, ha ráférnek dvdre.
Köcke😊
A Nautilus az jó gamma, nekem is megvan.
Bocs ha ennyire macerás vagyok.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kalandot úgy hívják, hogy:
banki hitel ügyintézés <#wilting>#wilting>
MoS-t majd csak a most szombaton kezdem.
<#smile>#smile>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Menürendszer - 100%
Lion on the Streets (Álom) - 100%
1. fejezet - ~50%
Az biztos, hogy egyetlen küldetéssel is iszonyatos mennyiségû idõ megy el. Talán picit nehezebb is mint a 3. rész. Na meg új stratégiákat is kell bevetni.
Az angol/magyar nyelvû verziókról lehet vitatkozni. Az tény, hogy a patch-ek nem jelennek meg a magyar verziókhoz. Általában csak az angolhoz, esetleg német és francia. Bár elboldogulok az angol szüvegekkel, de ilyen hatalmas mennyiségben már fárasztóak és nem tudom élvezni a játékot. Ezért örültem a magyar verziónak és ezért tudok haladni a játékban. Mondjuk ez a kaland játékokra is él. Sokkal szívesebben játszok egy magyar nyelvû kalandjátékkal, mint egy angollal.
Az általad említett 'Half-Dead' küldetést feltétlenül meg fogom nézni.
De jó lesz gyakorolni
www.extragyongy.hu
Elárulom, én így, fordítva, tesztelve fogom végigjátszani elõször a játékot 😊
Elõször végigjátszok egy részt, s aztán fordítom.
Szöveget küldhetek, csak ki kell szednem õket.
szotyimutyi is kap, mert õ is jelentkezett!
Aztán meg majd szükség lenne további tesztelõkre is <#nyes>#nyes> - igaz, nem holnap lesz kész a magyarítás... <#schmoll2>#schmoll2>
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------