The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
Azér még volt egypár😉 De a lényegen nem változtat, télleg nem semmi meló.

takysoft
nekem csak 1 kerdsem lene, a szövegeket hogy szedtétek ki a játékból?
jah, imyke! kalandjátékot még nem nagyon fordítottak magyarra. volt asszem a monkeyisland3, meg a grimfandango, a broken sword2-3, meg a 2 syberia. en most a longest jurneyben asszem a 6. chapternl járok, de már így is több idõt vett el, mint az lõzõek együttvéve, najó, a monkeyisland3 kurva nehez mert teljesen mas logikat követ. de akkor is.
egy szó mint 100, ha ezt lefordítod, az lesz a szerintem a leghosszabb munka, amit valaha valaki fordított. Én most a Deus Ex fordításában segédkezem, de ha végeztünk, akkor asszem beszállok ebbe. nincs sok idõm, kettõt nem vállalok be egyszerre, a deusexet is csak néha csinálom. egyet mondok: sok sikert! és gratulálok az izlésedhez!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

szotyimutyi
Üsse kavics! 😊

Atomreaktor
thx😊

reaper4
nesze a szavazat 😄D

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Atomreaktor
Én meg épp az összetettebeket szeretem, szal nekem tuti be fog jönni😉 Fel tudod majd tolni, ha még azért másnak is kell rajtam kívül😊

LezLee
Ha szereted a taktikai, több játékost irányító shootereket, akkor tetszeni fog. Jó kis játéknak látszik pedig, csak nem nekem való. Azért szedtem le, mert aszittem ez is olyasmi lesz, mint a Cod, meg a United Offensive, de sajnos tévedtem. Ez sokkal nehezebb, nem az én idegeimnek való... 😊))
Atomreaktor
Hoppá😊 Dobjatok még rá pár szavazatot plz😉

LezLee
Nekem már megvan! 😊))))

Leszedtem, bár nem az én stílusom, túl nehéz, nagyobb hangsúlyt fektettek a taktikára benne. Néhány eleme miatt olyan fps-stratégia keverék.
Atomreaktor
Na tessék itt egy idevágó gamma is😉, ami nem lenne rossz: http://www.pcdome.hu/review.php?id=1665
Az Egypt3-ról van szó.😉

Atomreaktor
A driver3-ba is jó lenne belekuksizni😊) na mindegy nekiállok dc-n, nem akarok off dolgokat kérni😊

Atomreaktor
Egy nagy offos kér(d)ésem lenne: Brothers in Arms-al hogy álltok? Ma került ki a netre. Meglesz vkinek elõreláthatólag, vagy álljak neki dc-n?

reaper4
van msn címed? v az amit e-mailban küldtél?
1 csomó egyeztetést + miegymást 😊 egyszerûen + tudnánk beszélni. szvsz

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Axon
A banki hitel ügyintézésben elakadtam. Jó lenne egy magyar nyelvû végigjátszás, de ha van valakinek egy értékbecslõt hatástalanító cheat-je, akkor az feltétlenül szóljon <#violent><#falbav><#ijedt>

Axon
KOTOR II törölve.
Így jó nagy hely felszabadult, lehet feltöltögetni.

Sorry! Én az IWD2 bonus disc-jére gondoltam, ami 25MB.

Kieg.-et keresek, ha kell.
Szerintem a KOTOR2 mehet a levesbe.

Atomreaktor
Kieg nincs. Ma este elkezdem tölteni, másnap délutánra már fenn lesz. Szóval holnap este már tuti, hogy szedheted is😉
Akkor KOTOR2 mehet a levesbe, vagy még nem?

Randal
IWD1+kieg(ha van) vagy ToEE😊
Csak szólj hogy kb mikorra lesz fennt mert akkor úgy próbálom ütemezni magam, hogy le tudjam szedni okosan és gyorsan

Atomreaktor
Én visszatöltöm õket, ha kell. Melyikkel kezdjem?😉

Randal
Bakker, ezt most jól megszívtam.
Múltkor megkértem havert, hogy kapja le az IWD-ket meg az Interstate-t, errefel nem szedte le.

Nem lehetne vhogy megoldani ezeket?
Mondjuk Vki kiírná ezeket DVD-re és elküldné nekem.
Tehát kellene:IWD 1+kieg, IWD 2, Interstate 76😊 vagy a ToEE helyette😊
jó lenne Iso formátumban, ha ráférnek dvdre.
Köcke😊
A Nautilus az jó gamma, nekem is megvan.
Bocs ha ennyire macerás vagyok.

Atomreaktor
😄
Végigjátszást vigyél magaddal😉

IMYke2.0.0.0
Ajajjaj, én ahhoz idõ cheat-et használnék... <#hehe>

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Én ma délután egy sokkal keményebb kalandjátékba csöppenek. Hihetetlen fejtörõk, gigantikus rejtélyek, kaland, játék, kockázat minden egyben ami egy igazi hardcore kalandjátokosnak innyec falat.
A kalandot úgy hívják, hogy:
banki hitel ügyintézés <#wilting>

Atomreaktor
Ajaj😊) A Koponya jól nyomja😉

Atomreaktor
😊

szotyimutyi
Jó annak, aki beosztja! Mindig van vmi a tarsolyában! .))) Amellett türelmes ember vagy, ugye?<#wink>

Én tegnap egy kicsit "retróztam" (Curse of ) Monkey Island 3-aztam, magyarítással. Iszonyatosan sokat lehet rajta röhögni. 😊)
MoS-t majd csak a most szombaton kezdem.

szotyimutyi
Az már igaz,nem mintha én unatkoznék! 😊) MoS készen, bár az utolsók között kullogva kezdtem.

Atomreaktor
Megjött a tavasz, nem kell már mindenféle bogyókon élnünk.

Atomreaktor
Uborkaszezon? Azt sem tudok mihez fogjak, annyi mindennel el vagyok maradva😊) Persze nem a most megjelentekre gondolok😊 MoS-t végigvitted már?

szotyimutyi
Gyerekek, Bogyóék zuhannak, láttátok? Megjelenhetne már a beígért gammák közül vmi végre. Ezt az uborkaszezont. Legalább elõszedjük a jó kis régi gyöngyszemeket, nem?
<#smile>

IMYke2.0.0.0
Hát ja, de míg a 13 fejezetet rendesen lefordítom / lefordítjuk... <#guluszem1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Szuperül hangzik. Nemsokára léphetnek a tesztelõk.

Axon
Említettem, hogy sajnos a multi nem megy a munkahelyi tûzfal miatt. <#shakehead>

IMYke2.0.0.0
Érthetõbben:
Menürendszer - 100%
Lion on the Streets (Álom) - 100%
1. fejezet - ~50%

IMYke2.0.0.0
Én csak azért nem szerettem a Heroes 3 multit, mert meg kellett várni az ellenfél körét... hihihihih

IMYke2.0.0.0
Hát, ha még azt is elmondanám, hogy a menürendszer, az Álom és az elsõ fejezet fele már készen is van...

Atomreaktor
😄
Beszéltem barátommal õ is benne lenne egy Heroes 3 multipartiban😉

IMYke2.0.0.0
<#nevetes2>

Axon
A képek láttán elengedtem egy orbitális "Hikaaaaaaaaaaaa"!!!!!" kiáltást, aminek hatására az egyik koleganõm dugta be a fejét az irodámba, némi vakrémülettel az arcán. Szinte láttam, hogy hátra tett kezeiben egy kisebb vázát szorongat, támadás esetére, a másikban pedig a mobilját, amelyikkel már forró drót kapcsolatban állt egy elmegyógyintézet rohamkocsijával...

Axon
A 4 napos ünnepen szinte csak a Heroes 4-et nyúztam. Kijelenthetem, hogy tényleg a 3. rész volt a csúcs. Nem hiszem, hogy ennyi idõ alatt ilyen sokat öregedtem/fásultam volna ebben a témában.
Az biztos, hogy egyetlen küldetéssel is iszonyatos mennyiségû idõ megy el. Talán picit nehezebb is mint a 3. rész. Na meg új stratégiákat is kell bevetni.
Az angol/magyar nyelvû verziókról lehet vitatkozni. Az tény, hogy a patch-ek nem jelennek meg a magyar verziókhoz. Általában csak az angolhoz, esetleg német és francia. Bár elboldogulok az angol szüvegekkel, de ilyen hatalmas mennyiségben már fárasztóak és nem tudom élvezni a játékot. Ezért örültem a magyar verziónak és ezért tudok haladni a játékban. Mondjuk ez a kaland játékokra is él. Sokkal szívesebben játszok egy magyar nyelvû kalandjátékkal, mint egy angollal.
Az általad említett 'Half-Dead' küldetést feltétlenül meg fogom nézni.

Atomreaktor
Ja, furák ezek a szerdai hétfõk😊

Mondjuk hülyén írtam. Hogy lehet egy kép magyar nyelvû? 😊)) Nem hiába, hétfõ van!!!

Jól látom? A TLJ elsõ (publikus?) magyar nyelvû képei? 😊))

Atomreaktor
Nekem is jöhet szöveg próbaképp!! Aztán lehet én is levesbe kerülök, de nekem is megmondhatod😉

MIMACSKA
Jó, tényleg küldj! Én lefordítom és átküldöm neked, de ha nem felel meg a szinvonaladnak akkor szólj nyugodtan, nem sértõdöm meg. Még sosem csináltam, ilyet! 😄
De jó lesz gyakorolni

www.extragyongy.hu

reaper4
én is jelentkeznék. remélem mire kész lesz, idõm is lesz.

IMYke2.0.0.0
Természetesen lehetsz tesztelõ!
Elárulom, én így, fordítva, tesztelve fogom végigjátszani elõször a játékot 😊
Elõször végigjátszok egy részt, s aztán fordítom.

Szöveget küldhetek, csak ki kell szednem õket.
szotyimutyi is kap, mert õ is jelentkezett!

Aztán meg majd szükség lenne további tesztelõkre is <#nyes> - igaz, nem holnap lesz kész a magyarítás... <#schmoll2>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

MIMACSKA
nyami....

www.extragyongy.hu