The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát remélem már mindenki gyártja a leírásokat😉 és gondolkozik az ötleteken😉
Szóval mindent egybevéve az idegesítõ hibákon kívül élvezetes játék, de amennyire a készítõk beharangozták - pl. a Longest journey kihívójának titulálták, aminek a nyomába se ér szerintem - annyira nem lett jó. Szóval nem lesz az év kalandjátéka, hiszen még hátravannak olyan bíztató nevek, mint a Still Life, illetve a Nibiru...
Bár még nem haladtam túl sokat, már most herótom van a sok kutyagolástól (a TLJ-t is utáltam emiatt). Egyszerûen nem fér a fejembe, miért kell néznem, ahogy a kép egyik szélétõl a másikig cammog a kari, ahelyett, hogy a progi egybõl váltaná a helyszint, a'la Lucasarts kalandok. Itt ráadásul az egész navigáció elcseszett kissé. El kell másznom egy bizonyos pontra, mert hiába látszik a kijárat az elõbbi képernyõrõl is, azon nem él a kurzor az ajtón, nem lehet kattintani (pl. munkahely aula). Máskor hiába megyek a kép szélére, nem vált a nézet, úgy kell kiadnom az uticélt, hogy a kivánt képernyõn fussak keresztül, majd ott megszakitani a mozgást. LOL.
És a játék mégis jó. Kiváló grafika (mondjuk ez a karakterekre nem vonatkozik), zene, és párbeszédek jellemzik. A szinkron is a legjobbak között van (nálam ez a második legfontosabb dolog a story után). A feladványok logikusak, nem erõltetettek, talán kissé egyszerûek (eddig). A történet remélhetõleg felpörög majd, eddig csak bonyolódott (van itt minden, UFO, NSA, 1984 filing, globális összeesküvés).
Szal egész jó kis kaland ez.
[merlinw.org]
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ergo miattam már nem kell felrakni (a többiek azért gondolom igénylik 😊)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
én is örülnék neki.
azért jó lenne ha felkerülne legalább 1 napig (lehet h le se jön addig 😄)
igen: http://www.magyaritasok.hu/
Most olvasom, hogy a Touche es a Wild Western Adventure van magyarul is. Nekem angol van mindkettobol, hol tudnam letolteni a magyaritast?
Koszi!
mos azon gondolkozom, hogy láttam-e már a runawaynél szarabb kalandjátékot. még életembem nem akadtam el ennyiszer játékban, egy pont után pedig ez már nem engem minõsít. aki játszott vele tudja.... pixelvadászat az egész, egyszer úgy akadtam el benne, hogy nem találtam meg egy kupakot, de úgy, hogy már a leírást is elolvastam, tudtam, hogy melyik helyszínen van,. azt mégsen találtam meg, kb 25 percig kerestem az egérrel.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[merlinw.org]
Most hallottam, hogy a Nero kiadta a linuxos verziót is, de ez nem tölthetõ le az oldalukról egyszerûen, csak ha van eredeti windows-os verzióm és annak megadom a serial-ját. Azért remélhetõleg valahonnan majd csak sikerül beszereznem.
Lassan felér és lehet szedni.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Szerintem ezeket próbáljuk magán e-mailben nyomni, ha nem akarjuk, hogy bezárják a topicot.
Lenne egy kérésem. Nincs véletlenül valakinek egy Nero programja és hozzá tartozó crackje. Na persze a legújabb kellene. Talán 6.6-os az utolsó. Jó lenne ha fel tudnátok tölteni az ftp-re. Ha letöltöttem rögtön törlöm is.
nálam a letöltés a fele, de még így is jó.
Nem is tudom, hogy mihez kezdjek, annyi játék jelent meg, hogy tele a szoba.
takysoft csak a felhasználók által fordított kalandjátékokról beszélt
Wanted: Eszméletlenül megy felfele az anyag. Mintha közvetlenül a szerverbe dugtál volna be egy SATA felületû mobil rack-et és közvetlenül arról másolnád fel a szerverre. Gratula a netelérésedhez <#eljen>#eljen>
Már csak azzal tudom vigasztalni magam, hogy erre a panaszra manapság már remek gyógyszerek vannak... <#hehe>#hehe>
Egyelõre ha tudod, akkor töltsd fel a Brothers in Arms-ot, hiszen azt többen is szeretnék beszerezni.
Véleményem szerint a Brothers in Arms után - ha azt már mindenki leszedte - a helyére mehet fel az összes többi is.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Na meg ott van a Journey to the center of the earth, ami fél éve kb. a felénél járt és a készítõ el is küldte nekem az anyagot tesztelésre. Mondanom sem kell, hogy elakadtam a történetben, de azóta a készítõ sem jelentkezett. Van is a magyarításának egy topicja. Fel kéne vele venni a kapcsolatot és segíteni neki a befejezésben, mivel ahogy az állományokat néztem nem sok szöveget tartalmaznak.
Mehet is fel a szerverre. Vagyunk itt vagy öten-hatan akiket érdekel. Most jön a mentegetõzés :-)
Igazából a fõnököm fiának kell és a fõnök fiával illik jóban lenni :-)
Ha meg már megvan, akkor szívesen kipróbálom én is.