The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
Thx😉)<#worship>
Hát remélem már mindenki gyártja a leírásokat😉 és gondolkozik az ötleteken😉

LezLee
Hát igen, a kezelést azt elég idétlenül oldották meg. Meg a karakterek mozgás közben is elég gagyik. Pl. Peter futás közben úgy mozog, mintha be lenne szarva 😊 Kb olyan mikor a tökrészeget kocsmából kifelé kergetné egy eb. De az átvezetõ animációk átlag feletti minõségûek, és ennek köszönhetõen nagyszerû a játék hangulata. A sztori érdekes, izgalmas, de mégsem egyedi, nagyon sok játékban, filmben láthattunk már hasonlót. Néhány jelenetet kifejezetten lopottnak éreztem, ezt most nem részletezem, mert biztos vannak még páran, akik nem nyomták végig.
Szóval mindent egybevéve az idegesítõ hibákon kívül élvezetes játék, de amennyire a készítõk beharangozták - pl. a Longest journey kihívójának titulálták, aminek a nyomába se ér szerintem - annyira nem lett jó. Szóval nem lesz az év kalandjátéka, hiszen még hátravannak olyan bíztató nevek, mint a Still Life, illetve a Nibiru...
pluhi
Ez a Moment of Silence nem is olyan rossz.
Bár még nem haladtam túl sokat, már most herótom van a sok kutyagolástól (a TLJ-t is utáltam emiatt). Egyszerûen nem fér a fejembe, miért kell néznem, ahogy a kép egyik szélétõl a másikig cammog a kari, ahelyett, hogy a progi egybõl váltaná a helyszint, a'la Lucasarts kalandok. Itt ráadásul az egész navigáció elcseszett kissé. El kell másznom egy bizonyos pontra, mert hiába látszik a kijárat az elõbbi képernyõrõl is, azon nem él a kurzor az ajtón, nem lehet kattintani (pl. munkahely aula). Máskor hiába megyek a kép szélére, nem vált a nézet, úgy kell kiadnom az uticélt, hogy a kivánt képernyõn fussak keresztül, majd ott megszakitani a mozgást. LOL.
És a játék mégis jó. Kiváló grafika (mondjuk ez a karakterekre nem vonatkozik), zene, és párbeszédek jellemzik. A szinkron is a legjobbak között van (nálam ez a második legfontosabb dolog a story után). A feladványok logikusak, nem erõltetettek, talán kissé egyszerûek (eddig). A történet remélhetõleg felpörög majd, eddig csak bonyolódott (van itt minden, UFO, NSA, 1984 filing, globális összeesküvés).
Szal egész jó kis kaland ez.
MerlinW
Weblappal kapcsolatban, összedobok nektek egy oldalt, ahova fel tudjátok majd tölteni a cikkeiteket. Addig ha gondoljátok, elkezdhetitek a dolgot.

[merlinw.org]

Atomreaktor
😄DD

reaper4
ez a megfogalmazás szép volt 😊 <#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

CrucifX
Mivel Atomreaktor pokolian rendes modon visszatoltotte az I76 2. cdjet s jomagam mar letoltottem (koszonom szepen), inditvanyozom a torleset, helyfelszabaditas vegett.

Atomreaktor
😄
Na akkor ezt télleg hagyjuk, úgyse játszanék vele 10 percnél többet.😊

reaper4
most mondta a haver, h megvan neki.
ergo miattam már nem kell felrakni (a többiek azért gondolom igénylik 😊)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Atomreaktor
Na jó akkor erre is van 2 szavazat😊

Atomreaktor
Touche csak magyar verzióban van meg, nem tudok róla, hogy vki kioperálta volna belõle. Szal be kell szerezni a Touche magyar teljest😉

Atomreaktor
Nem lesz fizetésemelés<#ejnye1>

reaper4
ne hátrálj meg 😄
én is örülnék neki.
azért jó lenne ha felkerülne legalább 1 napig (lehet h le se jön addig 😄)

moonster
magyaritasok.hu ha jol irom
igen: http://www.magyaritasok.hu/
Sziasztok,

Most olvasom, hogy a Touche es a Wild Western Adventure van magyarul is. Nekem angol van mindkettobol, hol tudnam letolteni a magyaritast?

Koszi!
Axon
Egész jól haladok. Még 25 perc és lejön a BIA. Bár a fõnököm már elment haza és nem tudja elvinni a fiának. Na majd holnap.

Axon
Hajaj! Én már az 1. pályán kétszer kaptam elõ a leírást. Aztán én is rájöttem, hogy a pixel vadászatot komolyan kell venni.

Atomreaktor
Jah én is azt hallottam. De azért kis unokatesómnak elmenne😉 Mindegy ezzel ne veszõdjetek, majd dc-rõl lekotrom.

Atomreaktor
Én a felénél abbahagytam, tiszta ideg voltam😄

pluhi
Driver 3 kalap szar állitólag...
MerlinW
utálni fogsz, kb 2x akadtam el benne..😊

[merlinw.org]

takysoft
a runaway(road adventure) is magyarul jalent meg, meg a syberiát is kiadták késõbb magyarul is.
mos azon gondolkozom, hogy láttam-e már a runawaynél szarabb kalandjátékot. még életembem nem akadtam el ennyiszer játékban, egy pont után pedig ez már nem engem minõsít. aki játszott vele tudja.... pixelvadászat az egész, egyszer úgy akadtam el benne, hogy nem találtam meg egy kupakot, de úgy, hogy már a leírást is elolvastam, tudtam, hogy melyik helyszínen van,. azt mégsen találtam meg, kb 25 percig kerestem az egérrel.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Ezt nem tudtam. A legutóbbi Gamestar-hoz ez a játék volt az ajándék és ott már eleve magyar nyelvû volt. Ezért gondoltam, hogy nálunk magyarul jelent meg.

Axon
Megkeresem és kipróbálom.

Atomreaktor
Nem mert a Wild Western Adventure az házi készítésû😉

Randal
ezt mondjuk nem tudtam. én 2001 óta ismerem.

Mondjuk, gondolom tudjátok, hogy eme oldal és név, az sg, 1999 elõtt egy top w...z oldal volt...😊

😊)) Tényleg. Lassan ez már a prog.beszerz. topic utódja lesz.

Randal
lejöt ai IWD 1!
köszi😊
(1mega/seccel gyors volt😊 )

MerlinW
inkább az ingyenes dvd shrink-et ajánlom, az valóban másolja a másolásvédett lemezeket is.

[merlinw.org]

Axon
Köszi. Igazából azért kell mert állítólag egy az egyben át lehet vele másolni a gyári dvd lemezeket. Most veszek a melóhelynek egy új dvd írót, amely már az új DL-es duplasûrûségû lemezeket is írja. Remélem simán át tudom majd vele írni a mûsoros dvd-ket.
Most hallottam, hogy a Nero kiadta a linuxos verziót is, de ez nem tölthetõ le az oldalukról egyszerûen, csak ha van eredeti windows-os verzióm és annak megadom a serial-ját. Azért remélhetõleg valahonnan majd csak sikerül beszereznem.

Axon
Én már szedegetem egy ideje. Már 20 db részlet le is jött.

Wanted
<#vigyor> Büszke.
Lassan felér és lehet szedni.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

moonster
átmegyunk w4r3z siteba.
Szerintem ezeket próbáljuk magán e-mailben nyomni, ha nem akarjuk, hogy bezárják a topicot.
Axon
Izé...
Lenne egy kérésem. Nincs véletlenül valakinek egy Nero programja és hozzá tartozó crackje. Na persze a legújabb kellene. Talán 6.6-os az utolsó. Jó lenne ha fel tudnátok tölteni az ftp-re. Ha letöltöttem rögtön törlöm is.

moonster
Mindössze?? 😄D
nálam a letöltés a fele, de még így is jó.
Nem is tudom, hogy mihez kezdjek, annyi játék jelent meg, hogy tele a szoba.
LezLee
Hát akkor azt hiszem, találtatok jobbat helyettem, aki feltolja a BIA-t 😞 Bár kétségtelen, hogy Wanted sávszéljével nem tudnék versenyezni, nálam mindössze 100-150 Kbyte/s a feltöltési sebesség.
Axon
Ezek eleve magyar nyelven jelentek meg, gondolom ezért nem lettek felsorolva.
takysoft csak a felhasználók által fordított kalandjátékokról beszélt

Atomreaktor
Touche, Wanted Wild Western Adventure. Magyar kiadásban pedig még jópár: Atlantis I-II stb.

Atomreaktor
<#worship><#worship>
Driver 3 is jöhetne majd a késõbbiekben😉)

reaper4
erre én is szavazok, mer a bia-t elkezdtem torrentel (elég szépen jön mondjuk). <#eljen>

reaper4
erre én is szavazok, mer a bia-t elkezdtem torrentel (elég szépen jön mondjuk). <#eljen>

Axon
Éppen van még annyi hely az ftp-n, hogy felfér a Brothers in Arms. Egy kicsit megváltoztatta a helyzetet, hogy újra vissza kellett tölteni az IWD1-et és az I'76-t 2. cd-jét, de még így is pont beleférünk.

Wanted: Eszméletlenül megy felfele az anyag. Mintha közvetlenül a szerverbe dugtál volna be egy SATA felületû mobil rack-et és közvetlenül arról másolnád fel a szerverre. Gratula a netelérésedhez <#eljen>

Axon
Na leesett a húszfilléres és rájöttem, hogy a BIA rövidítés a Brothers in Arms-ot jelenti. Hajaj, pedig már nincs is olyan korán.
Már csak azzal tudom vigasztalni magam, hogy erre a panaszra manapság már remek gyógyszerek vannak... <#hehe>

Axon
Így hirtelen egyikrõl sem tudom micsoda.
Egyelõre ha tudod, akkor töltsd fel a Brothers in Arms-ot, hiszen azt többen is szeretnék beszerezni.
Véleményem szerint a Brothers in Arms után - ha azt már mindenki leszedte - a helyére mehet fel az összes többi is.

Wanted
+ a BIA is. Ez 3 giga a d3 3,7 giga.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Megvan a driver3. Ha van egy dvd-nyi hely az ftp-n, fel tudom tenni.

Axon
Nekem is a Kyrandia 1. része ugrott be hirtelen a kimaradtak közül.
Na meg ott van a Journey to the center of the earth, ami fél éve kb. a felénél járt és a készítõ el is küldte nekem az anyagot tesztelésre. Mondanom sem kell, hogy elakadtam a történetben, de azóta a készítõ sem jelentkezett. Van is a magyarításának egy topicja. Fel kéne vele venni a kapcsolatot és segíteni neki a befejezésben, mivel ahogy az állományokat néztem nem sok szöveget tartalmaznak.

Axon
Egy szavazat tõlem is!
Mehet is fel a szerverre. Vagyunk itt vagy öten-hatan akiket érdekel. Most jön a mentegetõzés :-)
Igazából a fõnököm fiának kell és a fõnök fiával illik jóban lenni :-)
Ha meg már megvan, akkor szívesen kipróbálom én is.

takysoft
reaktor: mik voltak még?
legend of khyrandia jutott még eszembe, de másra nem emléem, érdekelne.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity