The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah de kell néha egy kis off téma is😊 fõleg így tavasszal, itt ülünk a gép elõtt, ahelyett, hogy kinn nyomnánk😊)
Érdemes kicsit belekukkantani, ez nem az a fajta "agymosós" mûsor, hanem groteszk szórakoztatás. 😄
azaz, szegény pára nem tudja,hogy mi röhögünk rajta.
Mint Palik Forma1-es közvetítései, ahol megint csak azért jó, mert a nulla hozzáértéssel benyögött köpetein szoktunk röhögni.
Ezt most Macsek tényleg magyarázd el nekem és most nagyon kíváncsi vagyok a válaszodra. Mivel 6 kor lejár a munkaidõm, már a válaszodat is csak holnap olvashatom :-(
Szinte gondolni sem merek arra, hogy most Imit lecigányoztad..... <#wow1>#wow1>
Szóval erre értettem...
Felháborító.
Nem azért mert cigány, hanem azért amilyen!!!!!
Emlékeztetlek benneteket, hogy a longest dzsörninkett is egy "cigány" fordítja!
www.extragyongy.hu
Bocs az off-ért csak mostanában egyre többet találkozom ezzel a problémával és a helyzet nem, hogy javulna, hanem drasztikusan romlik. A környéken már van olyan helység ahol sötétedés után már ki sem mernek menni az utcára.
Azért nem akarom, hogy a topic egy jó kis cigányozás-zsidózás irányába elcsússzon. Maradjunk annyiban, hogy ha lehet ne nézzük a kereskedlemi csatornákat a tv-ben.
Pszichológiailag kiv. lennék rá, mi lenne, ha az összes tévében csak értelmes mûsor menne, értékkel, tartalommal, mondanivalóval, szeretettel... Kiv. lennék, hogy ha ez menne sok-sok éven keresztül, ha ez folyna a médiából, akkor milyenné válna a társadalom. Érdekes fikció😉
A másik meg, hogy 2050-re kb 8milliós lesz a lakosságunk(becslések szerint). Na ebbõl ha megnézzük, hogy most hány nemzetiségi van és ha megnézzük azt, hogy õk nem fogynak, akkor mi lesz itt 100 év múlva? Balkán(?). /Kissebség: nem megbántásból mondtam, szóval ne várjatok kétszázan a házam elõtt, kösz/
Na ilyenekrõl is lehetne a weblap egyéb szekciójában írni😊)
Gondold el, hogy ez a cigánysó a 2. legnagyobb nézettséget tudhatja magáénak. A legutóbbi statisztikák szerint több mint 2 millióan nézték. Egyedül a Fábry show elõzi meg.
Na jó, a Magnumot nézem egyedül, meg a TXT-ben a híreket, ennyi. Szeretem messzirõl elkerülni az agymosó szerkezeteket.
Talán ha 40 órásak lennének a napok...
Az a baj, hogy az összes, jónak tûnõ kaland végigjátszására nincs idõm, pedig még a kalandon kívül sok más mûfaj is érdekel. A másik, hogy szinte már naponta jönnek ki új játékok, egyszerûen lehetetlen mindennel játszani, ami érdekel. Ezért van az nálam, hogy rengeteg játékba belekezdek kíváncsiságból, de ezeknek csak kb. a 30 %-át viszem csak végig.
Plusz a nagy nevek mellé jön pár "B" csemege, plusz a tavalyi, azelõtti, azelõtti, meg az az az az az az elõtti csemegék😉) Hiány csak egy valamibõl van: az idõbõl😞)
Amúgy már vagy fél éve nyitottam is neki topicot (Fahrenheit néven)... Úgyhogy 3 nagy név van idén a tarsolyban, tehát nem fogunk idén unatkozni. Sõt még nem is számoltam ide a rajzolt Project Joe-t, meg a belsõ nézetes Scrathes-t. Mindkettõbõl jelent már meg demó, tehát a kiadás dátuma sem lehet már oly távol. És még mondják, hogy kihalóban a kaland mûfaj...
"A körültekintõ nevelés iskolapéldája:
- Papa, mi az ott, ami csüng a lovacskának?
- Az a fasza, kisfiam, azzal bassza a többi lovacskát. De nem illik ujjal mutogatni!"
Ja, az Arthur-ban az tetszik (2001-es game!), hogy vissza lehet nézni/hallgatni a quest-eket.
Ugye erre is mindenki figyel: http://www.adventuregamers.com/gallery.php?id=255
Egy kis Still Life konkurencia, sztem valós 3D hátterekkel.
Lehet egyedül vaok ezzel, de még nem ismertem. Bár kezdõlapnak túl puritán, és egyszerû... 😊))
Ajánlom az alakuló honlap kezdõlapjára. 😊)
http://invitel.hu/clidey/
Csak az a baj, hogy pár sort írni egy jó játékról könnyû, na de több oldalas játékleírás az már keményebb falat. No de sebaj, úgyis szeretem a kihívásokat 😊)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=995868907&order=reverse&index=3
Játékgyûjtés-mánia... <#hehe>#hehe>
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MOS-hoz még nem volt erõm, idõm belefogni. Talán a szünetben, vagy sem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.justadventure.com/Upcoming_Releases/StillLife/StillLife.shtm
Újabban nem adnak pontos dátumot. Játszanak az idegeinkkel.<#fejvakaras>#fejvakaras>
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>