The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak nem te is része vagy a közösségnek?
Hirtelenjében el sem tudom képzelni hogyan is mûködhet ez a rendszer. Az biztos, hogy egy rajongónak érdekes és fõképpen izgalmas lehet.
Hirtelenjében el sem tudom képzelni hogyan is mûködhet ez a rendszer. Az biztos, hogy egy rajongónak érdekes és fõképpen izgalmas lehet.
Online focimenedzser progi. Heti két meccs van, szal nem az a rohanós dolog. Inkább az a nyerõ, aki hosszútávra tud tervezni. (Egy idény 16 hét.)
Na, most másolom haza a MoS-t. Meg a Mystery of the Druids-ot.
off:HT=Focimenedzser. 500.000-en vagyunk a világ kb. 60? országából. Itthon kb. 5100-an vagyunk.
9 éve a svédek kezték el.
on:
9 éve a svédek kezték el.
on:
Én sosem néztem be abba a topicba és szégyenkezve beismerem, hogy fogalmam sincs mit jelent a Hattrick kifejezés. Bár már sok helyen láttam csak annyit tudtam róla, hogy sportal kapcsolatos. Ez a téma - bár jómagam rendszeresen futok - egyáltalán nem érdekel.
Emlékszem arra az alkalomra. Lassan már történelem. Nem hiszem, hogy bármely más kalandjáték topicjának mérete meg tudná közelíteni a TLJ topic méreteit. Sajnos nem túl népszerûek a kalandjátékok manapság. Émlékszem amikor megjelent a Half Life 2, akkor a topic kb. két hét alatt vagy 30 ezer beírást kapott. Na az egy kisebb fajta atombomba maghasadási láncreakciójához volt hasonlatos.
Igen, van ott is, de az "híg". Sokan vannak. Itt csak öten vagyunk maximum. Néha-néha ír be más. Hála. 😊
Pedig annak idején - valamivel több, mint 1 éve -, amikor fölébresztettem ezt a topicot, még csak 900 hozzászólásnál tartott. Azóta szépen megnöveltük ezt a számot 😊))
Na, ez igazán szép látogatottság. Ezt a fórumot nem ismertem. Az index.hu fórumán láttam hasonló nevû topic-ot és ha jól emlékszem azok is elég látogatottak voltak.
Ja, a Hattrick topicra gondoltam.
Szép szám a 7000, de...nem hinném hogy ezt a http://forum.netmania.hu/alindex.xyz?temaid=10&p=1 topicot utólérnék. Itt defektes néven vagyok, és érdemes megnézni mikor indult, és mennyiszer olvasták el, ill. hányszor válaszoltak. Szép számok. 😊)
...bár, ha így haladunk itt.
...bár, ha így haladunk itt.
A South Park részek nekem is bejönnek, meg is van az elsõ négy évad összes része magyar szinkronnal.
A 7000-rel már lassan bekerülünk az elit negyvenes klubba az sg-n :-)
A 7000-rel már lassan bekerülünk az elit negyvenes klubba az sg-n :-)
😊) Juj! Arra a részre én is emlékszem. Nem tehetk róla, de imádom a South Park-ok.
Ja, és gratula a 7k-ért! 😊
Ja, és gratula a 7k-ért! 😊
Úgy érzem kellene egy kivétel listát írni. Mirõl nem beszélünk.
A Sout Park egyik része jut eszembe, amelyben karácsonyi ünnepséget tartottak és a kölönféle etnikai összetételû lakosság majd mindegyike kifogásolt valamit az iskolai karácsonyi mûsorban amely sértõ rá nézve vagy vallásilag, vagy etnikailag. A polgármester asszony azt mondta, hogy demokrácia van így kivesznek a mûsorból mindent ami sértõ lehet valakire. Baromi jó rész volt.
A végén egy puci szinpadon zsákokba bújt gyerekek morogtak és lassan kúsztak össze-vissza. Jót röhögtem és persze a lakók voltak a legjobban felháborodva, hogy mi ez a borzadáj.
Ez a mese is jól jellemezte a demokrácia (vagy liberalizmus) ellentmondásait. Azzal, hogy megtílt valamit (pl. nem lehet beszélni buzikról, cigányokról, stb... vagy jó példa erre a Holokauszt téma amit senkinek nem szabad semmilyen formában kérdéseivel zaklatni) ezzel máris megtílt valamit tehát korlátozza a saját maga álltal hírdetett szabadságot.
A Sout Park egyik része jut eszembe, amelyben karácsonyi ünnepséget tartottak és a kölönféle etnikai összetételû lakosság majd mindegyike kifogásolt valamit az iskolai karácsonyi mûsorban amely sértõ rá nézve vagy vallásilag, vagy etnikailag. A polgármester asszony azt mondta, hogy demokrácia van így kivesznek a mûsorból mindent ami sértõ lehet valakire. Baromi jó rész volt.
A végén egy puci szinpadon zsákokba bújt gyerekek morogtak és lassan kúsztak össze-vissza. Jót röhögtem és persze a lakók voltak a legjobban felháborodva, hogy mi ez a borzadáj.
Ez a mese is jól jellemezte a demokrácia (vagy liberalizmus) ellentmondásait. Azzal, hogy megtílt valamit (pl. nem lehet beszélni buzikról, cigányokról, stb... vagy jó példa erre a Holokauszt téma amit senkinek nem szabad semmilyen formában kérdéseivel zaklatni) ezzel máris megtílt valamit tehát korlátozza a saját maga álltal hírdetett szabadságot.
😊)) Ok! Se kisebbség, se nemi identitás. Értem én. Azért kaland-topic ez. 😊
Nana, a buzizós témába nem megyek bele :-))
Ezért egyszer már Macsek majdnem letépte a fejemet. :-)
Ezért egyszer már Macsek majdnem letépte a fejemet. :-)
A mai világban már Tilláért is odalehetnénk. 😊))
Ja, elkezdtem feltölteni. 😊
Ja, elkezdtem feltölteni. 😊
Azért nagyon sok férfi Trilla esetében is "ölni tudna" bár ott nem a nemi vágy lenne az indok - bár manapság már ez is megeshet - hanem az iritáló stílusa. <#vigyor0>#vigyor0>
Hát én Görög Zitát nem feltölteném, hanem meg. <#banplz>#banplz>
Amúgy szerintem neki sincs sokkal több esze, mint Lilunak 😊)
Nõnek baromi jó, na de mûsorvezetõnek....
Amúgy szerintem neki sincs sokkal több esze, mint Lilunak 😊)
Nõnek baromi jó, na de mûsorvezetõnek....
Ezzel nem vagy egyedül sztem....
HÁT ÉN MONDJUK NEM ÖLÖK A TILLÁÉRT, DE AZÉRT ELMEGY!
HÁT ÉN MONDJUK NEM ÖLÖK A TILLÁÉRT, DE AZÉRT ELMEGY!
www.extragyongy.hu
vagy inkább Görög Zitát töltsem fel? 😊)
Ok! Akkor pár perc múlva kezdem.
Na mostmár van hely. Visszajeleztek, hogy az IWD1 részét és a I'76 2. cd-jét leszedték és törölhetjük.
Ott legalább minõségi mûsort látsz. Az elõadok tényleg tudnak énekelni és a zsûri is meg tudja különböztetni a humort a trágárságtól.
A mûsorvezetõk pedig...hmmm... Bár egy nõs férfinek nem szabad ilyet mondani, de Görög Zitáért ölni tudnék <#awink>#awink><#banplz>#banplz>
A mûsorvezetõk pedig...hmmm... Bár egy nõs férfinek nem szabad ilyet mondani, de Görög Zitáért ölni tudnék <#awink>#awink><#banplz>#banplz>
Más! Offolok. Az Arthur 2-õt 3CD fel tudnám majd tenni, mert behoztam a vinyómat. Aztán majd csak 2 hét múlva. Valaki kérte.
Igen. Ez a mûsor a bene leszek a tévében.
Bárki jelentkezhet bármilyen produkcióval. Hajós András vezeti és direkt biztat, hogy minél elmebetegebb produkcióval jelentkezzenek.
Még arra sem tudlak biztatni, hogy nézz meg egy adást, mert igazából nem érdemes. Hajós humora az jó, a produkciók már felejthetõk, de a zsûri.... nos õk olyanok mint ahogy alant már leírtam.
Bárki jelentkezhet bármilyen produkcióval. Hajós András vezeti és direkt biztat, hogy minél elmebetegebb produkcióval jelentkezzenek.
Még arra sem tudlak biztatni, hogy nézz meg egy adást, mert igazából nem érdemes. Hajós humora az jó, a produkciók már felejthetõk, de a zsûri.... nos õk olyanok mint ahogy alant már leírtam.
Jaja. hajósnak tényleg van humora. Nem is vele van bajom. Ja, neked is feltünt a Komár? 😊)) Vazz! Szerintünk (otthon megtárgyaltuk tegnap este) be vol b****va.
Én is láttam a felét. Próbáltam olvasni, de a feleségem a baba szoptatása közben a tv-t szokta nézni, így én is feladtam az olvasást és néztem a mûsort.
Mindent leszögezve Hajósnak van humora, méghozzá pont azt a humor területet "mûveli" ami nekem is nagyon tetszik. Az elõadók olyanok amilyenek. Nem is arról szól a mûsor, hogy valami minõségit mutassanak, hanem önmagukat, inkább az az elszomorító, hogy erre igény van. A problémám a zsûrivel van. Az minõsíthetetlen. Lilunak mondjuk pont annyi agya van mint amennyi látszik, ezt még Hajós is jól kifejtette a tegnapi adásban. Bandikának küldetése van, így õ hivatalból adja az idiótát. Akiben legnagyobbat csalódtam az Komár Laci. Döbbenet! A mûsor elején kijelentette, hogy bandikának álmában a múlt adásbeli nagydarab nõ belefingott a szájába. Mondjuk ezt a kijelentését már nem tudta a továbbiakban ûberelni, pedig végig rettenetesen alpári volt, de alúlmulni önmagát már nem sikerült. Igazából a félidei reklám számomra a megváltás volt, mert azután már kikapcsoltam a tv-t.
Mindent leszögezve Hajósnak van humora, méghozzá pont azt a humor területet "mûveli" ami nekem is nagyon tetszik. Az elõadók olyanok amilyenek. Nem is arról szól a mûsor, hogy valami minõségit mutassanak, hanem önmagukat, inkább az az elszomorító, hogy erre igény van. A problémám a zsûrivel van. Az minõsíthetetlen. Lilunak mondjuk pont annyi agya van mint amennyi látszik, ezt még Hajós is jól kifejtette a tegnapi adásban. Bandikának küldetése van, így õ hivatalból adja az idiótát. Akiben legnagyobbat csalódtam az Komár Laci. Döbbenet! A mûsor elején kijelentette, hogy bandikának álmában a múlt adásbeli nagydarab nõ belefingott a szájába. Mondjuk ezt a kijelentését már nem tudta a továbbiakban ûberelni, pedig végig rettenetesen alpári volt, de alúlmulni önmagát már nem sikerült. Igazából a félidei reklám számomra a megváltás volt, mert azután már kikapcsoltam a tv-t.
És nem vagyok fogalom zavarban! Bocs, hogy szóltam, de olcass már vissza a saját hozzászólásaidban is!!
Na most befejeztem mert csak felnyesem az agyam feleslegesen!
Na most befejeztem mert csak felnyesem az agyam feleslegesen!
www.extragyongy.hu
Akkor ezt mért írtad!!
© Axon tegnap 13:02 | Privát | Galéria | Válasz | #6957
Ezt tanulják a tévébõl. Az a dagadt cigány beszél ilyen ocsmányul hétfõnként abban az új torzszülött valóságsóban
ha nem lényeg, hogy cigány!
Na mind1, nem érdekel az egész, utálom akik cigányoznak és kész!
© Axon tegnap 13:02 | Privát | Galéria | Válasz | #6957
Ezt tanulják a tévébõl. Az a dagadt cigány beszél ilyen ocsmányul hétfõnként abban az új torzszülött valóságsóban
ha nem lényeg, hogy cigány!
Na mind1, nem érdekel az egész, utálom akik cigányoznak és kész!
www.extragyongy.hu
Amúgy minden országnak megvan a maga kisebbsége akiket okolnak mindenért. Ja egyébként meg, ha továbbiakban itt gépezünk ahelyett, hogy szaporodnánk, száz év múlva úgyis ázsia önt el minket. Kár ezen is aggodni, mert ez is egy fajta természetes szelekció. A fehér fajunk kipusztulásának(nem egészen, inkább hanyatlás) okát pedig önnön éntudatunkban és önzésünkben kell keresni. Függõségünk az anyagi világ iránt dönt majd nyomorba minket!
Apokalipszis most!! ÁÁÁÁÁÁ<#vigyor3>#vigyor3>
Apokalipszis most!! ÁÁÁÁÁÁ<#vigyor3>#vigyor3>
www.extragyongy.hu
Nana! Akkor most álljunk meg egy szóra!
Ide másolom mit írtál és szépen kielemzem, mert úgy látom fogalom zavarban vagy.
1. "Emlékeztetlek benneteket, hogy a longest dzsörninkett is egy "cigány" fordítja!"
2. "csak annak a tudatában cigányozzál itt, hogy az egyik kedves barátunk is roma."
Nos, lehet, hogy a te olvasatodban a két mondat teljesen ugyan az, de az enyémben nem.
A "roma" az egy népcsoport, a "cigány" pedig egy viselkedési forma. Én a gyõzõ nevû "sztárt" sem a származása alapján minõsítettem, hanem a viselkedése alapján és ezt példákkal is alátámasztottam.
Én folyamatosan úgy érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett. Ugyanazt bizonygatjuk csak teljesen más nézõpontból.
Újra kijelentem, hogy ez a témát végleg befejezettnek tekintem, de csatlakozok Atomreaktor-hoz abban a megállapításában, hogy ebbe a topicba simán belefér egyéb témák megvitatása is.
U.i.: Nem érdekel, hogy Iminek milyen a származása, hogy roma-e vagy sem. Eddig sem érdekelt és ha még száz évig itt lógtunk volna a neten én akkor sem kérdeztem volna meg tõle soha. Imi azon emberek közé tartozik a neten akit a legjobban tisztelek. Az a munka amit õ már letett az asztalra, az a mentalitás, hozzáállás és emberségesség amit tõle láttam, csak a legmélyebb tiszteletet vívhatja ki egy civilizált közösségbõl és természetesen az egyénekbõl is. Belõlem is. Ha minden ember ilyen mentalitású lenne a földön (legyen az bármilyen nemzetiségû, származású, vallású, színû-szagú) akkor ez a földgolyó lenne a Kánaán.
Ide másolom mit írtál és szépen kielemzem, mert úgy látom fogalom zavarban vagy.
1. "Emlékeztetlek benneteket, hogy a longest dzsörninkett is egy "cigány" fordítja!"
2. "csak annak a tudatában cigányozzál itt, hogy az egyik kedves barátunk is roma."
Nos, lehet, hogy a te olvasatodban a két mondat teljesen ugyan az, de az enyémben nem.
A "roma" az egy népcsoport, a "cigány" pedig egy viselkedési forma. Én a gyõzõ nevû "sztárt" sem a származása alapján minõsítettem, hanem a viselkedése alapján és ezt példákkal is alátámasztottam.
Én folyamatosan úgy érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett. Ugyanazt bizonygatjuk csak teljesen más nézõpontból.
Újra kijelentem, hogy ez a témát végleg befejezettnek tekintem, de csatlakozok Atomreaktor-hoz abban a megállapításában, hogy ebbe a topicba simán belefér egyéb témák megvitatása is.
U.i.: Nem érdekel, hogy Iminek milyen a származása, hogy roma-e vagy sem. Eddig sem érdekelt és ha még száz évig itt lógtunk volna a neten én akkor sem kérdeztem volna meg tõle soha. Imi azon emberek közé tartozik a neten akit a legjobban tisztelek. Az a munka amit õ már letett az asztalra, az a mentalitás, hozzáállás és emberségesség amit tõle láttam, csak a legmélyebb tiszteletet vívhatja ki egy civilizált közösségbõl és természetesen az egyénekbõl is. Belõlem is. Ha minden ember ilyen mentalitású lenne a földön (legyen az bármilyen nemzetiségû, származású, vallású, színû-szagú) akkor ez a földgolyó lenne a Kánaán.
A tegnapi benne leszek sem volt különb. 😊) Eszméletlen nívotlan. Mennyi hülye, önkritika nélküli ember létezik.
Ez igazán szuper. Csak reménykedni tudtam, hogy Solid Snake nem adja fel a fordítást, mivel a munka közben nem igen hallatott magáról, miként halad a magyarítással.
Ez is igaz, de az is igaz, hogy börtönlakók nagy többsége... Én azt mondom, hogy tenni kéne vmit, de az oktatásnál kéne kezdeni, de ott hogy jutsz eredményre, ha be sem jár iskolába? na mindegy tényleg hagyjuk, bocsi hogy felhoztem ezt a hülyeséget, ne veszekedjünk a semmin. Minden ember más és máshogy látja a dolgokat.
Ahány ember, annyi az Isten.
Ezért vagyunk emberek.
Még...
Ahány ember, annyi az Isten.
Ezért vagyunk emberek.
Még...
Hihetetlen, hogy ennyire nem érted amit mondok. Sajnálattal olvastam a #6957 -tól kezdõdõ cigányozós hozzászólásaidat. Olvasd már vissza!
Erre írtam, hogy csak annak a tudatában cigányozzál itt, hogy az egyik kedves barátunk is roma.
Erre te vissza írsz nekem, hogy kb, hogy nem cigányozzak!
Akkor most MIVAAN?????
Erre írtam, hogy csak annak a tudatában cigányozzál itt, hogy az egyik kedves barátunk is roma.
Erre te vissza írsz nekem, hogy kb, hogy nem cigányozzak!
Akkor most MIVAAN?????
www.extragyongy.hu
Bocsika, de azért tettem idézõjelbe, és nem én cigányoztam. És szerintem a Imy tudja, hogy mi az én álláspontom ez ügyben.
Szóval nem túl jól olvastál a soraim között!
Szóval nem túl jól olvastál a soraim között!
www.extragyongy.hu
Én mondom, mai felvilágosult, normális ember (hamár kategorizál) megkülönbözteti a színesbõrû, az ázsiai és az európai embert. Õket is hagyomány miatt, nem feltétken rosszindulatból. Cigány, zsidó, mittoménmég mi nincs. Ha már kicsúszik a számon, akkor cigányozom azt aki az utcán a sötétben nagy arccal kötexik, ill zsidózom azt aki 2 forintot sajnál a saját fiától. Az meg hogy valaki roma, vidéki, skandináv, délafrikai, arab, kínai vagy fradista mit számít? Emberek vagyunk bassza meg vagy nem?
Legalább egy fórumon a nyilvánosság elõtt próbáljuk moderálni magunkat, és úgy viselkedni mint egy ember. Rossz véleményünk van valamelyik népcsoportról? Mind az x100ezerrel kommunikáltunk? Nem...
Legalább egy fórumon a nyilvánosság elõtt próbáljuk moderálni magunkat, és úgy viselkedni mint egy ember. Rossz véleményünk van valamelyik népcsoportról? Mind az x100ezerrel kommunikáltunk? Nem...
[merlinw.org]
Áááááá, könny szökött a szemembe a jó hír láttán 😊))
Mivel életemben ez volt az elsõ kalandjáték, amivel játszottam, sõt amit végigjátszottam (sajnos angolul) úgyhogy nem kérdés, hogy nekiesek majd mégegyszer, ha kész a honosítás. Emlékszem, még akkor alig tudtam angolul, és szinte minden mondatot ki kellett szótáraznom, hogy értsem a sztorit, és hogy tovább tudjak jutni. Azt a bizonyos kosos jelenetet (amikor állandóan felöklel) sosem felejtem el...
Mivel életemben ez volt az elsõ kalandjáték, amivel játszottam, sõt amit végigjátszottam (sajnos angolul) úgyhogy nem kérdés, hogy nekiesek majd mégegyszer, ha kész a honosítás. Emlékszem, még akkor alig tudtam angolul, és szinte minden mondatot ki kellett szótáraznom, hogy értsem a sztorit, és hogy tovább tudjak jutni. Azt a bizonyos kosos jelenetet (amikor állandóan felöklel) sosem felejtem el...