The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
Hmm, ez az online póker engem is érdekelne... Esetleg tudsz ajánlani egy oldalt? Te hol szoktál játszani (pókert)?
pluhi
Hehe. Tényleg hiba volt. Mostanság alig játszom kalandokkal. Pedig van vagy 130 Gigányi.
Régebben aktivan elmáztam (Elasto Mania), és Pro Evo Soccert nyomtam nagyon. Taktikai játékokat is szeretem (JA2, SS). FPS már nem vonz, RTS még annyira sem. (Anno vég nélküli Quake és Red Alert partikat nyomtunk a suliban, lehet egy életre meguntam õket.) Egy idõben szinte csak RPG-t toltam (és olvastam). Might & Magic 6,7-et kétszer, BG 2-õt kb. négyszer játszottam végig, Fallout-ok pláne. Késõbb már ez a stilus sem tudott újat mutatni. (Azért a mai napig élõ D2 accom van a Bneten<#wink>). Mostanában kezdtem el online pokerezni, és igen megtetszett.
Szinte biztosra veszem, hogy már nem fogok nagyon durván rákattanni single játékra sohasem. Talán kinõttem belõlük, talán a játékok fantáziátlanok manapság, nemtom. A figyelmem egyre jobban az online és az MMORPG felé terelõdik. Legutóbb a WoW beta alatt volt, hogy reggeltõl estig sikerült elcseszni az idõt a gép elõtt (hosszú ideje elõször). Zseniális hangulata van, igazi telitalálat az a game. Csak hát a fránya havidij...
szotyimutyi
Nem csináltam meg.

MerlinW
nem csináltad meg véletlenül a daemon tools registry müveletet securerom védelem miatt? (d347drv - permission read only)

[merlinw.org]

szotyimutyi
Azért köszi.

Atomreaktor
Hm. Egykét driver nagyon összeakadhatott. Sajnos így nem tudok többet segíteni😞 Próbálkozz, próbálkozz, próbálkozz😊

szotyimutyi
Mindezt megcsinálta. Legújabb a Daemon.<#fejvakaras>

Atomreaktor
😄

Atomreaktor
Daemonnak is nyomj egy uninstallt. Ha így sem akkor passz😊 Legújabb Daemonnal próbálkozol?

szotyimutyi
Leszedtem, de nem engedi telepíteni a Daemont.

LezLee
Ez az! Én is ezt mondom: az ital nem old meg semmit! <#idiota><#bee1>
Atomreaktor
Alcoholnak mindenképp adj egy uninstall-t és utána ismét a daemon. Alcohol-t meg felejtsd el😊

szotyimutyi
Tud vki segíteni? Alcohol 120-at telepítettem, erre leszedte a Daemont, amit nem lehet újra telepíteni. Számadatokat ír ki hibának, mindkettõ.<#help>

Az néhány politikusnak most sem ártana.

Axon
... ott még nem sikerült, mert mindig túl részeg voltam <#kacsint>

Mindig csak a szex, meg az ital. Nem lehet másról se beszélni. Például a politikáról. Tényleg...csináltátok már a Parlamentbe? 😊

szotyimutyi
Rendben. Megpróbáljuk.<#smile>

IMYke2.0.0.0
Hétvégén összedobom a már kiszedett szövegeket szerkeszthetõ változatba és akkor a jelentkezõknek szívesen küldök fordítanivalót a Longest Journey-bõl, hogy haladjon a fordítás... <#awink>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Hát.... öööö.... én inkább egyfajta lelki és szellemi egyesülésre gondoltam, a testi kontaktus végtelen számú formagazdagságában történõ kiteljesedésének még csak a gondolata sem merült fel bennem <#kacsint>

MerlinW
ooh Axon<#law><#bee1>

[merlinw.org]

Atomreaktor
<#wink>

szotyimutyi
Különben is, kicsit lejjebb már felmerült egy javaslat....<#rolleyes>

Axon
Ez a topic inkább egy baráti közösség mint általános TLJ topic. Közös bennünk a kalandjátékok iránti rajongás, de ettõl eltekintve mindannyiunk más és más színes személyiség ami - igaz ritkán bekövetkezõ - vitáinkban (vélemény, világlátás, nézetbeli kölönbségek) tükrözõdik.

Axon
Picit meglepõdtem. Szimplán kalandfanatikusként könyveltelek el, de ez persze hiba volt. Én ha jól emlékszem többször is céloztam rá, hogy nagy kedvenceim az I. és II. világháborús rts-ek is bár itt ez nem sok embert érdekel így nem is volt túl sok szó róla, bár egyszer MAD levadászott nekem egy igazi beszerezhetetlen kuriózumot ez ügyben és az ftp-re is felkerült, bár ott sem volt 2 napnál tovább érdeklõdés híján :-)

Atomreaktor
Idõm, mint a tenger, videókártyám, mint a sz*r... Nem indul el a BiA😊) Illetve elindul, csak teljes sötétség fogad. Rátapogattam a nwe game gombra, az is elindul, hallom a lövöldözést, meg a szöveget, de teljes a sötétség.😊)

takysoft
LBA azert nem kalandjáték, hane akcio kaland. tudom, mert kedvenc jatekom. Telleg van hozza magyaritas, oldalamrol is letöltheto:
Taky oldala

nézegetem ezeket a "nyálcsorgatókat"... hááát. igaz még nem vittem végig az elsõ részt sem,(ezért sem akarok visszafele ovasgatni(7.chapterben vagyok)) azért már várom a folytatást is. a combat cucc meg elsülhet jól is. LBA is tetszett, csak olyan elbaszott irányítása ne legyen.... bár nekem már átkozottul megy az lba iranyitasa, mar vagy 15-ször végigvittem minketto LBA-t, mindegyikat legalabb 2-szer cheat nelkül is.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

LezLee
Hát ezt csak azért nem akartam leírni, mert nem akartam untatni a többieket 😊))))

Ha esetleg majd érdekel valakit, hogy mit kértem anno és kitõl, akkor leírom, de ezredszer is:
KÖSZÖNÖM MIMACSKA DRÁGA, sosem felejtem el kedvességedet! 😊)))

Na mára elég a púderbõl, még a végén azt hiszik, hogy társkeresõ topic 😊))
Atomreaktor
Nyálcsorgató, elsõ rész: http://www.gamespot.com/pc/adventure/longestjourney2wt/preview_6120016.html

második rész: http://pc.ign.com/articles/594/594570p1.html?fromint=1

Azért ezeket a harc részeket igazán kihagyhatták volna...

Atomreaktor
Lol, hiába állítottam vissza és hiába stimmelt bit-re pontosan a cucc, mégse csomagolja ki😊 szedhetem le megint😊 Nem baj, idõm, mint a tenger........

Atomreaktor
Nekem csak a Total Club Manager marad, de azzal rohadt sokat nyomtam. (Lol, meg a Premier Manager '99-el<#smile>)

pluhi
De igen. Ez a második (teljes) szezonom.
Atomreaktor
Jut eszembe LBA1-2 is magyar.

Atomreaktor
😄

😊)) Igen! Átment offtopicba, de azért néha jó is az.

MIMACSKA
TÜNÉS!!!

www.extragyongy.hu

MerlinW
akkor... viszlát😄

[merlinw.org]

takysoft
jujjj, olvasgatom itt a topicot..... hat a szoveg kb 80%-nak a világon semmi köze nincs a TLJ-hez. sõt, a szöveg kb felének még a kalandjátékokhoz sincs köze. elég nemnormális topic ez...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ügyes! 😊) Akkor töröld mégegyszer, és lehet az egészet sikerül visszahoznod. 😊) bocs...vicc...vót

Atomreaktor
De a 4/5-ét sikerült visszaállítanom😊

Vazz!!! Nálam is ki van gapcsolva a lomtárnál. Én is jártam így!!!

Atomreaktor
Loller vagyok, nagy örömmel letöltöttem a BiA-t, most kicsomagoltam, hogy váááá, de jó lesz, aztán mondom a rar fájlok már minek is kellenének, letörlöm õket. Persze letöröltem a kicsomagolt fájlt is😊))) Lomtár meg gépfanatikusként nekem ki van kapcsolva😊 Szal most próbálom visszaállítani a törölt adatokat egy progival😊)

Atomreaktor
Sokadszor: <#worship><#worship><#worship>

Na, Atomreaktor! Lehet szedni. Fenn van a 3CD!

MIMACSKA
És mit kértél?? És kitõl????
Dobd má el a glóriát!! 😄DDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
😄

www.extragyongy.hu

Atomreaktor
Tilla legalább télleg ilyen lökött és nem csak játsza magát. De a múltkori ruhája...😊

Atomreaktor
Hát igen, amúgy sztem is el fognak söpörni minket a keletiek😊 Nem baj, csak vigyék az usát is... New world rlz. Majd csinálunk belõle egy kalandjátékot😊

Atomreaktor
Én, én<#wave>

Nocsak! 😊 Pluhi képben van.
Bár én inkább jégkorong-õrült vagyok. Hiába fociztam évekig (ifi-blasz1-ezüst). 😊)
9 napja meg nem látok/hallok alba-dac döntõ dúl a sport1-en. 😊)

Axon
Na végre lejárt a melóidõ mára. Hétfõig felé sem nézek a munkahelynek, bár így sajnos a netnek sem...