The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem kéri a cd-t a M.o.S. mert helyhiány miatt töröltem a 4 cdjét.
Nekem megvan.
Megpróbálom nem elfelejteni behozni, holnapra a melóhelyemre és akkor a hétvégén fel is töltöm. 4 cd-s.
Megpróbálom nem elfelejteni behozni, holnapra a melóhelyemre és akkor a hétvégén fel is töltöm. 4 cd-s.
Bar nem kotodik a kalandjatekokhoz, lenen egy keresem: nemregiben elkezdtem felhajtani az evek soran kihagyott filmeket/jatekokat s msot eljutottam egy fajo ponthoz. Emperor: Battle for Dune. Anno hatalmas gepigenye miatt sajnos le kellett mondanom rola, most viszont NAGYON erdekelne, de legnagyobb banatomra mar nem tudom megvasarolni/torrenten at letolteni, DC++-al es egyebekkel pedig nem elek. Akinek esetleg megvan a draga s fel tudna tolteni, nagyon halas lennek - elore is koszonom!
Volt egy netes ismerõsöm, aki állította, hogy neki megvan a Sam&Max magyarul (gondolom barkács verzió). Meg is adtam neki az ftp elérését és megigérte, hogy elkezdi feltölteni. Ez pont arra az idõszakra esett amikor megváltozott az ftp elérése, gondolom még emlékszel rá, hogy változott az acc. Ezután kaptam tõle egy mailt, hogy nem tud fellépni. Gondolom megsértõdhetett, mert miután elküldtem neki az új acc-ot már nem jelentkezett többet. Ennyi a S&M legendája.
A The Dig-et meg a megjelenése után kb. 1 évvel mesélték egy garázsban üzemelõ számtek boltban, ahonnan akkor - internet hijján - beszereztem a cuccost. Akkor vadásztam le a Touche-t és a 3 koponyát magyarul és a srác állította, hogy a The Dig is megvan magyarul és ha legközelebb megyek már fel is írja nekem. Aztán ennyiben maradtunk :-)
A The Dig-et meg a megjelenése után kb. 1 évvel mesélték egy garázsban üzemelõ számtek boltban, ahonnan akkor - internet hijján - beszereztem a cuccost. Akkor vadásztam le a Touche-t és a 3 koponyát magyarul és a srác állította, hogy a The Dig is megvan magyarul és ha legközelebb megyek már fel is írja nekem. Aztán ennyiben maradtunk :-)
Én nem hallottam róla soha (Dig, S&M). Szerintem ki van csukva mind a hivatalos, mind a sufni verzió. Már rég találkoztunk volna vele.
😄DD
Nekem is bejött, félreértés ne essék😊
A játékmenet hossza majdhogynem meg is felel egy egész estés filmnek😊
Nekem is bejött, félreértés ne essék😊
A játékmenet hossza majdhogynem meg is felel egy egész estés filmnek😊
Hajaj, a nagy klasszikusok :-)
Még a nevüket is jó leírva látni :-)
Ezek mindegyike volt már a szerveren, méghozzá iso verzióban.
Esetleg ha találkoztál a The Dig vagy a Sam&Max magyar verziójával, az jól jönne. Él a legenda veterán kalandjátékosok körében, hogy ennek a két játéknak van lefordított verziója is. Legalábbis mindenki beszélt már egy olyan emberrel, aki hallott már arról az emberrõl, aki látott már egy homályos fénymásolatot, egy kétes eredetû screenshotról, ahol ki lehet silabizálni esetleges magyar karaktereket <#kacsint>#kacsint>
Ez olyan mint környékünkön a Beton legenda. A Beton az egy legendás kõmûves, aki olyen erõs volt, hogy mindenkit hipp-hopp megvert. Nos az elsõ idõkben beszéltem 3 sráccal is aki szentül állította, hogy az õ apja a legendás Beton. Második lépcsõben természetesen már személyesen is találkoztam két-három alkesz faszival is, aki eskü alatt vallotta, hogy õ a legendás Beton. Harmadik generációs változatában a legizgalmasabb a történet, mert ezután több emberrel is beszéltem, aki kicsit lefitymáló modorban, de önön isteni mivoltának biztos tudatában kijelentette, hogy õ már megverte Betont. Na persze nem is egyszer. A kellõ mennyiségû alkohol elfogyasztása után pedig kérés nélkül részletes beszámolót tartottak a komplett verésrõl, mert természetesen ez már nem verekedés volt, hanem lazán "elverték" Betont.
Ez már mondhatni folkrolisztukus elemekben bõvelkedõ történet, ahol végtelenül jól szórakoztam a sok kisebbrendûségi érzésben szenvedõ maláji tigris Háry Jánosi történetein. <#vigyor0>#vigyor0>
Még a nevüket is jó leírva látni :-)
Ezek mindegyike volt már a szerveren, méghozzá iso verzióban.
Esetleg ha találkoztál a The Dig vagy a Sam&Max magyar verziójával, az jól jönne. Él a legenda veterán kalandjátékosok körében, hogy ennek a két játéknak van lefordított verziója is. Legalábbis mindenki beszélt már egy olyan emberrel, aki hallott már arról az emberrõl, aki látott már egy homályos fénymásolatot, egy kétes eredetû screenshotról, ahol ki lehet silabizálni esetleges magyar karaktereket <#kacsint>#kacsint>
Ez olyan mint környékünkön a Beton legenda. A Beton az egy legendás kõmûves, aki olyen erõs volt, hogy mindenkit hipp-hopp megvert. Nos az elsõ idõkben beszéltem 3 sráccal is aki szentül állította, hogy az õ apja a legendás Beton. Második lépcsõben természetesen már személyesen is találkoztam két-három alkesz faszival is, aki eskü alatt vallotta, hogy õ a legendás Beton. Harmadik generációs változatában a legizgalmasabb a történet, mert ezután több emberrel is beszéltem, aki kicsit lefitymáló modorban, de önön isteni mivoltának biztos tudatában kijelentette, hogy õ már megverte Betont. Na persze nem is egyszer. A kellõ mennyiségû alkohol elfogyasztása után pedig kérés nélkül részletes beszámolót tartottak a komplett verésrõl, mert természetesen ez már nem verekedés volt, hanem lazán "elverték" Betont.
Ez már mondhatni folkrolisztukus elemekben bõvelkedõ történet, ahol végtelenül jól szórakoztam a sok kisebbrendûségi érzésben szenvedõ maláji tigris Háry Jánosi történetein. <#vigyor0>#vigyor0>
júúúj, ezek olyan játékok, amikrõl még sosa hallottam.
régen azt hittem elvetemült kalandjátékos vagyok, de nézem ezeket az üziket, ....
én még ezeket is merem, hgy monkey island, dott, fullthrottle, sam&max, brokansword, discworld, touche, stb. mostanaban jatszottam a syberiaval, meg a brokensword3mal, meg monkey4, de ezek se valami ujak, nem is tudtam, hogy ennyi van.
mellesleg, ha valakinek kell valami játék, kalandjáték, ugyertem régi, vagy legalabbis regebbi, akkor szoljon.
régen azt hittem elvetemült kalandjátékos vagyok, de nézem ezeket az üziket, ....
én még ezeket is merem, hgy monkey island, dott, fullthrottle, sam&max, brokansword, discworld, touche, stb. mostanaban jatszottam a syberiaval, meg a brokensword3mal, meg monkey4, de ezek se valami ujak, nem is tudtam, hogy ennyi van.
mellesleg, ha valakinek kell valami játék, kalandjáték, ugyertem régi, vagy legalabbis regebbi, akkor szoljon.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nekem is teljesen megfelelt a BM grafikája, talán egyedül a karakterek voltak kicsit poligonszegények. De mondom, hogy ha hozzák azt a színvonalat, amit már egyszer sikerült, akkor senki nem fog foglalkozni a külcsínnyel, hiszen egy kalandjátéknál ez másodlagos. A képekbõl ahogy látom, ez is kellõen sötét és misztikus hangulatú lesz, akárcsak a BM, úgyhogy szerintem rossz már nem lehet 😊
Vááááááá, már épp ideje. Hát ja Broken 3 nem volt az igazi, de mégiscsak elvolt vele az ember és várjuk, hogy lesz-e 4😉. Kis túlzással engem az sem érdekelne, ha visszakapnánk a Black Mirrort ugyanazokkal a helyszínekkel, csak más történettel😊
Jó lesz ez a tupírozott Blac Mirror motor és sztem a karaktereken sokat javítottak😉 Kamion lesz, na!
😊
Jó lesz ez a tupírozott Blac Mirror motor és sztem a karaktereken sokat javítottak😉 Kamion lesz, na!
😊
Jól írtad. Amúgy nekem is a kedvencek között szerepel a Black Mirror.
Persze egy jó kis Grim Fandangó v. egy Guybrush...😊
Persze egy jó kis Grim Fandangó v. egy Guybrush...😊
Én nagyon elégedett voltam a Black Mirror grafikájával. Sõt, az én ízlésemnek pont ennyi grafikára van szüksége egy kalandjátéknak. Gondolok itt elsõsorban a Broken Sword 3-ra, amely bár nagyon tetszett, de nem tudta nyújtani egy klasszikus kalandjáték hangulatát és én ezt elsõsorban pont a forradalminak szánt újításoknak tudtam be, nevezetesen, a 3D-s környzet eröltetése, na meg az akció részek.
A képek láttán egyfajta déja vu (remélem jól írtam a dezsavû szót <#vigyor0>#vigyor0>) fogott el, mintha a Black Mirror-ba csöppentem volna bele.
A képek láttán egyfajta déja vu (remélem jól írtam a dezsavû szót <#vigyor0>#vigyor0>) fogott el, mintha a Black Mirror-ba csöppentem volna bele.
Nibiru 2CD der bote der götter 1.2GB most /pill. 258-an töltik. Tehát, pár hét és lesz angol verzió is. 😊))
Az nem baj. Különben is a Black Mirror készítõi csinálják a Nibirut, úgyhogy lehet a motor maradt a régi. No de nem baj, ha legalább olyan jó lesz, mint a Black Mirror, akkó lesz.rom, hogy milyen a graf-ja.
Remek kis képek, de olyan mintha a Black Mirror-ból lennének. <#vigyor0>#vigyor0>
Ha már megüti a Black Mirror szintjét akkor elégedettek lehetünk.
Ha már megüti a Black Mirror szintjét akkor elégedettek lehetünk.
Lol: találtam egy oldalt, ahol Nibiru leírás(!)t közölnek!!! Nem tom hogy csinálták, hiszen még meg sem jelent... De lehet a német verzió már kijött??
http://www.adventurecorner.de/reviews.php?id=66
(Németesek elõnyben...)
http://www.adventurecorner.de/reviews.php?id=66
(Németesek elõnyben...)
Errõl hallot már vki: Martin Mystery?? Esetleg meg is van véletlenül?😉)
Itt a weblapja: http://www.gmxmedia.net/mm/. Én még nem hallottam róla, de külsõre nem olyan rossz.
Itt a weblapja: http://www.gmxmedia.net/mm/. Én még nem hallottam róla, de külsõre nem olyan rossz.
Megvan a Phoenix. Még nem próbáltam, de ha lesz hely a szerveren, fel tudom tolni.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Mondjuk hozzáfûzném, hogy volt egy leírás mellette, hogyan lehet a sata vezérlõt, az eredeti winxp telepítõ cd-jéhez hozzáfûzni és akkor már simán felismeri a sata-s vinyót a telepítõ.
Totális siker!
Az MSI weblapjáról lehúztam a sata vezérlõt. Kimásoltam egy floppyra, majd telepítés elején megmutattam a win-nek. Ezután már felismerte a vinyót és feltelepült a winXP. 6 perc alatt!!!
Az MSI weblapjáról lehúztam a sata vezérlõt. Kimásoltam egy floppyra, majd telepítés elején megmutattam a win-nek. Ezután már felismerte a vinyót és feltelepült a winXP. 6 perc alatt!!!
Nálam is volt ilyen és én szintén kislemezt kaptam, amit win telepítés elején kellett benyomni neki F* gomb (valahány) kíséretében, mikor ott jár hogy "Saját SCSI eszközök" vagy vmi ilyesmi. Szal kislemezre keress rá a neten😉 Mondjuk ha Windows-t cd-rõl telepíted és a SATA vezérlõt is cd-rõl kéne berakni, az nem t'om hogyan mûködik😊
Na nem szenvedtem tovább és felhívtam a boltos srácot. Azt mondja, hogy az alaplap cd-jén van a meghajtója a sata vezérlõnek, amit tényleg a telepítés elején lehet az xp-nek megmutatni.
Már csak azt kellene tudni, hogy hová tüntettem el azt a cd-t. :-)
Már csak azt kellene tudni, hogy hová tüntettem el azt a cd-t. :-)
Integrált SP2-es WinXP-vel próbálkoztam és úgy sem ment.
Abban viszont igazad van, hogy az XP telepítõ a legelején kiírja, hogy más gyártótól származó raid vagy scsi meghajtót be lehet tölteni. Lehet hogy az ms oldalán van valami meghajtó erre a problémára. Nekem van floppy-m is. Méghozzá fekete, mert fekete házat sikerült legutóbb vennem, mivel csak ilyen színben volt megfelelõ méretû, ehhez pedig feket floppymeghajtó dukál ugyebár :-)
Körülnézek a mikroszoft.com -on :-)
Abban viszont igazad van, hogy az XP telepítõ a legelején kiírja, hogy más gyártótól származó raid vagy scsi meghajtót be lehet tölteni. Lehet hogy az ms oldalán van valami meghajtó erre a problémára. Nekem van floppy-m is. Méghozzá fekete, mert fekete házat sikerült legutóbb vennem, mivel csak ilyen színben volt megfelelõ méretû, ehhez pedig feket floppymeghajtó dukál ugyebár :-)
Körülnézek a mikroszoft.com -on :-)
Annak idején én is ezzel szivtam. Aztán maradt a rendszer a régi vinyómon. Nálam mondjuk nem kellett szenvedeni a BIOS-sal, ment minden simán, de az XP nem fogadta el az Abit által adott kislemezt. (Már vagy egy éve nincs is kismeghajtóm, most pláne nem tudnám megoldani.) Esetleg egy integrált SP2-es WinXP? Bár lehet az nem nyúl a telepitõ részhez...
Próbálta már valaki a SpellForce Shadow Of The Phoenix-et?
Én a SpellForce-al elég jól elszórakoztam anno, mivel nemrég lett kész a magyarítása, így újra belekezdtem.
Én a SpellForce-al elég jól elszórakoztam anno, mivel nemrég lett kész a magyarítása, így újra belekezdtem.
Tegnap vettem a melóhelynek egy DVD írót DL-est. Katartikus örömömet csak az rontotta el, hogy sehol sem lehet DL-es lemezeket venni. Persze egy havertól sikerült "pultalól" beszerezni 5 darabot, egyenkét 2 rugóért, de ezt - sajna számla híjján - saját zsebbõl kellett fizetnem. Remélhetõleg hamarosan már lesz a boltokban ilyen lemez és baráti áron vesztegetik majd.
Tegnap sikerült beszereznem elsõ SATA csatolójú vinyómat. Csak 160 gigás volt pedig min. 200 gigást akartam. Nem könnyen boldogulok vele. Egy nforce 2-es csipkészletû MSI alaplappal bróbáltam ki és nagysokára jöttem rá, hogy nem a BIOS-ban kell állítgatnom, hanem a BIOS indítási folyamatának végén kell egy ravasz (CRT-F) billentyûkombinációt produkálnom és akkor bejön egy külön menü SATA eszközökhöz. Ezután már simán mûködött és egy WinXP-vel tudtam particionálni. DE!!! WinXP telepítõ lemez már nem volt hajlandó felismerni, így rendszert már nem tudtam rádobni. Most majd azzal fogok próbálkozni, hohy egy mûködõ WinXP rendszerben simán beteszem a telepítõ lemezt és megpróbálok erre a vinyóra is nyomni egy WinXp rendszert. Nem tudom, hogy így sikerül-e, na meg nem fog-e hozzá piszkálni az eddigi rendszerhez. Szóval dugig vagyok kérdésekkel.
Tegnap sikerült beszereznem elsõ SATA csatolójú vinyómat. Csak 160 gigás volt pedig min. 200 gigást akartam. Nem könnyen boldogulok vele. Egy nforce 2-es csipkészletû MSI alaplappal bróbáltam ki és nagysokára jöttem rá, hogy nem a BIOS-ban kell állítgatnom, hanem a BIOS indítási folyamatának végén kell egy ravasz (CRT-F) billentyûkombinációt produkálnom és akkor bejön egy külön menü SATA eszközökhöz. Ezután már simán mûködött és egy WinXP-vel tudtam particionálni. DE!!! WinXP telepítõ lemez már nem volt hajlandó felismerni, így rendszert már nem tudtam rádobni. Most majd azzal fogok próbálkozni, hohy egy mûködõ WinXP rendszerben simán beteszem a telepítõ lemezt és megpróbálok erre a vinyóra is nyomni egy WinXp rendszert. Nem tudom, hogy így sikerül-e, na meg nem fog-e hozzá piszkálni az eddigi rendszerhez. Szóval dugig vagyok kérdésekkel.
Igazi sokoldalú személyiség vagy és egyben jól megfigyelhetõ rajtad egyfajta evolúció is. Én is úgy érzem, hogy játékok terén egyre jobban a multi felé terelõdik majd az érdeklõdés. Bár igazából a multi szó sem megfelelõ már erre. Mindenképpen egyfajta MMORPG felé tolódást prognosztizálok, de jóval sokszínûbb lesz, tehát próbálnak minden játékstílust lefedni nem csak a klasszikus RPG-t, na és persze jóval többféle játéknak lesz virtuális közössége.
Sajnos én egyelõre egy evolúciós zsákutca vagyok <#vigyor0>#vigyor0>. A munkahelyi tûzfal nem enged semminemû multira való kísérletet és hideg fejjel el kell ismernem, hogy jól is van ez így <#kacsint>#kacsint>
Sajnos én egyelõre egy evolúciós zsákutca vagyok <#vigyor0>#vigyor0>. A munkahelyi tûzfal nem enged semminemû multira való kísérletet és hideg fejjel el kell ismernem, hogy jól is van ez így <#kacsint>#kacsint>
Belépve láttam, hogy 107 hozzászólás érkezett az utolsó látogatásom óta. Nosza végigolvastam, de a hozzászólások között csak kb 15 szól t kalandról, míg a többi nem. Bár Takyt zavarta, de engem cseppet sem. Ez egy olyan csoportja az embereknek, akiknek a közös osztójuk a kalandjáték, de sok más dologgal is foglalkoznak. Elég érdekes lenne csak kocka kalandokkal beszélni itt.
Így van ez rendjén.
Nekem ment a BIA, és tetszik is.
Így van ez rendjén.
Nekem ment a BIA, és tetszik is.
"Házi" segítséggel oldódott meg. A rendszerleíróbázisnál, a systemben megkeresve a hibakódot, az engedélyeknél megtagadni. Kicsit bonyolult leírni, de ez volt a lényege.
Sikerült végre! A hibakódot beírtam a keresõbe és amit kiírt, azt megcsináltam. A beállításokon kellett változtatni. Köszönöm azért a segítséget!
Pár helyen regisztráltam, de leginkább a Pacific Pokeren és a Bet365-ön fordulok elõ.
Innen elindulhatsz.
Innen elindulhatsz.