The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CrucifX
Letoltottem, kiprobaltam: NAGYON koszonom, lekoteleztel, de a negyedik CD-re NE pazarold a savszelesseget. Ok: csalodas kicsit szamomra a jatek 😞 Az uj unit design meg csak-csak elmegy, de MINDEN DUne 2-es gyermekbetegseg megmaradt, pedig 9 ev valasztja el a ket jatekot. Ami van azt letoltottem, ideig-oraig eljatszadozom vele de sajnos az osszkep nem valami jo 😞 Megegyszer koszonom a faradozasod!

mainruler
Elõször én se értettem valami tökéletesen 99-ben, de hidd el, érdemes erõltetned, mert egyrészt megtanulsz tõle valamennyire angolul, másrészt a Planescape-szlenget lehetetlen visszaadni magyarul. Az elején én is kaptam egy csomagot Petrustól -akinek azóta se jelentettem be, hogy miért hagytam abba, sajnálom- de rájöttem, hogy nagyon gagyi lesz az egész ungarishül (<#wilting>), elvész belõle minden hangulat.
Egy NFSU-nál vagy FPS játéknál (sõt, talán még a TLJ-nél is, de az már határeset szerintem) nem zavarja az embert, ha magyar a szöveg, de egy olyan játéknál, ahol nagyrészt a szöveg határozza meg a hangulatot, mondanivalót, borzasztóan rosszat tesz.
Szenvedj vele egy kicsit angolul ha rám hallgatsz, meg fogod érteni elõbb-utóbb.
Hát nem Torment a játék címe? 😉 😊)

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

LezLee
Áááá, locsolkodik a fene 😊) Kinéztem az utcára, egy teremtett lelket nem láttam, úgyhogy mifelénk már kezd kimenni a divatból ez a húsvéti szokás. Különben is szar idõ van kint, maradok inkább itthon.
Biztos igazad van, de az én angoltudásom nem valami fényes. Épp azokat az apró finomságokat, különbségeket nem érteném, ami miatt te inkább angolul játszod. Úgyhogy én nagyon örülök a már majdnem teljes fordításnak.
Atomreaktor
Húsvéti Jóreggelt mindenkinek😊 Gondolom már mindenki félrészegen rója az utcákat...😊 Én meg pihenek és védem a család nõtagjait, hogy ne jöjjön be senki idegen😊

Planescape jó lenne.
Szotyi: felrakom amint lesz hely.

szotyimutyi
Látom, ma korán keltél, biztos mész locsolkodni!!! Persze, magadra is gondolsz, ugye?<#nevetes1>

Atomreaktor, akkor légyszi, tedd fel, ha a többiek is úgy gondolják. Köszi.<#papakacsint>

LezLee
Köszi szépen Mindenkinek a jókívánságokat. Hmm, ez majdnem jobban esett, mint a szombati piálás <#wave><#wink>
mainruler
Egyértelmûen a legjobb game!! De magyarítás nélkül érdemesebb. 😊)
Valami félelmetesen rongálja a hangulatát.

MIMACSKA
Szülinapos a LezLee!!!!!
HBD!

www.extragyongy.hu

Feladom, késõ van már...

Halkan megjegyzem, akit érdekel a Planescape: Torment magyarítása elérte a 95%-ot. Szerintem érdemes lesz installálni a játékot.
Bocs csak sikerült elírnom:
Boldog Szülinapot [bLezLee[/b]!!!
Boldog Szülinapot LazLee!!!
LezLee
Köszi szépen. Ja volt minden, ami kell: kaja, pia, nõk. Ráadásul ez ilyen dupla szülinapi buli volt, mert haveromnak meg tegnap volt. Úgyhogy fasza volt.... legalábbis..... azt hiszem.....már amennyire emléxem <#idiota><#zavart2>
Atomreaktor
Héj, héj én sem akarok kimaradni😉 Boldog Szülinapot!!!<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>
Remélem volt meg meg sok .

Atomreaktor
Broken 3-at én is fel tudom rakni, ha kell(1-2õt is.)

szotyimutyi
Feltennéd a Broken Sword 3-at? Ugyanis én vállaltam a leírás készítését, de nekem már nincs meg, amit kaptam, az meg vszeg hibás, mert a játék közepén lefagy, kipróbáltam más gépen is, ott is. Valamint, ha lesz rá igény az 1, 2-t is feltehetnéd, ha a többieknek is kell, most készül a magyarosítás úgyis. Mehet akkor? (többiek)

mainruler
Felment az elsõ korong. Valaki ellenõrizhetné, mert többször megszakadt a feltöltés valamint 100%-nál is elég fura dolgokat mûvelt.

Boldog Születésnapot!

LezLee
Ok, majd választok. Bár mostanában én sem nagyon játszottam.... Én is az online pókerre szoktam rá mostanában 😊)
pluhi
HBTU, és természetesen igen. Hangsúlyozom, hogy amúgy is választhatsz, de ma BÁRMIT választhatsz és fel is lesz töltve, ha van hely.
LezLee
Köszönöm skacok a jókívánságokat.
Én már tegnap megtartottam a banzájt, sikerült is mostanra kijózanodnom...
Remélem Pluhi kollega nem felejtette még el régen tett ígéretét, és választhatok a listájáról <#vigyor2><#wink>
szotyimutyi
Boldog szülinapot!!!!<#wave><#wave><#wave><#wave><#wink><#vigyor2>

mainruler
Az elsõ a telepítõ, második Atreides, harmadik Harkonnen, negyedik Ordos. Hál' Istennek nem kéri be õket.

Boldog szülinapot LezLee!

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

CrucifX
Happy Birthday LezLee!

CrucifX
Tehat telepitesnel nem keri be mind a 4 cd-t? Az NAGYON zsir lenne 😊

Apropo, ajanlom figyelmetekbe az alabbi jatekot, felelmetesen rendben van, kis leiras, ha kell gyorsan feltoltom:

http://consoleturmix.uw.hu/cikkek/reviews/survival_kids/index.html

mainruler
Kedves szolgáltatóm valamely furcsa és megmagyarázhatatlan okból kifolyólag 20KB-ban maximálta az egyébként 256kbit-es feltöltésemet. A nagyobb baj, hogy ezen változtatni sem kívánnak, úgyhogy elég lassan megy fel sajnos, de holnapra legalább az Atreides házzal játszani tudsz majd CrucifX. 😊

Atomreaktor
Javaslat: BiA, Arthur 2, Mystery of the Nautilus is mehetnének törlésre, ha már mindenki leszedte😉

CrucifX
Isten vagy, koszonom!

Javaslat: Brothers in Arms torles, DVD verzio.

mainruler
Máris megy. Remélem lesz elég hely...

pluhi
Tudjátok, hogy nekem megvan, csibészek<#nevetes1>. Ott van a listán<#nezze>. Felnyomom 30k-val, csak valaki számoljon és adjon egy zöld jelzést.
moonster
A Weird War 2 cd-s.
Üdv!
Nekem valahol megvan a Zanzarah the Hidden Portal, de max. 10k-val tudok feltölteni (ADSL). De ha nincs más aki gyorsabban fel tudja rakni elkezdem csak szóljatok!
CrucifX
Mint kiderult nekem megvan, VGA-mhoz mellekeltek, de az uploadom 4 kbyte ;(

Atomreaktor
Haj haj, Weird War is jó lenne.

Zanzarah nincs meg vkinek?? Kijött hozzá a magyarítás😉

Ja, én PC Gurut vagy 2 éve nem veszek. Sorry. Kell kenyérre. 😊) Nem nagy az orrom! 😊

Micsoda??? Jól olvasom? Valakinek megvan az Another War másik, magyar verziója??? A Weird War? 😊))) Nem lenne rossz. Sõt!!! Sehol nem találtam idáig.
1 CD ugye?

CrucifX
Semmi baj, erre szamitottam, ugyhogy bezsebeltem egy-ket aranyos kis romot 😊

mainruler: megkoszonnem!

mainruler
Feltöltsem?

Atomreaktor
Nem lenne rossz😉 PcGuru-t nem kaptok a cégnél?😉

Atomreaktor
Én is csak ajánlani tudom!

Axon
Remek játék. Én megvettem pont a tescos verziót. Ha gondolod a jövõhéten feltöltöm neked.

Axon
Ajánlom figyelmetekbe a mostani pcguru lemezmellékletét.
A Weird War nevû játék van rajta, méghozzá magyar felírattal.
Mondjuk az újság ára elég borsos (1800Ft), de...

takysoft
magyar sam&max....
3 koponya, lattam tecsoban 1200ft-ért, de nem igazan tudom, erdemes-e megvenni. milyen, jó? érdemes? vagy (már elnézést, ezen sokan fennakadhatnak) esetleg letölthetõ valahonnét?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Elnézésed kell kérnem, de elfelejtettem behozni a Dune-t. Ennek nagyon prózai oka van. Tegnap péntek esti sörözést rendeztünk a haverokkal és eszméletlenül eláztam. Itt ülök halál másnaposan és ásványvizet iszogatok. Csoda, hogy be tudtam mászni a melóhelyre.
Jövõ héten feltétlenül behozom és feltöltöm.

Axon
Így legalább kibújt a szög a zsákból és kiderült, hogy nem is létezett az a S&M magyarul.

MIMACSKA
Na, még a végén én leszek a hibás! Hogy acc-ot változtattam! ehh 😄

www.extragyongy.hu

MerlinW
jo a német is
én is azt használom

[merlinw.org]

Axon
Te még eddig nem ;-)

Ha még lenne hozzá! -nem kérdeznék ilyet ám- Csak a német DVD verzióhoz van crack!

LezLee
Már nem emlékszem pontosan rá, de szerintem nem kéri. Ha mégis, akkor lekapsz hozzá egy no-cd cracket oszt jóvan. 😊