The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a család teljesen elvesz a számítógéptõl, fõleg mióta gyerek is van. Micsoda világ, micsoda világ.
Ha lesz hely, holnap feltolom.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nekem tetszett az alap Spellforce és kíváncsi vagyok milyen lett ez a kiegészítõ. Sajnos az elsõ kieg csak hihetetlen bravúrok után volt hajlandó elindulni és csak nagyon keveseknek sikerült, mivel nem volt hozzá crack és még most sincs, sõt szerintem már nem is lesz. Én bele sem vágtam a bravurkodásba, mivel az eredeti játékom sem volt már az a féle tört verzió, amivel esetlegesen mûködik a kiag.
A mostani SpellForce: Shadow of the Phoenix kieghez viszont már van crack és simán mûködik, állítólag. Ezért lennék rá kíváncsi.
Aztán...
Aztán...
Aztán majd meglátjuk.... ;-)
Eddig - talán egyetlen kivétellel - minden kalandfanatikus kapott hozzáférést a szerverhez aki kért. Hát nagyvonalakban ennyi a válasz az elsõ kérdésedre.
Másodikra pedig én is a pcguru.hu-t javaslom, ahol több oldalon át boncolgatják a Weird War-t.
Olvastam Macsek üzenetét és természetesen tudomásul vettük, na meg örülünk ha továbbra is él a lehetõség.
Jelenleg megy a szerver, így elkezdem a Weird War feltöltését.
Ne hagyja ki senki mert szerintem igazi gyöngyszem és nem is tudnék hirtelen hozzá hasonlót mondani.
A Dune-t töröltem a szerverrõl, így most van hely. Bár szerintem a Nautilust is törölhetjük.
csak pc kategóriában útálom a konzolos elemeket.
konzolon is a pc-s elemeket.
pl konzolon semmi ne akadjon ki, vagy faggyon le.
pc-n pedig egy játék irányítása ne legyen olyan, ami egyértelmûen nem PC-re kidolgozott. igazán nem lett volna olyan nagy dolog pl bs3-ban is vmi normális irányítást beletenni.
minimum karakter-relatív irányítás, a pálya-relatív mellett. monkey4-ben grimfandangoban választható ugye.
amugy én point&clickes vagyok, de a pixelvadászatot én is gyûlölöm.
syberiában nem is emléxem volt-e olyan, hogy azért akadtam el, mert nem találtam vmit.
ellentétben runaway-el...😞((
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szerintem a legnagyobb szar a Moment of Silence irányitása. Szupi point&click, rohangálhatsz körbe-körbe, hogy kijuss a képernyõrõl és csaszatolhatsz az egérrel, hogy megtalálj valamit. Viszont legalább jó PC-s.
foleg bs3 tiszta konzol, bazz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szerintem mi köszönjük az eddigi lehetõséget is a szerverhasználathoz. <#worship>#worship>
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.extragyongy.hu
Egy biztos: a hagyományos point n click irányítást elfelejthetjük, ez olyasmi irányítású lesz, mint a BS 3. Lehet, hogy jó game lesz, de azt a zseniális hangulatot, amit a TLJ árasztott, azt kár visszavárnunk. Az az érzésem, hogy egy szimpla akció-kalandot csináltak egy kalandlegenda folytatásából. Sajnos ez a trend, el kell fogadni..... vagy nem.
Amúgy, tényleg kéne.
na, on:
Weird War-ról van ismertetõ a PCGURU oldalán. Amúgy, ez az Anonther War (4CD) upgrade-lt változata. Azt nem is tudtam megszerezni 2 év alatt, bár már fenn van sok helyen (e-mule).
es a weird war, az kaland?
Elõre is köszi.
Vagy nálam van valami gubanc - amit kétlek - vagy az ecc.hu szerverrel van valami mûszaki gond, mivel megpingelni sem tudom.
Most behoztam a melóhelyre és leoperáltam a dvd-rõl. Szerencsére nincs rajta semmi védelem.
Csináltam belõle egy 1.8 gigás iso filet. 12.00-kor kezdem el feltölteni az ftp-re.
Addig csinálok neki helyet. Megnézem mit lehetne törölni.
Megpróbálom kihámozni a sok sallang közül a lényeget. Úgy látom, hogy kb 1.8 giga az anyag, amin magam is meglepõdtem.
Remélem még ma elindul a feltöltés.