The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moonster
A WW nekem is megvan, csak az Upload-om kicsi, ezért nem is szóltam. Nekem annyira nem jön be, de a tesóm nagyon szerette.
Szépjónapokat! Már ha lehet hétfõn délelõtt ilyet írni. Beértem 8-ra, azt látom fél 9-kor hogy valaki tölti fel a Weird War-t. Jó 7kezdtet. 😊)

moonster
TLJ2? Még az egybe sem tudtam belefogni, pedig réges-régen megkaptam. Itthon pihen a MoS is, de ahhoz sem tudtam hozzáfogni. A BIA-val szenvedek, de nagyon nehéz, fõleg, hogy csak 4-5 naponta játszok vele egy kicsit.
Ez a család teljesen elvesz a számítógéptõl, fõleg mióta gyerek is van. Micsoda világ, micsoda világ.
Wanted
Megvan.
Ha lesz hely, holnap feltolom.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Axon
Nincs meg valakinek véletlenül a SpellForce: Shadow of the Phoenix?
Nekem tetszett az alap Spellforce és kíváncsi vagyok milyen lett ez a kiegészítõ. Sajnos az elsõ kieg csak hihetetlen bravúrok után volt hajlandó elindulni és csak nagyon keveseknek sikerült, mivel nem volt hozzá crack és még most sincs, sõt szerintem már nem is lesz. Én bele sem vágtam a bravurkodásba, mivel az eredeti játékom sem volt már az a féle tört verzió, amivel esetlegesen mûködik a kiag.
A mostani SpellForce: Shadow of the Phoenix kieghez viszont már van crack és simán mûködik, állítólag. Ezért lennék rá kíváncsi.

Axon
Ezektõl a képektõl nem lettem sokkal okosabb TLJ2 ügyben. Jó lenne már egy játszható demo, még ha olyan nyulfarknyi is mint a Syberia 2-é volt. Legyen benne egy kis harc is, hogy ízelítõt kapjunk a farcrendszerbõl.
Aztán...
Aztán...
Aztán majd meglátjuk.... ;-)

Atomreaktor
Kezdek borúlátó lenni... Mintha egy rpg lenne😮

Atomreaktor
Szép volt a megfogalmazás😊

Axon
Na, egész jó a feltöltési sebességem. Holnap hajnalra, legkésõbb reggelre fent lesz.

Axon
Elsõ kérdésedre ez Mimacska privát szervere. Na persze nem az övé hanem.... nos ez most nem is túl fontos, a lényeg az, hogy õ rendelkezik felette. Van rajta 10 giga tárhelyünk ahol legálisan megvásárolt kalandjátékaink biztonsági másolatait õrízgetjük és, hogy ne legyen gond ha esetleg elromlana a szerver háttértárolója, így a biztonság kedvéért mindannyian letöltjük ezeket a biztonsági másolatokat, azért, hogy vész esetén meglegyenek.
Eddig - talán egyetlen kivétellel - minden kalandfanatikus kapott hozzáférést a szerverhez aki kért. Hát nagyvonalakban ennyi a válasz az elsõ kérdésedre.
Másodikra pedig én is a pcguru.hu-t javaslom, ahol több oldalon át boncolgatják a Weird War-t.

Axon
Na jó hétfõ reggelt.
Olvastam Macsek üzenetét és természetesen tudomásul vettük, na meg örülünk ha továbbra is él a lehetõség.
Jelenleg megy a szerver, így elkezdem a Weird War feltöltését.
Ne hagyja ki senki mert szerintem igazi gyöngyszem és nem is tudnék hirtelen hozzá hasonlót mondani.

A Dune-t töröltem a szerverrõl, így most van hely. Bár szerintem a Nautilust is törölhetjük.

szotyimutyi
Újabb képek, és csúszás!! Bár reméljük, mégsem!
http://www.pcdome.hu/game.php?id=2091

LezLee
Hát igen a Syberia a legjobb példa arra, hogy a point n click irányítás nem egyenlõ a pixelvadászattal. A Runaway meg.... nos inkább no comment, habár szerintem maga a játék nem volt olyan rossz. Nem tudom, lehet, hogy én azért vagyok oda a point n click irányításért, mert nosztalgikus érzéseket támaszt bennem. Életem elsõ kalandjátéka is ilyen volt (Broken Sword), és a legtöbb kaland amivel játszottam szintén. Úgyhogy ezt a fajta irányítást jól is meg lehet oldani szerintem (ld. Syberia, Black Mirror, TLJ), de el is lehet cseszni rendesen (Moment of Silence).
takysoft
elnézést a félreérthetõség miatt.
csak pc kategóriában útálom a konzolos elemeket.
konzolon is a pc-s elemeket.
pl konzolon semmi ne akadjon ki, vagy faggyon le.
pc-n pedig egy játék irányítása ne legyen olyan, ami egyértelmûen nem PC-re kidolgozott. igazán nem lett volna olyan nagy dolog pl bs3-ban is vmi normális irányítást beletenni.
minimum karakter-relatív irányítás, a pálya-relatív mellett. monkey4-ben grimfandangoban választható ugye.
amugy én point&clickes vagyok, de a pixelvadászatot én is gyûlölöm.
syberiában nem is emléxem volt-e olyan, hogy azért akadtam el, mert nem találtam vmit.
ellentétben runaway-el...😞((

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

pluhi
A konzol mióta lett pejorativ jelzõ???
Szerintem a legnagyobb szar a Moment of Silence irányitása. Szupi point&click, rohangálhatsz körbe-körbe, hogy kijuss a képernyõrõl és csaszatolhatsz az egérrel, hogy megtalálj valamit. Viszont legalább jó PC-s.
takysoft
nemtom. grinfandango, bs3, monkey3 lagnagyobb szar az iranyitas.
foleg bs3 tiszta konzol, bazz.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Max nem játszunk vele olyan sokat...😞

szotyimutyi
<#nevetes2>

Üdv Mimacska!
Szerintem mi köszönjük az eddigi lehetõséget is a szerverhasználathoz. <#worship>
IMYke2.0.0.0
Bár kissé morózus volt a bejelentés, mi azért nagyon örülünk a hírnek <#nyes>

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pluhi
Állitólag nem kötelezõ verekedni. Lehet diplomáciával is operálni. A grafika ócska, ez tisztán látszik, nem 2005-ös színvonal. Ez mindenképp odaver a hangulatnak. A story, a zene, a szinkron és a többi elem még lehet zseniális. El kell fogadni, hogy ez nem hagyományos kalandjáték. Ahogy olvasgattam, egy percig sem készült annak.
MIMACSKA
Szeretném minannyiótokkal közölni, hogy a közeljövõben az Ecc átköltözik 3 új szerverterembe, felmennek 10 giga sávszélességre, új routereket állítanak be, ezért több mint valószinû, hogy a hetekben többször is lesz némi üzemzavar. Elnézést kérnék érte ha lenne miért, de mivel nics így türelmeteket kérem. Van mindenkinek 5000 játéka, sazl biztosan nem fogtok addig unatkozni!<#zavart1><#crazya><#zavart1>

www.extragyongy.hu

LezLee
Én nem mondtam, hogy az irányítás miatt nem lesz hangulata. Én csak megemlítettem, hogy a point n click irányítást elfelejthetjük. A hangulatra tett megjegyzésemet a képek inspirálták, valahogy nem jött le nekem az az érzés, mint az 1. résznél. Úgy érzem, hogy az akció részek teljesen más irányba viszik el a játékot, nem azt mondom, hogy szar lesz, csak más.
pluhi
Én mindig rühelltem a point and click-et. A hangulathoz semmi köze (lsd. Grim Fandango). A pixelvadászat csak szimpla szivatás, nem más.
LezLee
Hát nem is tom mit gondoljak a képekkel kapcsolatban. Egyik szemem sír a másik meg...
Egy biztos: a hagyományos point n click irányítást elfelejthetjük, ez olyasmi irányítású lesz, mint a BS 3. Lehet, hogy jó game lesz, de azt a zseniális hangulatot, amit a TLJ árasztott, azt kár visszavárnunk. Az az érzésem, hogy egy szimpla akció-kalandot csináltak egy kalandlegenda folytatásából. Sajnos ez a trend, el kell fogadni..... vagy nem.
Atomreaktor
Kamion lesz😊 De ez a harc rendszer... Ugye nem wsad lesz egér helyett?

CrucifX
Hogy ontopic legyek, par tonna Dreamfall (TLJ2) kep, talan erdekel innen valakit 😉

KEPEKET AKAROK

Atomreaktor
Már megy😉

Atomreaktor
Weird war: Agyament rpg😊

Ügyes 😊
Pláne az Uru kiegészitõi....az törölte le nekem az egész játékot.
Amúgy, tényleg kéne.

CrucifX
Javaslom az Emperor: Dune torleset es esetleg az Uru: Ages beyond Myst feltolteset, korabban mar volt rola szo de mintha elmaradt volna 😞

Na vagyok! Bejöttem! 😊 Az otthoni gépemrõl ne beszéjünk. Valami gebasz van. A Daemonnal bemounttolt cuccok pár százalék után leállnak, hogy nem tudja áttranszferálni (szép szó) a vinyóra. 😞(( Na, megállt a tudomány. Valami nagy gond lehet. 😞( Resetnél is a gép vár 6-7 mp-et. 1 hét alatt 10szer szedtem darabokra a gépet...(((

na, on:
Weird War-ról van ismertetõ a PCGURU oldalán. Amúgy, ez az Anonther War (4CD) upgrade-lt változata. Azt nem is tudtam megszerezni 2 év alatt, bár már fenn van sok helyen (e-mule).

szotyimutyi
Nálam sem megy.

takysoft
ez milyen ftp server?
es a weird war, az kaland?

Axon
Egyelõre most nem sokat tudsz vele kezdeni :-)

LezLee
Köszi
Axon
Privi ment.

Axon
Reméljük ez csak pillanatnyi üzemzavar...

LezLee
Elküldené valaki privibe az ftp adatait, mert win reinstall volt tennap nálam, és én hülye elfelejtettem az adatokat.
Elõre is köszi.
Atomreaktor
Nálam sem megy.

Axon
Nekem nem válaszol az ftp szerver.
Vagy nálam van valami gubanc - amit kétlek - vagy az ecc.hu szerverrel van valami mûszaki gond, mivel megpingelni sem tudom.

Axon
A Weird War pont az a játék amire már hosszú ideje vágytam. An én ízlésemnek egy kalandjátékban pont megfelelõ grafika, enyhe nosztalgikus érzéseket keltve a hõskor kalandjátékai iránt. Na és persze a humor. Pont az a fajta enyhe iróniával és szarkazmussal áthatott humor amit én annyira szeretek. Tegnap este egyfolytában ezzel játszottam és még ma reggel is felkeltem zöldhajnalban a kedvéért.
Most behoztam a melóhelyre és leoperáltam a dvd-rõl. Szerencsére nincs rajta semmi védelem.
Csináltam belõle egy 1.8 gigás iso filet. 12.00-kor kezdem el feltölteni az ftp-re.
Addig csinálok neki helyet. Megnézem mit lehetne törölni.

takysoft
imyke: hogy áll a dolog, ha szabad kérdezni?

mainruler
A naplódban.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Atomreaktor
Jó visszaérni melóhelyre és nevetni egy kicsit😊

Atomreaktor
😊

Atomreaktor
😊

Axon
Elég körülményesen van rajta a dvd-n, mivel az újság saját anyagaival van keverve.
Megpróbálom kihámozni a sok sallang közül a lényeget. Úgy látom, hogy kb 1.8 giga az anyag, amin magam is meglepõdtem.
Remélem még ma elindul a feltöltés.

😊))) Az nagyon jó lenne.