The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elektromos kütyük, mûizék, fúrcsa újságok és érdekes video filmek... <#vigyor0>#vigyor0>
Képek: http://nimrod.uw.hu
Nemtom pontosan mikor íródtak, azaz hogy akkor mit tudtatok a dologról, ill mit nem.
Mindenesetre leírom megint😄
Készítek egy purtán adminos oldalt, amire fel lehet tenni a megírt anyagokat. Azonban ha HCGamer, akkor nekünk nem lesz saját design, azt megcsinálja a HCG és azt használhatjuk majd, mint HCG aloldal/kaland részleg. Flynn elmondása szerint legalábbis így értelmeztem.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy almazöldike lesz, a hivatalos álláspont szerint tengeri hínár metál, vagy mi!
Ja és képzeljétek nyitok egy kis boltot és minden annyira jól alakul! 😄
És az áruért Prágába kell utaznom<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
www.extragyongy.hu
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Garantáltan hosszú játékidõ, hihetelen feladványok, óriási bejárható játéktér, végtelen mászkálás és a létezõ összes ismerõs (akár a nyolcad unokatesó is) felkutatása ügyelõmozdítás végett :-)
Na de én sem akarom babarovattá tenni a TLJ topicot.
Kaland egy gyerek bevállalása is. 😊)
Amúgy, jó a kép!
Igy már tényleg OFFtopic lett a topic, de sebaj. Akit érdekel még, az itt leshet pár képet. Nah ezért nincs idõm játszani nagyon.
Moonster HQ
De uraim, hölgyeim. Sose tudni mit hoz az élet, lehet egy év múlva mindenki milliomos lesz😊
Persze erre törekedni kell.
Na persze mondtam neki, hogy valószínûleg egy másik férjet kell keresnie aki meg tudja venni neki :-)
20 évig fogom törleszteni a házon levõ hitelt, ha egyáltalán ide adja a bank. 20 év után visszatérhetünk az autó kérdésére <#confused>#confused>
A THM-edet nem tudtam kiszámolni, de az biztos, hogy elfogadható. 2.760.000 -et kell visszafizetnetek, így 410.000 Ft kamat van a hitelen. Ez ma Magyarországon - sajnos - normálnak (sõt jónak) számít.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
www.extragyongy.hu
Az emlegetett serveren esetleg a The Longest Journey is megtalálható? Sajnos nem volt hozzá szerencsém, de a topicot olvasgatva, úgy érzem kihagytam valamit.
A Spellforce:Shadow of the Phoenix azt hiszem csak az eredeti(BWClone) alapra hajlandó felmenni. A Breath of Winterrel én is szórakoztam egy kicsit, de negyedszerre sikerült mûködõképesen kiírni.Különben mindet fel tudnám tolni, ha valaki elárulja a részleteket priviben.
Kösz elõre is.
Feldobod itt a labdát és nem elégíted ki kíváncsiságunkat?
Milyen? Kaptad? Vetted, vettétek? KP, banki hitel?
Na jó ez az utolsó kérdésem természetesen magánügy, de engem csak annyira érdekelt volna a válasz, hogy ha banki hitel, akkor milyen THM-re adják most az autóvásárlási hitelt.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>