The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis srácnál megláttam a PCGuru legújabb számát. Gyorsan elkértem tõle a lemezmellékletet. "Nem kapsz két nagy pofont ha ideadod!" felszólítással :-)
Itt van a Weird War magyarul.
Kipróbálom aztán megpróbálok biztonsági másolatot készíteni róla. Aztán megy fel a szerverre.
Ja! Ez már nem áprilisi tréfa :-)
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elkezdtem újra a TLJ-t 😊 Teljesen elfelejtettem, úgyhogy majdnem olyan mintha elõször játszanám 😊
Egy gyors kvízkérdés, az elsõ válaszadó nyer: hol a timesheet? 😊
Már csak 50 ezer hiányzik és meglesz az A64-es gép. <#alien>#alien>
na nem offtopic.
on:
Én töltöm az elsõ 2 dvd-t, te pedig a 3. és 4. dvd-t. Így jövõhét közepére fent lesz a teljes anyag <#love12>#love12>
Ha gondoljátok feltolom a szerverre :-)
Na mindegy remélhetõleg azért valahonnan beszerezzük a Weird War-t.
Ha valakit érdekel: a CD-Galaxisban már csak 3990Ft a Vampire the Masquerade: Bloodlines
Ha van olyan jó mint az elsõ rész akkor ennyit megér!
Egy hatalmas számítógép házam van és olyan nagyok benne a távolságok, hogy külön kábelen van a vinyó, dvd, mobil rack. Pontosabban a dvd-t és a mobil rack-et csak külön lehet használni, hiszen vagy az egyiket vagy a másikat dugom be. Na majd megoldja a sata hiszen akkor a pata vinyó kábele felszabadul. Igen ám, de ha rádugtam a mobil rack-et, akkor nem akart bebootolni a rendszer. A bios-ban minden variációt kipróbáltam már. Boootoljon hd0-ról, vagy egyéb eszközrõl (elsõnek, másodiknak, stb) az összes permutáció megvolt. Na mondom rosszabb a helyzet mint eddig volt, hiszen mostmár egyáltalán nem tudom használni a mobil rack-et. Ekkor jött egy ötlet, hogy elsõ boot-olási egységnek megadom azt, hogy SCSI eszköz. Csodák-csodája, gyönyörûen bebootolt a winxp és látta a mobil rack-et is.
Na mára ennyi a pc suli adásából :-)
Starforce rulla. 😊
bár ez itt talán még off-topicnak is számíthat😊
végigvittem, rettentõen tetszett, de van benne egy rész, amit nem értettem. õrült alkimista kastélya, roppert klacks, vagy mi, nemtom.
eleve rájöttem, hogy a számológépet kell használni, de utána miért tûnt el az alkimista? azért, mert a mágiát eleve eltörli a technika?
vagy?
elõre is köszi
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
oldalt. Egy rakás infót közöl a játékról.
Az a véleményem, hogy fogd a játékot és egy raklapnyi babkonzervet és fél évre nyugodtan bezárkózhatsz vele egy szobába. Garantáltan ki fog tartani.
Természetszerûleg az erõsebb tündérkék, nagyobb szintnél lépnek tovább. Ezen kívül más irányba is tudjuk fejleszteni tündérkéinket, csak a megfelelõ Evolúciós Kõvel kell rendelkeznünk.
A Fém Tündérkék ( Metal ) úgy tudnak tovább fejlõdni, ha van nálunk Dwarve szerszám ( Tools of the Dwarves ).
1. Minari
2. Megari
3. Gigarex
Cracwin-bõl úgy lesz Flagwin, ha használjuk rajta a Tûzkövet ( Evolutionary Magic of Fire ).
Pfoe-bõl, úgy lesz Taze, ha használjuk rajta a Természetkõvet ( Evolutionary Magic of Element ).
Tinefol-ból háromféle lehet:
* Légkõ ( Evolutionary Magic of Air ) hatására: Tineves
* Tûzkõ ( Evolutionary Magic of Fire ) hatására: Tinezard
* Természetkõ ( Evolutionary Magic of Element ) hatására: Tinerog
Remélem ezek után mindenkinek, minden világos :-)
Egy picit elbizonytalanodtam a Zanzarah-al kapcsolatban...
Lehet elõveszem a dúmot oszt lövök ;-)
A játék egy kis bevezetõvel kezdõdik, ahol a fõszereplõ beszélget valakivel (talán az anyjával). Na már itt sem látszanak a feliratok.
Apropó nem tud vki véletlenül ingyenes fontlelõhelyet? (Olyat ahol a komolyabbak vannak fenn, nem a házibarkácsok<#smile>#smile>)