The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Van egy jó hírem.
Egy kis srácnál megláttam a PCGuru legújabb számát. Gyorsan elkértem tõle a lemezmellékletet. "Nem kapsz két nagy pofont ha ideadod!" felszólítással :-)
Itt van a Weird War magyarul.
Kipróbálom aztán megpróbálok biztonsági másolatot készíteni róla. Aztán megy fel a szerverre.

Ja! Ez már nem áprilisi tréfa :-)

Erre gondoltam én is. 😊)

IMYke2.0.0.0
Ez már csak azért is jó, mert addigra tuti elkészül az elsõ rész magyarítása - általunk 😊

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A TLJ2-nek is 2005 januárba kellett volna megjelnni, aztán pár helyen olvastam, hogy õsznél elõbb nem jön. 😞

Már a burkoltan is az "off"-ba tartozik. 😊) Na, de mirõl is beszéünk már megint? 😊

IMYke2.0.0.0
Ezért is kértem - burkoltan - elnézést az offtopic miatt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Itt már lassan az a nem topikba illõ, ha valaki valamilyen kalandjátékról ír. 😊))

Sziasztok,

Elkezdtem újra a TLJ-t 😊 Teljesen elfelejtettem, úgyhogy majdnem olyan mintha elõször játszanám 😊
Egy gyors kvízkérdés, az elsõ válaszadó nyer: hol a timesheet? 😊
LezLee
Aranylemezre került a Still Life!!! Ami azt jelenti, hogy már bizonyosan nem fog késni, és tartani tudják a 2 hét múlva esedékes megjelenést. Izgatottan várjuk, addig tán csak kihúzzuk a Nibiru-val, bár még sajna nincs semmi hír a megjelenésrõl, pedig elvileg tegnap kellett volna nekie kijönni.
LezLee
Itt nincs olyan, hogy "nem topikba illõ"! Itt egy szûk kis közösség alakult ki, és itt mindenki mindent megbeszélhet. Itt már régen nincs olyan, hogy offtopic, mer az egész topic offtopic. Na ezt jól megaszontam 😊)
IMYke2.0.0.0
Bocs, ez erõsen nem topikba illõ volt...

IMYke2.0.0.0
Nekem is kerreg az alaplapi chipset hûtõm... a korábbi leégett, így egy P1-es kis hûtõ került.
Már csak 50 ezer hiányzik és meglesz az A64-es gép. <#alien>

Na, gond megoldva. Tegnap az egész estém ráment. A regedit-be a hozzáférések attributumait kellett átállítanom, és egy uninstall és egy install után sikerült végre ismét normálisan felinstallálni a daemon 3.47-et. Aztán jött még egy problem. A legújabb ati catalyst és az ati tray tools ellenére is eltûnt a pixel és vertex shader!!! Ma reggel uninstalláltam és újra felnyomtam, és lõn! Mostmár látja. A frász jött rám. Minden szar módosítást elfogadott tegnap, de a vertex-pixel shader változásokat nem. Remélem, most már jó lesz. Sajnos 4-5 havonta szét kell kapnom a gépet darabokra mert hát a por ugye...(ráadásul nemrég lakásfelújítás is volt)...és hát burkolatot már vagí 6 éve nem használok...😊)
na nem offtopic.
on:

IMYke2.0.0.0
Sõt, ennyire jó poén volt:

IMYke2.0.0.0
Najóóóóóóó, be****tam... <#hehe> Jó kis tréfa volt... <#worship>

Axon
Rendben!
Én töltöm az elsõ 2 dvd-t, te pedig a 3. és 4. dvd-t. Így jövõhét közepére fent lesz a teljes anyag <#love12>

LezLee
Én egy torrenten akadtam rá, még tennap este. Nem akartam szólni, hátha fake a cucc. Ma reggelre leért, és hát a pofám leesett, amikor kipróbáltam. B.szott jó lett, az akció részek sem olyan szörnyûek, mint amilyenre számítottam. Csak vannak még benne bugok jócskán, mivel béta verzió. Ha gondolod besegíthetek a feltöltésbe <#wink><#idiota>
IMYke2.0.0.0
ÉS nekem PONT MOST nincs hozzáférésem 😞((

Axon
Van egy jó hírem a készülõ The Longest Journey 2-bõl kikerült egy ukrán szerverre egy béta verzió. Hajnalban letöltöttem és most kipróbáltam. Szuper!
Ha gondoljátok feltolom a szerverre :-)

Axon
Úgy látom nem sok PCGuru olvasó jár ide a topicba :-)
Na mindegy remélhetõleg azért valahonnan beszerezzük a Weird War-t.

IMYke2.0.0.0
Annyira, sajnos, nem jó...

Atomreaktor
Eh, már letöltöttem😞 Amint hazaérek letörlöm<#ravasz1><#kacsint>

Sziasztok!
Ha valakit érdekel: a CD-Galaxisban már csak 3990Ft a Vampire the Masquerade: Bloodlines
Ha van olyan jó mint az elsõ rész akkor ennyit megér!
moonster
nálam is folyton slaven van a rack, de még így is, hogy csak naponta kiveszem és berakom 😄, még így is, kb 6-8 hónapja cserélni kell.
Axon
Én minden rackem-amivel dolgozom (1 otthoni és néhány munkahelyi) slave-re állítom a jumpert. Így álltalában nincs gond, ha van eszköz a kábelen akkor sem és ha egyedül van, akkor is tökéletesen mûködik.

Atomreaktor
😊) Meg lehet a jumperekkel is jókat játszani a rack-en😉

Axon
Ha már vinyó problémáknál tartunk, akkor nemrég említettem, hogy vettem egy 160 gigás sata csatolójú vinyót. Ki akartam váltani a 160 g-s pata merevlemezt. Már élmény volt telepíteni rá az xp-t is, mivel az xp telepítõ alapból nem ismeri a sata csatolót.
Egy hatalmas számítógép házam van és olyan nagyok benne a távolságok, hogy külön kábelen van a vinyó, dvd, mobil rack. Pontosabban a dvd-t és a mobil rack-et csak külön lehet használni, hiszen vagy az egyiket vagy a másikat dugom be. Na majd megoldja a sata hiszen akkor a pata vinyó kábele felszabadul. Igen ám, de ha rádugtam a mobil rack-et, akkor nem akart bebootolni a rendszer. A bios-ban minden variációt kipróbáltam már. Boootoljon hd0-ról, vagy egyéb eszközrõl (elsõnek, másodiknak, stb) az összes permutáció megvolt. Na mondom rosszabb a helyzet mint eddig volt, hiszen mostmár egyáltalán nem tudom használni a mobil rack-et. Ekkor jött egy ötlet, hogy elsõ boot-olási egységnek megadom azt, hogy SCSI eszköz. Csodák-csodája, gyönyörûen bebootolt a winxp és látta a mobil rack-et is.
Na mára ennyi a pc suli adásából :-)

A format talán! 😊)

Atomreaktor
Áh, öt perc lenne az egész😊

nekem sem volt gondom vele több mint fél évig. Épp ez az. Álmomba nem gondoltam volna. Mindenestre ezzel a Starforce Nightmare-rel jó lesz vigyázni. Ez is tud kavarni. Bár, asszem én a regeditbe kavartam be. 😊) Na, hazamegyek, azt megpróbálom kijacítani. Semmi kedvem közel 100gigát és vagy 60 programot újra installálni. 😊)

Atomreaktor
Attól még másnak lehet gondja vele...<#kacsint>

IMYke2.0.0.0
Daemon 3.47-et használok, attól a naptól kezdve, mióta megjelent - 2004 derekán - soha sem volt gondom vele.

Atomreaktor
Jah daemon nekem is csinált már ilyet. Nekem a legújabb verziójával szokott gond lenni, tegyél fel egy régebbit, azzal nem lesz gond.

Dameon csinál egy ilyet, és az unistall nem volt jó. Safe módban kell orvosolni a problémát...de én még pluszban a regeditbe is írkáltam. Még jó, hogy tudom mit. A Shade:Wrath of Angels miatt. 😊
Starforce rulla. 😊

Atomreaktor
GTR?😊

szotyimutyi
Mi volt a gond? Nekünk nem volt ötletünk.?

Gond megoldva!!! 😊)

off:help! most nekem. az otthoni gépemmel gond van a pnp bios extensiont nem tudja alkalmazni az xp-m. ott a sárga felkiáltójel. így a daemon-t sem tudom feltelepíteni és 10 perc után fagy a rendszer is. hogy lehet ezt kiküszöbölni, és lehet e hardware-hiba? mert hétvégén leszedtem a bios-ról azt az ezüst cimkét. mondjuk szerintem nem. lehet, hogy (software-esen)a starforce nightmare bafta el?

Atomreaktor
Most már én is értem😊))))
Nekem nagyon bejön a gamma, viráglelkû vagyok😊

takysoft
nekem lenne egy kérdésem a tlj-vel kapcsolatban.
bár ez itt talán még off-topicnak is számíthat😊
végigvittem, rettentõen tetszett, de van benne egy rész, amit nem értettem. õrült alkimista kastélya, roppert klacks, vagy mi, nemtom.
eleve rájöttem, hogy a számológépet kell használni, de utána miért tûnt el az alkimista? azért, mert a mágiát eleve eltörli a technika?
vagy?
elõre is köszi

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Mint a nap...
Mirõl van szó?😊))

Olyan jó kis gyüjtögetõs, fejlesztgetõs, taktikázos, Kellemes kis program, valóban érdemes kipróbálni.
Axon
Érdemes végigolvasni a http://www.zanzarah.hu/freeweb_magyaritas.htm
oldalt. Egy rakás infót közöl a játékról.
Az a véleményem, hogy fogd a játékot és egy raklapnyi babkonzervet és fél évre nyugodtan bezárkózhatsz vele egy szobába. Garantáltan ki fog tartani.

Axon
Na ezt olvassátok:

Természetszerûleg az erõsebb tündérkék, nagyobb szintnél lépnek tovább. Ezen kívül más irányba is tudjuk fejleszteni tündérkéinket, csak a megfelelõ Evolúciós Kõvel kell rendelkeznünk.
A Fém Tündérkék ( Metal ) úgy tudnak tovább fejlõdni, ha van nálunk Dwarve szerszám ( Tools of the Dwarves ).

1. Minari
2. Megari
3. Gigarex

Cracwin-bõl úgy lesz Flagwin, ha használjuk rajta a Tûzkövet ( Evolutionary Magic of Fire ).

Pfoe-bõl, úgy lesz Taze, ha használjuk rajta a Természetkõvet ( Evolutionary Magic of Element ).

Tinefol-ból háromféle lehet:

* Légkõ ( Evolutionary Magic of Air ) hatására: Tineves
* Tûzkõ ( Evolutionary Magic of Fire ) hatására: Tinezard
* Természetkõ ( Evolutionary Magic of Element ) hatására: Tinerog

Remélem ezek után mindenkinek, minden világos :-)
Egy picit elbizonytalanodtam a Zanzarah-al kapcsolatban...
Lehet elõveszem a dúmot oszt lövök ;-)

Axon
Maga a játék nagyon tetszik. A grafika is szép, de maga az alaphangulat/környezet is magábaszippantó. A gondom csak a feliratok.
A játék egy kis bevezetõvel kezdõdik, ahol a fõszereplõ beszélget valakivel (talán az anyjával). Na már itt sem látszanak a feliratok.

Atomreaktor
Úgy tûnik nem stimmel vmi a gépeddel. Megütötted, mi?😊)

Atomreaktor
Azt írják róla, hogy tökéletes lazítás munka után elmerülni a világában. (és hogy jó hosszú gamma<#vigyor0>)

Apropó nem tud vki véletlenül ingyenes fontlelõhelyet? (Olyat ahol a komolyabbak vannak fenn, nem a házibarkácsok<#smile>)

szotyimutyi
Én letöltöttem hozzá és úgy sikerült is.

Én kb. 10 órát nyomtan anno. Nekem tetszett. Szép a grafikája, és nem kell hozzá erõmû.

Atomreaktor
Én csak este tudom próbálni. Amúgy milyennek tûnik?