The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm, ezek a képek valóban szemetgyönyörködtetõek. Asszem lassan neki kellene fogni a TLJ-nek, csak az a franya BIA meg mindig nem fejezodott be.
Egyébként most láttam néhány képet a City of Metronome-ból.
Link: http://www.hardwired.hu/cgs.php?id=281
Forrás: HardWired
Egyébként most láttam néhány képet a City of Metronome-ból.
Link: http://www.hardwired.hu/cgs.php?id=281
Forrás: HardWired
Jaja, Blitzkrieg hihetetlen erõforrás zabáló ;-)
Ha már Blitzkriegnél tartunk, nem láttad mostanában véletlenül valahol a neten a kiegészítõjét a Total Challenge 3-at, 4-et, 5-öt?
Egyébként ha már erõforrás zabáló programoknál tartunk, akkor azt tapasztaltam, hogy a legnagyobb igénye - na nem annak a kis pöcs Half Life 2-nek van :-) - hanem az Antant játéknak. A röhej az, hogy ez a program még 3d-s grafikát sem használ. Mivel ebben a játékban néha 20-30 ezer egységet is mozgat a program, hihetetlenül belassul még egy erõmûvön is. 1 G memória alatt nem is érdemes vele játszani, mert kb 20 perc után - ekkora kezdenek gigantikusra duzzadni a hadseregek - már játszhatatlanul belassul. Kb. 3-4 másodpercenként frissít 1 képkockát, olyan mintha kifagyott volna a gép. Pont ezért vettem a munkahelyi gépembe még egy 512 megás memóriát, hogy itt bent is zavartalanul tudjak játszani :-)
Ja és persze kell alá minimum egy 3000-es proci. Mondjuk szerintem ez inkább betudható a programozói hiányosságoknak, mint a hatalmas számú egységek mozgatásának.
Ha már Blitzkriegnél tartunk, nem láttad mostanában véletlenül valahol a neten a kiegészítõjét a Total Challenge 3-at, 4-et, 5-öt?
Egyébként ha már erõforrás zabáló programoknál tartunk, akkor azt tapasztaltam, hogy a legnagyobb igénye - na nem annak a kis pöcs Half Life 2-nek van :-) - hanem az Antant játéknak. A röhej az, hogy ez a program még 3d-s grafikát sem használ. Mivel ebben a játékban néha 20-30 ezer egységet is mozgat a program, hihetetlenül belassul még egy erõmûvön is. 1 G memória alatt nem is érdemes vele játszani, mert kb 20 perc után - ekkora kezdenek gigantikusra duzzadni a hadseregek - már játszhatatlanul belassul. Kb. 3-4 másodpercenként frissít 1 képkockát, olyan mintha kifagyott volna a gép. Pont ezért vettem a munkahelyi gépembe még egy 512 megás memóriát, hogy itt bent is zavartalanul tudjak játszani :-)
Ja és persze kell alá minimum egy 3000-es proci. Mondjuk szerintem ez inkább betudható a programozói hiányosságoknak, mint a hatalmas számú egységek mozgatásának.
:))) 550-est? Szép. Mondjuk kell is a TLJ-hez. Vagy a Blitzkrieg-hez. :)
Nembaj megszoktuk :-)
Megalomániámat - avagy hülyeségemet - jól szemlélteti, hogy egy évvel ezelõtt amikor a gépemet összeraktam/rakattam, akkor 550 wattos tápegységet raktunk bele.
Még egy kis heggesztõ trafót is elbírna :-)
Megalomániámat - avagy hülyeségemet - jól szemlélteti, hogy egy évvel ezelõtt amikor a gépemet összeraktam/rakattam, akkor 550 wattos tápegységet raktunk bele.
Még egy kis heggesztõ trafót is elbírna :-)
Miket írok! :)) Hólyeséget. Athlon Xp +1800. :)) Reggel van. Sorry.
Szépjónapot. Kicsit off voltam mostanság. Az otthoni gépem rejtélye úgy néz megoldódott. A tápkábel azon része, ama a floppyhoz megy, majdnem szétdurrant tegnap este. Kicseréltem egy régebbi tápra ideiglenesen, és lõn...stabil lett a gép. A daemon is megy rendesen, és nem akad ki a játékoknál 10 perc után, nem kapcsolja ki a monitort stb....Vazz! Nem is gondoltam, hogy egy táp ennyi hibát tud okozni. Most csak ideiglenesen egy 235wattos van a volt 300-as helyet. Igaz, az én gépemben csak a két vinyót, a monitort, a vga kártyát és a hangkártyát kell "táplálnia". Remélem, pár napig elég lesz. Mondjuk, egy Tbird1800-as ketyeg a gépembe, ami tudvalevõleg kis hõerõmû. :)
On:
On:
Mindig olvasni szoktam a magyarítás topicot, de mostanában ez kimaradt így nem is követtem min dolgozol mostanában. Na persze tudom, hogy több fordításon dolgozol egyszerre, de igyekszem kipróbálni a kész munkáidat akkor is, ha az adott program egyáltalán nem érdekel. Volt már többször is, hogy egy remek fordításnak köszönhetõen merültem el egy számomra addig érdektelen programban.
Ezért mindjárt nekilátok és visszaolvasok vagy 200 beírást :-)
Ezért mindjárt nekilátok és visszaolvasok vagy 200 beírást :-)
Most, hogy van egy kis levegõm, újúlt erõvel vágok bele - folytatom - a Longest Journey magyarítás projektbe.
Bocsánatát kérem azoknak, akiket hitegettem a szövegküldéssel, de nem ment nekik semmi, már nem is merem megígérni, de vélhetõleg a héten minden érdeklõdõt megkeresek egy kisebb anyaggal, hogy haladhassunk.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Bocsánatát kérem azoknak, akiket hitegettem a szövegküldéssel, de nem ment nekik semmi, már nem is merem megígérni, de vélhetõleg a héten minden érdeklõdõt megkeresek egy kisebb anyaggal, hogy haladhassunk.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezt minenkinek érdemes megnézni, aki érdeklõdik a TLJ2 után, márpedig miért is ne érdeklõdne mindenki?;) :
http://www.adventuregamers.com/newsitem.php?id=958
http://www.adventuregamers.com/newsitem.php?id=958
Huh teljesen elmerültem Zanzarah világában, viszont help kéne. Már fenn vagyok a Felhõk Birodalmában, de azokra a hülye lebegõ levegõfúvókákra hiába ugrok rá, leesek. Ha valaki nyomja a gaméval és érti is, hogy mirõl hadoválok az segítsen plz:)
MerlinWVIP
Az "elhát" az jó:) A merényletet nem értem, de csak csupa jóra tudok gondolni:)
[merlinw.org]
Nem, nem. Adventure Company adja ki a gagyi fejlesztõk által készített gagyi játékokat éppúgy, mint a klafafejlesztõcsapatok klafa játékait;)
Still Life demót tényleg próbáld ki, érdemes;)
Szép tavaszunk/nyarunk lesz (játékügyileg legalábbis, aztán lehet nyáron már atombombák röpködnek a fejünk felett, de az már más tészta:)
Still Life demót tényleg próbáld ki, érdemes;)
Szép tavaszunk/nyarunk lesz (játékügyileg legalábbis, aztán lehet nyáron már atombombák röpködnek a fejünk felett, de az már más tészta:)
Jövõ héten megpróbálok feltenni újabb képeket. Van belõle bõven csak be kell hoznom a melóhelyemre. Egyébként tegnap 4 hónapos volt a srác, de azért köszi a gratulációt <#vigyor0>#vigyor0>
A kiadó és a fejlesztõ legtöbb esetben nem egy cég. A játékot a Microids fejlesztette, viszont az Adventure Company adja ki. Ez ilyen egyszerû, kérem :))
Nem véletlenül hasonlít a Still Life a Syberiara. Ugyanis egy cég csinálta a két játékot, méghozzá a Microids. És ez, azt hiszem adhat okot a bizakodásra, hiszen, ha a Syberia két részét olyan jól meg tudták csinálni, akkor mért ne sikerülne nekik ezúttal. Ezek szerint a demót sem próbáltad még. Pótold be mihamarabb a hiányosságot, és akkor tisztában leszel az alig 1 hét múlva megjelenõ játék értékeivel. Azt hiszem, hogy méltán várjuk el tõle az "év kalandjátéka" címet, bár ebbe a versenybe még beszállhat a szintén a napokban megjelenõ Nibiru is.
Berepültem az Obscure demoját. Egy sötét tornateremben rohangáltam és dobtam egy kosarat :-)
A sötét tornaterem tényleg annyira sötét volt, hogy szinte semmit sem láttam, pedig maximumra vettem a fényerõt a monitoron. Sajnos most egy olyan irodában vagyok ahol nem tudok besötétíteni és most pont besüt ide a nap, ami egyébként kellemes, de semmit nem láttam a játékból :-)
A sötét tornaterem tényleg annyira sötét volt, hogy szinte semmit sem láttam, pedig maximumra vettem a fényerõt a monitoron. Sajnos most egy olyan irodában vagyok ahol nem tudok besötétíteni és most pont besüt ide a nap, ami egyébként kellemes, de semmit nem láttam a játékból :-)
Kívánom, hogy legyen igazad és csak a kisördög mondatja velem, hogy volt már máskor is év játékaként várt játék, de a megjelenés után elvérzett.
De azért reménykedjünk <#vigyor0>#vigyor0>
De azért reménykedjünk <#vigyor0>#vigyor0>
Héj, úgy látom nem hallotál még róla túl sokat:) Elmondom a lényeget: az idei év egyik legnagyobb kalandjátéka lesz (legalábbis reméljük) :)
Én már legalább fél éve vártam a megjelenését. Nagyon ígéretesnek tûnõ survivor horror Silent Hill módra. A különbség, hogy ez egy gonosz, túlvilági lényekkel elárasztott középiskolában játszódik, és több karaktert is irányíthatunk, és mindenkinek meg vannak az elõnyei és hátrányai. Én még csak a demoval nyomtam, ami sajnos nagyon rövidke, de ki merem mondani: a horrorkedvelõk nem fognak csalódni. Kb. 50-50 %-ban van jelen az akció, és a kalandelemek (fejtörõk, rejtvények).
Megnéztem a videot. Kellemesen csalódtam. Már amikor megláttam az Adventure Campany logóját az elején, rögtön görcsbe rándult a gyomrom. Túl sok gagyit adtak ki az elmúlt idõszakban. Valami belsõ nézetes akármire számítottam, de kellemesen csalódtam. Ez inkább egy kicsit a Syberia megvalósítására hajaz. Értem ez alatt fõleg az irányítást, sõt még az egérmutató ikonja is hasonlóan viselkedik. Ha jól látom ez egy nyomozgatós kaland lesz. Mindenesetre ha megjelenik akkor begyûjtöm :-)
Ezt eddig nem ismertem.
Igazán érdekes weblapja van, érdemes megnézni.
Most töltöm a demoját, már az is 340 mega.
Igazán érdekes weblapja van, érdemes megnézni.
Most töltöm a demoját, már az is 340 mega.
Still Life videó, hogy kibírjuk amíg nem töltj..., izé, nem vesszük meg:)
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=3831
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=3831
Eltöltöttünk már pár aggodalommal teli álmatlan éjszakát TLJ2 miatt aggódva és most már csak várunk, várunk, várunk... hátha, hátha, hátha...
avg nekem is bejött.
bár volt, már, hogy talált olyat, ami nem is volt virusos.
de inkabb, mint hogy nem talaja meg a virust.
tlj2 egyebkent ritkaszarnak nez ki.
mennyire lesz ez kaland?(költöi kerdes)
varjuk ki a veget
bár volt, már, hogy talált olyat, ami nem is volt virusos.
de inkabb, mint hogy nem talaja meg a virust.
tlj2 egyebkent ritkaszarnak nez ki.
mennyire lesz ez kaland?(költöi kerdes)
varjuk ki a veget
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
letoltes.com-on, meg a szoftverbazis-hu-n is nézz körbe. Spybot ajánlott;) Van egy AntiSpy nevezetû vmi, az is egész jó(nem, ez nem az xp anti spy), a memóriában futó sok baromságot lehet kiszedni, kijelzi, hogy melyik a veszélyes és melyik küld adatokat a gépedrõl... System Mechanic Pro-t is csak ajánlani tudom;)
Ad-aware, Spybot, System Mechanic, +mégegy, vírusírtó, tûzfal. Ezekkel egy középszintû védelem már nagyjából biztosított;)
Bocsi a hosszú monológért, én is unom:)
Ad-aware, Spybot, System Mechanic, +mégegy, vírusírtó, tûzfal. Ezekkel egy középszintû védelem már nagyjából biztosított;)
Bocsi a hosszú monológért, én is unom:)
Megjelent az ObsCure!
2005-04-08 - Obscure (c) Microids - RELOADED - 57x50 MB -
8.4
Longest Journey magyarítás: stagnálva, toporogva, stagnálva halad.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
2005-04-08 - Obscure (c) Microids - RELOADED - 57x50 MB -
8.4
Longest Journey magyarítás: stagnálva, toporogva, stagnálva halad.
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szasztok!!!
Nem tudja valaki, hogy mi a helyzet a Longest Journey magyarosításával. Ha valami konkrétat tudtok írjatok a [email protected] címre, mert nagyon ritkán nézem a fórumot...
Köszi
Nem tudja valaki, hogy mi a helyzet a Longest Journey magyarosításával. Ha valami konkrétat tudtok írjatok a [email protected] címre, mert nagyon ritkán nézem a fórumot...
Köszi
A SpellForce-al szív...-ok éppen. Sikerült feltelepítenem az alapjátékot meg a patcheket. Csak sajnos elindítottam és így már a kiegészítõ nem akar felmenni, mivel hibás cd-keyt emleget. Nem találom hol is van a registry-ben a cdkey, mert akkor kitörölném és úgy hátha felmászna a kieg. Ha nem sikerül megoldanom, akkor telepíthetem újra az egészet.
Az ad-aware mellé szokták ajánlani a spybots-ot, de nekem az mostanában semmit sem szokott találni (internet szoba gigantikus forgalommal). Nagyon ajánlom még a SpywareBlastert. Ez nem egy keresõ program, hanem egybõl meg is akadályozza a spy komponensek beépülését.
Srácok, tudna nekem valaki ajánlani egy fasza ad-ware, ill. trójai írtó progit, amit le is tudnék valahonnan kapni ingyenesen? Hiába van fönt a gépemen az Ad-Ware Pro, a Panda Antivirusom szinte már percenként riaszt, hogy adware, meg egyéb szar van a gépemen, amit nem tud kiírtani.
Köszi elõre is a Helpet.
Köszi elõre is a Helpet.
Enyhe dobpergés kíséretében nemsokára felrakom a Spellforce-ot. Már rettenetesen kíváncsi vagyok rá.
Lehet, hogy elsõ felindulásból még azt is megigérem, hogy néhány elmentett képernyõ képet be is szúrok ide <#vigyor0>#vigyor0>
Lehet, hogy elsõ felindulásból még azt is megigérem, hogy néhány elmentett képernyõ képet be is szúrok ide <#vigyor0>#vigyor0>