The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocskösz!
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hetedikes voltam... Húúúúú, de régen volt az.
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legalább is az elejét, amíg el nem alszok.
A múltkor a Csillagok Háborúján egészen a sivatagos jelenet elejéig bírtam :-)
Gyakorlatilag 5 perc után elaludtam...
Pedig 7-ig kell itt tengõdnöm.
A LEGO Star Wars nem rossz, de inkább a kisebb korosztályt célozza meg.
Egyébként ide kötõdik, hogy
MA RTLKLUB, 20:55 Star Wars VI. - A Jedi visszatér (amerikai sci-fi, 1983) 132' (12)
Speciális változat
Miután Luke megmentette barátját, Han Solót és a szépséges Leia hercegnõt a biztos haláltól, ismét csatlakozik Yodához, hiszen igazi Jedi Lovaggá kell válnia ahhoz, hogy szembeszállhasson Darth ...
A Still Life-ot pedig tárt karokkal várjuk, ha élhetek ezzel a képzavarral.
Szerintem rögtön mehet is fel a szerverre.
Viszont!!!!!! Ha szerencsénk van, és nem hazudnak a hírforrásaim, akkor a mai nap folyamán megjelenik a Still Life!!!! Várjuk sok szeretettel.
Ez már amolyan "kínunkban nem tudunk mit kitalálni" benyomását kelti.
Most ettõl függetlenül elhiszem, hogy sokan egész jól elszórakoznak vele.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Példátlan! Skandallum!
Jól teszed, hogy szótemelsz ezügyben. Éljenek a latinok és jelenjen meg minél több kalandjáték latinul! <#vigyor0>#vigyor0>
2 cd-s gamma.
Viszont keressetek hozzá valami patchet vagy vmit, mert az inventoryt nem mutatja.
lehet, hogy 16bites színmélységre kell átállítani, nemtom.
Ja, én meg németül csak annyit tudok, hogy ájdontnó, de az is franciául van.
Ellenben tudok latinul. Pl. páter...noszter.
"Bír"
"Jávól Her Standarterführer!"
kb. ennyit :-)
Na persze ezt is csak fonetikusan...
Egyébként valaki kaparjon elõ plíz vhonnan egy Icewind Dale I - Heart of Winter cd-t😊
Ja, ha nem baj felraktam a játéklistámat. Ha kell valami írjátok meg.
Ha szerda után írtok akkor már csak jövhéten fogom látni és azután tudom csak szállítani.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Mész, csapsz, gyûjtögetsz. Pihentetõ játék, na😊
Egyébként az elsõ három epizódot nyomhatod végig és az összegyûjtött jármûveket ki is próbálhatod.
Különben is nincs egy súlycsoportban a KOTOR-okkal.
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Eldobtam az agyam. Hihetetlen nagy baromságnak tünik, pláne így a KOTOR után.
Emberek Zanzarah birodalmát mindenképpen csak ajánlani tudom, érdemes vele eltölteni egykét órát. A zenéje pedig... first of top ten!