The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
Kössz az infót, már le is kaptam a catalyst-ot, kíváncsi leszek, hogy ezután fogja e csinálni a lefagyásokat.
IMYke2.0.0.0
Az ATI Catalyst 5.3-hoz (és társaihoz) nem kell SP2, csak ha a hülye Control Centeres változatot töltöd le!
Töltsd le a normált és láss csodát, mûködni fog!

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LezLee
Hát épp ez az, hogy Ati karim van. Radeon 9800 SE 256 rammal. És volt már olyan, hogy fagyás után, amikor resettel újraindítottam, azt írta ki, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre, és hogy a hibát a vidkari képernyõillesztõje okozta. De ezt nem mindig írja ki. Na most a gond az, hogy az a driver van fönt, amit a gyárihoz kaptam cd-n. De nem tudok újabbat felrakni, mert azokhoz már service pack 2-es kell, és eddig 2-szer próbáltam fölrakni a sp2-t, mind a kétszer elment tõle a netkapcsolatom, pedig elvileg nem szabadna. Úgyhogy most nem naon tudom, hogy mit kéne tenni.
Atomreaktor
The Fall arany. Igaz ez rpg, de nekem nagyon bejön😉
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=16046

Atomreaktor
Fenn van a bin fájl, így már tuti jó lesz.

pluhi
Videokarinál ereszd rá a 3DMark-ot végtelenitve és figyeld a hõmérsékletet. Ez úgy történik, hogy megfogod a bordát<#heureka> (ha van rajta hõmérõ, akkor azt nézd). Ha olyan forró, hogy azonnal el kell engedned, akkor gáz van. A memoriákat is nézd rajta, lehet, hogy az száll el. Az igazság az, hogy a kép szemetesedik elõször, csak utána szokott lefagyni. Gondolom nem ATi karesz, mert azt a VPU recover visszahozza (általában).
Azt irtad a monitor kapcsol ki, de gondolom csak a videojel megy el...
Atomreaktor
Most kezdem😉

IMYke2.0.0.0
Motherboard Monitor a Te progid.
Ennek ellenére, a VGA hõmérsékletét csak a beépített diódás VGA-k esetén tudhatod meg.
Pl.: 9600XT, 9800 Pro és feletti.

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LezLee
Off: Sziasztok, tudtok olyan tesztprogiról, amivel meg tudom nézni a számítógép hõmérsékleti adatait: ház, merevlemez, proci, memória, vga hõmérséklete??? Vagy mindegyikhez külön tesztprogi kell?
Mert egy ideje csinál olyat a gépem, hogy játék közben lefagy, és ilyenkor csak a reset segít, meg néha gondol egyet és kikapcsol a monitor, és ilyenkor szintén csak a reset segít. Ez mitõl lehet? Esetleg túlmelegszik valami?

Axon
Látom felkerült a Lego Stra Wars. Letöltötte már valaki? Hogy tetszik?

Axon
Rendben

szotyimutyi
Akkor is jó lesz.

Axon
Én mellé tettem a kódot mikor feltöltöttem. Biztos megvan valakinek, mert nekem otthon van és csak hétfõre tudom behozni.

MIMACSKA
Ha egy sziasztokkal kezdted volna szerencsésebblett volna....<#vigyor3>

www.extragyongy.hu

moonster
Nem találom én sem sehol
szotyimutyi
Az AGON kódot kér. Tud vki segíteni?

IMYke2.0.0.0
Dehogynem, de azt gyorsan kijavítom 4 percen belül (VIP-tagság elõnyei)... <#hehe>

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

Kösz a választ, hát ez elszomorító 😞(

Az elírásért elnézést.

Persze, Te soha sem hibázol!! 😊
Nálam ezt a crc-s dolgot akkor produkálta pár napja, mikor a tápom nem megfelelõ 5 voltot használt. Utána durrant el a floppyhoz tartozó rész. Most egy régi 235-ös van benne, és lõn...😊) Még a procihûtés is jobb lett pár fokkal.

via_mala
Minden más rendesen lejön/lejött, és az otthoni és a munkahelyi gép is CRC-snek találja. Szerintem megsérülhetett a szerveren. Akinek van gyors nete, az ellenõrizheti, hogy a rar és az sfv nem passzolnak.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
Legalább a címét (nevét) írnád le helyesen, ember!

A válaszod: SEHOL.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

A The Longest Journal progit hol lehetne megvenni (vagy beszerezni) és mennyiért???
pluhi
Az is egy lehetõség, hogy a gépeddel vannak nagy gázok, de amelyik ilyen hibát produkál már, az nemigen mõködõképes (rossz memoriamûveletek). És persze az FTP-n is megsérülhetett. Volt valami átállás, lehet érintette.
pluhi
Érdekes. Winrar 3.30-cal csináltam amúgy. Bár ha már az sfv ellenõrzés gázos, akkor mindegy. Valami gond lehet az átvitellel nálad, vagy nemtom. Sokak leszedték jól.
via_mala
Rar-ral van tömörítve, és én a 3.42-essel próbáltam meg kitömöríteni. Az archívum szerint 2.9-es is elég lenne neki.
De már a mellé rakott Zanzarah.sfv-bõl is kiderül, hogy CRC-s a fájl.

Atomreaktor: köszi hogy visszatöltöd! <#worship>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Ennek a hírnek biztos örülni fognak a rajongók. Én már egy kicsit lehúztam ezt a programot, de látva, hogy többeknek tetszik, már megbántam. Én sem szeretem, ha valaki fikázza a kedvenc játékaimat. Kipróbálni ettõl függetlenül sem fogom. Na nem dacból, hanem jó pár remek játék figyel itt a vinyómon amiben el szeretnék méllyedni.
Azért nyomhattok majd ide a topicba néhány saját készítésû képernyõképet, hátha megjön az étvágya a kételkedõknek is :-)

szotyimutyi
Köszi a BS3-at. A 2.cd-t most fejezem be, majd szólok, ha kész, ne foglalja a helyet.
<#worship>

RaveAir
Nem tudom, hogy mivel van tömörítve, de javaslom, hogy a legújabb winzip-et, winrar-t vagy ilyesmit próbáld ki, mert a régi verziójú progival való kitömörítés jelezhet crc-hibát, ami nincs is.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Úgy tervezem, hogy amint lesz egy kis szabadidõm újra fogom fordítani az egészet. Vannak benne hatalmas bakik... 😞 Azért az már egy kicsit durva, hogy filmben felkúszó feliratot máshogy fordítják! Még ha fogalmazási gond lenne, akkor egy szavam sem lehetne, de sajnos félrefordításról van szó.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Atomreaktor
Nem tudtok véletlenül arról a progiról, amivel ki lehet szedni a Zanzarah zenéit? Én már hallottam róla, csak találni nem találom sehol...

Atomreaktor
És megéri, mert szerintem rohadt jó játék😉

CarajoEsp
Nálam is megy.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Atomreaktor
Nálam megy. Visszatöltsem esetleg kicsomagolt állapotban?

via_mala
Nálatok hogy megy a Zanzarah?
Ugyanis én 3x leszedtem, mindháromszor CRC-s lett.

Wanted
<#ijedt>
Mindenesetre a gamma fent figyel. <#awink>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Axon
A Lego Star Wars-hoz már elkészült a magyarítás is. Kényeztetik a rajongótábort :-)

Axon
Vigyázz mert a hatalmas Szaparmura Türkmén Basi lesújt rád szörnyû haragával! <#nyes>

moonster
Yoda! Ne menj oda!

- Elûzom a gonoszt, a kiráj zöld hidegkatódcsövemmel.

IMYke2.0.0.0
Yoda... Yo da... You? Dá! <#alien>
Íti haza... <#hehe>

Axon
Akkor ki kell purgálni belõled a gonoszt :-)
Máris hívom a vatikánt és kérek egy inkvizítort.
Vagy esetleg felhívom Yodát

Axon
Mit tesz ez a Lego Star Wars :-)

IMYke2.0.0.0
Én is mindig Darth Vödörnek drukkoltam... <#alien>

Atomreaktor
A zenét is képzeljétek hozzá...😊 Huh, most ismerjem be, hogy én is kedvet kaptam a Star Wars-hoz? Ta ta taaaaa ta taaa...😊
Éljen a Fehér oldal, izé Világos, izé Fényes, na jó inkább éljen a Sötét Oldal vááágrh...

Axon
Ritka az a könyv amit kétszer olvastam el. Háromszor a Dune könyv elsõ részét.
Négyszer pedig a "A káosz szava"-t.

Atomreaktor

Atomreaktor
<#ravasz1>

Atomreaktor
Én dobtam rá egy szavazatot.

Wanted
Ha van rá igény, feltolom a szerverre a LEGO SW-t.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

RaveAir
Szerintem mindentõl függetlenül érdemes kipróbálni. Jókat lehet vele hülyülni. És a türelmetlenkedõk számára információt is jelenthet a harmadik résszel kapcsolatban (de csak azok számára, akik még nem olvasták képregény formában).

CrucifX
Ecce homo