The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de maximalistaként mindig jó gépeket veszek a munkahelynek, mivel sajnos elég gyorsan középkategóriásak lesznek, majd pedig ócskavasak.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
No de miért melegszik neki annyira a chipset?
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
Mondanom sem kell, hogy olyan halk, hogy a légyzümmögést is meg lehetne hallani.
<#rinya>#rinya><#wilting>#wilting><#help>#help>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
---------
Scanning Track 1...
Calculated M2F1 EDC does not match EDC value in sector offset 108239
Calculated M2F1 ECC_P does not match ECC_P value in sector offset 108239
Calculated M2F1 ECC_Q does not match ECC_Q value in sector offset 108239
Sync error detected in sector offset 108240
Header error detected in sector offset 108240
SubHeader error detected in sector offset 108240
Calculated M2F1 ECC_P does not match ECC_P value in sector offset 108240
Calculated M2F1 ECC_Q does not match ECC_Q value in sector offset 108240
Sync error detected in sector offset 108241
Header error detected in sector offset 108241
SubHeader error detected in sector offset 108241
Calculated M2F1 ECC_P does not match ECC_P value in sector offset 108241
Calculated M2F1 ECC_Q does not match ECC_Q value in sector offset 108241
Calculated M2F1 EDC does not match EDC value in sector offset 213421
Calculated M2F1 ECC_P does not match ECC_P value in sector offset 213421
Calculated M2F1 ECC_Q does not match ECC_Q value in sector offset 213421
---------
Ezután mégis megpróbáltam daemon tools-al telepíteni, de 32%-nál elszállt.
Tegyél fel légyszíves egy .sfv fájlt is a .bin mellé, és letöltöm még egyszer.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
http://www.sg.hu/cikkek/36584 - Still Life a boltokban...
Bár még talán idén jön az Indigo Prophecy, ami még nagyot üthet, fõleg ha figyelembe vesszük, hogy milyen ódákat zengenek róla a készítõk, mondjuk ez nem jelent semmit. Ezen kívül talán csak a Runaway 2, meg a Project Joe lesz említésre érdemes, már ha idén megjelenik.
(A Dreamfall-t direkt nem soroltam ide, mert valahogy a képek meg az infók alapján "nemgyerebe". Bár ne lenne igazam.)
A "lassan" képlete: (x*2c+3a)/2. Ebbõl pontosan kiszámítható a megjelenési dátum, sõt az is hogy mikor kerül fel a gépedre, de egy-két prof még azt is ki tudja számolni, hogy melyik nap melyik percében fogod megtekinteni a végsõ képsorokat...Fantasztikus a mai tudomány😊
Amúgy egész jónak tûnik, a német szinkronhangok kellõ nosztalgikus érzéseket keltettek bennem az ORF1 mûsorai iránt😊) (Amúgy a fõszereplõ hangja az én fülemben nagyon bugyután csengett.)
Elérkeztünk a modern korhoz: AMD 1.8-ason 768 ram-al egy kalandjáték nem fut rendesen😊)) Nem szaggatott, de lassított felvétel zajlott a szemeim elõtt😊) Nosza élsimítás meg részletesség kikapcs és máris jobb a helyzet. (Lehet az esõ efekt rakott be neki?) Mindegy, szóval a motor nincs agyonoptimalizálva. (Ilyet mondani egy kalandjátéknál...) Amúgy egy-két fokkal még szebb a Black Mirrornál, de néhol túl "plasztiknak" tûnt nekem. De nem sok minden van a demóban, szóval ez nem jogos kijelentés. Amúgy kezelõfelület, párbeszédválasztás, irányítás, minden full Black Mirror-os😊) Még az is stimmel, hogy mikor egy fontos képre ránézek, akkor beindul egy sejtelmes zene...😊 Karakterekkel nincs gond, bár agyon közelrõl még nem mutatták. Futni nem tud a hõsünk, képernyõváltás van, mint a BM-ben.
Na ennyi. Nem, nem unatkozok😊
Meg egyébként is, nem kellett volna már ennek a játéknak megjelennie?
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=11939
"a Dreamfall vagy egy újabb bombgame lesz, vagy óriási bukás. Remélem, hogy az elõbbi." Tökéletesen egyetértek és reménykedek továbbra is, de egyre nõ a negatív oldal is a szívemben😊
Nem jött le véletlenül a Total Challenge 3-4? Múlt héten azt mondtad, hogy kb. péntekre lent lesz?
elméletileg holnap feltöltöm a Necronomicont.
Egyébként nekem még mindig nem látszik az inventory😞
1.Nem földön, hanem egy asztalon van a gép. 2. Forgalmas út mentén lakom. Lehet ez is számít.
LezLee: ugyanilyen lefagyást produkál a hibás/haldokló RAM is. Futtasd le a -ötmemtest86+ 1.55, kb. 20 perc alatt végigmegy, és kiderül, hogy rendben van-e a memória.
1. Milyen magasan van a gép. (Ha a földön csücsül az a legrosszabb.)
2. Milyen gyakran takaritják a szobát. (Ha a gazda az évi kétszeri porszivózás hive, az meglátszik a gépén is.)
A gyári Ati kareszok a legjobb minõségûek közé tartoznak, de a piac tele van dzsunka cuccokkal, amin a proci ua., de a többi cucc körülötte már kétes eredetû.
Hogy beszéljek én is a hûtõrendszeremrõl<#vigyor>#vigyor>:
Egy jó öreg Codegen 6008-as ház a doboz, ami összetartja. Az oldalát már egy éve elpakoltam valahová, igy a ház szellõzése a lehetõ legjobb. Kettõ venti van az egész hóbelevancban, egy 800 rpm-s a tápban (Coolink), és egy Glacialtech Silentbreeze III a procin. A vidkari húzott R9600Pro passziv hûtéssel, és a chipset ventijét is bordára cseréltem. Ez 19dB zajszintet jelent, ami szinte semmi, ha felraknám a ház oldalát, csak teljes csöndben lehetne hallani. A lényeg az volt annak idején, hogy simán tudjak aludni a géptõl 3m-re (siker). A gép 7/24-es üzemmódban van, kb. 2 hete nem volt kikapcsolva.
Nembiztos, hogy ez a baj, de lehet ez i.
Gép: egy õsrégi Radeon 9500 Pro-m van, alap, gyári ATI szerkezmény minden rajta. Samsung 3,3 ns-os RAM-okkal (128M😎.
A ház oldalát sohasem veszem le, és egy Feel IV - teljesen fém - házam van. A súlya (üres állapotban) 11 kg.
Fûtõtestek: AMD 1700+, 2db vincseszter, 1db 400W-os táp.
Hûtõtestek: 1db 8 cm-es hátsó házventi, egy 4 cm elsõ házventi, egy mobilrack hûtõ, 1db WhisperRock CPU hûtõ, 1db HDD hûtõ, a VGA-hûtõ, és a táp hûtõ.
Alapállapot: egy lapostetejû, utólag tetõszerkezetre húzott szinten lakunk a kollégiumban. Gipszkarton falakkal és vastag ÜVEG födémszerkezettel megáldott féltetõvel.
Nyáron a hõmérséklet - ha odakinn 30 Celsius fok körüli - a szinten és szobákban 40 fok felett stagnál. Kereszthuzat, ventillátorok, félmeztelenség.
Tény: az amúgy is fûtõtest hõmérséklettel mûködõ AMD 1700+ társaságában a Radeonom soha sem okozott fagyást, szemetelést, VPU-recovery-t!
Pedig - nyáron fõként - napi 16-24 órát ment!
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondanom sem kell, hogy fagyás szóba sem jön, de a grafikai értékeket a játékokban már teljesen fullra merem állítani, míg az ATI-nál már nem merten, nehogy megizzasszam szegénykét.