The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A 22-es számú archívum részlet CRC-hibás.
Így "adták" ki a Vengeance-ék!
Ez kell hozzá:
2005-04-20 - Delta Force: Xtreme (c) Nova Logic *RARFIX* - VENGEANCE - 01x15 MB

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Nálam sem oké😞((

Atomreaktor
Most már tényleg valami gond lehet😊
Én csak este tudok nyilatkozni, amint hazaértem.

via_mala
Nekem ez a Delta Force: Xtreme is hibás, a rar nem tudja kicsomagolni.
Másnál normálisan lejön?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

A Starfucker nekem szépen elrontotta a ide oladalt. Mivel visszaállításnál fagy a rendszer, így 7-8-szor kell próbálkozni, míg visszahozza az eredeti állapotot.

Atomreaktor
Én is!😉
Bírtam az 1-et nagyon.

Wanted
Nekem eddig semmivel sem voltak ilyen gondjaim.
A Starfucker nevû proggi nagyon jól dolgozik.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Nincs mit.
A fórum olvasóinak mindent. <#eljen>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
<#ravasz1>

Axon
Mostanában jelent meg a Cossack 2. Nagy kedvencem volt az 1. rész. Tervezem, hogy megveszem belõle a Cossack Antológia-t, ami mindhárom részt tartalmazza és már elég baráti áron vesztegetik.
A 2. rész ha meglesz, szerintem rögtön mehet fel a szerverre, akkár kérdezés nélkül is. Én már nagyon várom.

Axon
Nekem nagyon nem jönnek be ezek a mini images és társai féle buherálós verziók. Szeretem ha egy tisztességesen összekalapált crack is van hozzá.
Nagyon el vagyok kényeztetve :-)

Axon
Rendben, legyen mondjuk péntek :-)

"Kaptam". 😊 Ez jó! 😊

Wanted
Ma kaptam, így sajna még nem.
Ez az alcoholos Carbon féle.

Hú, sorry! Tudom, hogy mára ígértem, de technikai akadályok voltak. 😊 Esetleg jövõ hét péntek?

Axon
Nekem már az elsõ része sem jött be. Öcsémnek mondjuk tetszett. Nekem már az röhejes volt, amikor szuronyokkal, kardokkal, lándzsákkal elkezdték a várfalakat bontani a katonák.

Atomreaktor
😊

Axon
Úgy tudom, hogy a Stronghold 2-nek még csak CloneCd-s verziója van. Sikerült már kipróbálnod?

IMYke2.0.0.0
Azt is lehúzták a topikjában.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Vááááá Stronghold 2😊

Axon
Ezek nekem már megvannak, de természetesen ha van rá igény akkor mehet felfele bármelyik. Hely az van.

Wanted
Ok.
Esetleg:
Stronghold 2
Empire Earth 2
Close combat First to fight

IMYke2.0.0.0
Delta Force Xtreme topik...
Eléggé le van húzva a kicsike. Nem véletlenül.
Képeket is találtok.

Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

IMYke2.0.0.0
Delta Force Xtreme Patch!

Ezt feltelepítve 1.6.5.0-ra változik a verziószám. Ezen kívül kapunk új menüt és néhány kisebb hiba is javításra kerül. A 25 megás fájlt innen tölthetitek.

Atomreaktor
Én meg Anachronox-ra dobok egyet😉

Atomreaktor
Kösz!😊
ADSL-esek megmentõje😉

Axon
3.1 giga hely van. Bár lehetne törölgetni is. pl Zanzarah, Weird War. Ez utóbbi különösen nagy.

Látom feltetted a DF-et. Hamarosan az én gépem is elkezdi feltölteni, mivel beállítottam. Most egy jó ideig nem jutok el abba a helyiségbe, úgyhogy mindjárt elkezdi feltolni. Gond nem lesz mert a könyvtár név nem egyezik. Majd leállítom a letöltést és letörlöm a felmásolt fileokat.

Wanted
Láttam mirõl beszélgettetek az elõzõekben.
Feltettem a DF-et.
Axon: mennyi hely van még a szerveren?

Axon
A Necronomicon-ra adok egy szavazatot.

Ja. Ismét péntek van :-)
Mára igérted a Total Challenge 3-4-et. <#rolleyes>

Na kérem. Délig eldönthetitek, hogy felrakjam e a Necronomicont (2CD), esetleg az Anachronox-ot (peccsestül). 😊

Atomreaktor
Oké, majd arrafelé hajózok. Ne címet adj, koordinátákat!😊

Axon
Remek! Majd megadom a címem és gyere értem :-)

Atomreaktor
😊
Asszem építenem kell egy bárkát gyorsan. Természetesen áramgenerátorral a számítógépnek😊 Vagy gépeknek. Aztán rendezek egy utsó LANparty-t a vég felé hajózva...😊

Axon
Ahogy az idõjárás jelentéseket elnézen, nos... elképzelhetõ :-)

Atomreaktor
Gyönyörõ kilátásokat helyeztél szemem elé a hétvégére nézve. Köszönöm!<#worship><#worship><#worship>
Remélem nem most hétvégén lesz a világvége...😊

Axon
Na akkor nemsokára elkezdem feltölteni a Delta Force Xtreme-t. Kb. 2 óra múlva.

Atomreaktor
Sztem ugyanarról beszélünk, csak két nézõpontból😊
"elsõ részt gyúrták az új engine alá" egyenlõ "Joint Operations és a Black Hawk Down újításaival tuningolták a Delta Force 1-et"

"Joint Operations keverve a Black Hawk Down-nal" nem egyenlõ "Joint Operations és a Black Hawk Down újításaival tuningolták a Delta Force 1-et"

Csak az i2k-s precizitás miatt válaszoltam így, nem vitatkozni akarok.<#kacsint>

Én végigvittem a DF1-et, ami nagyon nagy volt anno és ezért nagyon várom a DF:Extreme-t. Elég volt a screenshotokra ránéznem és már felismertem a régi pályákat. Ennyi. Akta lezárva😊

IMYke2.0.0.0
Nem értesz valamit:
A Joint Operations és a Black Hawk Down újításaival tuningolták a Delta Force 1-et, kibõvítették 20 MP pályával és kész.
Vezethetsz jármûveket (motrot, buggy-t alá JO)... stb.

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.

Atomreaktor
Nem egészen, mert az elsõ részt gyúrták az új engine alá. És az elsõ volt a best😉

Atomreaktor
Én nem vetettem fel ilyet😊 De logót kreálok. Idõ kell már csak, de nem versenyzek, nem vagyok nagy szám😊 De a Bambi jöhet😊

LezLee
Amúgy jó lenne már egyszer ezzel a kalandszeretõ topiclakókkal összejönni egy sörre, és megdumálni a dolgokat élõben, csak az a baj, hogy nem vaok pesti. De amúgy nem rossz ötlet szerintem. Asszem egyszer már felvetette ezt a dolgot Atomreaktor, csak nem lett belõle semmi.
LezLee
Nem kell nekem animációs, jó a síma is 😊))

Megpályáztatom a logóm kreálását, így aki a legszebbet csinálja, annak fizetek............ egy bambit! 😊))))))
(Szükség esetén a bambi beváltható egy jó pofa sörre!)
MerlinW
still life-on remélem már dolgoznak a krákkerfiúkák...😄

[merlinw.org]

MerlinW
Nem animálós logót összedobok 10 perc alatt, nem az idõ a kényes dolog hanem a kedv😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem nagy szórás.
A Joint Operations keverve a Black Hawk Down-nal.

Atomreaktor
Vááááá, nagyon megköszönném<#worship><#worship><#worship>

Axon
Nekem megvan. Még nem próbáltam ki. Szerintem a héten már nem is fogom.
Fel tudom tölteni ha kell.

Axon
Töltsd fel nyugodtan, már várjuk.

Axon
??? fogalmam sincs. Annál többet - hogy létezik és kábé úgy mûködik ahogy leírtam - nem tudok.

Axon
:-)))))))))))))