The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A leírás benne angol, de menni fog gondolom.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt az oldalt meg amit mondtál megnézem, mert szörnyen nagy így a mérete.
AoW DVD5 konverzio
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én megcsináltam. A végeredmény: 3519 MB-os iso.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
Pénteken ismét behozom a vinyómat, akkor esetleg megoldható a dolog. Amúgy másfél éve kijött hozzá egy nem hivatalos patch, én még azt rátettem, és azzal együtt már szinte hibátlan a game. 😊
Vegso pontszam:
8.5/10
Axon: DS-em MEG nincs, mikorra mar meglenne a penz mindig jon valami hirtelen kiadas - emulator pedig meg nem letezik, de mar gozerovel keszul. Azert mar belekezdtem ebbe, olvasgasd, informalodhatsz jol.
Ha pedig van Nintendo DS-ed, akkor:
Vetted?
Kaptad?
Kölcsön kérted?
Mennyibe kerül?
Hány játokod van hozzá?
Veszed, kölcsönzöd õket?
Hirtelen ennyi :-)
Azt már említettem, hogy letöltési sebességünk 380 kb/s-ra nõtt az eddigi 190 kb/s-ról, de a feltöltési sebesség az eddigi 28 kb/s-ról majdnem a duplájára nõtt. Olyan 50 kb/s-ot tartotta folyamatosan, de idõnként 57 kb/s is volt. Gondolom ez is a duplájára nõtt, csak már mások is használják a netet itt a melóhelyemen, így erõsen ingadozott, de 44 alá sosem ment.
A cél egyértelmû! Elérni MAD és Wanted mesés feltöltési sebességeit :-))