The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Nekem az elsõ link is mûködött. Leszedtem és megcsináltam.
Köszi a tippet!

IMYke2.0.0.0
A link lejjebb az oldalamra mutat - az tuti.
A leírás benne angol, de menni fog gondolom.

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Igazán remek kis játék ez az Act of War. A katonáimnak végre van némi inteligenciája. Lopakodnak, támadnak, célpontot választanak. Ilyesmi eddig nem nagyon volt rts-ekben.
Azt az oldalt meg amit mondtál megnézem, mert szörnyen nagy így a mérete.

IMYke2.0.0.0
Nekem nem mûxik a link, így hát felteszem az oldalamra:
AoW DVD5 konverzio

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Itt a megoldás a DVD5 problémára!
Én megcsináltam. A végeredmény: 3519 MB-os iso.

Axon
Akkor kipróbálom feltétlenül. Mondjuk ha nagyon tetszik, akkor nem lesz könnyû lementenem. Egy DL-es DVD-re fér csak rá.

IMYke2.0.0.0
Nekem fenn is van a gépen. Remek játék!

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

Axon
Próbáltátok már az Act of Wart? 5,5 giga a mérete!

Axon
Hol szoktál publikálni? Mármint, mint teszter.

CrucifX
Mert az vagyok.
;D

Te aztán gyorsan végigvitted. Mint 1 teszter. 😊

1 Anachronox rendel! 😊)) Másvalamit?
Pénteken ismét behozom a vinyómat, akkor esetleg megoldható a dolog. Amúgy másfél éve kijött hozzá egy nem hivatalos patch, én még azt rátettem, és azzal együtt már szinte hibátlan a game. 😊

CrucifX
Still Life kiporgetve- a vege nagy csalodas sajnos, de nyitott, igy nincs akadalya a folytatasnak, ami ha negyedennyire jo lesz mar rendben vagyunk.

Vegso pontszam:

8.5/10

Randal
Anachronox-ot kipróbálnám😊
Necronomicont valszeg holnap tudom felrakni. remélem.

CrucifX
Van jopar nagyon csavaros es aljas, most pedig egy kalandjatekba nem illo manipulacioval bajlodom 😞

Axon: DS-em MEG nincs, mikorra mar meglenne a penz mindig jon valami hirtelen kiadas - emulator pedig meg nem letezik, de mar gozerovel keszul. Azert mar belekezdtem ebbe, olvasgasd, informalodhatsz jol.

Axon
Van Nintendo DS-ed, vagy esetleg beszereztél valami csodaemulátort.
Ha pedig van Nintendo DS-ed, akkor:
Vetted?
Kaptad?
Kölcsön kérted?
Mennyibe kerül?
Hány játokod van hozzá?
Veszed, kölcsönzöd õket?

Hirtelen ennyi :-)

LezLee
Hát már tavaly februárban is sajnos eldõlt az év kalandjátéka, hiszen akkortájt jelent meg a Syberia 2! De ne legyen igazam, hiszen azzal csak Mi járnánk jól. Mondjuk én még bízok a Nibiru-ban, amúgy más játék nem hiszem, hogy a közelébe fog érni. Tudom, tudom Dreamfall is jön, de van egy olyan érzésem, hogy halasztás lesz.... (2006)
Atomreaktor
Fejtörõk milyenek?
Én meg itt rohadok a melóhelyen😊
Éljenek a Sztahanovok!<#boxer>

CrucifX
Nem, hiszen meg csak marcius van, ki tudja mi jon meg - ne tessek elfeledkezni a TLJ2-rol sem! (szemely szerint en legjobban a Nintendo DS-es Another Code-ot varom, valami hihetetlenul igeretes!) - >kozben mar a hatodik epizodot taposom, epp egy klasszikus feladvannyal kuszkodom.

LezLee
Akkor ezek szerint megvan 2005. év kalandjátéka???
CrucifX
Nem, de ez szamomra elonyt jelent: egyreszt nem vesz el annyi idot az ember eletebol, masreszt SOKKAL jobban ki lehet dolgozni a reszleteket, nem beszelve a sztorirol, ez itt pedig maradektalanul megvalosult.

pluhi
Hát nem egy eposz akkor...
Atomreaktor
Mondjuk a játékidõt kevesellem, dehát tartani kell magukat a "modern" trendhez.

CrucifX
10 ora kb, en olyan 7-nel tartok s mindjart vege az otodik fejezetnek erzesem szerint. Valami hihetetlenul jo cucc, eddig 9/10.

Atomreaktor
Játékidõ mennyi lesz kb?

Atomreaktor
😊) Én is már teljesen be vagyok indulva. Nem bírom.

CrucifX
Sajnos nem tudok, se fenykepezogepem, se megfelelo kabeleim vga-ra koteshez, pedig vivos a draga ;( Illetve ha ezeket meg nem lattad, bar vigyazat vele, spoileresek.

LezLee
Jajj, nem kell ide screenshot, már így is alig gyõzöm felmosni a székem alól a nyálfoltokat! <#finom><#idiota>
Atomreaktor
Ez gondolom nem egyszerû xbox esetében, de egypár screenshottal megdobhatnál minket, ha megoldható😉

CrucifX
Jo mondok 😉 Analog karral torteno iranyitas miatt ki kellett talalniuk egy bejarhato utszakaszt (adventure keszitesben jartas egyenek talan ertik, ki kell jelolni szepen a padlo/kep azon reszet, ahol mozoghat a karakter) ez azonban nem szuperal mindig nagyon jol, szukebb helyeken el kell talalni, hogy merre mehet az ember. Ezen kivul tenyleg nincs nagy hibaja, nem akarok spoilerezni, de pl a karakterek kozotti valtast nagyon jol oldottak meg.

Atomreaktor
Nem szóltam😉

Atomreaktor
Ne csináld ezt kérlek, mert tényleg nem akarunk xbox-ot venni. Kérlek mondj valami negatívumot is😊))

Atomreaktor
Vááá, ennek csak örülök, mert nekem a Post Mortem is bejött😉

CrucifX
Már a negyedik fejezet vegen jarok a hetbol, egyszeruen hihetetlen. Sajnos zene es hanghatasok alig akadnak, de a helyszinek egyszeruen olyan pokolian hangulatosak, a 15-20 percenkent (!) elojovo atvezeto animaciok pedig egyszeruen frenetikusak. Hihetetlenul jol osszerakott jatek, de NAGYON felek ,hogy nem lesz ideje kibontakozni a sztorinak 😞

LezLee
Jól mondta Crucifx, mert a Still Life két idõsíkban fog játszódni. Egyik napjainkban, a csajjal, aki a detektív unokája. A késõbbiekben felfedezi, hogy a nagyapjának is voltak hasonló esetei, és ilyenkor "visszamegyünk" az idõben, és a nagyapját is fogjuk irányítani. És ezeket az idõsík-váltásokat állítólag nagyon jól oldották meg, és hihetetlen hangulat vár majd ránk.... amint megjelenik a pc-s verzió. Hát nagyon remélem, hogy mihamarabb, mert nem szeretnék egy játék miatt XBOX-ot venni 😊)))))
Atomreaktor
Vááááá, ide vele már PC-re😊 Annyi, hogy nem az ott alakított detektív, hanem annak az unokája, vagy vmi ilyesmi.

CrucifX
Huh sracok, tegnap ota Still Lifeozom (Xbox). 3-4 ora jatek utan azt kell, hogy mondjam, megerte a varakozast. Nagyon hasonlit a Post Mortem-hez (az egyik foszereplo az ott alakitott detektiv), de lenyegeben olyan mint a Svberia, csak SOKKAL mozgalmasabb, teatralisabb, az atvezeto animaciok hihetetlenek!

No emberek! Ma feltettem otthon az Obscure-t. Az intrónál már keresgéltem az államat.

Atomreaktor
😉) Akkor ott télleg jó a net😊))

MerlinW
Kellemes, Szent István egyetem😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
Milyen az új hely?

Atomreaktor
😉

MerlinW
Jó hír, új melóhelyemen 100/100megás netem van. Lehet rám számítani😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
😊 Kellemesebbé tenné a munkát azt hiszem😊

Axon
:-)
Talán sikerül összehozni egy 6000-es ADSL-t ;-)

Atomreaktor
Vegyél virágot a telefonoskisasszonynak, hogy nyomkodjon csak tovább bátran😊

Atomreaktor
😊

Axon
Örömmel jelenthetem, hogy nem tört meg a csoda és ADSL kapcsolatunk továbbra is dupla sebességen üzemel, még mindig nem tudva, hogy miért.
Azt már említettem, hogy letöltési sebességünk 380 kb/s-ra nõtt az eddigi 190 kb/s-ról, de a feltöltési sebesség az eddigi 28 kb/s-ról majdnem a duplájára nõtt. Olyan 50 kb/s-ot tartotta folyamatosan, de idõnként 57 kb/s is volt. Gondolom ez is a duplájára nõtt, csak már mások is használják a netet itt a melóhelyemen, így erõsen ingadozott, de 44 alá sosem ment.
A cél egyértelmû! Elérni MAD és Wanted mesés feltöltési sebességeit :-))

Axon
Na feltettem. Nevezzétek át a megfelelõ nevûre és így már kitudjátok csomagloni az állományt.

Axon
Igaza van Imykének. Én eleve letöltöttem a javított 22-es file-t és összegyúrtam az eredetivel. Én eleve ezt az általam javított verziót akartam feltenni.
De még nincs veszve semmi. Feltöltöm a szerverre a jó 22-es file-t.