The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép! Látom jobb szórakozást találtál magadnak.
Szoktam bentmaradni melóidõ után is. Fõleg a saját dolgaimat intézni, vagy csak egyszerûen játszani. Ma viszont dolgom van.
3,5 hónapja húzódó banki kölcsön igénylésem újabb szakazba lép. Ma egy gyors konzultáció az ügyvédemmel. Újabb szerzõdés írás, újabb papírok beszerzése és heroikus hadmûveleteimet folytatom a bank ellen. Úgy tervezem, hogy 2027-re már meg is kapom a kölcsönt <#wilting>#wilting>
Na persze minden nap leköpöm a tévémet amikor mosolygós arcú emberek önfeledten reklámozzák a villámgyors lakáshiteleket...
3,5 hónapja húzódó banki kölcsön igénylésem újabb szakazba lép. Ma egy gyors konzultáció az ügyvédemmel. Újabb szerzõdés írás, újabb papírok beszerzése és heroikus hadmûveleteimet folytatom a bank ellen. Úgy tervezem, hogy 2027-re már meg is kapom a kölcsönt <#wilting>#wilting>
Na persze minden nap leköpöm a tévémet amikor mosolygós arcú emberek önfeledten reklámozzák a villámgyors lakáshiteleket...
Túlórázni meg "ciki" mi? :))
De ha neked sem lesz inventory-d, akkor komolyan mondom behozom, azt felrakom én is. :)
A Crack-et feltettem a gamma mellé.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Egyetlen ini file van az egész telepítében, az is a mentett állásokra vonatkozik és 3 sor az egész. Azért körül nézek, hátha sikerül, máshol beállítanom.
Látom felkerült a szerverre a Stronghold 2. Ez még az Alcohol clone-os változat. Idõ közben kijött a crackelt változat is. Bár ha jól gondolom akkor elég csak simán bemásolni mellé a crack-et és ezzel a verzióval is mûködik.
Körülnézek a neten, hátha kint van már valahol a crack.
Körülnézek a neten, hátha kint van már valahol a crack.
Van egy remek ervem magazin vetelere: elkezdtem irni still life vegigjatszast, ha isten es a nyomda is ugy akarja a kovetkezo szamra elkeszul, elakadasnal jol joet (gamefaqs sicc) ;)
Ini file-ba nem tudsz felbontást állítani?
Kipróbáltam a Cossack 2-t. Remek lett. Csak nekem a kampány nem indul el, mivel 1280x1024-es felbontásban akar indulni, azt meg nem támogatja a monitorom. A skirmis viszont elindul. Hatalmasat harcoltam, de nem sikerült fölénybe kerülnöm, a gép remekül ontotta rám a seregeit.
Elvileg 15 óra és 21 perc múlva lenn lesz. :)
Megmondom õszintén idén rendeltem az utolsó számtek lapot. Én marha megrendeltem a PC World-öt, amit nyugodtan lehetne windóz újságnak is hívni, mivel másról sem szól és már hihettelenül unalmas mikor negyvenedik nézõpontból tárgyalja ugyan azt minden cikk. Játék lapot meg csak akkor veszek, ha olyan játék van a lemezmellékletén amit nagyon szeretnék. Tavaly volt ilyen, ha jól emlékszem kettõ, az idén meg egy. Melóhelyem is járat(ott) informatikai szaklapot (Magyar PC Magazin), de az április elején megszûnt, így most nincs. Na meg jár még a Gamestar is, de ahhoz még az idén nem adtak ki normális teljes játékot.
Én egyébként anno a Mikrovilággal kezdtem, ami fekete-fehér újság volt, és ittuk minden szavát.
Én egyébként anno a Mikrovilággal kezdtem, ami fekete-fehér újság volt, és ittuk minden szavát.
Ezzel a programmal álmodok már hónapok óta! Nagy-nagyon-nagyon kell! <#finom>#finom>
Meglesz péntekre, vagy esetleg jövõhét péntek? <#vigyor0>#vigyor0>
Meglesz péntekre, vagy esetleg jövõhét péntek? <#vigyor0>#vigyor0>
Így fejlõdik eme világ.
Kb. hasonló itt is. Pont akkoriban kezdett keményen érdekelni a hardver (lol, ez nem gyenge szófordulat), mikor Zolee lelépett. Ezért átnyergeltem a Guru-ra. Oldman szavain csüngtünk a koleszban egy jó ideig, ám a "jó öreg" kezdett marhaságokat beszélni. Mikor beszállt az AMD lejáratásába, akkor volt számomra vége annak a korszaknak. (Az ügy ráadásul elég kamu volt, mivel egy borda soha nem fog leesni a prociról. Ha csak a venti áll le, az meg nem nyirja ki. Ráadásul alaplap függõ is a dolog.) Már csak megszokásból vettem a lapot, meg Lily irásai miatt (ja és Grab meg 3DS:)). Brazil stilusát mindig rühelltem, a levrovot alig olvastam. Eljött az internet korszaka, modemmel csináltuk a horribilis számlákat, és ez megadta az elsõ csapást az offline szaksajtónak. (Micsoda csapás, kezdtek elvesziteni ENGEM<#vigyor>#vigyor>). Mióta szélessáv van, nem volt kezemben számtech lap.
Szolgálati közlegény Axonnak. :)
"Blitzkrieg - Total Challenge 4.iso 664MB -ez jön, de rohadt lassan."
Köll? :))
"Blitzkrieg - Total Challenge 4.iso 664MB -ez jön, de rohadt lassan."
Köll? :))
Ó, én hatalmas péró!
A német nyelvû cossack2 demót szedtem le.
Mekkora egy ........síp......síp.......síp........síp......síp.......síp........síp......síp.......síp........síp......síp.......síp
vagyo...
A német nyelvû cossack2 demót szedtem le.
Mekkora egy ........síp......síp.......síp........síp......síp.......síp........síp......síp.......síp........síp......síp.......síp
vagyo...
Ez nem csak a tesztereknél van így. Gondolom minden újságnál bolondok háza van lapzárta környékén, úgyhogy ezért nem irigylem az újságírókat.
Mondjuk, ha megdobnának egy olyan állásajánlattal, hogy kizárólag kalandokat kell tesztelnem, akkor keményen elgondolkodnék rajta.
Mondjuk, ha megdobnának egy olyan állásajánlattal, hogy kizárólag kalandokat kell tesztelnem, akkor keményen elgondolkodnék rajta.
Azért az a "kb. 3-4 évig volt fõszerkesztõ" tippem bejött :-)
Nem is tudtam, hogy alapított még saját magazinokat. Bár honnan is tudtam volna.
Sejtettem, hogy iszonyú nagy hajtás van a teszterek között és nem igazán tudják kiélvezni a játékokat.
Állásajánlatom II. vh-s rts ügyében visszavonva! :-)
Nem is tudtam, hogy alapított még saját magazinokat. Bár honnan is tudtam volna.
Sejtettem, hogy iszonyú nagy hajtás van a teszterek között és nem igazán tudják kiélvezni a játékokat.
Állásajánlatom II. vh-s rts ügyében visszavonva! :-)
Ohm, eloszor is CoVboy, nem CovB es egyebek - respect to the old man! Masodszor: 97 januarjatol 2000 majusaig volt foszerkeszto, azota alapitott 3 magazint, fel ev utan mindegyik becsodolt.
Axon: azert inkabb lennek olajsejk mint teszter :) Iszonyu aokfutasok mennek lapzarta kornyeken, legutobb 2 nap alatt kellett kanyaritani 8 oldalt cirka 5 jatekrol, aranyos kis futam volt :)
Axon: azert inkabb lennek olajsejk mint teszter :) Iszonyu aokfutasok mennek lapzarta kornyeken, legutobb 2 nap alatt kellett kanyaritani 8 oldalt cirka 5 jatekrol, aranyos kis futam volt :)
Ezekre én is emlékszem. :))) Régen én is vettem a CoV-ot. :) Pedig, nem volt annyira olcsó.
MerlinWVIP
ha ebbõl állna az életed, gyak. ezért kapnád a fizudat, sztem szívesen elprüntyögnél egy két olyan játékkal is ami nem jön be:D
[merlinw.org]
MerlinWVIP
én is Zolee-n nõttem fel, aztán áttértem a jó öreg PCGurus Brazilra, aki kb annyira hülye mint CoVBoy:) Nálam vége lett az 576-nak mikor Zolee eltûnt a színrõl. Viszont a CoV mint magazin jó volt nagyon. Meg is van valahol a CoV levelezés gyüjtemény különszám, nameg Getto rajzkülönszáma:)
[merlinw.org]
Ez igaz. De azért gondolom kalandjáték teszter szívesen lennél :))))
Csak kár hogy ilyen nincs.
Csak kár hogy ilyen nincs.
Zolee CovBoy elõtt volt. Õt még én is olvastam, bár már csak a legvége felé. Amint CovBoy volt a fõszerk, attól kezdve rendszeres elõfizetõ lettem.
CovBoy még egy olvasói levelemet is betett a levelezési rovatba, pedig nem volt rövid. Ami igazán nagy szó, hogy egyetlen cikizõ kommentet sem rakott bele, pedig szinte minden levelet darabokra szedett és porig alázott.
Kb. 3-4 évig volt fõszerkesztõ.
CovBoy még egy olvasói levelemet is betett a levelezési rovatba, pedig nem volt rövid. Ami igazán nagy szó, hogy egyetlen cikizõ kommentet sem rakott bele, pedig szinte minden levelet darabokra szedett és porig alázott.
Kb. 3-4 évig volt fõszerkesztõ.
Valamikor én is így gondoltam, hogy teszternek lenni a legjobb dolog a világon - na természetesen az olajsejk után. Ma már kicsit rigojásabb vagyok, és igen elkenném a száját holmi fõszerkesztõnek ha nyaggatna, hogy "jáccad már végig!". Ami tetszik azzal szívesen játszom, de amit csak "melóból" kellene végig vinnem, nos az nem menne.
Wááááóóóóóóóóóóóóóóóóó
és természetesen jeeeeaaahhhhhhhhhhhhhh
Köszi Atom!
Már cibálkom is lefele. Ez most igazán feldobott ezen a szürke esõs reggelen.
és természetesen jeeeeaaahhhhhhhhhhhhhh
Köszi Atom!
Már cibálkom is lefele. Ez most igazán feldobott ezen a szürke esõs reggelen.
Vagy jöhetünk a Zx Spectrum magazinokkal is;))) Csak csorgattam a nyálam a képek láttán;)
De ha ha már itt tartunk és vkinek Enterprise-a volt, akkor itt el fog tölteni egy kis idõt: http://ep128.hu/Menu.htm.;)
De ha ha már itt tartunk és vkinek Enterprise-a volt, akkor itt el fog tölteni egy kis idõt: http://ep128.hu/Menu.htm.;)
CovBoy idejében én is rendszeres vásárlója voltam az 576-nak. Bírtam a fickó stílusát, szinte minden cikkébe csempészett egy kis humort, ami akkoriban nem volt elég gyakori. Majdnem mindig az elejétõl a végéig kiolvastam az újságot, mint egy könyvet, pedig egy csomó játék abszolút nem érdekelt.
Jó dolog lehet ilyen teszternek lenni, hiszen azt csinálod munkaidõben, amit szeretsz, és nem (csak) azért csinálod, mert ezért fizetnek.
Jó dolog lehet ilyen teszternek lenni, hiszen azt csinálod munkaidõben, amit szeretsz, és nem (csak) azért csinálod, mert ezért fizetnek.
Hat, abbol konzolon igy sacc/kabe 10 ev alatt volt egy program, ugyhogy meg ne add be a felmondasod ;) CoVboy ur fele Kbyte igen, azt hiszem fel Magyarorszag azon nott fel mint ahogy enis sot, ha 2002 decembereben nem szunt volna meg a magazin, soha nem kezdek el irni. Na valtsunk temat jo gyorsan :)
Az elõbbi kimaradt az életembõl, az utóbbi pedig - lévén konzolokkal foglalkozik - nem volt még a kezemben.
Az 576 KByte nagy kedvencem volt évekig elõfizetõ voltam. CovBoy fõszerkesztõi ideje alatt érte el számomra a tetõfokot. Aztán egy nem is annyira szép napon, nem volt semmi a postaládában. Sajnos megszünt. <#rinya>#rinya>
Az 576 KByte nagy kedvencem volt évekig elõfizetõ voltam. CovBoy fõszerkesztõi ideje alatt érte el számomra a tetõfokot. Aztán egy nem is annyira szép napon, nem volt semmi a postaládában. Sajnos megszünt. <#rinya>#rinya>
Kár, hogy nem lehet magyarítani ... <#rinya>#rinya>
És még feliratozás sincs benne. Fáradt aggyal kicsit lassan megy a megértés :)
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
És még feliratozás sincs benne. Fáradt aggyal kicsit lassan megy a megértés :)
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.