The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én már leszedtem ezt a 4. részt és elvileg hibátlan az iso. Most fogom rátelepíteni az alapjátékra.
Ezért virsli helyett legyen pörkölt :-)
Az érdeklõdõk megtekinthetik itt.
90 %-os, a kezdõlap lesz még változtatva és a képaláírások.
Mehet felõlem mindkettõ.
Bosszantó volt, hogy éjszakára itt hagytam bekapcsolva a gépet, hogy húzzon le pár dolgot, de ebbõl az egyik már egy megszakadt letöltés folytatása volt. Reggel az a kérdés fogadott, hogy akarom-e folytatni a letöltését a megszakított file-nak. Legalább 10 órája ott volt már a képernyõn ez a kérdés, addig nem töltött le semmit.
[merlinw.org]
Nekem személyesen Otto késztette a logo-mat.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
[merlinw.org]
Civilization klón Egyiptom köntösben;))
Demó: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=16207
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
38e volt sulinetben. 9e-ert adtam el a regi monitort, igy ez csak potom 10e-be került.
Még az asszony is belegyezett a TFT-be, de én gondoltam meg az utolsó pillanatban. talán majd legközelebb, úgy 3-4 év múlva.
Sikerült a játékot megszereznem, de még nincs feltelepítve, azonban az elsõ CD-nél jelzi, hogy csak win 98 alatt megy, NT alatt nem.
Mûködik XP alatt???
Munkahelyi gép:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem sem látszanak a tárgyak az inventoryban. Úgyhogy csak úgy találomra próbáltam használni a tárgyakat.
Én még tavaj vettem meg az LG 1915S típusú monitoromat és akkor még az ára a mostani duplája volt. Mondjuk én - veled ellentétben - egy ügyes bürokratikus csavar segítségével a teljes vételárat visszakaptam.
A DVI kimenetet én is hiányoltam, de a DVI-s készülékek ára akkor még kb. 150 ezer forinttal többe kerültek. Akkor még a 19 colos TFT-k ára éppen bruttó 200 alá került. Az viszont számomra pont elõny, hogy a tápja beépített. A munkahelyi TFT monitorom tápja külsõ és itt rugdusom állandóan az asztal alatt :-)
Egyébként a kis csavart már rég felvettem, de a titkos zár kinyitásához még hiányzott a póniló amit az alagsorba kellene levinni.
Munkahelyi gép:
Az áldozatom egy hibátlan, vadi új, igaz, nem a legújabb modell: LG 1915S
A hozzáértõk tudják, hogy nem rendelkezik DVI-vel és a tápja is beépített
Az ára - ÁFÁ-val - 89.990 Ft volt. Sulinetre pedig visszakaphatom a felét.
Szóval, már nem károsítom a szemem holmi katódsugaras monitorokkal - sem itthon, sem a munkahelyen <#hehe>#hehe>
-----------------------------------------
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Odaállsz a pulthoz, beadsz minden papírt, de nem kapod a választ, semmi nem történik. Ráeszmélsz,hogy hiányzik még egy papír, de nem tudod, hogy mi az. Nosza vissza minden elõzõ helyszínre és ujból kutatás, beszélgetés mindekivel.
Fasza...
Mi a CIB-nél vettünk fel hitelt, de szerencsére egy tuti jó csaj volt az ügyintézõnk, aki még értett is a cuccokhoz, és állta a keresztkédéseim.
Nagyon jó csaj volt. hmm. Ha nem lettem volna nõs, és nem lett volna senkim, akkor tuti ráhajtok, bár..akkor oda sem kerülök, valszeg. Ez megint Isten egyik érdekes játéka volt velem. :D Próba
Amúgy bárki csinálhat nekem logót (micsoda megtiszteltetés), és a legszebbet készítõt díjazni fogom, majd még kitalálom hogyan <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor5>#vigyor5>
Héj, felvetted a 3. pultnál a földrõl a kis csavart, amit az irodába kell berakni a szekrény szélén található lyukba, amitõl kinyílik a titkos zár, ahol...... :)))
A grafika is állat, nem?;) Full 3d, hiper real karakakterek, vectorpixelhiper üperalfa28asshaderbumpmapping effektekkel. Ja, és a régebbi gépeken is tökéletesen fut;))