The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Kipróbáltam a TC4-et. Tökéletesen mûködik.

Jó a honlap. Különösen a havi-lebontás teccik. :)

Axon
Remek.
Egyébként én már leszedtem ezt a 4. részt és elvileg hibátlan az iso. Most fogom rátelepíteni az alapjátékra.

Axon
Tudom is én. Rossz utánérzetet kelt bennem a május elsejei sör és virsli. Külön külön mindegyiket szeretem, de így egyben számomra nem túl örömteli.
Ezért virsli helyett legyen pörkölt :-)

Ja, visszatérve az addonhoz sorry, de nem ellenõriztem le. Így nem tudom, hogy jó e. Jövõ hét pénteken a harmadik rész kerül fel. Ok? Az csak 290Mb asszem.

Axon
Frissítettem a fiam képeit bemutató weblapot, mind külcsinben, mind belbecsben.
Az érdeklõdõk megtekinthetik itt.
90 %-os, a kezdõlap lesz még változtatva és a képaláírások.

Jó is az, néha. :)

Axon
Akinek pedig "olyan" hajlamai vannak, az ehet hozzá virslit is ;-)

Ok! Csapjunk! Én nem vetem meg a sört (se). :))

Huh! A Zanzarah-ra ma reggel szántam rá magam (ismét). Amúgy lejött 40 perc alatt. A Weird War meg már rég otthon van Mekkora blõdség, de jó! :)))
Mehet felõlem mindkettõ.

Axon
9,7 gigánál járunk a szerveren. Javaslom törlésre a Weird Wart, meg a Zanzarah-t. Kiabáljon akinek még kellenek.

Axon
Be lehet azt állítani a FlashFXP-ben, hogy ha megszakítunk egy letöltést és újra folytatni akarjuk, akkor ne kérdezzen rá, hogy folytassa-e a letöltését a megszakadt file-nak?
Bosszantó volt, hogy éjszakára itt hagytam bekapcsolva a gépet, hogy húzzon le pár dolgot, de ebbõl az egyik már egy megszakadt letöltés folytatása volt. Reggel az a kérdés fogadott, hogy akarom-e folytatni a letöltését a megszakított file-nak. Legalább 10 órája ott volt már a képernyõn ez a kérdés, addig nem töltött le semmit.

Axon
Ezer köszönet érte. Már húzom is lefele. Csapok egy hatalmas május elsejét :-)

LezLee
Igen tényleg ilyen kevés az energy drink. Nem tudom próbáltad-e már, ha betöröd az italautomaták üvegét, akkor némelyikben találsz ilyet. De ez sem túl sok. A csapatos irányításnak meg eddig annyi hasznát láttam, hogy ha egyet kinyírnak, még mindig marad 3 :)) Meg néhány helyen csak úgy tudsz bejutni magasabb lyukakba (pl. szellõzõnyílás), ha fellépsz a társad hátára, vállára. Ennyi, más értelmes hasznát nem láttam.
Igen! Péntek. Van öröm? :) És 645/kb.sec-el sikerült feltölteni az addont. Egyéni csúcsom. :))

Axon
...ismét péntek van...hmmm <#kacsint>

MerlinW
Obscure: ez ilyen nehéz, ilyen béna lettem, vagy valóban 2-4 energy van egy épületben 4 emberre?:) Másik. Hogy gondolták ezt a csapatjátékot? Nagyon nem vágom ezt a párban mászkálunk dolgot...

[merlinw.org]

Atomreaktor
Cossacks 2 leírás: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=16179

Most olvasok vissza. Ja, hogy két Necronomicon is létezik! Szerintem itt mindenki az európairól beszélt. :) Az + nem bugos. Így ezért nincs is patch.

Utánna is jó lesz. Igaz, én nem vagyok annyira oda ezért a mûfajért, de ez nagyon ott van.

via_mala
Logókészítéshez ajánlom õket: Logómûhely
Nekem személyesen Otto késztette a logo-mat.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Thanx!!
MerlinW
kipróbáltam ezt az obscure-t. Resident evil+silent hill:) Elején vagyok jópofának tünik:D Az átvezetõk mindenképpen korrektek:)

[merlinw.org]

Atomreaktor
Kis stratégia csemege: http://www.deafgamers.com/cow.htm
Civilization klón Egyiptom köntösben;))
Demó: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=16207

IMYke2.0.0.0
Kompatibilitás-módba azért tedd az exe-ét!

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

moonster
Persze, mûködik jól.
Telepits és játssz!
moonster
Én is nemrég cseréltem le a 9 éves 17" -os Olivetti monitoromat, amit 4 éve vettem 35e-ért, egy másik crt-re. Egy Samsung Syncmaster 795MB-re. Gondolkodtam én is LCD-TFT-n, de aztán a fukarságom gyõzött. 100-120 Hz-en hajtom, megy mint a meszes, kisebb a réginél, szép is. Jók a színei. Hja és ezen sincs DVI kimenet:D
38e volt sulinetben. 9e-ert adtam el a regi monitort, igy ez csak potom 10e-be került.
Még az asszony is belegyezett a TFT-be, de én gondoltam meg az utolsó pillanatban. talán majd legközelebb, úgy 3-4 év múlva.
Visszatérve a topic címéhez (látva, hogy sok minden másról is szól:))) van egy kérdésem:
Sikerült a játékot megszereznem, de még nincs feltelepítve, azonban az elsõ CD-nél jelzi, hogy csak win 98 alatt megy, NT alatt nem.
Mûködik XP alatt???
Atomreaktor
Egész jó kis játékokról maradunk le, amiért nem tudunk kínaiul, japánul stb. Kár értük :()

Atomreaktor
:))) Valami manga kaland lehet:)

Axon
Egész jól néz ki. Csak hogy kerül oda az a pucér lányka? <#szeret>

Atomreaktor
Ez is Necronomicon: http://fullmotionvideo.free.fr/pc9821na12/necronomicon/nec.html :)))

Axon
Értem. Tehát nincs hozzá patch...

IMYke2.0.0.0
Válaszd ki a Játékod a lenyíló listából a letöltéshez és telepítsd a javítást. Ha a Játékod nem szerepel a listában, akkor nincsenek elérhetõ javítások ahhoz a Játékhoz.

Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Nincs a Necronomiconhoz valami patch?

Axon
Kipróbáltam a Necronomicont. Nekem nagyon bejön. NAgyon hasonlít a hangulat a Drakulára.
Nekem sem látszanak a tárgyak az inventoryban. Úgyhogy csak úgy találomra próbáltam használni a tárgyakat.

Axon
:-)))))))))))))))))

Axon
Csak gratulálni tudok a remek új monitorodhoz. Már csak azért is mert nekem is pont ilyen van :-)
Én még tavaj vettem meg az LG 1915S típusú monitoromat és akkor még az ára a mostani duplája volt. Mondjuk én - veled ellentétben - egy ügyes bürokratikus csavar segítségével a teljes vételárat visszakaptam.
A DVI kimenetet én is hiányoltam, de a DVI-s készülékek ára akkor még kb. 150 ezer forinttal többe kerültek. Akkor még a 19 colos TFT-k ára éppen bruttó 200 alá került. Az viszont számomra pont elõny, hogy a tápja beépített. A munkahelyi TFT monitorom tápja külsõ és itt rugdusom állandóan az asztal alatt :-)

Axon
a végérõl lemaradt a kacsintós faszi... <#kacsint>

Axon
Ha csak ezen múlna én már rég vigig kettyintettem volna a bank teljes személyzetét nemtõl és kórtól függetlenül

Axon
Tervezek egy komplett végigjátszás írását, de az terjedelemben túl fogja szárnyalni a háború és békét.

Egyébként a kis csavart már rég felvettem, de a titkos zár kinyitásához még hiányzott a póniló amit az alagsorba kellene levinni.

IMYke2.0.0.0
Úgy ám! <#hehe>

CrucifX
Akkor a tegnapot kinevezzuk a "Hazai TLJ kozosseg technokrata evoluciojanak unnepeve" :)

IMYke2.0.0.0
Örömmel közlöm, hogy a mai naptól magam is csatlakoztam az LCD-képernyõk elõnyeit élvezõk mind szélesedõ táborához!
Az áldozatom egy hibátlan, vadi új, igaz, nem a legújabb modell: LG 1915S
A hozzáértõk tudják, hogy nem rendelkezik DVI-vel és a tápja is beépített , de minden másban über.
Az ára - ÁFÁ-val - 89.990 Ft volt. Sulinetre pedig visszakaphatom a felét.

Szóval, már nem károsítom a szemem holmi katódsugaras monitorokkal - sem itthon, sem a munkahelyen <#hehe>

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

moonster
Bankhitel kaland.
Odaállsz a pulthoz, beadsz minden papírt, de nem kapod a választ, semmi nem történik. Ráeszmélsz,hogy hiányzik még egy papír, de nem tudod, hogy mi az. Nosza vissza minden elõzõ helyszínre és ujból kutatás, beszélgetés mindekivel.
Fasza...

Mi a CIB-nél vettünk fel hitelt, de szerencsére egy tuti jó csaj volt az ügyintézõnk, aki még értett is a cuccokhoz, és állta a keresztkédéseim.
Nagyon jó csaj volt. hmm. Ha nem lettem volna nõs, és nem lett volna senkim, akkor tuti ráhajtok, bár..akkor oda sem kerülök, valszeg. Ez megint Isten egyik érdekes játéka volt velem. :D Próba
LezLee
Atomreaktor: igazán nem sürgetni akarlak, de hogy állsz a logómmal? Még addig csináld meg, míg nem jön a Still Life, meg a Nibiru, mert utána biztos nem lesz idõd az én logómmal foglalkozni :)))

Amúgy bárki csinálhat nekem logót (micsoda megtiszteltetés), és a legszebbet készítõt díjazni fogom, majd még kitalálom hogyan <#ravasz1><#vigyor5>
MerlinW
rosszabb esetben a sitten fagy le a program...

[merlinw.org]

Randal
Igen, viszont vigyázni kell, ugyanis itt a virtualitás már olyan szinten megy, hogy ha Max Paynenek képzeled magad és megpróbálod lelõni a biztonsági õrt,akkor akár meg is halhatsz!

Atomreaktor
Örömmel olvasom, hogy újabb részletet láttunk viszont a "Banki hitelügyintézés" címû kalandjáték végigjátszásának naplójából! Köszönjük;)) Jól fog jönni, ha elakadunk valahol.
Héj, felvetted a 3. pultnál a földrõl a kis csavart, amit az irodába kell berakni a szekrény szélén található lyukba, amitõl kinyílik a titkos zár, ahol...... :)))
A grafika is állat, nem?;) Full 3d, hiper real karakakterek, vectorpixelhiper üperalfa28asshaderbumpmapping effektekkel. Ja, és a régebbi gépeken is tökéletesen fut;))

Axon
Ja, ja!
"Kaland, játék, kockázat!
A fõhõs te vagy!"