The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vá, tudtátok, hogy nemsokára ismét adsl duplázások lesznek? (Sõt , egyik barátomnál már megtörtént(vnet, invitel).)
Teli buggal a játék, de errõl még nem tudtunk😊
(Én nem is fogok, mert nem próbálom ki<#ravasz1>#ravasz1>)
(Én nem is fogok, mert nem próbálom ki<#ravasz1>#ravasz1>)
Ez a nak a Kecskeméti CIB bank. A hölgy neve: P. Éva. 😄
Csak ennyit. Télleg jó maca, meg okos is.
Csak ennyit. Télleg jó maca, meg okos is.
Az ilyen csajok csak akkor buknak rád ha neked jó nagy a.... hitelképességed, esetleg kamatlábad ;-)
Akit érdekel a Myst sorozat és megvan neki az elsõ két rész - nekem sajnos nincs - annak ajánlom a következõ oldalt:
http://mystvilag.fw.hu/
Itt le van fordítva magyarra a teljes játék szövegállománya, csak nincs visszafordítva a játékba, de mellé olvasható.
Remélem értehtõ voltam.
http://mystvilag.fw.hu/
Itt le van fordítva magyarra a teljes játék szövegállománya, csak nincs visszafordítva a játékba, de mellé olvasható.
Remélem értehtõ voltam.
Tök jó, szóval a Necronomicon kicsit bugos.
moonster:
A Bank címét írd már le, ahol az a jó kis csaj van, nekem úgysincs senkim😊
moonster:
A Bank címét írd már le, ahol az a jó kis csaj van, nekem úgysincs senkim😊
Macsekról tud valaki valamit?
Csak valami tuti üzletet emlegetett, amibõl szörnyen meg fog gazdagodni. Azóta meg nem hallottunk róla.
Csak nem egy kolumbiai drogbáróval kötött valami "tuti" kis üzletet? :-)
Csak valami tuti üzletet emlegetett, amibõl szörnyen meg fog gazdagodni. Azóta meg nem hallottunk róla.
Csak nem egy kolumbiai drogbáróval kötött valami "tuti" kis üzletet? :-)
;-)
Be kell spájzolni a nyugdíjas idõkre😉
Az unoka meg majd csak leshet, hogy a nagypapi mikkel játszik😊)
Be kell spájzolni a nyugdíjas idõkre😉
Az unoka meg majd csak leshet, hogy a nagypapi mikkel játszik😊)
Köszi!
Rendezgetem a régi cd-ket, dvd-ket, mivel mindent kiírok DL-es dvd-re. Észrevettem, hogy eltünt néhány klasszikus.
pl.
Lost Viking 2
Silverball 3
Prehistorik 2
Ezeket feltétlenül be kell szereznem :-)
Rendezgetem a régi cd-ket, dvd-ket, mivel mindent kiírok DL-es dvd-re. Észrevettem, hogy eltünt néhány klasszikus.
pl.
Lost Viking 2
Silverball 3
Prehistorik 2
Ezeket feltétlenül be kell szereznem :-)
http://dosgames.atw.hu/
http://www.jatekkatalogus.hu/index.html
http://retrogames.intranet.hu/
http://abandonware.lap.hu/
Sok a szabadidõ?😉)
http://www.jatekkatalogus.hu/index.html
http://retrogames.intranet.hu/
http://abandonware.lap.hu/
Sok a szabadidõ?😉)
Tudnátok nekem mondani egy oldalt, ahonnan régi játékokat (fõleg DOS-os) lehet letölteni? Volt itt már szó ezekrõl az oldalakról 2-3 hónapja és fel is volt sorolva néhány, de most nem akarom áttúrni, igen méretesre gyarapodott topikunkat :-)
Direkt hagytam ki, kivancsi vagyok ki fogja kitalalni 😉 Igen, a Psychonauts-rol van szo, most mar elertem odaig, hogy fulig beleszerettem, hihetetlenul elvont es zsenialis reszek vannak benne!
Értelek. Viszont LezLee 300 w-os (névleges teljesítményû) tápja, mindenképpen elég kevés manapság akármilyen márkás cucról is legyen szó. Õ maga elmondta, hogy 3 vinyó is van a gépében, plusz a video kártya és a szokásos cucc. Szerintem a 300 W kevés. Ha az én gépemet nézzük az 550 w-os táppal, lehetséges, hogy csak névleges értékrõl van szó, de akkor sem hiszem, hogy az a bizonyos 9800 se kártya megizzasztotta volna és emiatt fagyott ki állandóan.
Próbálom, Köszi!
Szerintem nincs pénz a kártyán. De hiába beszélek a fõnökkel, nem is ad😞((
No, most Tim Schaffer (Grim Fandango, Full Throttle, Day of the Tentacle, Monkey Island...) legujabb agymenesevel mulatom az idot - itt van egy hete de csak tegnap sikerult mukodesre birni. A felen mar tul vagyok, NAGYON jo kis jatek, amolyan platform csokeveny de centire kiszamitott ugrasok es egyebek nelkul. Hihetetlen nagy poenok vannak benne, a karakterek meg valami felelmetesen elvontak, nem beszelve magarol a "palyakrol". PC-re is megjelent, erdemes csekkolni bar nem tudom, egerrel/billentyuzettel mennyire iranyithato!
Én úgy emlékszem, utána rögtön beenged a metróba. A metrókocsira kell kattintani, amikor kinyílik az ajtó.
Látom van logód😉)) Bár ez sem darkos😊) Bocsi, nekem azóta 0 perc szabadidõm volt, meg ha csináltam is vmi jót az lekonvertálva már nem nézett ki jól.
És a scanner-en hogy enged át?
Vagy valami még hiányzik ezért nem enged át a kapun - kártyával a kezemben?
Vagy valami még hiányzik ezért nem enged át a kapun - kártyával a kezemben?
A kulcs ott van szemben, az alagút részen. Oda kell menni és azzal, amit kombináltál, kiveszed a kulcsot.
Elakadtam a TLJ metrós részénél!
Próbáltam a kártyával kilépni - nem megy
Kombináltam a fogót+kötelet+kacsát (olvasva, hogy valami kulcs megszerzéséhez kell
A képen azonban nincs kulcs és használni sem tudom semmin
Mi a megoldás???
Elõre is köszi.
Próbáltam a kártyával kilépni - nem megy
Kombináltam a fogót+kötelet+kacsát (olvasva, hogy valami kulcs megszerzéséhez kell
A képen azonban nincs kulcs és használni sem tudom semmin
Mi a megoldás???
Elõre is köszi.
Hangsúlyoznám, hogy nem a táp névleges (max) teljesitménye, hanem a terhelés alatti viselkedése a meghatározó. Egy 400W-os tápnak elégnek kell lennie otthoni gépbe, ha terhelés alatt is stabil feszkókst ad, és valóban leadja a megfelelõ teljesitmény. Ez minõség (márka) függõ. 10-15K-t (inkább 15K)rá kell egyszer áldozni.
Én már a 20 gigás 7200-as fordulatszámú vincsik óta mindegyikre teszek hûtõventillátort. Szerintem kötelezõ. A Geforce 2 Mx 440 nagyságrendekkel kevesebb energiát eszik mint az ATI kártyád, így ez is lehet a magyarázat. Mivel nekem is pont olyan ATI 9800 SE kártyám volt mint neked és nekem is fagyogatot (550 w táp mellett) így már nem vagyok annyira biztos a táp dologban. Mindenesetre ha beruházol egy nagyobb tápba azt a késõbbiekben nem fogod megbánni, de azért most még bosszantó kiadás lesz, ha nem a táp a ludas a fagyásokban. A legjobb lenne, ha tudnál szerezni egy kölcsön tápot, akár egy napra is. Hajtanád éjjel-nappal.
Lehet, hogy ez a problem. Ja és azt még nem is mondtam, hogy a 200 gigás maxtor alján van egy vincsihûtõ, és annak is kell áram. Érdekes, most az egyik hozzáértõ haverom teszteli az Atimat, és jelenleg a gépben egy Geforce 2 Mx 440 van, és eddig egy játékot próbáltam ki, de az nem fagyott le, az Atinál meg igen. Most ez vagy az miatt van, hogy az atira túl kicsi hûtõt raktak a teljesítményhez képest, vagy pedig amiatt, hogy az ati jóval több áramot igényel, és azt már nem bírja a tápom. Mindenesetre ahogy nézegetem az árakat 10 rugó környékén van a márkásabb tápegységek ára.
Apropo tap: jo elore tessek bespajzolni, a kovetkezo generacios Nvidia kartya ugy nez ki, hogy nem elegszik meg a 75W-al, kulon csatlakozoval meg 2*75W-ot, azaz osszesen 225W-t zabal - nevetseges.
Mivel senki nem tiltakozott töröltem a szerverrõl a Weird wart és a zanzarah-ot. Így 3,2 giga helyünk van.
Javaslom még törlésre a Broken Sword 3-at, a Lego Star wars-t és a Delta Force-ot.
Javaslom még törlésre a Broken Sword 3-at, a Lego Star wars-t és a Delta Force-ot.
Elõször is köszönöm a dícséreteket a fiammal kapcsolatban.
Pluhi: köszönöm az igen rövid, bár tömör, de mindenesetre biztató válaszodat. azért kérdeztem mert én nem találtam sehol és bíztam benne, hogy esetleg valaki elárulja hol találom. Remélem azért kisegítesz ebben a problémámban :-)
LezLee: Szinte egészen biztos, hogy a táp a hibás. Én a helyedben rögtön egy 430 W-os táppal próbálkoznék. Én pont az ilyen problémák kivédésére - mivel sûrûn rakosgatok plusz dolgokat a gépbe - vettem egy 550 w-os tápot a gépbe :-)
Pluhi: köszönöm az igen rövid, bár tömör, de mindenesetre biztató válaszodat. azért kérdeztem mert én nem találtam sehol és bíztam benne, hogy esetleg valaki elárulja hol találom. Remélem azért kisegítesz ebben a problémámban :-)
LezLee: Szinte egészen biztos, hogy a táp a hibás. Én a helyedben rögtön egy 430 W-os táppal próbálkoznék. Én pont az ilyen problémák kivédésére - mivel sûrûn rakosgatok plusz dolgokat a gépbe - vettem egy 550 w-os tápot a gépbe :-)
Okozhatja, hogy gyenge a táp ehhez a terheléshez. Nem ijesztgetni akarlak, de elõbb-utóbb akár a pl. a vincsit is hazavághatja, ha sûrûn leesik a feszültség.
A táp névértéke sajna semmit sem jelent. Próbálj kölcsönözni egy márkás tápot, és ha megszûnnek a hibajelenségek, nyertél.
Na a szakemberektõl kérdezném:
Felmerült egy olyan, hogy azért fagy a gépem játék közben, mert esetleg nem bírja már a tápegység. Na most van a gépemben 3 db maxtor vincsi, proci, ram meg ati 9800 SE vidkárty stb. 300 W-os a tápegység. Kérdezem: elég lehet ez, vagy pedig emiatt fagy, és vegyek bele nagyobbat?
Felmerült egy olyan, hogy azért fagy a gépem játék közben, mert esetleg nem bírja már a tápegység. Na most van a gépemben 3 db maxtor vincsi, proci, ram meg ati 9800 SE vidkárty stb. 300 W-os a tápegység. Kérdezem: elég lehet ez, vagy pedig emiatt fagy, és vegyek bele nagyobbat?
Akkor jól értelmeztem 😊) Remélem sikerül elkészíteni!
Axon: tényleg aranyos a fiad 😊
Axon: tényleg aranyos a fiad 😊
Axon: gyönyörû fiad van. Viszont a képeken sehol sem látni a pici apját. Az asszony nem tud fotózni, vagy nem adod neki oda a gépet, esetleg félsz, hogy meglátunk?
Igaz biza. Imyke barátunk csinálja, persze nem egyedül. Mivel elképesztõ terjedelmû a szöveges anyag, ezért szerintem mire jön a 2. rész, addigra kész lesz 😊)
Ismét a topiknál maradva:
A játék mûködik és nagyon tetszik, Bár kicsit sok az angol szöveg, így alapfokkal úgy-ahogy megértem.
Itt-ott olvasni (pl.Magyarítások Portál - I2K) hogy készül magyarítás hozzá.
Igaz ez???
A játék mûködik és nagyon tetszik, Bár kicsit sok az angol szöveg, így alapfokkal úgy-ahogy megértem.
Itt-ott olvasni (pl.Magyarítások Portál - I2K) hogy készül magyarítás hozzá.
Igaz ez???