The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://webmail.enternet.hu/mail/html/blankiframe.html HTTP/1.1 200 OK
Date: Mon, 18 Apr 2005 09:13:07 GMT
Server: Apache/1.3.33 (Unix) mod_perl/1.29
Last-Modified: Mon, 24 May 2004 05:12:47 GMT
ETag: "32805-2d-40b1844f"
Accept-Ranges: bytes
Content-Length: 45
Keep-Alive: timeout=15, max=96
Connection: keep-alive
Content-Type: text/html
Már minden vackot kitakarítottam belõle, most éppen a monitor-ozott kiterjesztések listáját kurtítottam meg, hátha az a baja.
Viszont a lényeg: a Broken Sword 3 2.CD-je még nem tudott lejönni rendesen (már vagy 5x leszedtem, de mindig volt benne szemét), és most meg lekerült. Sebaj, van helyette Still Life. 😊
Meg azóta is várom a Myst III Exile 4. CD-jét, nem emléxem ki ígérte meg nekem.
(Próbáltam a WSFTP-t, meg a FileZilla-t, de egyikben sem sikerült úgy bekonfigurálni a proxy-beállításokat, hogy lássák a szervert. Röhej, hogy TC-vel, meg flashget-tel meg tök egyszerûen megy a dolog. Na mindegy, abbahagyom a sírást.)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A Myst 4 az magyar nyelvû vagy ez az angol verzió?
2. Ok Axon! Valamelyik vonattal érkezem. 😊
Alone in the Dark: The New Nightmare 3CD
Atlantis Evolution DVD
Beyond Good & Evil 3CD
Black Dahlia 8CD
Blade Runner 4CD
Blair Witch Volume 1
Broken Sword 2
Broken Sword 3 2CD
C.S.I. 3CD
Dune
Escape from Monkey Island 2CD
Final Fantasy 8 5CD
Full Throttle
Gabriel Knight
Gabriel Knight 2 6CD
Gabriel Knight 3 3CD
Grim Fandango 2CD
Hitchcock: The Final Cut 2CD
Hopkins F.B.I.
In Memoriam 2CD
Indiana Jones & the Fate of Atlantis
Indiana Jones & the Infernal Machine 2CD
Journey to the Center of the Earth
King's Quest 8
Knights of the Old Republic 4CD
Knights of the Old Republic 2 DVD
Lands of Lore
Legend of Kyrandia
Legend of Kyrandia 2
Legend of Kyrandia 3
Leisure Suit Larry Collection (1-6)
Leisure Suit Larry 7
Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude 4CD
Monty Python & the Holy Grail
Myst Masterpiece Edition
Myst 4 2DVD
Mysterious Journey 2 3CD
Obscure DVD
Outcast 2CD
Phantasmagoria 7CD
Phantasmagoria 2 5CD
Police Quest CE (1-4+SWAT) 5CD
Prisoner of Ice
Psychonauts DVD
Rama 3CD
Real Myst
Roberta Williams' Anthology (KQ1-7,LB1-2,stb.) 4CD
Runaway 3CD
Sanitarium 3CD
Sentinel: Descendants in Time 2CD
Shadow of Destiny
Sherlock Holmes: The Silver Earring 2CD
Silent Hill 2 3CD
Silent Hill 3 DVD
Silent Hill 4 DVD
Space Quest CE (1-6) 2CD
Spycraft 3CD
Syberia 2CD
Syberia 2 2CD
Tex Murphy: Overseer DVD DVD
The Black Mirror 2CD
The Curse of Monkey Island 2CD
The Dig
The Longest Journey 4CD
The Pandora Directive 6CD
The Phantom Menace
Time Machine 2CD
Under a Killing Moon 4CD
Urban Runner 4CD
Vampire: Bloodlines 3CD
Wanted: Wild Western Adventure
Woodruff
Majd õsszel meglátogatlak. A melóhelyem suliba küld, ami 1,5 éves és havonta 3 napot pesten töltök.
Jól számoltok az bizony két komplett estét jelent havonta :-)
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Viszont határozottan a kemény mag - ha egyáltalán van olyan - tagjának tartom/érzem magam <#violent>#violent> <#papakacsint>#papakacsint>
Fogok egy vödrött, beleöntök vagy 5-6 üveggel. Majd simogató pillantásokat vetek a sörre.... hagyom, hogy az illata betöltse a pólusaimat.... majd belemerítem az arcom a vödörbe és belélegzem a matériát!!!! <#zavart1>#zavart1>
A vasárnap jó lesz és tényleg a TC3-as kellene.
Most akarom kiírni az összes Blitzkrieg-es anyagomat egy 8,5-es DVD-re. Már csak a TC3 hiányzik a - jelenlegi tudásom szerinti - teljes gyûjteményhez.
Nagy rendezgetésben vagyok éppen és az összes anyagomat, köztük az összes kalandjátékomat, mind-mind kiírom DVD9-re. Ezért ígértem meg a táblázatos kalandlistámat is, mivel most egyetlen vinyón ott van összegyûjtve az összes kaland játék, így könnyen rendszerezhetõ.
Nekem az a város már nem is tetszik, amelyik közelében nincs hegy. Ez van. Több, mint 15 éve látom nap, mint nap - 30 éve lakom a környékén -, de nem tudok betelni vele - nem szentimentalizmus!
A mesterséges építmények sem rontanak rajta - a pécsi TV-torony egfajyta szimbólummá nõtt ki magát amúgy is a környéken...
A munkahelyemen ráadásul, a 4. emeleti tetõtéri ablakomból kinézek és az egész hegyet befogadhatom - zöld, házak kúsznak fel rá, és a karácsonyfadísz TV-torony ott csillog a tetején 😊
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az egyedüli, ami nagyon zavart arrafelé, hogy minden olyan lapos volt. Hiába, több mint 20 éven át megszoktam, hogyha kinézek az ablakon, akkor látom a Kékest és a Gallyatetõt...
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Közép-Európában lesz egy mini mediterrán, spanyol virtus! 😊))
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor van itt minden: Pécs, Szeged, Debrecen, én meg Gyõr. Mi is indulunk a címért😉)
Az igaz, hogy Pécsen felmerült, hogy bevezessék nyáron a sziesztaidõt?
Vannak a városnak csúnya részei, na de melyiknek nincs.
Bár bevallom azt se tudom, hogy indul e a címért.
Én szögedi vagyok, és még az is leszek valszeg egy darabig 😊
Axon:Sorry! Esetleg most vasárnap fel tudom rakni. TC3, ugye?
Hát hogy a fenébe ne lennél a kemény mag tagja? Hiszen Te csinálod a TLJ fordítását. Meg egyébként is, írtál te már annyi dolgot ide, hogy törzstagnak számíts 😊
Viszont Mimacska nagyon eltûnt mostanában, biztos fel kell futtatni a frissen nyitott boltját, bár nem árulta el, hogy milyen boltról van szó.
Tudom, hogy álom marad, de azért egyszer jó lenne, ha így a "keménymag" összeülne egyet sörözni, meg dumálni a kalandokról, csajokról, mindenrõl.
Ja és RESPECT a Still Life feltöltõjének!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Still Life az Isten😉 (No meg a feltöltõje<#smile>#smile>)
Lehet piahiányom van 😊)) (szándékosan nem raktam a piába "n" betût<#vigyor1>#vigyor1>)
Benyomtam, eddig nem tûnt fel semmi extra, a hangulat elég dark, a szereplõk káromkodnak, mint a vizfolyás. Grafika a szokásos, szép prerenderelt statikus hátterek elõtt mozognak a viszonylag ronda karakterek. Az inventory képernyõ elég ocsmány, az Amigám jutott eszembe. A felbontás fix 800*600, erre nem is mondok semmit. Élsimitás persze kötelezõ igy, de sajna a csaj frizurája nem komálja, szétesik az egész.