The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Nálam semmi gond nem volt (azért néha irkált ki hülyeségeket az install alatt). Winsword.exe-vel simán megy.
Lacc
Végre sikerült megszereznem a Broken Sword 1-et, isoban. Nektek már biztos van vele tapasztalatotok, nem tudjátok hogy lehet elindulásra birni? Felraktam full installal, daemon toolsal mountolva az isokat, és mikor inditanám, kéri az elsõ cd-t. Sehol semmi crack, vagy hasonló, neten se találtam semmi ilyesmit. Ti hogy oldottátok meg?
pluhi
Feltöltöttem a frissitett listámat, az egyszerûség érdekében.
Nincs meg valakinek a Zelenhgorm második CDje?
pluhi
Ráhibáztál<#nevetes1>
szotyimutyi
Most kezdett mûködni.Nem tudom, hogyan. Azért köszi.

Lord Myn
Mit értesz az alatt, hogy nem mûködik?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
A Myst elsõ részérõl nagyon sok bõrt lehúztak: '94-ben adták ki a játékot elõször (Win 3.1) utána kiadták '98-ban a ME-t, ami tök ugyanaz a renderelt képes verzió volt, csak feljavított képpel/hanggal/Win9x támogatással, majd ezután jött 2000-ben a RealMyst, ami már teljes 3D-s volt (ki is akasztotta az akkori gépeket...). Úgyhogy a Myst ME és a RealMyst az 2 különbözõ kiadása az elsõ résznek.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

szotyimutyi
Tud valaki segíteni? A Daemon szórakozik, nem akar elindulni. Feltelepíteni lehet, de nem mûködik. Mi lehet a probléma?
Akkor milyen játék mehet a listára?

Axon
Akkor kicsit becsapós a név mivel az egyik cd áruház oldalán pont ezen a néven árulják a trilogy-t is. Azt hittem, hogy a Myst felújított verzióját Real Myst néven adták ki és az is benne van a listádban. Mindegy. A Riven-re továbbra is vadászok.
Bár gyorsan átnézem Pluhi listáját, mert mindjárt lepenget, hogy neki már vagy 5 éve megvan és miért nem kértem eddig tõle :-)

Lord Myn
Köszi, hogy felrakod a DN-t. A Myst ME, az csak az elsõ rész '98-ban felújított verziója, amirõl te beszélsz az a Myst Trilogy, abban van benne a Riven meg az Exile, de ez(ek) sajnos nincsenek meg nekem. <#shakehead>

Lord Myn
Hali! <#wave>

Axon
Ha jól emlékszem..... hmmm... nem biztos, hogy jól emlékszem. Mintha hangokat és zenéket tartalmazott volna. Én csak kipróbáltam, aztán letöröltem, de lehet, hogy valaki másnak még megvan.

Axon
Nekem megvan a magyar verzió. Fel tudom tölteni. Nincs bent a melóhelyemen, így csak kedden tudom feltölteni.
Egyébként kötelezõ darab.

takysoft
ha ismeritek legalább annyit, hogy érdemes-e megvenni?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
ja, és van egy játék amit keresek, bár sokat nem tudok róla.
3 skulls of the toltecs
asszem megjelent magyarul is.
3 koponya, avagy a toltekek kincse

tescoban asszem kaphato. nincs meg vkinek? csak mert ha le tudom tölteni, nem fizetek érte. ezzel már úgysem a készítõket támogatnám, hanem a tescot.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Axon: LBA1 addonja? errõl pár szót...

Axon
Átnézve a listádat látom, hogy fõleg a régebbi kalandok vannak túlsúlyban. Majd mazsolázgatunk.

Axon
Nyugodtan beleírhatod a listádba az akció kaland-okat is. Egy Alone in the dark vagy egy Blair Witch is a kaland témakörébe tartozik, legfeljebb nem minden kalandjátékos merül el benne.
Egyébként itt az LBA1 és LBA2 nem számít ritkaságnak, sokunknak megvan, sõtt még az LBA1 add-onja is ami már tényleg ritkaság, bár sok értelme nincs :-)
Általában mindent itt a fórumon beszélünk meg, úgyhogy valószínûleg nem sok levelet kapsz majd az email címekre.

takysoft
nincs 100 😞((
94-et sikerült összeírnom.
Ha nem nagy baj, belevettem a kedvenc játékom, az LBA-t is, pedig az inkébb akció/kaland. De aki a játékot ismeri, megbocsát majd😊
Rajtam kívül nem sok ember van az országbanakinek megvan az LBA 1-2-bõl a teljec CD-s verzió.
na mindegy itt a lista.
nézzétek meg, és a kéréseket hétfõig mellõzzétek, mert nem leszek gépközelben(ahogy hétvégén általában.) a kéréseket ide várom, vagy emailben, de a címem csak priviben adom meg. írhattok a másodlagos címemre , azt is olvasgatom, de ide halom spam jön, szal inkább privi. írhattok a harmadlagosra is, de az csak képeknek van efftartva. ezt használom regisztrációkkor, ha olyan helyre megyek ahova muszáj a letöltés miatt.

Axon
Nem ijedünk ám meg a nagy számoktól ;-)

takysoft
most irogatom a listám... az is lehet, hogy meglesz a 100 kalandjáték.

Axon
A Discworld Noirt éppen most csomagolom. Délben indítom a feltöltést. Szerintem éjfélig mindenképpen felér mind a három cd.

A Myst Masterpiece Edition-ból ki tudnád operálni a 2. részt? Mert nekem már csak ez hiányzik a négy részbõl? Ha nem lehet, akkor esetleg egy késõbbi idõpontban feltölthetnéd az egészet, bár gondolom így egyben jó nagy terjedelmû :-)

Axon
Köszönet, már cibálom is lefele.

Axon
Úgy látszik már régen böngésztük a listádat :-)

Axon
Akkor törlöm lefele, mert most egy kicsit felpörögtek az események és kell a hely.

szotyimutyi
Letöltöttem már a BS3-at, ha másnak nem kell, lehet törölni.
Mindenféle játék mehet a listára, vagy csak kaland? Mert nekem vegyesen van. "Nagy a család", én vagyok a kalandjáték vonal...
Köszönjük a Still life-ot!!!!!<#vigyor2><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Szia Lord Myn!

Lord Myn
KQ8 fent van, raktam fel hozzá patchet is.

pluhi
Úgy értem megVAN rég. Szal kérhettétek volna...
pluhi
KQ8 nekem is megvolt rég...
pluhi
Nemrég jöttem meg a suliból (kis esti ZH). A cucc rég felért természetesen, dobtam még fel két sfv-t is. Egyébként felesleges megvárni a töltéssel bármit is, ha nem volt még teljes a cucc, amikor szedted, folytatod késõbb. Persze az sfv-t kellett volna töltenem elõször és akkor egyértelmûen lehetett volna ellenõrizni. Legközelebb figyelek.
Az nfo-ban is irják, de mondom én is, hogy crack nélkül ne inditsátok el, mert felpakolja az SF drivereket és az nem jó senkinek.
via_mala
ok, thx!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Lord Myn
Na, akkor megkezdtem debütálásomat: megy fel a KQ8... <#eljen>

Lord Myn
Köszönöm. <#wink>

Atomreaktor
Az nem rossz<#wink>
Bár a fõLAN-osokat nem fogod vele lekörözni, de a "gagyi" adsl-eseket igen😉
Hát akkor szintén üdv Néked<#wave>

LezLee
Lord Myn: Üdv a Csapatban!

A listádból ítélve hasznos tagja leszel eme kis közösségnek <#wave>
Lord Myn
Persze: http://retrogames.intranet.hu/

RaveAir
Akkor esetleg tudnál linket adni a Larry 6-ra?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Lord Myn
Az szerintem ne érdekeljen, mert sajnos a '94-es Collector's Edition, és ezért mindegyik rajta csak a floppy-s verzió, ezeket meg bármelyik abandonware site-ról be tudod szerezni. Pluszban csak néhány extra volt rajta (pl. interjú Al Lowe-val).

RaveAir
Nem a bûnök miatt van... vagyis inkább csak remélni tudom, hogy nem amiatt.
Itt találtam asszonyt, munkahelyet, és a többit majd még meglátjuk.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Ez a Larry 1-6 érdekelne. Csak nem tudom, hogy miként tudnám tõled vagy bárki mástól megszerezni.

Lord Myn
Chello, 512-vel tudok feltölteni.

Atomreaktor
Milyen neted van?

Atomreaktor
Szotyinak kellett, de sztem már letöltötte.

Axon
Mindegy, akkor jövõhéten feltöltöm, csak szólj rám, hogy nehogy elfelejtsem.

via_mala
Köszi, dá ráér most már keddig, mert csak mh-rõl tudok netezni.
A FlashXP jó tipp, csak kellene egy mûködõ verzió belõle.
Egyébként a flashget-et is lehet idõzíteni.
Utólag láttam, hogy kérdezted, hogy törölheted-e, de tegnap sajna nem volt érkezésem a fórumot megnézni.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Lord Myn
Rendben. 1-2 óra és indítom.

Lord Myn
Ok.

Axon
Szóljon akinek kell még a stronghold, mert helyhiány miatt törölni kellene.

Axon
Basszus a BS3-at nemrég töröltem. Régóta fent volt és kérdeztem kinek kell még. Visszatöltöm a 2. cd-jét, na meg fel tudom rakni a Myst III 4. cd-jét is. 18 órakor (fél óra múlva) indítom a feltöltést.
A FlashFXP fileletöltõt ajánlom töltögetéshez. Tökéletesen mûködik és még senki nem panaszkodott rá. Arról nem is beszélve, hogy egyszerre több letöltést is be tudsz vele ütemezni, ami a TC-vel még nem lehetséges.

Atomreaktor
Szegény Flashget-et uninstalláld már le a fenébe😉 De ne hagyjál utána szemetet a még a registry-ben sem😉)