The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
keres, hatha tud roluk vki vmit. regiek, de okos emberek vannak itt😊
The Last Express
Discworld 2 fullos 2cd valtozat, nem az underdogos vack
most ezek jutottak szembe.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

pluhi
Ez állandóra lett feltéve a kérések gyakorisága miatt.
takysoft
ja, es a LucasArts.Classic.Gems.Deluxe.WinAll.Proper.rar is maradhatna meg egy-ket napig

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
nem tudom, akaja e torolni vki, de az indiana jones, last crusade fmtowns maradjon meg picit. thx

Atomreaktor
A 80 nap alatt a FÖld körült viszont várom, ígéretes😉

Atomreaktor
Van pár kép is róla: http://www.adventuregamers.com/gallery.php?id=666

Atomreaktor
Én is hallotam már, hát nem t'om az Adventure Company futószalagon nyomja lassan a kalandokat, de nem mind sikerül a legjobbra. Azér' Journey to the center of the earth nem volt olyan rossz, bár nekem a túlmisztikázott dolgok nem jönnek be. Meglátjuk😉

Lord Myn
Én is hallottam a hírt és ugyanettõl a cégtõl készül a 80 nap alatt a Föld körül is. Úgy látszik Verne-re specializálódtak...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Axon
Egy hírecske:

Újabb Verne feldolgozás készül

Journey to the Center of the Moon címmel egy újabb Jules Verne feldolgozás készül. A The Adventure Company (Európában Dreamcatcher) kiadásában megjelenõ kalandjáték az Utazás a Holdba címû regényét dolgozza fel. Fõhõsünk egy tudós, Michel Ardan lesz, akivel az ûrkapszulától a Hold felszínén, õsi templomokon és titokzatos romokon keresztül vezetnek kalandjaink, egészen a Hold belsejében élõ Selenite City-ig, a korábban ott élõ intelligens civilizáció fõvárosáig.

Axon
Az nagyon jó lenne, ha elõkerülne valahonnan és fel tudnád tölteni. Régebben a Warcraft 3-at végig vittem, de ez a folytatás valahogy kimaradt. Nemrég töltöttem le hozzá a szinkronos magyarítást és neki akartam fogni, de ezzel a fránya rip verzióval nem mûködik.

pluhi
Nekem megvan valahol.
Axon
A vicctõl függetlenül továbbra is érdekelne a Warcraft III: Frozen Throne, ha megvan valakinek.

Axon
😊))))
Értékelem a jó viccet :-)

Atomreaktor
Na jó, de "odakünn" nem lehet tüzet csinálni😉
Éljen a tavasz, meg az õsz!
Lassan meg úgyis megváltoznak, eltûnnek a mostani évszakok...)

Péntek? 😊))

csak viccvót

Légkondi van bent a melóhelyen. Otthon sajnos ki kéne cserélni a közel 20 éves hálozatot...és az órát. 😞 Plusz az ablakok cseréjét is el kéne végezni. Szóval...filléres meló lenne.

Axon
Nincs meg valakinek véletlenül a Warcraft III: Frozen Throne?
Nekem megvan, de sajnos csak rip-ben és ezzel nem mûködik a magyarra lefordított-szinkronos telepítõ.

Axon
Légkondi. Bár elég egészségtelen.

RaveAir
Szerintem meg inkább tél. Ha hideg van, akkor lehet tüzet csinálni, de nyáron nem lehet a hõség elõl menekülni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Igaz! Inkább az esõ. Nem szeretem nyáron, ha a szobában otthon plusz 35 fok van este 11-kor. Brrr...2 éve bizony..😞(

Axon
Én most értem be nemrégen a melóhelyemre (délutános vagyok) és én is esernyõvel jöttem. Mondjuk én szeretem az esõt, fõleg 2003 nyara óta, amikor egész nyáron egy szem esõ sem esett és a hõségtõl el lehetett pusztulni.

Nos, én fociztam pár évig többször esõben, amit szerettem is, de most így, ingben, vasalt nadrágban...hiába lenne nálam még ernyõ...szakadt a "szemétje". Én is akkor jöttem ma dolgozni, mikor jól esett!

Axon
El sem tudom képzelni miért nem tudsz törölni. Mindegy. Töröltem a 2 cd-nyi anyagot.

Atomreaktor
Hát mikor a kilométeres kocsisor mellett tekertem reggel és venni akartam egy mély, "friss" lélegzetet... Ennyit a biciklizés jótékony hatásairól egy városban😊

IMYke2.0.0.0
A szmogot legalább lenyomja a béka s**ge alá...

===============================
.:i2k:. melóból

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Nálunk is esik. Reggel óta. Sõt, tegnap este is esett😉
Én is elvagyok vele, habár a biciklizésben meggátol😊
De a levegõ jó, az idõ sem hideg, szép az élet, rügyeznek a fák, bimbóznak a virágok, who wants to live forever, éljen a munka, no meg a szmog, mikor érek már haza. Kb. ennyi jutott eszembe a mai napról, meg az esõrõl😉)

via_mala
Nem tudok törölni a szerverrõl, mint ahogy feltölteni sem. 😞
Úgyhogy csak jelzem: a BS3_cd2, és a Myst3_cd4 törölhetõ.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

takysoft
en szeretem az esot. komolyan. itt is esik, de tok jo.

IMYke2.0.0.0
Pécsett is szemerkél... itt sem lesz más a vége: szakadni fog és azt utáloooooooooom!

.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Off:Jobbreggelt! Itt szakad az esõ! 😞

Atomreaktor
El lehet vele lenni azért😉
Kicsit "B" kategória szagú, de abból is a jobbik😉

takysoft
most en is forditgatok, de hogy mit, legyen meglepetes.

RaveAir
A Démonsztónnál majd kérek esetleges hibajavítási javaslatokat!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Lord Myn
Igazából a Post Mortemmel nem játszottam, mivel az ilyen "panoráma-kamerás" kalandjáték sosem volt a szívem csücske, ettõl függetlenül, ha jó a sztori lehet adok neki egy esélyt, csak annyit tudtam, hogy Gus McPherson mindkettõben fõszereplõ.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Köszönet érte! <#worship>

pluhi
Indi 3 felért.
Atomreaktor
Hm, sok évig átkoztam a készítõt, hogy így megrekedt 2%-nál😊 Nem tudtam, hogy Te vagy😊 Átok visszavon, Gamehunter meg istencsászár😉

pluhi
Az. Felrakom.
😊) Láttam. Meg a Démon Sztónnak is. 😊)) Amúgy én most 1000L a Thief II-õt húzom le (ismét), mert kijött egy 655MB-os addon hozzá.

Axon
A magyaritasok.hu -n kint van a Broken Sword 1 fordítása. Érdemes megnézni. Már csak azért is mivel ez volt az egyetlen program, aminek a fordításába magam is belekezdtem. A fordítók kérésére elküldtem nekik az elkészült munkát (kb. 2 %-os volt). Aztán visszaírtak, hogy az egységesség miatt újrafordítják az elejétõl kezdve. Ez persze egy picit sem lombozott le, örültem, hogy valakik fordítják a játékot. Végre elkészült.

IMYke2.0.0.0
Félreértések elkerülése végett...

Mindezen túl a Still Life valamilyen szinten még a folytatása is a Post Mortemnek, ugyanis fõhõsünk az említett játék nyomozójának az unokája. Akik játszottak az okkultista Párizsnak otthont adó szoftverrel, azok bizonyára emlékeznek Gustav McPhersonra és a Whyte-gyilkosságra, melynek az ötlete úgy látszik ért annyit, hogy egy folytatás épüljön rá, mégha a program sajnos eléggé nagy bukta lett. A fáma szerint Párizs után Mr. McPherson Prágába költözött, ahol késõbb megtalálta igaz szerelmét, így hát letelepedett és ott élte le élete hátralévõ részét.
Unokájának, Victoria McPhersonnak pedig sikerült annyit örökölnie tõle a génjeiben, hogy a nyomozásnak szentelje az életét. Quanticóban pszichológiát és kriminológiát tanult, majd sikeresen lediplomázott, de az FBI nagy csalódására csak irodai munkát ajánlott fel. Nem telt el viszont sok idõ és elsõ megbízását sikeresen teljesítve (elkapta a Mississippi egyik rettegett gyilkosát) akkorát nõtt felettesei szemében, hogy egy újabb üggyel ajándékozták meg. A nyomok ezúttal Chicagóba vezettek és az aktuális rosszfiú már az ötödik mészárlásán volt túl. A feladat kemény diónak bizonyult bájos hõsnõnk számára, ezért fõnökei úgy döntöttek, hogy jobb, ha egy kis pihenõre küldik. Ekkor határozott úgy Victoria McPherson, hogy meglátogatja családját, ahol a nagy nosztalgiázások közepette alkalma nyílt belenézni az öreg McPherson aktáiba és megakadt a szeme az egyik 1929-es ügyén, melyben az elkövetett gyilkosságok kísértetiesen hasonlítottak a mostaniakra. Victoria természetesen azonnal visszatér a régi kerékvágásba és nekilát újból a nyomozásnak.

Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Én is úgy tudom, hogy a SL a PM nem hivatalos utódja. 😊
Én meg hazavinni sem tudom, mert az Obscure 6 gigája sokat dob az otthoni egyik helyszegélyes vinyómon.

Lord Myn
1 kis közük azért van egymáshoz: a Post Mortem fõszereplõje és a Still Life '20-as évekbeli detektívje ugyanaz a személy, csak másik ügy.

MerlinW
sztem semmi közük egymáshoz

[merlinw.org]

takysoft
egy kerdesem lenne. ez a Post Mortem, ez a Still life elõdje?

MerlinW
Skacok aki tud jöjjön IRC-re!

[merlinw.org]

Watchmaker és Shadows of Destiny megvolt. Mindkettõben elakadtam anno. Valahol, úgy középtájt.
Dungeon Lord-ot feltelepítettem otthon tegnap elõtt + az 1.1-es patch-et, de még így is van szerintem pár bug benne. Ja, háttérzene csak 1GB RAM esetén van a game-ben.

Lord Myn
Pluhi, felraknád azt az Indy3-t, ami neked van? Láttam a listádban, hogy ~200MB-os, ez az FM-Town verzió?

IMYke2.0.0.0
Nekem Mozart menüettje.

Énekeljük együtt az új szöveggel rendelkezõ orosz humnuszt. 😊
-az volt a csengõhangom a régi nokiámon- nem is volt ciki..😊