The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ha ismeritek, akkor lehet torolni, ha nem tacik akkor is, de nekem bejott. nem hosszu, de le lehet vele lenni 1 delutan.
ti is csak 11-12k-val tudtok feltoteni?
szotyimutyi: töltheted fel az anyagot, van hely
Javaslat:
Disc World Noir
Necronomicon
Stronghold 2
Most visszaolvasok mert volt ezekrõl szó mostanában, melyiket hagyjuk még és melyiket törölhetjük.
Elvileg ingyenes...
OFF:
Már alig várom, hogy láthassam az új SW filmet... egész nap ezen agyalok.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Javaslat:
Disc World Noir
Necronomicon
Stronghold 2
Most visszaolvasok mert volt ezekrõl szó mostanában, melyiket hagyjuk még és melyiket törölhetjük.
The Last Express
Discworld 2
3 koponya
Sherlock Holmes Earrings
Megnézem mennyi hely van és mit lehetne törölni, aztán megbeszéljük a sorrendet.
Most egyébként eléggé teleröffentettük anyaggal. Nem tudom mit lehet törölni és mit nem mert szóltak páran, hogy hagyjunk még fent ezt-azt.
Ja! és a péntek természetesen megfelelõ :-)
u.i: említettem már, hogy megjelent a TC5? ;-)
Na, kár volt megnéznem a Gothic III új képadagjait. Nagyon ott lesz.
Pláne a Myst IV HUN-t.
Volt fenn a last express és én majd megkönyörülök rajtad😉
Tex Murphy: http://www.justadventure.com/reviews/Overseer/Overseer_Review.shtm.
Ez az ötödik része a sorozatnak és erre már nekem is fáj a fogam😉
Drakula nagyon jó, pláne magyarul. AGON szintúgy(az is volt fenn nemrég). Ez a Pierrot kalandjtéka😉 Drakula meg Agon sem point&click, de attól még jók😉
Sherlock szintén nagyon jó, sõt!!
illetve nekem kellene a 3 koponya.
szotyi: neked meg van vmi sherlock holmes earring jatekod vagy mi. az mekkora? fel tudnad tolteni?
frissitettem a listat 1-2 lemaradt jatekkal(runaway, jazz&faust)
raer amugy, mert hetfoig tavol leszek