The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
UltraISO-ból a 7.5.6-os találtam legfrissebbnek.

Axon
Na most itt az a kérdés, hogy dupla rétegû dvd (DVD9, tehát 8,5 giga körüli). Vagy 2 darab sima dvd (DVD5, 4,7 giga). Mert ha két darab 4,7 gigás dvd, akkor jó bármelyik, de ha tényleg dupla rétegû dvd, akkor jöhet a CloneCD.

IMYke2.0.0.0
WinISO - még a regisztrált sem - nem igazán jó ehhez. Kicsit régi szegény.
Az UltraISO 7.5 felettiek egyikét ajánlom a dologhoz.
Alternatívák:
- ISOBuster se rossz, az is megbírkózik a duplarétegû DVD-kkel.
- A legjobb választás azonban - nálam mûködött: CloneCD. Meglepõ és mulatságos.

---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Lett 6,4 giga helyünk. Simán elfér a Myst 4 elsõ dvd-je és a Necronomicon is.

Axon
Töltheted fel a Myst 4 elsõ dvd-jét.
Tényleg, ilyenkor mivel lehet másolatot készíteni belõle? Gondolom a WinISO-val vagy az UltraISO-val simán lehet, de azok nem másolják le a védelmet. Mondjuk ha van hozzá crack, akkor nem is kell. Ha jól tudom, akkor a magyar verzió már nem az 1.00-ás verzió. Talán az 1.02-es. Vajon ahhoz van crack, vagy nincs is a dvd-n védelem és nem is kell crack.

Axon
Rendben akkor rendezek egy nagy törlést.
M.A.D.: Nyugottan töltheted fel a Necronomicont.

szotyimutyi
Azért mondom, hogy jó lenne, ha más is kipróbálná. A Necronomicon 2.cd-t nem lehetne kicserélni a jóra?

Nálam most /pill. itt figyel a Necronomicon 2 cd-je, ami tuti nem hibás, mivel install könytárammal együtt van.

Axon
A Necronomicon már törölve lett. A Watchmaker-t még nem volt idõm kipróbálni.

szotyimutyi
A Necronomicon is mehetne, mert hibás. Meg szerintem a Watchmaker is hibás, de még nem válaszolt Lord Myn.

Axon
Ura = Uru

Axon
Ez remek hír, már sokan várjuk.

Na emberek kérek javaslatot törlésre. 2,2 giga helyünk van, ha fölért a sherlock 2 része. 2,5 gigát fel kellene szabadítanunk.
Javaslatom törlésre:
Still Life
Indiana Jones
Real Myst
Ura
Warcraft FT (ez utóbbi tudtommal csak engem érdekelt, de én már leszedtem és ki is írtam)
vész esetén a TLJ-t is törölhetjük, mivel régebben úgy egyeztünk meg, hogy ezt is könnyen vissza tudjuk tenni, ha kell.

Gareth: ha tudod kezd el az elõ dvd feltöltését, mert mire eléred a 2 gigát addig felszabadul a többi hely is. A 2. dvd feltöltése akkor mehet, ha már mindenki leszedte az elsõt.

Hát, ha nem lehet belõle semmi para, akkor szívesen feltöltöm. Viszont akkor kellene majd némi hely, mert 2 dvd az anyag.
1, A MYST4 magyar része engem is érdekelne 😊
2, A régebbi MYST játékokat úgy tudom lefordították, de csak az egyik honlapon (mystvilag.fw.hu) lehet olvasni. Nem lehet ezeket valahogy a játékba beleoperálni - pl. valami telepítõvel?
Axon
Következményei nem lehetnek, legfeljebb annyi, hogy így nekünk nem lesz meg.
Ez egy teljesen privát ftp szerver. Nem ellenörzi semmilyen szervezet, azt töltünk fel és le amit akarunk.
Ha meg szeretnéd osztani velünk a 2 dvd tartalmát akkor feltöltöd, ha nem szeretnéd velünk megosztani akkor nem.

Atomreaktor
Off játék, de azért rákérdezek: nincs meg vkinek véletlenül a "Tin Soldiers: Julius Caesar" c. játék?

Atomreaktor
Hát ez nem mindig egyszerû😊 Nekem nincs is tippem😊

Ha elmondod hogyan kell, szívesen 😊
IMYke2.0.0.0
Szerintem meg egyszerûen operáld ki belõle a magyar szövegeket tartalmazó fájl(oka)t és AZT tedd fel a szerverre. Mindenki jól jár.

===============================
.:i2k:. melóból

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A játék 2 dvd és igazándiból nem szeretném feltölteni (nem tudom lehetnek-e ennek következményei). Viszont szívesen kölcsönadom valamelyikõtöknek, aztán feltölthetitek magatok (nem tudom mennyire bízhatok bennetek). Fõvárosi vagyok.
takysoft
winace nem szokott szolni, pedig mar vagy 1 eve fent van crackeletlenul.
volt verzio, amelyik szologatott, de nem lepett ki. pofazott azt futott tovabb😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

pluhi
Az elsõ duplázás nálam tul. csak a feltöltést érintette, mert már akkor is 1Mbit-tel töltöttem, mikor névleges csak 512K volt a sávszél. Nyilván egyre több elõfizetõt kapcsoltak a rendszerre, mert az elsõ évben semmi gond nem volt. (A letöltéssel most sincs.) Mondjuk még nem megyek be hõbörögni, mert sosem szakad, meg lusta is vagyok hozzá. Most kivárom lesz-e új duplázás. Ha nem, akkor a szerzõdés lejártával állok át ADSLre.
Atomreaktor
Én is örülnék a Myst 4-nek magyarul. Sõt! Ugye nem modemed van?😉)

LezLee
Ezért jó a TvNetwork. Õk legutóbb (pár napja) a feltöltési sebességet duplázták, így most jelenleg a feltöltés fele a letöltési sebességnek.
Axon
Az egyik valaki én voltam. Már régóta vadászok/vadászunk a Myst 4 HUN-ra.
Rögtön felvetül egy csomó kérdés.
Elõször is fel tudod tölteni?
Ha jól tudom 2 dvd-s. Milyen a sávszélességed, mert egy adsl-el jó ha 1 hét alatt felér. Bár mi türelmesen tudunk várni :-)
Ha mindezekkel megbírkózol, tudunk-e az ftp-n annyi helyet kiszorítani.

Mondjuk erre az utóbbira az én válaszom: feltétlenül. Ha kell dvd-nként szedjük le és ha mindenki készen van, akkor töröljük és jöhet a következõ.

Axon
A letöltési sebességet duplázzák, de a feltöltés marad alacsony. Mikor az elsõ adsl-t rendeltük 512/128 volt a sebesség. Most a letöltés már 3000, de a feltöltés még mindig 128. 3000/128 :-)
Na persze néha ugrál és pár másodpercre megduplázódik.

Sziasztok

Ezek érdekelnének:

Amerzone (szotyi)
Atlantis (szotyi)
Rama (pluhi)

Valaki írta lejjebb, hogy Myst 4 Hun érdekelné. Nekem megvan a játék, de csak a felirata magyar (vagy inkább, szerencsére?).
pluhi
Mert a tetû kábelszolgáltató cseszik bõviteni. Kb 15:00-22:00-ig béka segge alatt van a feltöltés. Amúgy ok. Persze most duplázni is kéne ugye, ha reagálni akarnak a Matáv lépésére. Na az lesz még érdekes...
Atomreaktor
arj -u -y /a vhogy így volt...😉

Atomreaktor
A fájl típúsától függ, hogy mennyire tudja összenyomni. Amúgy vannak olyan durva tömörítõk, amik 20-szor annyi ideig csinálják, de akár 10%-ra is öszenyomják az anyagot.

Axon
Én az ace-t még dos-os parancssoros korából ismerem. Jött egy két "anyag" ami ace-vel volt csomagolva és akkor még azt sem tudtuk róla, hogy eszik-e vagy isszák. Aztán persze beszereztük magát a programot is. Igazából csak kicsomagolásra használtuk, becsomagolásra csak akkor, ha összehasonlító tesztet végeztünk, ahhoz, hogy megtudjuk mennyivel jobb az uc2 a többinél - és így az akkori ace-nál is.
Tudtommal a winrar és a winace is fizetõs. Na persze egy egyszerû crack segít mindkettõn.

IMYke2.0.0.0
Én az ACE-t használtam sokáig. A WinRAR-ral a 2-es verziótól vagyok napi kapcsolatban. A WinACE - ami (valljuk meg) hajaz a WinZIP windózlámer mûködési elvére: mindent a buta felhasználóért - akkor veszítette el a bizalmamat, amikor fizetõssé vált.
A WinRAR-ra azóta "elõfizetõ" vagyok... <#hehe>

Axon
Én már az õsidõktõl használom. Még az 1. valahanyas verziótól, természetesen dos alatt. Mondjuk akkor még nagy menõ volt nálam az uc2. Ez verhetetlen volt, akkor. Mindenfajta tömörítésnél megverte az összes többi tömörítõt. Szerintem az akkori kor egyik zsenije írta. Ma már sehol sem használják, de már akkor sem szerették. Mondjuk a Total Commander még most is támogatja, külsõ programként. Sok régi cuccom van még ezzel becsomagolva. Másik kedvenc az ain volt, de szép lassan ez is eltünt a süllyesztõben. Egy-két régebbi anyagom még ezzel van csomizva.

Axon
Az a Sherlock Holmes 2, ami most megy felfelé, annak mi a potos címe.

IMYke2.0.0.0
Multimédia (hang + kép + mozgókép) anyagok tömörítésében a WinRAR verhetetlen.

Axon
Látam, hogy az alvást te is felesleges idõpocsékolásnak tartod :-)

Axon
Sosem használok zip-et, szerintem nem normál agymûködésû felhasználóknak készítetteék az elején, aztán megpróbálták fogyaszthatóvá tenni. Több-kevesebb sikerrel. Én a rar-t használom elsõsorban és az ace-t. Ha van idõm, akkor egy anyagot mindkettõvel betömörítem. Néha elképesztõ különbségek jönnek ki, hol az egyik, hol a másik javára. Mindkettõvel a best (azaz a legjobb) tömörítési módot használom, de egy cd-nyi méretû anyagnál néha akár 50-100 megás eltérések is kijönnek. Nagyon meglepõ.

Axon
Köszi a feltöltést (szülést) :-)
Nappal miért megy lassabban a feltöltésed?

Axon
Jöhet Rip-ben is a Dark Eye. Elõre is köszi!

Atomreaktor
😊) Van ilyen😉

szotyimutyi
Jó reggelt.😊 Szintén. Nekem meg a kapcsolat szakadt meg éjjel. Most indítottam újra a feltöltést! 😞

Atomreaktor
Reggelt😉
Tegnap este 11-ig dolgoztam és most már megint itt vagyok. Éljen a munka elvtársak!!😉
(Bocsi, hogy ennyit offolok a melómról, de utálok gürüzni<#circling>)

takysoft
a zip csak 200-ra nyomta be 9-es legjobb tomoritessel is.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
na en ma toltogettem egy halom gamet...
meg a regieket attomoritettem ace formatumba, mert igy kisebbek.
majd frissitem a listat.
figyelemre melto, hogy a 346 megas dott-ot 150mb-ra tomoritettem:9

pluhi
Na csak felért Axon cucca. Nehéz szülés volt, többet nem töltök fel nappal.
pluhi
Hát az Új reményt semmiképp nem nyomja le, csak látványban, de ez magától értetõdik. Igen kevés a humor (oké sötét a hangulat), egy Han Solo szerû karakter eléggé hiányzik. Persze ha lenne, akkor mindenkinek az lenne a baja, hogy Solo másolat...
Atomreaktor
Rohadt sztahanov lettem én is, reggel nyolc óta nyomom és még most is itt vagyok... Rohadt sztahan...

Atomreaktor
Tesóm azt mondta, hogy jó lett, jó lett, de... de nem ez volt a legjobb rész, vannak amik nem tetszettek. A többség azonban azt mondja, hogy ez a best😉
Tá táááá......

....tá tá ta tá tááááááááááá......

pluhi
Elég jó lett. Bár engem zavarnak az ilyen "fékszárnyak kiengedése az ûrben" dolgok és tsai. De ezek csak apróságok.
RaveAir
Már alig tudom kivárni, hogy láthassam... Miért nem ma mentem el megnézni? Brühû...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/