The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az UltraISO 7.5 felettiek egyikét ajánlom a dologhoz.
Alternatívák:
- ISOBuster se rossz, az is megbírkózik a duplarétegû DVD-kkel.
- A legjobb választás azonban - nálam mûködött: CloneCD. Meglepõ és mulatságos.
---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tényleg, ilyenkor mivel lehet másolatot készíteni belõle? Gondolom a WinISO-val vagy az UltraISO-val simán lehet, de azok nem másolják le a védelmet. Mondjuk ha van hozzá crack, akkor nem is kell. Ha jól tudom, akkor a magyar verzió már nem az 1.00-ás verzió. Talán az 1.02-es. Vajon ahhoz van crack, vagy nincs is a dvd-n védelem és nem is kell crack.
Na emberek kérek javaslatot törlésre. 2,2 giga helyünk van, ha fölért a sherlock 2 része. 2,5 gigát fel kellene szabadítanunk.
Javaslatom törlésre:
Still Life
Indiana Jones
Real Myst
Ura
Warcraft FT (ez utóbbi tudtommal csak engem érdekelt, de én már leszedtem és ki is írtam)
vész esetén a TLJ-t is törölhetjük, mivel régebben úgy egyeztünk meg, hogy ezt is könnyen vissza tudjuk tenni, ha kell.
Gareth: ha tudod kezd el az elõ dvd feltöltését, mert mire eléred a 2 gigát addig felszabadul a többi hely is. A 2. dvd feltöltése akkor mehet, ha már mindenki leszedte az elsõt.
2, A régebbi MYST játékokat úgy tudom lefordították, de csak az egyik honlapon (mystvilag.fw.hu) lehet olvasni. Nem lehet ezeket valahogy a játékba beleoperálni - pl. valami telepítõvel?
Ez egy teljesen privát ftp szerver. Nem ellenörzi semmilyen szervezet, azt töltünk fel és le amit akarunk.
Ha meg szeretnéd osztani velünk a 2 dvd tartalmát akkor feltöltöd, ha nem szeretnéd velünk megosztani akkor nem.
===============================
.:i2k:. melóból
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
volt verzio, amelyik szologatott, de nem lepett ki. pofazott azt futott tovabb😊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Rögtön felvetül egy csomó kérdés.
Elõször is fel tudod tölteni?
Ha jól tudom 2 dvd-s. Milyen a sávszélességed, mert egy adsl-el jó ha 1 hét alatt felér. Bár mi türelmesen tudunk várni :-)
Ha mindezekkel megbírkózol, tudunk-e az ftp-n annyi helyet kiszorítani.
Mondjuk erre az utóbbira az én válaszom: feltétlenül. Ha kell dvd-nként szedjük le és ha mindenki készen van, akkor töröljük és jöhet a következõ.
Na persze néha ugrál és pár másodpercre megduplázódik.
Ezek érdekelnének:
Amerzone (szotyi)
Atlantis (szotyi)
Rama (pluhi)
Valaki írta lejjebb, hogy Myst 4 Hun érdekelné. Nekem megvan a játék, de csak a felirata magyar (vagy inkább, szerencsére?).
Tudtommal a winrar és a winace is fizetõs. Na persze egy egyszerû crack segít mindkettõn.
A WinRAR-ra azóta "elõfizetõ" vagyok... <#hehe>#hehe>
Tegnap este 11-ig dolgoztam és most már megint itt vagyok. Éljen a munka elvtársak!!😉
(Bocsi, hogy ennyit offolok a melómról, de utálok gürüzni<#circling>#circling>)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
meg a regieket attomoritettem ace formatumba, mert igy kisebbek.
majd frissitem a listat.
figyelemre melto, hogy a 346 megas dott-ot 150mb-ra tomoritettem:9

Tá táááá......
....tá tá ta tá tááááááááááá......