The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közben látom, hogy már a második nagy fájl megy fel, sõt, 40% meg is van már. Holnapra felér az elsõ dvd így. A másodikat mikor kezdhetem majd tölteni?

Dark Eye-t majd hagyjátok még fent pls.
RaveAir
Esetleg olvastátok már a Magyarítások Portál elsõ hírét? Ajánlom figyelmetekbe!
Talán az IWD kiegészítõinek lefordítása után lehet, hogy bevállalok én is egy klasszikus kalandjátékot...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Lord Myn
Már jól jártál azzal is, hogy a barátnõd hajlandó játszani számítógépes játékot, az én bnõm nem mindent elítél ami számítógépes játék...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

szotyimutyi
Mûködik a Watchmaker!

Atomreaktor
Mindenképp!! Én már elkezdtem vele játszani, de barátnõm szólt, hogy várjak amíg vége lesznek a vizsgái, mert õ is szeretné végigvinni. Úgyhogy én még egy hónapot várok vele, de asszem jól járok😉

CrucifX
LucasArts classic gemet pliz meg ne toroljetek!

Atomreaktor
<#eljen>

LezLee
Hátha valaki még nem tudja: Imyke készíti a Still Life honosítását, ami elõreláthatólag júniusban kész is lesz!!! A készítõ neve abszolút garancia a minõségre.

Imyke: Ha netalán ismét tesztelõkre lesz szükséged, állunk rendelkezésedre! 😊))

<#worship><#worship><#worship><#worship>
Myst 5-ben reménykedem nagyon, hogy jó lesz. Szeretem ezt a sorozatot, de a negyedik rész csalódás volt. Mostanában a Still Life-fal játszogatok, de sokkal többet vártam ennél.

Mindjárt felér az elsõ nagy fájl és lehet szedni. Van még egy nagy fájl (ennél kicsivel nagyobb) és még pár kisebb mappa, aztán kész az elsõ.
szotyimutyi
Már fenjük rá a fogunkat...

Atomreaktor
Ez az Indigo Prophecy videó pedig kötelezõ darab!!!!
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=3902

Atomreaktor
Ha már a Mystnél tartunk, elõkerült pár videjó az 5. rész kapcsán.
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=16594

Szerintem hétfõre fent lesz az 1. dvd. A második dvd is kb. 4 giga és 3.5 csak videó... 😄
Lord Myn
Jaja... <#smile> Emléxem 1 több lemezes játéknál annyi idõt vártunk csak 1 lemezre, hogy kitömörítse, mint most amikor felrakok egy 3 CD-s játékot...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Azért 7.5 GB, mert nagyfelbontású, DVD-minõségû videók vannak benne, igazi színészekkel, egyébként nagyon jól megoldották a 3D-s hátterek és a valós szereplõk közötti összhangot. A játék maga engem sem fogott meg annyira, nekem is a "majd-talán-1x-befejezem" kategória...

JustIce
arj x -v 😄😄

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Amúgy nem tudom mennyire szoktatok vásárolni, de én a PC Dome shopban most vettem Aura: Fate of the Ages-t 990-ért, Sherlock Holmes-ot meg 3990-ért... csak gondoltam szólok, hátha valaki azért szereti, ha eredeti játékai is vannak 😊

Btw, Myst 4 szerintem az eddigi leggyatrább Myst, még végig se vittem (abbahagytam háromnegyedénél kb.). Majd nyáron talán.
Axon
Hûha. Mivel nekem címezted, így azt vélem kiolvasni soraidból, hogy én ígértem meg bizonyos feltöltéseket. Néha kétszer, háromszor is figyelmeztetni szoktak, de ez hihetetlen szétszortságomnak köszönhetõ és nem rosszindulat. Ha lerántottuk a Myst 4 et, feltétlenül rakd be ide a fórumba a kéréseidet, mindent fel fogunk tölteni. Álltalában mindenki megkapja amit kér, persze van, hogy egy kérés elsikkad, de ha párszor jelzi a kérését, akkor nem merül feledésbe. Úgyhogy csak szólj.

Reméljük. Így legalábbis -630MB 😊 Viszont annyit hadd kérjek majd, hogy ha feltöltöm ezt a sok-sok gigát, akkor késõbb cserébe töltsük fel azokat, amiket kértem 😊
Axon
Ez jó hír. A józan ész azt diktálja, hogy nem lesz rájuk szükség. Remélhetõen a telepítõben ki lehet választani a kívánt nyelvet és csak a hozzá kapcsolódó állományokat telepíti.

Kevesebb lesz, mert most látom, hogy a data mappában vannak ilyen mappák, hogy czech meg polish. Ezeket nem fogom feltölteni... illetve próbáljátok ezek nélkül ki, hogy fut-e program rendesen.
Axon
Általában a játékok 90 %-a a .cab tömörítést használja és ezeket tényleg nem érdemes tömöríteni. Kaland játékok eltérnek a társaiktól annyiban, hogy jóval több grafikai-, esetenként pedig jóval több video állományt tartalmaznak. Ezek tömörítéseire nem mindig fektetnek kellõ hangsúlyt, így egész jól be lehet õket tömöríteni. A Myst 4 grandiózus méretét figyelembe véve is van/volt egy gyanum, hogy itt is lehet rajta nyomni egy nagy adagot, de az is lehet, hogy ez már full optimalizált anyag. Mondjuk azért számomra elképesztõ kimondani, hogy egy kalandjáték 7,5 giga méretû. Most nem akarok nosztalgiázni, hogy régen egy Space Quest 400 KByte volt. Sõt! Ha remek és gyönyörû kalandokat kapunk, akkor egyáltalán nem érdekel, hogy mekkora a mérete.
De azért 7,5 giga az csak 7,5 giga...

Axon
Köszi a Dark Eye-t!
Mindenki azt a tömörítõt használja ami a legszimpatikusabb neki :-)

Na, most értem haza. Elég lassan tölti fel a cumót, 12-18k között ugrándozik... amúgy az elsõ dvd picivel több 4 gigánál. Nem tudom mennyi idõ lesz így feltölteni az egészet.
Lord Myn
Dark Eye fennt van!

pluhi
Még valami. Az hogy DVD9-en van a cucc, még nem jelenti, hogy tele is van. Szerintem 6G-nál nem lehet sokkal több rajta lemezenként. De majd Gareth megmondja a tutit.
pluhi
Szerintem el lehet felejteni a tömöritést. A mai játékok kivétel nélkül tömöritve tárolják az adatokat, szal ha összenyomsz az egészen 3%-ot, már jó vagy, az meg hajófütty. Egy megoldás van, meg kell csinálni a feles dolgok kirippelését.
Gareth:
Mennyi a feltöltési sávod, ha nem vagyok indiszkrét?
Lord Myn
Hát köszi szépen... Akkor én is a "nem-normál-agymüködésû" user vagyok, ugyanis '90 óta (az elsõ PC-m) zipet használok tömörítésre, illetve még volt az ARJ (régi pc-sek még talán emlékeznek rá), de utána visszaáltam a zipre, tudom, hogy nem a legjobb tömötítésben (sõt, messze nem), de sebességben nagyon ott van és ami fõ: kompatibilitásban is (amit most tömörítek be 7zip-vel, ki tudom csomagolni a '93-as DOS-os PKUNZIP.EXE-vel). Más: akkor este küldöm fel, a Dark Eye-t! (...zippelve... <#wink>)

Lord Myn
A Myst4 törve 2 db DVD5-n van és igen, szerencsére csak az egyéb nyelveket szedték ki. Amúgy full installkor 7.5 gigát tesz fel és nem kell neki már a lemez a játékhoz.

Axon
Basszuska.....
Szóval jó lenne egy CloneCD-s lemezkép, amit rendesen összenyomnak valami tölörítõvel, de még akkor is lehet, hogy több mint 8 giga lesz.
Hmmm....
Kérdés, hogy Gareth fel tud-e ilyen mennyiséget tölteni, na meg ki tudjuk-e takarítani addig az ftp-t. Hétvégén lehet vitatkozni.
Mára én is bedobom a törülközõt...

pluhi
Gõzõm nincs, de az nfo-ban azt irták, hogy kiszedték az egyéb nyelveket, hogy felmenjen DVD5-re. Szal több volt...
takysoft
akkor en mentem.
hetfoni viszlat.
still life maradjon keddig. thx

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Mekkora a mérete az angol verziónak? Mármint MByte-ban? Lehet, hogy egy tömörítés jócskán összenyomná. Mondjuk rámenne vagy 3 óra mire végezne.

takysoft
zene mp3, movie divx. picture jpg
multimedia tomoritesere vesztesegest kell hasznalni

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

pluhi
Tényleg meg kéne próbálni kinyerni a szövegfájlokat. Mondjuk azt hittem ez szinkronos lesz/lett.
pluhi
Ha két darab DVD9 akkor oboa van. És ahogy nézem az lesz, mert az eredeti is az volt. Akkor meló lesz vele. És lehet, hogy az elsõ DVD se fér fel.
Axon
A winiso és az ultraiso két különbözõ program. Ami neked megvan az egy régebbi verzió. Nekünk úgy is jó lesz ha Garet szimplán felmásolja a dvd tartalmakat az ftp-re, mivel van hozzá crack. Aztán ha akar, abból már mindenki úgy csinál otthon magának belõle cd képeket, ahogy akar.

takysoft
magiciso asszem floppy image-et is kezel

takysoft
regen winiso-nak hivtak, utana ultraiso-nak
asszem most magiciso a neve, de lehet, az masik cucc
nekem ez van meg UltraISO_7.2.5.926
kell, feltegyem?

Axon
Szokta kérni az eredeti dvd-t, amikor elindítod a játékot?
2 db dvd van hozzá, vagy egy darab dupla rétegõ?

Axon
Talán ki kellene próbálni a te 7.5.0-ás verziódat.

Axon
Nekem is a 7.21-es verzió van meg.

Axon
Most keresem. Két helyen is van hozzá, de mindkét helyrõl egy üres file-t tölt le. Valószínûleg szopatás.

IMYke2.0.0.0
Gyönyörû hátterek között mozoghatsz - kaland.

---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Most néztem meg - nekem ezek vannak meg:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
ez a myst, ez milyen game? kaland?

IMYke2.0.0.0
"Okosságod" van hozzá?

takysoft
amugy ezt ismeri vki?
bud tucker in double trouble

takysoft
still life maradjon meg egy picit

Õszinte leszek, gõzöm sincs. Eredetiben van meg a játék és abszolút nem értek az egészhez, szóval szépen felkópizom az elsõ dvd-t, aztán majd találjatok ki valamit.