The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a múlt megvan(pici ékezetesítés még hiányzik, de hamar meglesz)
jelen kb fele megvan.
jövö kiadva a Harmath Dénesnek... mejd meglátjuk, remélem hamar befelyezi
Minden egyéb(intro, játék vége, mikor egybenõnek, stb, interface) kész van.
most a jelen készül. kb 50% megvan, ez eddig 4 péntek óta.
szerintem jövö hétre teljesen kész lesz. talán hétfõ, kedd. onnét még persze gyors itthoni teszt barátnömmel, aztán közreadom.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
van valaki, aki még nem szedte le a myst4dvd1-et?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ja, kiabálok:mehet a törlés az adott progik kárára.
Felõlem. 😊
Remélem sikerül is nekik befejezni a teljes szinkront. Igazi kurriózum lesz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Komolyan mondom, mintha profi szinkronstúdióban készülne az anyag profi szinkronszínészekkel.
Mondjuk lehet, hogy tényleg így van...
Végre valami új érzés... Sztem nagyon ott van!
Indigo Prophecy rulz lesz nagyon!!!
Na meg a Sherlock Holmes: The silver Earing -et.
Így elférne a Myst 4 második dvd-je is.
Kiabáljatok ha más véleményen vagytok.
http://www.gamestar.hu/kep.php?pic=apix/0505/HalfLife3.jpg
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=3954
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=3955
Nagyon durva, nagyon komoly, nagyon nagy!!!!
Kötelezõõõ!!!😉
Nekem is elindul és szépen fut.
Igen érdekes kis kalandjáték ez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval nem sikerült átvernem.
Gareth: Hanyas verziójú ez a magyar kiadás. Én azt hallottam, hogy ez már nem az eredeti 1.00-ás angol verzió fordítása, hanem az 1.02-es verzióé. Mert nekem az 1.00-ás crack-el indult el, az 1.02-es crack induláskor error hibaüzenettel kilépett.
Kitartást a munkához! <#eljen>#eljen>
Azért örülök, hogy bet udsz néha nézni ide is.
Milyen az autó, mesélj. Nagyon bele vagyunk mi is szerelmesedve, csak mindig egy gyötrõ gondolatom van vele kapcsolatban. Ez az autó olyan mint egy kis ékszer doboz. Meseszép. Ha csak egy karcolás esne rajta, már akkor belesajdúlna a szívem, de egy nagyobb koccanás már garantált szívinfarktust jelentene számomra.
Végére se érünk, annyi játékot kell végigvinnünk. Én be tudok szállni ha nagyon kell😉 (Azért elõtte teszteljetek le, hogy mennyire megy a dolog<#zavart2>#zavart2>)
Hát ja, ez a szmájl tényleg az egyik best. Én is köszi a DoT-ot<#worship>#worship><#worship>#worship>
<#wink>#wink>
egy emberem már van
Harmath Dénes a neve, és ö forditotta le a Maniac Mansion Deluxe-ot
myst4... érdemes leszedni? vagyis mi ez? kétdvd-s kaladjáték?
elkezdtem tolteni az elsot.. mire leér...
ha ugy gondoljatok, hogy marhasagot kérdeztem, meg elmodtatok eddig is, akkor privibe is megirhatja valaki, mert nem értem.
meg az elso 3 rész milyen? egy taljesen kaland, vagy van benne akcio is?
meg ha igen, akkor fel tudja vki tolteni az elso 3 részt is? persze mizóutan mar mindenki leszedte a jelenlegit. mert gondolom ez olyan, hogy inkabb azokkal kellene kezdeni. vagy olyan mint a final fantasy?
másik dolog.
DAY OF THE TENTACLE FORDITÁSOM 30%-on áll, 1-2 hét mulva kész lesz! lehet orulni, és letolteni a teljes verziot!
www.extragyongy.hu
Dobálózzatok az ötletekkel! :-)
Mi legyen a 2. dvd-vel?
Csináljunk neki helyet?