The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
Beindult az Indigo Prophecy weboldal. Egész pofás, a képek pedig valami nagyon újat mutatnak nekünk, ez lehet az év kalandja is akár (vagy buktája...).
A story pedig nagy húzás, mert mi leszünk a gyilkosok!

Atomreaktor
Itt pedig található pár TLJ2 kép, amiket eddig még nem láthattunk.

Atomreaktor
<#vigyor2>
Újab Half Life 3 képek bukkantak elõ az E3 után😉
http://www.gamestar.hu/kep.php?pic=apix/0505/hl31.jpg
http://www.gamestar.hu/kep.php?pic=apix/0505/hl32.jpg
http://www.gamestar.hu/kep.php?pic=apix/0505/hl33.jpg
<#vigyor2>

Atomreaktor
Na ja😊

takysoft
az elözönek se a grafikájával volt gondom

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

4. video fent.
MerlinW
hehe😄

[merlinw.org]

Atomreaktor
Szóval lesz folytatása is a kalandjátékodnak😉)

Axon
Annak lenne egy kis pikantériája és rosszhiszemû pletykákra adna okot ;-)

Az autóvásárlási szándékaim pedig 1-2 éven belûliek. Remélhetõleg.

MIMACSKA
Nem, szerintem ha nem vadiúj, akkor biztosan kipróbálhatod. Ha elég komolynak tûnnek a szándékaid... :o

Most mondjam, hogy próbáld ki az enyémet? 😄

www.extragyongy.hu

pluhi
Hardverhiba. Javitani mindent lehet, csak alkatrész kell meg páka.<#nemtudom>
LezLee
Van kábeltv-m. És valószínûleg nincs isolátorom. Ez azt jelenti hogy végképp gallyra ment a tv-out, vagy vissza lehet hozni valahogy? (lehet, hogy hülye kérdés)
Atomreaktor
Runaway 2 shots: http://www.worthplaying.com/article.php?sid=25706&mode=thread&order=0
Egész jók, sõt szépek!
(Mondjuk nekem az egy nem jött be annyira, de bizakodó vagyok😉

pluhi
Van ötlet, ha van kábelTV-d és nincs isolátorod. Ha úgy dugtad rá a gépre a TV-t, hogy a kábelTV is rá volt kötve, akkor kisüthetted a TVOUT-ot.
LezLee
Hát ez az, én hiába nyitom meg a megjelenítõk panelt, a TV mellett egy fehér csatlakozó van, piros vonallal áthúzva, tehát nem érzékeli a TV-met, pedig jól van bedugva minden. Esetleg ötlet?
pluhi
Nálam S-video->kompozit átalakitó van, RCA kábel a TV-ig. Rádugom és megnyitva a megjelenitõk panelt már látszik is, hogy észrevette a TVt. Nem kell bekapcsolva lennie.
3. videó fent.
LezLee
Hát igen, nekem meg mindössze egy s-video kábellel van összekötve, és biztos, hogy minden megfelelõen van bedugva, mert rca kábellel is próbáltam, az eredmény sajnos ugyanaz. Amúgy az ATI tökéletesen mûködik, nem tudom,hogy létezik-e olyan, hogy csak a tv-out-ja megy tönkre.
Atomreaktor
Akkor egy cipõben járunk, mert én szintén TV-n néztem géprõl videókat, aztán félreraktam a dolgot egy hónapra. Mikor újra összekötöttem, már nem érzékelte, hogy a TV is ott van és így nem is tudtam rá átváltani. (Nekem meg Geforce-om van.) Lehet csak valamit rosszul dugaszoltam össze, de elég idegesítõ, mert nálam ötszázezer dróttal van megcsinálva ez a sza*.😊
Hát ezzel most nem sokat segítettem, sõt!😊 Én is várom, hátha jön valami felmentõ ötlet.

Atomreaktor
Én is azt használom. Tudja folytatni a megszakadt dolgokat rendesen.

LezLee
Bocs, hogy megint offolok, de sajna megint van valami gáz a gépemmel.
Na szóval az a helyzet, hogy már elég régóta össze van kötve a gépem a tv-vel. Volt 1 hét amikor nem használtam a TV-t, és utána amikor avi-t akartam nézni TV-n, akkor az ATI nem érzékelte. Akkor azt hittem, hogy a TV-vel van gond, azóta le is cseréltem egy újra, de sajnos a probléma továbbra is fenn áll, pedig régebben jó volt. S-video kábellel van összekötve, az egyik vége az ATI Tv-outján, a másik pedig a TV-ben. Mégis, amikor a Tulajdonságok/Megjelenítés/Speciális és azon belül a "Megjelenítõ eszközök" gombra klikkelek, nem tudom beállítani a másodlagos képernyõt (TV-t), mert azt írja nem aktív, és az ikonja mellett látok egy csatlakozót, piros vonallal áthúzva. Már végigfutottam az XP hibaelhárítóját, de az sem adott választ a problémára. Esetleg létezik olyan, hogy egy videokártyának csak a tv-kimenetje megy tönkre, vagy valami más probléma lehet? Kérném az ötleteket a hozzáértõktõl, remélem sokan vagytok! 😊)

A válaszokat elõre is köszönöm.
total commanderrel? mert én a munkatársam gépén azt használom. 😊)

Atomreaktor
Le lehet húzni ami már felkerült, mert ugyanúgy lehet folytatni késõbb is.

Axon
Nem probléma. Lesz még azután is hétvége :-)
A fõ, hogy fent legyen a szerveren.

Ááá...a 2.dvd-t most kezdtem lehúzni. Akkor stop lesz.

mandm
Ok. Köszi. Idõközben hazaugrottam és eleresztettem a bájtokat, úgyhogy most süvítenek lefelé.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Ja, egyébként már csak a videókat töltöm fel, 1-tõl 8-ig van a számozás és a 3. megy fel épp, de csak szólok, hogy például a 6. mérete 1.31 giga 😄 A többi átlagosan 500-700 mega körül van.
Inkább szombat... sõt, lehet, hogy csak vasárnap. Sokat kell még feltölteniem.
Axon
Szerintem ez volt a hét beszólása :-)))

Axon
A Myst 4 még fel sem ért, úgyhogy nem kell félned, hogy töröljük :-)
Csak az elsõ dvd-t húzd le, mert a 2. még töltés alatt áll. Ha gareth jól halad vele, akkor talán holnap estére, de inkább szombatra lesz fent.
Legalább hétvégén be lehet repülni :-)

Axon
Majd szólsz ha szükséged lesz rá sé feltöltjük.

Axon
Mivel DC-t (sajnos) nem tudok használni, így ez nem jelent gondot.

Atomreaktor
<#puszi>
(Na nem Neked...<#wink>)

takysoft
barátnöm szerint viccesek vagytok, szal nem haragszom

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Szerintem nem is vesztettél vele semmit, én legalábbis csalódtam benne.
mandm
Sziasztok!

Rég jártam erre (új melóhely, új feladatok, néhány maszek munka = nem volt idõm kalandozni) Most látom (mikor is látnám??), hogy a MYST 4 fent van az ftp-n, de már letörölnétek. Ha még lehet, akkor maradjon egy csöppet. Délután nekiereszteném az otthoni gépet (most már 2 megás letöltéssel).

Elõre is kössz!
Ymikét külön üdvözlöm újra!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

takysoft
amugyse baj, hogy nem tudtam leszedni a still life-ot, mert nem érnék rá jáccani

takysoft
szerverugyben lehet hasznalni no-ip.com-ot is asszem ha dinamikus ip-d van, nem kell érte külön fizetni.

Atomreaktor
Nálam is van ez a 24 óránkénti megszakítás, dehát újratárcsa beállítva aztán kalap. Bár DC-n ilyenkor elveszik az értékes slot😉

pluhi
Ezért cool a kábelnet...
Axon
Mikor a melóhelynek megrendeltem az ADSL (jó pár évvel ezelõtt), akkor minket is íjesztgettek ezzel a 24 óránkénti lekapcsolással. A kapcsolattartó linux szervert éppen ezért kõkeményen bebiztosítottam mindenféle kapcsolatmegszakadás ellen. A napló fájlokat nézegetve viszont nem tapasztaltam soha megszakítást. 2-3 havonta szokott lenni egy esetleg két kapcsolatszakadás, az sem a 24 órás-ból való, hanem néhány perces mûszaki hiba. Amint él a kapcsolat, a szerver rögtön visszaépíti a kapcsolatot.
Nem tudom milyen módon netezel, de ha otthonról és csak a te géped csatlakozik közvetlenül az adsl routerhez - tehát a te géped a kapcsolat tartó - akkor van rá mód, hogy ha megszakad a pacsolat, akkor a géped megpróbálja újra felépíteni a kapcsolatot, amint a szolgáltatód újra visszakapcsolja jelet. A letöltõ programod pedig simán tudja folytatni a feltöltést/letöltést.

Axon
Egy próba körre szivesen kipróbálnám. Bár gondolom az autókereskedésekben van erre mód, de szerintem csak akkor, ha elõtte megvillantottam a pénzköteget :-)

Ja, valszeg akkor jár le a 24. óra...
"Public" barátnõ tesztelése felõlem OK! 😊)

MIMACSKA
Imádom a kocsimat! Komolyan az utsó "szögig" minden tökéletes benne, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek!

www.extragyongy.hu

Axon
Érdekes, hogy a szolgáltatód, mindig hajnali 4.50-kor megszakítja a kapcsolatot. Mindig látszik melyik volt az utolsó file amit éppen töltöttél felfele, mert annak 4.50 a feltöltési ideje.

Axon
Ezzel az a gond, hogy senki nem jelzett vissza hiába kérdezgettem. Ha letöröljük a Myst 4 elsõ dvd-jét, akkor rögtön felbukkan valaki, aki még tölti. Így jobbnak láttam fent hagyni és mást törölni. így törlõdött a Still Life is, amit jeleztél, hogy te még nem töltöttél le. Ha lement ez a Myst 4 letöltögetés (szerintem két hét) azután vissza lesz téve minden amire szükség van - a Still Life is.
Na meg ott lesz még Gareth kívánság listája is :-)

Axon
Ha kész van, örömmel kipróbálom. Éppen most viszem végig a Maniac Manson magyar változatát. Már nem sok van hátra. Azután jöhet a DOTT, ami elvileg egy folytatás lenne.

Ja, és az a közreadott barátnõ...... hát én is felíratkoznék a listára ;-)
Csak a feleségem meg ne tudja :-)

Atomreaktor
😄
Köszönjük Taky, ez egy igazán gáláns cselekedet😉)

RaveAir
Miután letesztelted a barátnõdet utána közreadod? 😉

Jól értem? 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/