The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A story pedig nagy húzás, mert mi leszünk a gyilkosok!
Újab Half Life 3 képek bukkantak elõ az E3 után😉
http://www.gamestar.hu/kep.php?pic=apix/0505/hl31.jpg
http://www.gamestar.hu/kep.php?pic=apix/0505/hl32.jpg
http://www.gamestar.hu/kep.php?pic=apix/0505/hl33.jpg
<#vigyor2>#vigyor2>
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az autóvásárlási szándékaim pedig 1-2 éven belûliek. Remélhetõleg.
Most mondjam, hogy próbáld ki az enyémet? 😄
www.extragyongy.hu
Egész jók, sõt szépek!
(Mondjuk nekem az egy nem jött be annyira, de bizakodó vagyok😉
Hát ezzel most nem sokat segítettem, sõt!😊 Én is várom, hátha jön valami felmentõ ötlet.
Na szóval az a helyzet, hogy már elég régóta össze van kötve a gépem a tv-vel. Volt 1 hét amikor nem használtam a TV-t, és utána amikor avi-t akartam nézni TV-n, akkor az ATI nem érzékelte. Akkor azt hittem, hogy a TV-vel van gond, azóta le is cseréltem egy újra, de sajnos a probléma továbbra is fenn áll, pedig régebben jó volt. S-video kábellel van összekötve, az egyik vége az ATI Tv-outján, a másik pedig a TV-ben. Mégis, amikor a Tulajdonságok/Megjelenítés/Speciális és azon belül a "Megjelenítõ eszközök" gombra klikkelek, nem tudom beállítani a másodlagos képernyõt (TV-t), mert azt írja nem aktív, és az ikonja mellett látok egy csatlakozót, piros vonallal áthúzva. Már végigfutottam az XP hibaelhárítóját, de az sem adott választ a problémára. Esetleg létezik olyan, hogy egy videokártyának csak a tv-kimenetje megy tönkre, vagy valami más probléma lehet? Kérném az ötleteket a hozzáértõktõl, remélem sokan vagytok! 😊)
A válaszokat elõre is köszönöm.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Csak az elsõ dvd-t húzd le, mert a 2. még töltés alatt áll. Ha gareth jól halad vele, akkor talán holnap estére, de inkább szombatra lesz fent.
Legalább hétvégén be lehet repülni :-)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Rég jártam erre (új melóhely, új feladatok, néhány maszek munka = nem volt idõm kalandozni) Most látom (mikor is látnám??), hogy a MYST 4 fent van az ftp-n, de már letörölnétek. Ha még lehet, akkor maradjon egy csöppet. Délután nekiereszteném az otthoni gépet (most már 2 megás letöltéssel).
Elõre is kössz!
Ymikét külön üdvözlöm újra!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Nem tudom milyen módon netezel, de ha otthonról és csak a te géped csatlakozik közvetlenül az adsl routerhez - tehát a te géped a kapcsolat tartó - akkor van rá mód, hogy ha megszakad a pacsolat, akkor a géped megpróbálja újra felépíteni a kapcsolatot, amint a szolgáltatód újra visszakapcsolja jelet. A letöltõ programod pedig simán tudja folytatni a feltöltést/letöltést.
www.extragyongy.hu
Na meg ott lesz még Gareth kívánság listája is :-)
Ja, és az a közreadott barátnõ...... hát én is felíratkoznék a listára ;-)
Csak a feleségem meg ne tudja :-)