The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Ezt a starfuckert feltolhatnád a szerverre. Szívesen kipróbánám mert nekem is van 1-2 játékom aminél állandóan le kell húzgálni a dvd meghajtóról a kábelt.

Wanted
Nálam a DVD és a cd olvasó külön ide csatornán van. Egy gombnyomás a starfuckeren simán letiltja mindkettõt. Egy másik kattintás visszahozza. A 0.82-essel még sohasem fagyott.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

mandm
Persze, hogy várjuk, de hááát......<#oooo>
aki fordítana tudná.........<#nezze>
az mindig mást fordít......<#vigyor2>
ugye........<#vigyor3>
meg elment dolgozni.......<#email>
meg barátnõje van.........<#love12> azzal sétálgat........<#law>
fordítás helyett............<#vigyor2>
pedig az illetõ egy JóMunkásEmber!
Teccik érteni!!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

pluhi
Azzal eddig is ment. Nálam az a rendes, mikor nem kell kifagyasztani az egész másodlagos IDE csatornát, hanem csak játszani. Utána is néztem, nincs még ilyen crack.
Axon
Mint a Messiást <#worship><#worship><#worship><#worship><#vigyor0>

Axon
Látom végre sikerült :-)
Aranyos a macskusz
Egyébként nálam csak IE-vel jelenik meg az oldal, a Firefox egy rakás zagyva karakterrel tölti meg a képernyõt.

Wanted
rendesen = fut szépen, starfucker-rel.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

kirol
Legalábbis ezt a játékot nem.

kirol
Nem sajnos. Csak kérdeztem, de az illetõ, tudja, miért. 😊 😊

szotyimutyi
😊

Atomreaktor
😄

Atomreaktor
Héééj, a mi macsekunk is majdnem ilyen, csak õ rövidszõrû. Azért a Tied is szép😉 Na jó, tényleg nagyon szép!😉

szotyimutyi
szotyimutyi

LezLee
Mi vaaaaaaaaaan?
Há mé nem ezzel kezdted? Há várjuk biza, mint a messiást! <#idiota>

Tán csak nem fordítónak teccik lenni? 😊)
szotyimutyi
http://www.uw.hu/admin/webftp/PHPFTP_main.php?phpftp_cmd=get&phpftp_file=AAAA0034.JPG

IMYke2.0.0.0
Tedd fel csak a kérdést nekik... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
És szerinted itt várják a honosítást??? <#nyes><#nyes><#eplus2>

IMYke2.0.0.0
A "másiknak" meg férje van... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Randal
Naz autó nem jön be. De a másik...(kezd eltéríteni az exemtõl...)

IMYke2.0.0.0
Ja, csak átverés... <#hehe>

kirol
A The Longest Journey -vel játszik valaki, vagy a topik címe csak megtévesztés???

Lord Myn
Egy .exe és egy .dll file, hogy a demoé-e azt nem tudom, de állítólag a single mûködik vele.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Az SQ7-t a Sierra '98-ban leállította, mivel anyagilag már nem láttak a kalandjátékokban fantáziát. 2001-ben egy amatõr/félprofi társulat elkezdte készíteni, azóta is készítik, de mivel freeware project, ki tudja mikor készül el, ill. elkészül-e valaha... (www.sq7.org) Viszont jó hír, hogy a King's Quest 9 trilógiának az elsõ része 2005 végére/2006 elejére készen lesz (www.kq9.org).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

pluhi
Az a 24 megás cucc, amiben a demo exe-je van?
Lord Myn
Nekem is van hozzá crack, ami állítólag egyjátékos módban tökéletesen mûködik, de kipróbálni nem tudtam, mivel nincs meg a játék.

pluhi
Mi a "rendesen"? SF Nightmare nélkül?
Axon
A Space Quest 7-rõl tudtok valamit? Én most néztem meg egy videot, amolyan trailert a SQ7-rõl. Elkészült? Készül? Készült, de abbahagyták? Kamu? :-)

szotyimutyi

Ez itt pedig a Szotyi' (remélem, sikerül) 😊

Axon
Ez mindenesetre jó hír. A Space Hack-et már régóta szeretném beszerezni. Na persze elõször meg kell várnunk, hogy legyen hely a szerveren.

Kíváncsi vagyok hányan töltöttük le a Myst 4-et és még hányan akarják letölteni.

Wanted
A Space Hack magyar verzió.
A Cossacks 2 a Carbon féle clone cd-s, de leszedtem hozzá egy cracket, amivel elindul rendesen. Kipróbáltam vele egy hadjáratot, mûködött.

Axon
Ez szomorú... A demo nagyon bejött.

pluhi
Cossacks 2-höz továbbra sincs crack. Ill. ami van, az túró.
Axon
Rögtön két kérdés.
A Cossack 2 az crack-elt verzió, vagy még mindig a Clone cd-s?
A Space Hack az a magyar verzió?

Axon
Amint lesz hely a szerveren, rögtön kérünk :-)

Axon
Egyáltalán nem vettem kötekedésnek. Én szeretek mindent kiírni dvd-re és mivel nagyon sok anyagom van, ezért próbálom minél kisebb helyre bezsúfolni õket, mert különben belefulladok a sok cd, dvd lemezbe.
Ne sajnáld, hogy csak "sima" dvd-t tudsz írni. A DL-es dvd írók ára már barátinak mondható, de a dvd9-es lemezek ára csillagászati, na és persze hihetetlen nehéz beszerezni õket. Itt debrecenben egyáltalán nem lehetett kapni és egy számtek boltos barátom szerzett valohonan nekem 5 db-ot púltalól. Most már lehet kapni pl. az õ boltjában 2500 Ft-ért, de pl. nagyáruházakban Tesco, Mediamark, stb. még egyáltalán nem láttam. Na mondjuk ott akár naponta változhat a helyzet én meg azokba ritkán járok.

mandm
Persze, értelek. Távol állt tõlem a kötözködés. Akkor most egy becsomagolt ISO-t írsz ki DVD-re, és ha kell akkor kibontod a vinyóra és mountolod? Végül is, mivel full installt raksz fel csak vészhelyzetre kell az eredeti. Sajna én csak "sima" dvd-t tudok írni, tehát mindenképp kettõ lesz

RaveAir
Imádom a jó kis házi túrót!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Wanted
Sziasztok!
Jött pár új cucc. A listát feltettem az ftp-re. Ha valamelyiket töltsem, írjatok.

Axon
Elég nagy péró vagyok....
Mikor fent volt a szerveren a Real Myst, akkor szépen letöltöttem. Nem vettem észre, hogy az akkor még feltöltés alatt állt, így a vége lemaradt :-(
Ha majd egyszer lekerül a szerverrõl a Myst 4, akkor ezt a programot is hozzáteszem a kívánságok listájához.

Axon
Ajaj, méregdrága volt az a kutya :-)
Mondjuk mi tényleg 2 db 1,5 literes üvegnyi házi tejet adtunk érte. Van 3 fejõs tehén a családban, ami isteni finom tejet ad.
Morzsi persze nincs megsértõdve azon, hogy milyen alacsony volt a piaci értéke :-)

Axon
Jól mondta Imyke. Mindkét ok stimmel.
Egyébként nem úgy írom ki a dvd9-re, hogy az iso-ból csinál egy mûködõ install dvd-t, hanem simán azt az egyetlen iso filét írom ki a dvd-re, amit aztán daemontools-al mountolok fel, így bõven marad még hely a dvd-n más programnak is.

Egyébként kész vagyok a tömörítéssel (kb. 4 óra 10 percig tartott).
A 7.668 megás ISO file-ból, csinált egy 6.409 megás rar állományt. 1.259 mega nyereség. Tehát több mint 1 giga helyet nyertem vele. Szerintem mindenképpen megérte betömöríteni.
Azt se felejtsétek el, hogy ha letöröljük az ftp-rõl a Myst4-et, valamikor biztos kelleni fog valakinek. Akkor majd sokkal jobb lesz feltölteni egy 6.4 gigás állományt mint 8 gigát - na mondjuk a 6,4 giga feltöltése sem lesz egy leányálom :-)

MerlinW
Mienk 280 liter dobozostejbe került😄

[merlinw.org]

takysoft
én pl betomoritettem a dott-ot mer a fele lett a mérete.
maugy letoltheto a honlapomrol:
adventuregames.atw.hu/
igy kisebb. de telleg minek, ha 4 gigasra uccse fer fel,9-re meg amugy. ugy még játsztható is

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
1. mert maximalista
2. mert tenni akar még valamit mellé

mandm
Szerintem, pont a grafikus állományok miatt nem tudod igazán jól tömöríteni. Valószínû, hogy ezek már eleve vmilyen tömörített formátumban vannak (JPEG, MPEG).
De, miért is akarod még jobban összetenni, ha ráfér egy 9G-s lemezre?

Axon
Sikerült végre kipróbálnom a King's Quest 8-at. Igazán remek. Engem egy kicsit a Drakan-ra emlékeztet.

Axon
A Myst 4-bõl csináltam egy tökéletesen mûködõ 7.5 gigás ISO-t. Így már simán felmegy egy 8,5 gigás dvd-re és még mellé tudom tenni például a RealMyst-et.
Mondjuk nem egyszerû ekkora állományokat kezelni. Most még megpróbálom betömöríteni. A hatalmas grafikus állományok miatt, lehet, hogy több száz megát is össze lehet nyomni... de lehet, hogy nem :-)
Számításaim szerint, akár 5 óráig is eltarthat 7,5 giga betömörítése. Meló után itt hagyom a gépet, had dolgozzon. Még szerencse, hogy a winrar-ban van kikapcsolás funkció.

Mivel egy rengeteg helyet elfoglaló anyagról van szó, így próbáljuk viszonylag rövidebb ideig fenttartani a szerveren. Szerintem még a héten legyen fent, aztán megkérdezzük, hogy kell-e még valakinek és ha nem akkor le lehet törölni.
Aztán a felszabadult - viszonylag - nagy helyre mehetnek fel a már régebben kért anyagok, kiemelten kezelve Gareth kéréseit :-)

Atomreaktor
Tényleg elég érdekes😊 Sokminen kiderül belõle és semmise. Mindig elkapták mielõtt rájöhetett volna valamire az ember. Az biztos, hogy újításokban nem lesz hiány...

Axon
Egyébként egybõl az 1.02-es verziót telepíti fel. Bár úgy tudom, hogy az utolsó az 1.03-as. Nem tudom, hogy a magyar verzióhoz van-e 1.03-as patch, vagy használható hozzá az angol verzió is. Bár szerintem nem is nagyon van rá szükség.