The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrDevil
na ha minden okés akkor 4 óra múlva már fönnt is van a 2.CD

Nocturne-t. 2 hónapja töröltem a vinyómról, mert a hely ugye..😊) Jó kis game.
Ja, az eye of kraken-t vagy mit én is kiszúrtam még télen. Azt hittem ismeritek.
Sihaya-n fenn van. 😊-sihaya.wo.to-

Nálam is volt asszem ilyen gond, de megoldottam. Asszem a hardware-es hangbeállításnál.

Axon
Látom sikerült megoldanod a feltöltést.
Közben elkezdtem feltölteni a TLJ-t. Most még kicsit lassabban megy felfele, mivel nem akarom lefoglalni a munkahely teljes kifelé menõ sávszélességét, de 18.00 óra után már max. sebességgel fogom feltolni, így a kora hajnali órákra fent is lesz.

MrDevil
A nocturne 2. cdjét újra feltöltöm! úgyhogy azt ne töltse senki!!

Axon
Nektek mûködik a szerver? Én most tudok letölteni, de a Nocturne feltöltése megszakadt és nem enged feltölteni.

LezLee
Jól emlékszel! <#ravasz1>
Én azóta vadászom rá, mióta megjelent. Már korábban ígérte valaki, de aztán nem lett belõle semmi.
Axon
Megvan valakinek a Myst 4 második dvd-je? Nekem sajnos nincs meg, mivel a 2 dvd-bõl gyúrtam egyetlen nagy iso file-t. Arra gondoltam, hogy akinek megvan a 2. dvd az betömöríthetné pl. 20 megás állományokba és feltöltené taky-nak 1 gigás darabokban. Amint lehúzta, akkor törölné és jöhetne a következõ giga. Ez csak egy ötlet volt, de szerintem mûködõ.

Axon
Elkezdem feltölteni a TLJ-t. MrDevil kérte és amúgy is állandóan fent kellene lennie a szerveren... csak hát az a Myst 4 minden áldozatot megért :-)

Axon
Egy remek hír.
MrDevil már tölti felfele a Nocturne-t. Úgy látom nemsokára fent lesz. ha jól emlékszem erre már többen is vadásznak elég régóta.

Axon
Ne sértõdj meg. Óriási helyhiányban szenvedünk. Mindent visszatöltünk.

Atomreaktor: Töltsd már vissza a Still life 2. cd-jét taky-nak.

Atomreaktor
Akkor asszem hagyom. Bízom benned😊

szotyimutyi
Köszönjük. Már töltöm is! 😊

szotyimutyi
Nálam is lefagyott az elején. Azóta sem tudtam elindítani.

CrucifX
Ohm, minden idok egyik legrosszabb "jateka", bar elnezest, minden joerzesu szorakoztato termek megsertodne ha egy kalap ala vennem ezzel az izevel. Tessek vigyazni, csak gumikesztyuvel es vegyvedelmi ruhaban! 😊

Atomreaktor
Héj, héj, nem kell annyira mellre szívni! Annyi jó játék van még és a ritkaságoknak annál jobban örül az ember, minél késõbb kapja meg. (Na jó itt most nem egészen ez a helyzet áll fenn.) De azért Peace!! Úgyis visszatöltjük!!! Kitartás!! (Still Life cd2õt tudom rakni, indítsam?)

takysoft
#8620: mondom hétfõtõl!!!!!
#8658: nem szóltam
erre most mit mondjak...
Still Life CD2 83%-nál töröltétek.
Most szedem a Real Mystet, KÖNYÖRGÖM NEEEEEEEE vágjátok le!!!
myst4dvd2 meg mehetne vissza, ha nem vagyok tolakodó.
persze ráér máskor is.
ez kicsit szíven ütött. 4 napig töltöttem a dvd1-et.
bocs, ha bunkó vagyok, de sztem megérdemlitek.
mindegy

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Nektek megy a The Mystery of the Nautilus? Nekem folyton kifagy az elején. Pedig rátettem a patch-et. Megnyomom a new game-t és a legelsõ mondat közben kifagy. Kipróbáltam, hogy nem teszem rá a patch-et. Így keresi az eredeti cd-t. Raktam rá egy crack-et. Így elindul. Egy folyosón vagyok és az elsõ lépés után megint kifagy.

MrDevil
Hali!

Day of the Tentacle
Broken Sword 1-3-ig
Runaway
Sam & Max
The Dig
The Black Mirror
Syberia 1-2
Still Life
Escape From Monkey Island 1-4
Sherlock Holmes The Silver Earrings
Full Thorttle
Grim Fandango
The 3 Skull
Outcast
Neverhood
LBA 1-2
Alone in to the Dark 1-4
Discworld 1-2
Gabriel Knight
Touche
King's Quest 8
Ace Ventura

Ezek a gamek volnának meg!! 😄

Atomreaktor
Tin Soldiers: Julius Caesar game megszerzésében tudna vki segíteni? DC-n már kerestem, sehol semmi. Nézzetek rá létszi Ti is, hogy fellelhetõ-e esetleg valahol. Köszi<#wave>

Atomreaktor
Hoppsz😊))

takysoft
na ujra itt vok. szép hosszu hetvege volt.
myst4 dvd2 melyik konyvtarban van?
nem találom

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Egy jó kis ingyenes kalandra bukkantam, ami ráadásul 2002-es, szóval tessék kipróbálni! Én már töltöm😉
Itt van egy-két kép róla, hogyha nem akartok az ismeretlenbe belevágni😊

mandm
Csak ezt, vagy elötte külön az elsõ részt is?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Axon
Ok! Köszi!

pluhi
Rivenbe besegitek majd én is.
Axon
Toljuk ezt a Rivent át a jövõhétre. Addig jöjjenek a fontosabb kérések.

Nekem az is meg van eredetiben, ha kell, akkor fel tudom tölteni ugyanúgy, mint a Myst 4-et. Elég jó és nagy a kihívás benne.

Köszi az Amerzone-t! Remélem tényleg olyan jó, mint mondják.
Axon
Nekem így már csak a Myst 2. része hiányzik, de az 5 cd-s, ezért kicsit késõbbre halasztom a beszerzését, ne foglalja a helyet a szerveren. Bár remélem másoknak is kelleni fog.

Axon
Ez a Myst sorozat elsõ részének felújított verziója. Érdemes megnézni.

Axon
Köszi már nem kell. Elküldték emailben.
Köszi a Real Myst-et. Félelmetesen gyors vagy :-)

Real Myst is megvót valamikor. Lehet az URU-val (kiegészítõivel) együtt letöltöm megint. 😊

#8679 és #8682:gondolom a biztonsági másolatokra gondolsz. 😊 -szóismétlés rulla-

mandm
Ez a Real Myst tk. micsoda? Rágni kell, vagy nyalogatni?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Big thx, már a 4. cd-t rángatom lefele.
Wanted
Csak kicsomagolva tudom már feltenni. Úgy mehet?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Felért.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Axon
Valaki fel tudná nekem tölteni a Real Myst-et? Ez csupán egy cd-s.

Axon
Hajnali 1 órára felért az Amerzone. Lehet tölteni.

Axon
Mivel hétfõ volt az utolsó határidõ a Myst 4-el kapcsolatban és senki nem kalimpál így törlöm.
Végre mehetnek felfele újra a cuccok.
Én elkezdem feltölteni az Amerzone-t.

Axon
Egy haverom elhozta a Cossack 2-t. Ez még a régi Carbon féle verzió. A nagy gondom az, hogy lemaradt az egyik file.
A neve:
car-ck2a.r06
Nincs meg véletlenül valakinek? Ez az egy file kellene. Különben szerezhetem be megint az egészet.

Megkeresem a 2 Anachronox cd-t.

Ha senki másnak nincs meg rendesen, akkor ez is jó lesz, persze. Köszi!
Axon
Az Amerzone nekem is megvan. Azt én feltöltöm. Holnap kezdem a feltöltést. M.A.D. meg addig hátha elõássa neked valahonnan az Anachronox-ot.

Ááá, Anachronox is megvan, de csak felinstallálva. 😞 Viszont a legújabb (2003-as) update patch-csel, amit rajongók készítettek. Ha kell majd az...

Amerzone nekem megvan az egyik vinyómon, mind a 4 cd-je. Nem törtöltem, mert kell neki a játékban, sorban, egymás után.

Thx. Elsõ körben az Amerzone-nak örülnék nagyon (mondjuk, ahogy átnéztem a listákat, elég szép kollekcióitok vannak), illetve nem láttam senkinél, de ha netán valakinek meg lenne az Anachronox és fel tudná tölteni az királyos lenne... Anno kölcsönadtam egy srácnak, akit ma már nem ismerek és így ugrottak a cédék. Pedig akár meg is venném, ha kapható lenne, de jellemzõ, hogy ezek nem érhetõek el ebben az országban 😞
Axon
Pont akartam javasolni a pénteket, mint az alkalomhoz legmegfelelõbb napot ;-)

Ok! Valamelyik pénteki nap feltöltöm az Ízisz szemét. 😊

Axon
Említetted, hogy neked már megvolt az Átok - Izisz szeme. Ha látnád valahol, akkor egy letöltés erejéig feltétlenül gondolj ránk.