The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

off:de mennék már haza. de innék egy sört. de...😊

Kiváncsi leszek, hogy a jól mûködõ Necro lesz e feltöltve. Ha valamiért nem, akkor én jövõ héten feltölthetem az enyimét. Reméljük erre nem kerül sor.

Na, amíg írtam, addig már kész tényként közlöd, hogy vesztek. Nos! Nem bánom. Nem vagyok semmi rossz elrontója. 😊

Tényleg olcsó. Na, megyek megnézem a guga.hu-n a nagykeráras vinyókat. Még a végén azt veszek majd videókártya helyett.

IMYke2.0.0.0
Mondom, veszünk neked egy winchestert! 80 Gb elég? <#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szegény közalkalmazott vagyok a "felsõoktatás-ösztöndíjak" területén, így szívesen veszem az sms-webes 5letet. 😊

Röhögni fogsz! Ha ma délután elkezdeném lehúzni, akkor holnap délelõtt már tehetném fel. Mivel az nem "otthoni-vinyó" ügy. 😊

Axon
Látom szépen megy felfele a Necronomicon. Ma délután 6 órakor elkezdem feltölteni a discworld Noirt.

Törölhetem a szerverrõl a The watchmaker-t és az Amerzone-t? Szóljon akinek még kell valamelyik.
Taky hallasz? :-)

mandm
Imyke, te már százezredes vagy?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mandm
Dehogy rajongom érte. Ezt mindenhol tanítják, ahol közelebbrõl is szó van az informatikáról nemn csak az ECDL logó a lényeg.
Mellesleg én érdekesnek találtam, amikor ezekrõl a megoldásokról tanultam..

Nyissunk egy SMS-Webes felületet, és a bevételt M.A.D. megsegítésére fordítsuk

Atomreaktor
Gta: SA😉

IMYke2.0.0.0
Viccet félretéve - vagyunk annyian már itt, hogy egy olcsóbb, 80 Gb-os vinyót (16.400 - 20.600 Ft között ingadozik, márkától függõen) tényleg összedobjunk neked!
Szerintem, 1-2.000 Ft-ot átutalva már közelebb vagy. Számoljunk: vagyunk 7-en az már jó esetben 14 rugó = SATA 80 GB Seagate (7200 / 8M😎 - 1 év gar! - 11.120 Ft / 13.900 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Off:Viccen kívül, holnap hozom be a vinyómat (felteszem rá a Restricted Area-t), mit töltsek majd fel? Ha lesz hely egyáltalán az ftp-n. 😊
On:

..és utálom az érdekembereket!

Látom lassan de biztosan beindul a dolog. 😊
Ha megdícsérem a logódat, akkor felajánlasz még egy palackot? 😊

Szeretem a segítõkész embereket. 😊

IMYke2.0.0.0
Otthon fabrikálok még akkor rajta... Köszi az elismerést <#alien>
Én egy üres, visszaváltható mûanyagpalackot tudok felajánlani a munkahelyi asztalom mellõl... az 60 Ft (?)... <#vigyor><#awink>

Atomreaktor
Látom nagy pipeline rajongó vagy😉)
Véletlen nem az elte-n tanultál?
Ott nyomatják nagyon ezt a tárgyat (is), bár én hamar feladtam😊

Atomreaktor
Jó az új logód😉 (Még a 2000-nél a három csillagot egy kicsit jobban közelíteném a nullához, vagy csak egypár vonást kéne mögé rakni, hogy másnak is egyértelmû legyen. De mindez persze csak az én véleményem😉 Amúgy klafa😉
A winyót meg összedobjuk... oppsz, találtam egy 1 Ft-ost a földön. Ezennel ünnepélyesen felajánlom az elsõ összeget😉)

Azárt én csak vinyómban utazom(utaznék).

Micsoda alternatívák. 😊)) Mondjuk nekem tök mind1, hogy mit vesztek. 😊)

mandm
De már 15-ér is lehet kapni DVD írót, és 300 Ft-ért márkás lemezt

😊)))))) Elõre is köszönöm.

IMYke2.0.0.0
Dobjuk össze a lóvét már M.A.D.nek! <#vigyor>
Egy 400 Gb-os Hitachi SATA vinyó "csak" 79 ezerbe fáj...

Elkezdtem feltölteni a Necronomicont (bár gondolom már tudjátok...) 😊
Már le sem merem írni: 😊 Nekem megvolt az Omikron:Nomad Soul, de úgy kb. 3 hónapja töröltem. Mert ugye a hely...

mandm
Ott is.
Pipeline = csõvezeték.
Röviden: van egy sokszor elvégzendõ feladatod, amit több kisebb részfeladatra bonthatsz. A részfeladatok elvégzéshez különbözõ erõfõrrásokat használhatsz.

Pl. ládákat gyártasz, ami három fázisból áll: 1 - fa anyag fûrészelés, 2 - összeszögelés, 3 - festés. Mindegyikre van egy-egy munkásod.
Na most nem úgyfogják csinálni, hogy az elsõ elvégzi a dolgát, utána a második összeszögel, majd a harmadik fest, és azután az elsõ lefürészeli a 2. láda anyagát, a második fest, ....

Hanem így:
1. munkás lefürészeli az elsõ láda anyagát
2. munkás összeszögeli az elsõ ládát, miközben az 1. munkás lefürészeli a második ládához valót
3. munkás lefesti az elsõ ládát, miközben az az 1. munkás lefürészeli a harmadik ládáthoz valót, és a 2. munkás szögeli a második ládát
....
....
Persze ez nagyon száraz példa volt. Befolyásolja az egyes munkafolyamtok idõigénye, stb. Széles irodalmat találsz a neten errõl a feladat végzésrõl csak informatikai aspektusból. Szokták párhuzamos feladatvégrehajtásnak is nevezni.
A lényeg, hogy gyorsítjuk a folyamatot (processzorokban használatos technika: pl grafikai processzorban is, lásd a példádat: ATI)

Az általánosan "Mikroszámítógépek" címû tantárgy egyik alapfogalma ez.

Pipeline az ATI kártyákon van, nem? 😊))

Atomreaktor
Tudom, tudom: pipeline!! 😉))

Addigra lesz már hozzá magyarítás is. 😊

mandm
Ügyes!

Atomreaktor
Na megvan a ma reggeli káromkodásadagom: ránézek reggel, hogy jaja de jó már biztos milyen sok felért a dvd 2-bõl, erre látom, hogy feltöltés: "szünet". gigalol😊 este lepauzáltam, mert kellett a sebesség, aztán elfelejtettem visszanyomni😊)) nem baj, most már megy ezerrel(20 kb). kitartás Taky!!😉)

pluhi
Nézd át a listákat...
szotyimutyi
Köszi, sikerült. a 2. cd-t újraszedtem.

MrDevil
Valakinek nincs meg véletlenül?? a King's Quest 1-7-ig???

Atomreaktor
Ezt azt hiszem mindenkinek látnia kell, aki bírta a régebbi részeket:
http://www.justadventure.com/Upcoming_Releases/KQ9/KingsQuestIX.shtm

MrDevil
Nincs meg valakinek az Omikron??

Randal
Ez melyik Necronomicon lesz?
Legalább ebben látszik az inventory?

MrDevil
A discworld az mikor kerül majd föl???

Axon
Nyugodtan töltheted a Necronomicont, most van hely is a szerveren, na meg igény is erre a remek kalandjátékra.

MrDevil
Nem tudom !! 3.42-es winrarral próbáltad?? mert azzal biztos hogy mennie kell!!

szotyimutyi
Nekem még mindig nem sikerült. Ua. írta ki, amit már jeleztek, de a 23-as sem segített. Mi lehet a gond?

Randal
azé ennyi pézem még nincs, amennyivel itt dobálózok.
40e-t kapok kb a régi gépért, 2 hónapot dolgozok, aztán majdcsak összejön vhogy. és szeptemberben nekikezdhetek a San Andreasnak.... bár addigra mindenki végignyomja..

Nekem is újítanom kéne, de én szerényebben teszem. 😊)) Tápot kellett vennem. Nem, nem a malacnak. Egy Azona 400wattosat vettem 5.500-ért. ? sör ára is az? :
)

Randal
Úgy látszik csak új gép kell nekem is.
Tudtok valami jó procit mondani és alaplapot?
Memóriából 1gb-ot szeretnék, videókártyából kb Gf6600 vagy egy picit rosszabbat.

Szóval 50e-bõl milyen procit(AMD) és alaplapot javasoltok?

MrDevil
na ennek örülök!! akkor minden okés!! 8)

pluhi
Nocturne okés, csak új Winrar kell neki. Meg az új part23.
via_mala
Ettõl függetlenül a CRC-mentes 23-as darabot leszedve már sikerült kitömöríteni, és a binchunker is jónak látja.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

LezLee
A GTA:SA-ra én is dobok egy szavazatot. <#wave>
Amúgy szegeden is esett egész tegnap óta, de nemrég elállt 😊)
Nah, sorry, ezt akartam írni én is, csak nem emlékeztem jól a szövegre. Valami suxx vele.
MrDevil
pedig én nem régszedtem le újra! és müködött!!