The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Törölhetem a szerverrõl a The watchmaker-t és az Amerzone-t? Szóljon akinek még kell valamelyik.
Taky hallasz? :-)
Mellesleg én érdekesnek találtam, amikor ezekrõl a megoldásokról tanultam..
Nyissunk egy SMS-Webes felületet, és a bevételt M.A.D. megsegítésére fordítsuk
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Szerintem, 1-2.000 Ft-ot átutalva már közelebb vagy. Számoljunk: vagyunk 7-en az már jó esetben 14 rugó = SATA 80 GB Seagate (7200 / 8M😎 - 1 év gar! - 11.120 Ft / 13.900 Ft
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
On:
Ha megdícsérem a logódat, akkor felajánlasz még egy palackot? 😊
Szeretem a segítõkész embereket. 😊
Én egy üres, visszaváltható mûanyagpalackot tudok felajánlani a munkahelyi asztalom mellõl... az 60 Ft (?)... <#vigyor>#vigyor><#awink>#awink>
Véletlen nem az elte-n tanultál?
Ott nyomatják nagyon ezt a tárgyat (is), bár én hamar feladtam😊
A winyót meg összedobjuk... oppsz, találtam egy 1 Ft-ost a földön. Ezennel ünnepélyesen felajánlom az elsõ összeget😉)
Egy 400 Gb-os Hitachi SATA vinyó "csak" 79 ezerbe fáj...
Pipeline = csõvezeték.
Röviden: van egy sokszor elvégzendõ feladatod, amit több kisebb részfeladatra bonthatsz. A részfeladatok elvégzéshez különbözõ erõfõrrásokat használhatsz.
Pl. ládákat gyártasz, ami három fázisból áll: 1 - fa anyag fûrészelés, 2 - összeszögelés, 3 - festés. Mindegyikre van egy-egy munkásod.
Na most nem úgyfogják csinálni, hogy az elsõ elvégzi a dolgát, utána a második összeszögel, majd a harmadik fest, és azután az elsõ lefürészeli a 2. láda anyagát, a második fest, ....
Hanem így:
1. munkás lefürészeli az elsõ láda anyagát
2. munkás összeszögeli az elsõ ládát, miközben az 1. munkás lefürészeli a második ládához valót
3. munkás lefesti az elsõ ládát, miközben az az 1. munkás lefürészeli a harmadik ládáthoz valót, és a 2. munkás szögeli a második ládát
....
....
Persze ez nagyon száraz példa volt. Befolyásolja az egyes munkafolyamtok idõigénye, stb. Széles irodalmat találsz a neten errõl a feladat végzésrõl csak informatikai aspektusból. Szokták párhuzamos feladatvégrehajtásnak is nevezni.
A lényeg, hogy gyorsítjuk a folyamatot (processzorokban használatos technika: pl grafikai processzorban is, lásd a példádat: ATI)
Az általánosan "Mikroszámítógépek" címû tantárgy egyik alapfogalma ez.
http://www.justadventure.com/Upcoming_Releases/KQ9/KingsQuestIX.shtm
40e-t kapok kb a régi gépért, 2 hónapot dolgozok, aztán majdcsak összejön vhogy. és szeptemberben nekikezdhetek a San Andreasnak.... bár addigra mindenki végignyomja..
)
Tudtok valami jó procit mondani és alaplapot?
Memóriából 1gb-ot szeretnék, videókártyából kb Gf6600 vagy egy picit rosszabbat.
Szóval 50e-bõl milyen procit(AMD) és alaplapot javasoltok?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Amúgy szegeden is esett egész tegnap óta, de nemrég elállt 😊)