The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bezzeg a Blitzkrieg v. a sör, az megy, mi? 😊)

Axon
Megmondom õszintén, nem emlékszem. Örültem, hogy végre sikerült elindítanom. Egy kicsit mászkáltam vele aztán félre tettem.

Atomreaktor
Lol😊)

Nálam (is) csak egy ati9100-assal döcög a Thief 3.
Na majd pár hét múlva...😊 Remélem. Egy 9600-ast ma már lehet 20ezerért is venni.

Bár nem hozzám szólt: Én valahogy elõ tudtam varázsolni a feliratot. Asszem, pont itt segítettek ez ügyben. Ja, az a Gabriel Knight III volt. Sorry! 😊

Atomreaktor
Arthur Knight 2-ben Te elõ tudtad valahogy varázsolni a feliratot?

Atomreaktor
Thief2 nagyon jó játék! A 3-mal pedig a ******** videókártyám miatt nem tudok játszani...😞

Atomreaktor
Az sem lehet rossz. Én meg CS-zni akarok újra, dehát...

MerlinW
Sziasztok😊 Émmeg megint belemélyedtem a Star Wars Galaxies-ba, ezért vagyok eltünve..😊 De félszemmel itt vagyok azért😊 <#wave>

[merlinw.org]

Én meg retrózom. Jóreggelit!
Thief2-höz jelent meg pár hete egy 655megás addon. Nem rossz. 😊

Axon
Amúgy sem tudunk addig nagyon töltögetni amíg taky fel nem bukkan. Adhatna valami életjelet.

Axon
Az elsõ pályát megcsináltam. Nem ragadott magával, de még meg sem untam. Majd meglátom.

Axon
Egész jópofa ez a nyitóoldal ;-)

Atomreaktor
Via mala javaslatára törlöm ezen kérésemet😊 Majd kitalálok vmi mást😉

Atomreaktor
Hm, na jó, engem lebeszéltél😊 Nincs már annyi idõm sajnos, hogy ennyi mindent kipróbáljak😞(( Pedig de jó lenne. Régi szép idõk...😊

via_mala
Az a Space Hack egy nagy rakás..., szóval felejthetõ. A Diablo 2 hangulati szintjét még csak meg sem közelíti (ha már hack'n slash klón), és ha õszinték vagyunk, akkor grafikailag sem nyújt nagy "élményt". (A magyar szinkron meg csak hab a tortán. Brrr...)
Persze szigorúan csak szvsz.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
A fõoldalon próbálkozz a hölgy, hm... altájával babrálni az egérrel... <#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Tudnál valami oldalt mondani, ahol képek vannak belõle?

IMYke2.0.0.0
Bard's Tale magyarítás téma...
Nagy fejsze, nagy fába - egyedül... jóslat: 2-3 év és kész a magyarítása <#vigyor>

Axon
Akkor félreértettük egymást. Na nembaj, talán majd legközelebb...

...és milyen lassan jön lefelé. Még 2 nap. Akkor storno?

Ja.....😊)) A magyar nincs meg. 😊 Sorry! Anno az angol volt meg.

Atomreaktor
Nem akarlak elkeseríteni, de nem sok jót olvasni errõl a játékról😊

Axon
Ez az angol verzió. Én a magyar verzióra gondoltam, az Átok - Izisz szeme néven jelent meg.

Curse: The Eye of Isis 565MB. Jó lesz?

Atomreaktor
😄DDDD
Ez sem rossz, bár más téma:
http://torespont.beats.hu/player.html
😊

Axon
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Szétszakadtam! :-)))))))))))

Axon
Nekem a Space Hack-s szétfagyasztotta a gépem. A bázison a dokival meggyógyítattam magam és ez betett a programnak.

Off:Lássatok csodát!
www.genezis.hu/letoltes/zp.avi
😊))
On:

Axon
Természetesen, csak taky bukkanna már fel végre.

Axon
Honnan lehet letölteni hozzá az 1.1-es hotfix-et, mert a hivatalos oldalán még csak az 1.09-es van? Mondjuk a GameCopyWorld-ön már kint van egy ideje a crack az 1.1-hez.

Atomreaktor
Majd egyszer, ha lecsengenek itten a sürgõsebb típusú kérések, akkor a SpaceHack-et felrakod nekem?

Na, akkor asszem uninstallálom a RA-t. A hely ugye. 😊))

Hopp! De én rutinosan az angol verziót telepítettem fel ami v1.09-es, ráadásul a 3 napja kijött újabb hotfix-szel v1.10-es lett. Így kezdtem neki. Nem vagyok én tizenéves amatõr, aki nekiugrik rögtön az aznap megjelent gammának. 😊)) A franc akar annyit idegeskedni. Egyszer így is megjártam 3 éve a Pool of RAdiance-szal, ami uninstallnál törölte a windows/system32 -bõl pár dll-filet. Majd oprendszer t újratelepetís lett belõle. 😞((Aztán ahhoz is jött egy patch ami többek közt azt is javította,de valahogy elment a bizadalmam a game felõl. 😊

Axon
Én délután kipróbálom. Egyszerre szereztem be a Space Hack-al. A képek alapján amiket eddig láttam belõlük, azt gyanítom, hogy nagyon hasonlít a két játék.

Axon
Az a probléma ezekkel a hivatalosan kiadott magyar verziókkal, hogy roppant nehéz beszerezni õket :-)
A warez oldalakon többnyire csak az angol verziók vannak fent, megvenni meg nem mindig akarózik az embernek, bár én már elég sok játék magyar verzióját megvettem, de ezek fõleg kalandjátékok voltak.

IMYke2.0.0.0
Igen, olvastam a vonatkozó topikban - ezért nem is játszom vele 😊

pluhi
Az a game egy nulla. Anno a német verzió is tiszta bug volt. A hangulata lenne jó csak, de azt tönkreteszi az ócska grafikai megoldások tömkelege. Én még a német verzióval toltam (Hunnen már akkor nekiállt forditani.), azóta biztos kijött 10 patch. Viszont az animációkat tuti nem cserélték le, és azok nagyon rosszak voltak.
IMYke2.0.0.0
Akció RPG.

IMYke2.0.0.0
Le kell lombozzak minden reménykedõt: a Restricted Area hobbi magyarítása feleslegesen készül - lesz ugyanis egy HIVATALOS magyar verzió!
A hobbi magyarítás bonyodalmairól itt olvashattok: KLIKK

Axon
Milyen jellegû ez a Bard's Tale amirõl beszéltek?

IMYke2.0.0.0
WinRAR 2.42-el benyomva pont 60*100 MB. De amint kicsomagolod, elájulsz 😊

Axon
Azt én is nemrég szereztem meg. Merre találok a készülõ magyarításhoz infót?

Axon
Az remek lesz :-)

Megnéztem szombaton ezt a Restricted Area-t, hát...nem rossz, de nem egy nagy durranás. Ráadásul készül hozzá már jó pár hete a magyarítás is.

Axon:Az Átok-ot felrakom most pénteken. Jó? 😊

pluhi
Rendesen hizik a szerencsétlen. Nforce-on még csak 6000Mb.
IMYke2.0.0.0
Tõlem: soha.
A GameHunter Team-nek odaadtam a mûködõ Editort és most szervezkednek. Egy komplett fordítócsapat foglalkozni a dologgal - vélhetõleg július végére - augusztus közepére meg is lesznek.

LezLee
Imyke: Mikorra várható a GTA:SA magyarosítása? <#idiota><#vigyor2><#banplz>