The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Áááá, megvan a 2. gyûrû is!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A nagy kalandorok! 😊)

mandm
gondolom már sejted a pálcika helyét

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

IMYke2.0.0.0
Fémpálcika... hm, megvan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mandm
Továbbá a szekrény alatt. És a függöny elhúzása után vhogy a függönyrõl is leeshet vmi.

mandm
Már nemtom, mi hol volt, de az ágy mögött is voltál?

IMYke2.0.0.0
Többször??
Az elemet és a kulcsot már megtaláltam, kép is mutatja.
Van még valami?

mandm
Az ágy és a fal között ill., a párna alatt töbször és jobban nézz körül

IMYke2.0.0.0
Na, ez a helyzet, amikor már a kábelt felhasználtam és az általános kulcs a kezemben van:

IMYke2.0.0.0
Én sem írtam le mindent.

De amúgy, te miben vagy elõrébb?

mandm
Akkor én elõrébb vagyok!! De amúhy én is elakadtam, pedig egyértelmûnek tûnik a következõ lépés, mégsem jó!

IMYke2.0.0.0
Így állok:

Kábel használható a CD-lemezjátszóhoz - bekapcsolod - kinyitod a tálcát, ott egy kulcs.
Gyûrû rátehetõ a titokdoboz jobboldali kör alakú nyílására.

S kész, megakadtam... <#idiota>

Atomreaktor
Neked sikerült? Én megakadtam...

IMYke2.0.0.0

Atomreaktor
Uff, majd én is visszakeresem😉

Én már azóta kétszer váltottam böngészõt. 😊)) -de azért valahol megvan a cím-

IMYke2.0.0.0
Akit érdekel, hamarosan lesz egy nem publikus bétateszt.
A Vampire bétateszt oldal remélem, még a bookmarkotokban van... <#vigyor>

Lektoráljuk majd a dolgot. 😊))

Atomreaktor
És enneél szerintem még 5-ször jobb lesz az Indigo Prophecy!
Úgyhogy jó évünk lesz😉

MerlinW
Jeah Imy, jeahh <#eljen> 😄

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Engem meg elkapott a Still Life... Fordítom és játszom egyszerre és hát, kész vagyoooooook! A Syberia-kat még nem nyomtam végig, de ezek után már tuti, hogy végigjátszom "õket" is!

Still Life HUN: 21%.

Atomreaktor
😊

Hát nem t'om, asszem ez nem az én játékom. Akkor már inkább egy túlbonyolított rpg😉

pluhi
Nem a gondok, hanem a gombok vannak beszámozva. Anyááám<#idiota>
pluhi
Nem úgy alakult a napom, ahogy terveztem, ezért csak röviden a Bard's Tale-rõl.
A játékmenet végtelenül leegyszerûsitett. Mész és lõsz/ütsz. Idézhetsz egy segitõt, aki harcol melletted. Amit találsz az azonnal ezüstté konvertálódik kivéve a használható felszerelések. Ha ezekbõl jobbat találsz, mint ami nálad van, akkor autocsere és a régi konvertálódik pénzzé. Közelharci fegyverrel védekezni is lehet.
A grafika teljesen oké. A kamera dõlésszöge rögzitett és kb. 85 fokban áll. A belátható terep igy pici. Ez a legzavaróbb dolog szvsz, bár hozzá lehet szokni.
Az irányitás gamepadre lett kitalálva és tökéletes szerintem. Mindenhol kiirja hogy melyik opciót melyik gombbal érheted el és mivel a Rumblepad 2-õn be vannak számozva a gondok ez kényelmesebb nem is lehetne. 10 perc alatt megtanultam mindent, annyira kézenfekvõ az egész. Bill.-el nyilván nehézkesebb.
Szinkron és szöveg. Itt villant igazán a játék. MINDEN szöveg szinkronizált. Ez király dolog szerintem, mindig utáltam, mikor az elsõ mondat még elhangzik aztán olvassál. Egy BG milyen durva lenne igy (álmodik a nyomor). Emelett a szinkron minõsége sem hagy kivánnivalókat maga után. A párbeszédek pörögnek szépen, szellemesek és lépten-nyomon kifigurázzák a mûfajt. Pozitiv és negativ válaszok között választhatunk a beszélgetések során, a pozitiv hozzásegit a küldik teljesitéséhez, a negativon meg jobbakat röhögsz (néhol persze a szivózás hozza meg a sikert).
Karakterfejlõdés amolyan Diablo módra megy, de összesen 9 skill van és ritkábban lehet választani ezek közül.
Automap van és okés.
Varázslatok csak amuletekben (4 db összesen) vannak és nyersanyagot is használnak, amit csak találni/kapni lehet.
Story még nem bontakozott ki.

Szerintem jó közepes a game. A játékmenet már annyira egyszerû, hogy az unalmasság határát súrolja. Minden azon múlik, hogy a párbeszédeket érted-e. Aki reflexbõl elnyomja az átvezetõket meg a dumát, az nem kap semmit ettõl a játéktól.
Axon
A sacred underworld-nek viszont nem merten neki kezdeni. Hihetetlen sok sz@rakodás van vele mire elindúl a leírás szerint. Inkább bele sem kezdek egyelõre.

Axon
Kipróbáltam végre a Cossack 2-t. Van vele egy jó nagy adag tökölés az elején. Amikor már végre elindul, tökéletesen mûködik. 3-4 perc alatt rommá vert a gép a legelsõ pályán. Fel kell kötnöm a gatyámat.

IMYke2.0.0.0
Hát igen, gondolom, a Baldur's Gate 1-nek az a verziója van meg neked, amit mostanában, DVD-tokos kiadásban terjesztettek - tömörítve...
Nekem a díszdobozos van meg. 5 CD, egy közel 300 oldalas angol kézikönyv, egy két oldalas, színes térkép (A4) és egy billentyûzet kiosztás lapocska.

A küldetéslemeze valóban 1 CD.
A Baldur's Gate 2 szintén 5 CD-s - igaz, az 5. lemez a gyûjtõi anyag.
A 2. rész küldetéslemeze további 1 CD.

Összesen: 12 CD.

Randal
Nekem a BG1 a kieggel együtt 3cd. Ha hozzácsapod a Bg2-t és a kiegjét akkor kapsz kb 8 gigát.

Mert vannak olyan modok amivel a kettõ game a BGII motorjával egyszerre játszható végig.

Axon
Az remek lesz.

pluhi
Ennél jobban nem leht ripelni (a videok összesen 130MB helyet foglalnak). Állitólag a MYTH kihozott egy ripet, ami épp felfér egy DVD5-re, de még nem láttam sehol. Két dolgot tudok elképzelni:
-csak tömöritve fér el az is
-nyomtak egy downsample-t az angol párbeszédekre, igy csökkentve a helyigényt és a minõséget.
Ma játszom vele pár órát és kanyaritok egy gyors véleményt róla.
Axon
Egy jól megrippelt verziót majd feltehetnél a szerverre. Reméljük lesz rajta hely hamarosan.

szotyimutyi
Off:de érdeklõdöm, nincs meg vkinek A nyomorultak c. rajzfilmsorozat? (hátha)

pluhi
Megnéztem a Bard's Tale fájljait. Valójában csak két szinkron van rajta, a többi csak felirat. Kiripeltem a német hangokat (röpke 2 giga), igy talán felfér tömöritve egy DVD5-re.
szotyimutyi
Igazad van. Töröltem.

Esni ne essen. Elég esõ volt múlt héten. 😊

Atomreaktor
Huh, kedvet kaptam én is, otthon én is betolok egyet😉 Megjött a meleg is, a meló is sok volt. Elegem van már a napból, szóval jól fog esni.😉

Én kb. úgy 1 óra múlva egy dobozost "benyomok". Elsõ dolog mikor hazaérek. 😊

Atomreaktor
Nekem is, nekem is

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva, én csak egy röpke - pár perces - pillantást vetettem a dagadt bébire és mivel sajnáltam a feltelepített helyet, meg az *.iso által kiharapott mennyiséget, uninstall... s mivel nincs DualLayer íróm (csak sima), a progi iso-ja is ment a gájdeszba.
Ha tényleg rettentõen jó lesz, akkor a kollégiumi FTP-rõl lehúzom újra. <#zavart1>

Asszem az eredeti Bard's Tale is elég hosszú volt. Nem?

Izgatásért 3 év felfüggesztett. 😊

Ma melóm volt, de azért néztem addonokat régebbi játékokhoz. Többek közt BGII.

pluhi
Még ma irok majd a Bard's Tale-rõl, asszem több van benne, mint amit sokan állitanak, egyre több pozitiv kritikát olvasok netszerte. A méretrõl annyit, hogy iszonyat mennyiségû szöveg van benne és a cucc 4 nyelvû...
szotyimutyi

Axon
Jöhet! :-)))
Ha már Blitzkriegnél tartunk. Említettem már, hogy megjelent a Total Challenge 5? ;-)
... és ha már sörnél tartunk... A hûtõbe betettem 4 üveg Borostyánt... jeeeaaaaahhhhhhhhhhh

IMYke2.0.0.0
Egyik sem igaz. Sajna.
S ekkor villan be: Baldur's Gate 1 = 5 CD (azaz kb. 3 G😎, és közel 300 órányi játék!
Eltelik 5 év és íme: 8 GB = 30-50 óra... <#mf3>

Azon gondolkodom tegnap óta, hogy mi a franc majd 8 giga egy játéknál. Legalább 200 óra játékidõnek v. 50 óra átvezetõ filmnek kéne lenni benne. 😊)

IMYke2.0.0.0
Kitömörítve 7.9 GB... s bizony, annyit nem ér.

szotyimutyi
A Bard's Tale csordogál. Ha leér, majd szólok, hogy kell-e valakinek.

Atomreaktor
😊)

szotyimutyi
Küldjön neki egyet, hátha segít az emlékezésben...<#finom>😊