The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemrég jelent meg a Vampire Bloodlines-nak egy nem hivatalos patch-cse. Szét is b*szt* rendesen a hivatalos patch-cses játékot. 2 mp. után fagy. Ja, és a biztosnási másolatot töröltem véletlenül.:) Így most ismét meg kell vennem a biztonságit. :))
Mindegyik nagy név és kivétel nélkül a LucasArts termékei:
Day o.t. Tentacle (55 %) ezt takysoft készíti
Full Throttle (15-20%)
Indiana Jones 3
Indiana Jones 4
Monkey Island 1 (23 %)
Monkey Island 2
The Dig
Reméljük sikerül elkészíteniük a fordítóknak. Nevüket bevéssük a kalandjátékosok panteonjába.
Hirtelen nem is tudnék sorrendet felállítani, melyiket is várom/várnám jobban.
Mondjuk nekem a The Dig a szívemcsücske így talán az kerülne az elsõ helyre.... holtversenyben az összes többivel :-)
Ez a Necronomicon melyik verzió?
Amelyiket én raktam fel, vagy ez már mûködõképes?
Ilyen pipecül elkészített weboldallal még nem találkoztam, vagy ha igen, akkor már elfelejtettem :-)
Észak-Amerikában már június 21-én a boltok polcaira kerül az ECHO: Secrets of the Lost Cavern címû kalandjáték. Az európai megjelenésrõl még nem tudhattunk meg többet, de mivel a játék most került aranylemezre minden bizonnyal csak pár nap különbség lehet a két dátum között.
Ismeritek?
Tízezer
Az utána következõ felkiáltó jelek számát még nemdöntöttem el :-)
Nem tudom, hogy büntetés lenne neki ez, vagy áldás. Jó fizetés, de csak kalandjátékokat fordíthat...
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!
Megjelent az Atlantis Evolution magyar nyelvû verziója. Nem is tudtam, hogy készítik. Mindenesetre jó lenne beszerezni. M.A.D.!!!! :-)))
A júliusi GameStar mellékletén a teljes játék a Midnight Nowhere lesz. Ritka, hogy kalandjátékot tegyenek a dvd mellékletre és ráadásul ez most nem is egy régi kalandjáték.
Bár mostanában eléggé be vagyok havazva, azért vegyél fel a bétateszterek közzé. Inkább nem alszom, de tesztelem a Still Life-ot magyarul.
Hétvégén adom ki az újabb adagot a segítõmnek, akkor kicsit meglódulunk, megint.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Probáltam mindenféle sorrendben
Próbáltam a számjegyeket fejre állítva (6833) és azt is összevissza, próbáltam úgy, hogy annyit kattintok a széfen, amennyi a szám (1277) és egyik se jó
http://takagism.fasco-cs.com/yellow_chamber.html
Köszi a segítséget!