The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Jó látni, hogy átlépted a bûvös 50 %-ot <#eljen>

Axon
Taky. Utoljára megkérdezem, hogy kelle-e neked a Still Life 2. cd-je?
Ha nem, akkor törlöm a vinyómról.

IMYke2.0.0.0
Still Life HUN: 57%.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
pluhi... a tool is benne van a fordítás alkönyvtárában.😊 azt futtatja a scriptem
igy nem lett a fordítás 10megás, hanem csak 300k.
át is szerkesztheted akár a szövegeket is, azok is benne vannak

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

pluhi
Dott forditáshoz. Az újságokról lelógnak a szövegek.
Tool-lal forditottátok?
Nagyon jó lett egyébként.
Lord Myn
Na közben elolvastam az Isonews-on a Cossacks2 fórumot, úgy tûnik sajnos tényleg nem jó a darklight törés sem. Úgyhogy akkor nem töltöm fel, sorry.
(Viszont, felraktam a listámat én is, tessék válogatni, a legújabb szerzemények még nincsenek benne, de majd igyekszem frissíteni...)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Pluhinak megvan mindkettõ, logikai-kalandjátékok, már régóta keresem õket...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

takysoft
a 7th guestrõl hallottam, vmi nagyon jó grafikája volt annak idején. asszem dosban ritka jó grafika volt, de a 11th hour-ról még nem hallottam

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Lord Myn
Hát, 2 dolgot próbáltam, a gyakorló küldit és egy instant küldetést. Mindkettõ ment, hogy a kampányig eljussak azt ne kivánd, mert ki nem állhatom a stratégiai játékokat (tudom, most sokan felhördülnek) és ez ráadásul jó bonyolultnak tûnik.

Lord Myn
BTW, pluhi feltöltenéd a 7th guest-et és (majd idõvel) a 11th hour-t? Nagyon megköszönném...

takysoft
jah... meg országimázs szenter.
akkor már inkább a file, mint a fájl.
meghát... tõlem lehet számítógép, vagy computer, de a "kompjútertõl" a hátamon feláll a szõr
stb.

pluhi
Mi mûködött? Megmondom: a gyakorlóküldi. De próbálj meg menteni és visszatölteni, vagy eljutni a kampányig...
pluhi
Nem láttam a szövegfájlokat, de szerintem nincs benne olyan sok szöveg. Szinte senkinél nem lehet kettõnél többször megszólalni, ez a pozitiv és karcos hozzászólássokkal is kb. 8-10 mondat per NPC az õ szövegével együtt. Egy faluban van kb. 10 NPC akivel lehet beszélni (lehet sokat mondok). Van a narrátornak egy adagja, meg az a pár dal. Nem lehet ez olyan vészes, nem RPG kategoria szerintem.
Lord Myn
Most próbáltam ki, nekem mûködött... Akkor most felrakjam vagy ne?

pluhi
Nem kell, már biztosan rossz. Nforce utóbbi idõben meg le van maradva...
Lord Myn
Na jól van, akkor kipróbálom, mielõtt feltöltöm.

Axon
Kipróbátam a The Bard's Tale-t.
A legelején, amikor a kocsmában elkezdenek énekelni az alkeszek, majd be rottyantottam a röhögéstõl :-)))
Tényleg rengeteg szöveg van benne. Számomra kicsit nehezen emészthetõ.

Axon
Addig mindenesetre várni kellene a feltöltéssel.

Axon
Na akkor most igazodjon el az ember.
Mindenesetre ha valaki kipróbálná, akkor meg tudná mondani, hogy jó-e.

pluhi
Én megnézném azt, állitólag rossz. ISONEWS-on nuke.
Atomreaktor
k

Axon
Ez remek oldal, ezt eddig nem ismertem.

Axon
A legjobb volt a kerékpár verseny. Tekerni kellett a botkormányt. Fokozatosan egyre gyorsabb, hogy gyorsuljon a bringa. Egy óra játék megölt bármilyen joy-t.

Axon
Köszi!

Atomreaktor
Találtam egy újabb "jussun ki a szobából" játékot. Sõt, itt a szabadulás után is mászkálhatunk😉

Atomreaktor
A Commodoros sportjátékok mekkorák voltak!!😊))) Ott aztán nem bírta sokáig a joy😊

Lord Myn
Ok. Este elkezdem feltölteni.

Lord Myn
Ez igaz! <#smile>

Axon
Még a Commodore idõkbe "dzsojszligyilkos"-nak neveztük az ilyen játékokat. Én mondjuk nagyon szerettem õket. Ma már nem tudom miért. Talán mert ezek voltak a legelsõ játékok amikkel életemben játszottam és rettenetesen örültem annak, hogy néhány színes pixelt kilõhettem az ûrhajómmal.

Atomreaktor
Looool, már értem😊 Azt hiszem ebben a melegben nem mûködik vmi frissen az agyam. Most nyomtam végig az elsõ pályát😉 (Éljen a munka<#smile>)

Atomreaktor
?

Axon
Kell még a Still Life 2. cd-je?
Mert akkor fel tudom tölteni.

mandm
Keyboard Killer!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mandm
Inkább a magyar szavakra figyelhetnénk jobban. Ezek is szörnyen festenek leírva:
file-ok, scope-ja, check-keli. Hamár az idegen szót akarjuk használni akkor miért nem így: fájlok, szkópja, csekkeli. De sokszor újragondolva a mondanivalót még szebben is lehet: állományok, cél v. tárgy, ellenõrzi.
Ugye, mennyivel szebb?
Amúgy valóban ez az átalakulás inkább visszafelé történik, mint elõre.
Na megyek, mert szomjas vagyok és innÁk egyet.

Atomreaktor
Most szedtem le😉

takysoft
vagy 3 hétig vadásztam a teljesre annak idején

takysoft
tyrian rulz! tyrian2000 még jobban rulz!

MerlinW
Kalandoldallal kapcsolatban vegyétek fel a kapcsolatot Gareth -el!

[merlinw.org]

Axon
Nekem is a Tyrian volt a kedvencem. Mostanában megjelent ebbõl a stílusból 3-4 is és ki is próbáltam õket, de 5-10 percnél egyikkel sem tudtam többet nyomulni. Vagy én öregettem meg, vagy... ehhh... megöregedtem :-)

Atomreaktor
Stargunner free! Aki szereti az ilyen típusú játékokat, az ne habozzon😉 Nekem anno a Tyrian volt a kedvencem😉

Atomreaktor
Eh, ne is menjünk bele, én nagyon pesszimista vagyok a világ jövõjét illetõen. Nem akarok kifakadni😊 Egy pillanatig sem haboznék, ha visszamehetnék az idõben...

IMYke2.0.0.0
Csak magyar szavakat használunk... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Talán a silányulás, hanyatlás, degeneráció, raterdáció a megfelelõbb kifejezés

Atomreaktor
😊 Igaz!

IMYke2.0.0.0
De, visszafejlõdés... <#alien><#vigyor>

szotyimutyi
Azonban amirõl itt szó van, az nem fejlõdés...

Atomreaktor
Ez is igaz, de addig is tartani kell magunkat a mai szabályokhoz😉 Régen ott voltak a nagy nyelvújítóink, akik be tudták vezetni az újításokat, de én most nem látok egy ilyen embert sem😊 Na jó, kivétel Grétsy László😉

Atomreaktor
😄DDD

mandm
Igen, mind igaz amit leírtatok. De! Ne felejtsétel el, hogy a nyelv is fejlõdik és alakul. A 200 évvel ezelötti magyar nyelvhez képest elég helytelenül beszélünk ma.
Az is elõfurdulhat, hog 150 év múlva akkor néznek rád furcsán, ha azt mondod: bent vagyok a szobábaN.

Axon
A Myst 2 - Riven-t fel tudná tolni valaki? Végre teljes lenne a Myst gyûjteményem :-)