The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Myn
Na, felment a Ripper elsõ 3 lemeze + a patchek hozzá. Elég körülményes elindítani XP alatt, de nem lehetetlen. Lehet DosBox alatt is (de akkor nagyon bika gép kell ~ 2.5 - 3 GHz), illetve VDMSound-dal. Mindkét patchet rakjátok fel hozzá: 1.03, utána 1.05. Ha nem megy vagy fagyogat, akkor szóljatok segítek. (Nekem is beletelt 1 kis idõben, míg sikerült játszhatóan beindítani).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
A GTA4 csak a következõ rész lesz, a San Andreas, még mindig GTA3. Ha emlékeztek a GTA elsõ részének 3 nagy városából csináltak 1 trilógiát: Liberty City, Vice City és San Andreas.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Axon
Éppen most próbáltam ki a GTA 4-et. Nem rossz. Az a biciklizés meg kimondottan szórakoztató. Az is tetszett, hogy amikor kocsit "szereztem", akkor nem csak simán kirángatta a sofört, hanem be is mosott neki egyett.
Mondjuk éppen mostanában nyomom a 3. részt Imyke remek magyarításával. Éppen tegnap is nyomtam néhány küldetést, így benne vagyok az alaphangulatban.

Én ma már töröltem. 😊)) Igaz, otthon.

Axon
Ha Lord Myn feltölti a Ripper-t, akkor nincs hely a GTA4-nek. Elõtte valamit törölni kell(ene).

Axon
Ezek elég régi játékok.
Nem tervezed a Space Quest 1-et vagy a King Quest 1-etlefordítani? Ez is régi, de ez biztos érdekelné a kalandjátékos közösséget :-)

takysoft
felert a sub file is, nem biztos, hogy kell, de hat...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
nah... egesz delutanos szenvedes utan felert a warcraft.... 80 mega..
adsl-lel nem lehet feltolteni.... altal 10k/sec.. nagyon szar
mindenki toltheti a warcraftot, holnapra-holnaputanra lesz magyaritas is

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Nekem jöhet nosztalgiaképpen mindegyik😉

takysoft
GTA-rol is szo van?
en speciel vevo vagyok ra.
marmint a GTA1 eredeti CD-re ha ilyen van valakinek+a london pack is erdekelne.

Amugy ha ilyesmivel is warezolnuk, akkor nekem van eredeti Warcraft ISO-m. 80mb.
meg van Heroes Of Might And Magic is, az meg 180mega küröl, windows-os verzio+patch, hogy menjen xp alatt is.
mindkettot le szandekszom forditani idovel, bar a heroes olyan "majd egyszer". A warcraft 1 napokon belul kesz lesz, marmint a forditas. kb 60% mar megvan.

kell vmelyik?

szotyimutyi
Akkor felkerülhet a GTA?

Atomreaktor
😊)) Csak sör, meg sör kéne... <#wink>
Virtual Eve demót megnézted?😉) Bár így még gagyi, de a full-al el lehet majd lenni pár percig.😉 15 év múlva meg már 3D szemüveg fel... Bár én maradok az eredeti, hús-vér verziónál😊

Nálunk is pangás van. 😊 Ebben a melegben lusta vagyok már ide is beírni napi 10-15ször. 😊

Axon
Ajjaj...
Meggyõztél :-)
Marad a Clone cd-s verzió...

Lord Myn
Igen, pont ezt akartam írni, hogy bizony le tudják játszani (különben nem lenne a daemonban az 'analog audio' opció). És (elvileg) a DosBox is képes CD tracket lejátszani.

Axon
Tévedtem. A media player-el meg tudtam hallgatni az audio track tartalmát. A 2. cd-n tényleg 27 percnyi, de az elsõn csak 1 perces.
Kérdés csak az, hogy a DosBox-al futatva a bemountolt cd-kép tartalmát, lejátsza-e közben az audio trackeket?

Axon
Megnéztem. Igazad van. Az audio sávok ugrottak. Mivel amúgy sem akartam kiírni, csak daemon-al bemountolni, így nincs jelentõsége, mivel a bemountolt cd-képekbõl sem tudják a programok lejátszani az audio trackeket.

Lord Myn
Rendben, éjjel feltöltöm az elsõ 3 CD-t.

Atomreaktor
😊)) Mindenkinek biztos sok a dolga a melóhelyen😉)
Nálunk: "elõremegyek az irodába, hogy megnézzem mi a helyzet, lassan baktatok, hiszen ráérek, s mit látok? Elöl családi idill, diákmunkásunk egy székben elterülve, ül a légkondi alatt, s figyelmesen hallgatja a kolléganõmet, aki egy asztal mellett pólókat hajtogat, s közben meséli napi pletykáit, fél életét, a fiú meg figyelmesen, félig behúnyt szemmel hallgat. Halk zene szól... Megállok az irodapultnál, könyökölök, hallgatom õket, néha valami kérdést felteszek, s alibibõl a munkára terelem a szót, de csak egy mondatra futja, hiszen most épp nincs is semmilyen munka😊. Halk zene szól, a légkondi zümmög, én visszabaktatok hátra a gépemhez, mellé ülök, s a neten szörfölök. Teát fõzünk, kávézunk, lézengünk ide-oda, ilyen nyáron egy iroda😉"

Hát nekem ilyen a mai napom😊)

Axon
4,5 giga szabad helyünk van.
Lord Myn: nyugodtan elkezdheted feltölteni az anyagot

Axon
Redben, akkor törlök :-)

Látom, folyik az élet rendesen. 😊

takysoft
ami kell, az megvan😊

Axon
Törölgethetünk a szerverrõl, hogy legyen hely az új dolgoknak.
Javaslom törlésre a következõket:
Nocturne
Necronomicon
Real Myst

Ezek már elég régóta fent vannak, és remélhetõleg már taky is lehúzta õket ;-)

Kiabáljon ha esetleg valakinek kellenek még, mert akkor délelõtt törlöm is.
Akkor Lord Myn már ma elkezdheti feltolni azt a kurriózumot :-)

szotyimutyi
Megpróbáltam javítani a Midnight nowhere grafikán. Már nem annyira "vészes". Ha gondoljátok, feltehetm, hátha nektek jobban megy. Majd szóljatok, ha kell.

szotyimutyi
Az jó lesz, én is szavazok rá. 😊

Lord Myn
Sõt, állítólag, ha új játékot kezdesz, változik, hogy ki a gyilkos. Szóval még újrajátszhatósági értéke is van, ez elég ritka a kalandjátékokban. Ha majd lesz hely a szerveren akkor felrakom (ha jól számoltam most 9 giga van fent).

szotyimutyi
Köszi. Jónak néz ki.

Lord Myn
Az alábbi 2 linken van pár info angolul:

http://www.justadventure.com/reviews/Ripper/Ripper.shtm

http://www.gameboomers.com/reviews/Rr/ripperbyjenny100.htm

szotyimutyi
Melyik az a játék (hol vanna képek róla)?

Lord Myn
Ha van elég hely a szerveren, akkor persze (6 CD ~ 3.2G😎.

Atomreaktor
Hopp-hopp!😉 Azt majd feltöltöd?

Lord Myn
Pluhit már meg is kértem rá, hogy ha lesz 1 kis hely, akkor rakja fel azt is (állítólag jobb, mint a 7th Guest). Viszont nekem meg végre sikerült megszereznem 1 másik kincset is, amit már évek óta hajkurászom: Ripper. Nyomozós kalandjáték, olyan mint a Black Dahlia.

Atomreaktor
Itt egy leírás is róla.

1. sihaya.wo.to
2. search.
3. 11th
4. kidobja az oldalt.

ja, a 7th guest-rõl volt szó. gondoltam írok a folytatásáról.

IMYke2.0.0.0
Ez meg a szösz?! <#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ilyet találtam! 😊)
The.11th.Hour.CD1.rar
The.11th.Hour.CD2.rar
The.11th.Hour.CD3.rar
The.11th.Hour.CD4.rar
The.11th.Hour.XP.Patch.Setup.Guide.rar

Lord Myn
Na ja, 10 évvel fejlettebb, ahhoz képest 1 évvel késõbb jött ki... (azaz a 7th guest baromira megelõzte a korát '93-ban mikor kijött, nekem még 386-osom volt, CD-ROM nélkül, ha akkor láttam volna ezt a játékot, tátva maradt volna a szám)

Lord Myn
Logikai kalandjáték, csak akkor tudsz továbbjutni, ha megfejted a fejtörõket.

Lord Myn
Az lehet, hogy 300 megával kevesebb lett, viszont 27 percnyi CD Audio akkor ugrott... <#shakehead> (A játék ugyanis MIDI-t, Digitalizált hangot és CD-Audio-t egyaránt használ)

Atomreaktor
Itt a demója is!!!!😉)))

takysoft
hát... elég érdekes.. átvezetõ animokból áll az egész. nem tudom, nem tudtam bemenni egy szobába sem.. hogyan lehet?

takysoft
én meg úgyis betömörítem majd.
elsõre ilyen caste of doctor brain szerûnek tûnik. csak 10 évvel fejlettebb😊

Axon
Na végre mûködik!
Én átkonvertáltam a cd képeket iso-ba.
Így is tökéletesen mûködik, csak a 2 cd mérete lett kisebb kb. 300 megával. Így már a 2 cd kép felfér egyetlen cd-re is.

takysoft
mert nem tudja elmenteni a fileokat. csinál autoexecet, megy configsyst

Axon
Éppen én is most vettem észre, hogy a debug.t7g mérete nõ rettenetesen, de tele van pontokkal.

takysoft
debug.t7g -40 mega. olvass bele az elejébe

bazz. ilyen egyszerû...
el akarja menteni az autoexec.bat, meg a config.sys fileokat.
ezek meg ugye nincsnek.
hozz létre egy üres autoexec.bat, meg egy config.sys fileokat.
akkor felmegy

Axon
Én már 45 megánál járok :-)

Axon
Most vettem észre, hogy nekem sem fagy ki, csak hihetetlen lassan másolgatja felfele a fájlokat.

takysoft
jujj. egyre nagyobb.... lehet hogy mégis megy az install? látszólag stagnál a reame.txt-n de a könyvtárméret nõ, ja bocs a sok üzi miatt, azantúl majd türtöztetem magam