The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, szépjóreggelt. Ilyen hétvégét még az ellenségemnek sem kívánok. Péntek délben vettem egy connent 3d ati radeon 9600-ast. Namármost, az abit kg-7-es alaplapom csak a 4szeres agp-t bírja, amin ugye mennie kéne zökkenõmentesen. Nos! Az második reboot-ra az istennek sem akar képet adni. Hangból hallani, hogy betölti a rendszert, de kép semmi. Elsõ indításnál viszont müxik, viszont pár game pl. Morrowind 2 perc után fagy. Szétesik a kép. Bezzeg a FIFA2005 2 órán keresztül ment hibátlanul, ill. pár kalandjáték. De pl. a Thief 2 v. 3 már nem.
Próbáltam már biosban állítani a dolgokat...stb... de semmi. 😞 Tettem a passzív hûtõre egy pII-es prociventit is, így tuti nem melegszik.
Akkor
-Delaware St. John Vol.1: The Curse of Midnight Manor és
-ECHO: Secrets of the Lost Cavern
vadászatra fel😊
Még nem láttam sehol de már megjelent. Szóval valaki?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Kipróbáltam így is. Így már felismeri, de indításkor kidob a Windowsba 😞((
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Lehet egyáltalán változtatni a felbontást?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Egyébként kösz az ötleteket!
Leszedtem a ScummVW progit. El is indul de a Monkey 3 könyvtárában net lát semmit 😞( így nincs mit elindítani vele 😞((
Láttam , hogy majdnem mindenkinek magvan a Journey to the Center of Earth.
Megkérhetek valakit, hogy feltegye nekem?
Elõre is köszi. A Longest Journey-t holnap töltöm, már pár hete keresem és nem találtam semilyen warezon.
-Syberia 1-2
-Still-Life
-Return to Mysterious Island
-Myst 4
-Atlantis Evolution
-Monkey Island 4
Még biztos van, de most hirtelen ennyit tudok. Ha átnézem a régebbi lemezeimet
biztosan találok még.
Ha kapok hozzáférést, akkor azt vasárnap kaphatom-e, mert én meg csak akkor vagyok net közelben vagy szerdán.
Privátban is küldök üzenetet.
Ha jól emlékszem nekem csak úgy volt hajlandó elindulni, ha a windows nyelvi beállításainál az angol nyelvet állítottam be. Ez a probléma viszont már a telepítéskor jelentkezik, mivel nem is hajlandó települni, ha magyar nyelv van megadva neki.
A Monkey Island 3 hogyan fut XP alatt??
A programot kompatibilitási módban sikerült elindítani, de az átvezetõ filmnél a program begyorsul és lefagy.
Van ez ellen valami megoldás?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Majd írok neki, és feltolja valahová, ha megvan még neki.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
azokba csak a 0.61-es free van benne, de van egy 1.0-s teljes is, IMYKE!! ha olvasod... kerlek szanj meg....
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ymikének tönkremehetett az írógépe! Segítsünk rajta. Nekem van 'ZS' betüm. <#vigyor2>#vigyor2>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Kicsit belassultam, nem várt körülmények miatt... De meglesz 😊
Imyke-t már meg sem merem kérni erre, hiszen egy fél délután megenné reggelire. Õ a kihívásokat szereti :-)
Mindenféle ingyenes játék:
Action, Adventure, Arcade, Board, Driving, Puzzle, Role Playing, Simulation, Sport
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
# Sandbox Of God - logikai
# Seiklus - platform
# Out Of Order - kaland
# Highway Pursuit - autós
# Legend Of Shadow - platform
# Jetz Rampage 4 - platform, GTA klón
# Raging Skies - top-down shooter
# FreeCiv - stratégia, Civilization remake
# 5 Days A Stranger - kaland
# Akuji - platform
+1:
7 Days a Skeptic - kaland, a 5 Days A Stranger folytatása

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%