The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Munkahelyi fordítgatás rulez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tehát, vasárnap estig mindenképp kellenek a bugreportok.
Akkor Axon kimarad ebbõl - de attól még jó játékot... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha valami - mások áétal észre nem vett - szarvashibára bukkannék, azt még úgy is lehet utólag orvosolni.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Atomreaktor, Axon és rorr: a magyarítást NE TERJESSZÉTEK!
Vasárnapig nyomjátok végig a játékot és minden módon teszteljétek a magyarítást - azaz a dialógusokat.
A hibákat EGYSZERRE, és vasárnap küldjétek, ne egyenként...!
De remélem, nem lesz sok, legfeljebb... másképp mondanám, írnám stb. típusúak <#hehe>#hehe>
A magyarítás tartalmazza a módosított betöltõ videót, a módosított stáblistát
Amúgy, végignyomtam, és nevezzetek bár elfogultnak, úgy érzem, ez így máris publikussá érett...
De amit ígértem, azt betartom. Tehát: péntek, szombat a tesztelésé és VASÁRNAP VÁROM a hibákat... nem egyenként, hanem egyben, mindenkitõl.
Tehát, a három legény kösse fel a gatyáját - hamarosan mennek a privik.
felsõ polc, könyvek között golyó.
fogóval lecsíphetõ a tv egyik antennája
az egyik ablakba is van golyó
a golyók betehetõk a mikrosulõszerû izébe.
a falon a képen a felsõ sarokban van egy cetli, amin 546 van irva, de semmi se tortenik az 546. masodpercben, vagyis en nem vettem észre.
be lehet nézni a fotelek alá, és a 2 fotel köze, de semmi(csak egy konektor, de nem tudtam hasznalni.)
vki rájott még valamire?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Biztos jönnek majd a többiek is.
Például M.A.D. is nagyon lelkesedett, csak most biztos nem ér rá benézni ide, mert éppen nekem vadássza le a Total Challenge ötödik részét :-)
Úgyhogy egy jelentkezést regisztrálhatsz a részemrõl :-)
Hétvégéig kapnak határidõt a kivételezett teszterek, és hétfõtõl - legkésõbb - már tölthetõ lesz a szokásos helyrõl, a honlapomról a magyarítás!
Kéretik tehát jelentkezni!
A jelszavas anyag elérhetõsége privátban fog érkezni a komoly jelentkezõ részére.
Hangsúlyoznám: a törzsgyökeres Longest Journey topikfüggõket várom elsõsorban!
Feltétlenül ajánlott kipróbálni😉
Ankh trailer - ez viszont egész jó lesz!!
Itt meg megint van pár kép a Bone-ról, amin a múltkor jór röhögtünk, hogy ez meg mi??😊 Sztem ez sem lesz olyan rossz😉
Esetleg Delaware St. John Vol.1: The Curse of Midnight Manor nincs meg vkinek?
Mondjuk sztem ez sem az A kategóriát fogja képviselni, de majd meglátjuk.
Szegény Adventure Company csak ontja a kalandokat, de nem sok emelkedik ki igazán. Igaz majdnem mindent õ ad ki mostanában😊
ECHO: Secrets Of The Lost Cavern ARANYLEMEZ!
Sogun, 11:57 - PC - Játék: Kaland - ADATLAP - (8 komment)
(GameGossip) The Adventure Company örömmel jelentette be az ECHO: Secrets Of The Lost Cavern elkészültét. Kheops Studio a dicsõ fejlesztõcsapat. Paleolitikus korszakról érdekes enciklopédia került az erõszakmentes játékba, továbbá kellemes fejtörõk várják a felfedezõket. Arok nevû fõhõsünkkel nyomulunk, kinek elsõ gondolata volt:
- "Na ebbe barlangba bemenni nem ak-Arok."
Ezt kihalgatta a bejárat elõtt üldögélõ gondolatolvasó Güzüegér és világgá sikoltotta a nevet. De mindenki félreértette, mert az egér selypített, és így lett fõhõsünk neve: AROK! :]
Szóval egy újabb Adventure Compynis kaland.
Mert sajnos már csak az elsõ van meg :-(
Akkora kapitális péró vagyok, hogy véletlenül letöröltem a többi négy cd-t. Próbáltam visszahozni két programmal is. Ezek megtalálták a 2 hónapja letörölt dolgokat is, de sajnos a Riven cd képeit nem. Hát ha valakinek van egy kis szabad sávja, az egyesével felnyomhatná nekem a többi négy cd-t. Amint letöltöttem törlöm is, mivel helyszûkében vagyunk.
A Riven elsõ cd-jét azért mindenképpen feltöltöm.
Hazatértél, vagy valami külföldi internetkávézóból kukkantottál be ide? <#vigyor0>#vigyor0>
Honnan szedted le a gamet? Ftp-címét meg tudod adni?
Elõre is kösz
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
2. Köszi.
3. 2 délután alatt
4. A végigjátszás segít.
Majd egyszer, mikor nyugdíjas leszek....., talán.
De akinek van erre lehetõsége az tényleg jó lenne, ha segítene tesztelni. Nekik jó "munkát" kívánok.
Neked Ymike, gratula az újabb termékhez! <#taps>#taps>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Ezek szerint a Commanderen keresztüli letöltés nem biztos.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A következõ a kérésem:
Sehol máshol, senki másnak nem akarom kiadni a magyarítást, csak az ITTENI fórumozóknak - tesztelésre!
CSAK az a "dölongesztdzsõrnis" fórumozó jelentkezzen, aki hajlandó, tud és akar maximum 3 nap alatt végignyomni egy Still Life-ot - ez ugye azt jelenti, hogy elõtte már egyszer lenyomta...
Komolytalan emberek kíméljenek. Vasárnapig végezni kell a Játékkal!
--- Still Life VÉGIGJÁTSZÁS LEJJEBB ---