The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
Rám tutkó😉
Köszi a magyarítást😉, 50szer jobb, mint angolul, hiába értem nagyjából azt is.
A telepítõnél meg külön öröm, hogy megkeresi a játékot😉

Aki még nem játszott a játékkal, annak egy kis kedvcsináló:

Nekem a legjobban a következõ apró figyelmesség tetszett a játékban: mikor apa házában felmegyünk az emeletre és bemegyünk a dolgozószobába, az asztalon van egy számítógép, amin képernyõvédõ fut. Na de mi ebben a pláne? Tessék csak fülelni😉) Lelövöm: hallani a gép kerregését!! Ez így most leírva lehet hülyén hangzik, de ez nekem egy nagyon nagy momentum volt és fél percen keresztül mosolyogva csóváltam a fejem, nagy ötlet volt. Más kérdés, hogy más helyszínen is jók lettek volna az ilyen "apróságok".

THX!!! - a fordítást
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
serito
Már nagyon vártuk (királyi többes) és köszönjük.
Hatalmas ISTEN vagy !! <#worship><#worship><#worship>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

IMYke2.0.0.0
Minden jelzett és megtalált hiba javítva, amúgy.
Még egyszer: köszönöm a hozzám való türelmet, a tesztelést.
Remélem, a következõ projekt esetében is számíthatok rátok. <#worship><#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Still Life HUN tölthetõ az oldalamról
Figyelem, ez a telepítõ jelszóval védve!
A jelszó közvetlenül a letölthetõ fájl alatt olvasható.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

serito
A Rippert hogy kell telepíteni? Mindíg valamin kódot kér és nem hajlandó elindítani az iso kibontott setup exe-t???<#wilting><#nemtudom><#schmoll2><#sniffles>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Valakinek megvan már az Echo???

serito
Ha meglesz szívesen játszanék vele, úgyhogy ha kérhetlek tedd fel!!!

Megtudnátok adni nekem, ezt a sokat emlegetett szervert?
A mailcímem: ordel17 kukac freemail pont hu
Elõre is köszi!
serito
Én is benne vagyok , hogy befejezzük.

Atomreaktor
Mondjuk errõl nem sok jót írtak😞 De magyarul szintén szívesen kiprószálnám.

Atomreaktor
Hopppppáááááá😊))
Ismét egy jó hír😉
Nekem tetszett ez a játék angolul, hát még így mennyire fog!😉

Arra már nem emlékszem, hogy mit ígértem😊) De kérhetsz bármit😊 (No persze csak virtuálisan<#vigyor2>)

Axon
Ha már a magyar nyelvi lokalizációnál tartunk:

Végre a boltokba került az Atlantis Evolution magyar nyelvû verziója. Megrendelhetõ a cdgalaxisból és a PCDome online shop-jából is.

Axon
Az angol verzió az megvan. Nem volt ez rossz kis játék, magyar nyelven meg mégélvezetesebb lesz :-)

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Heheh:

Midnight Nowhere

Kalandjáték: laboratórium, furcsa lények, génmanipuláció.
Op. rendszer: Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Fejlesztõ: Buka

A félelmetes hangulattal rendelkezõ kalandjátékban egy laboratóriumban történt baleset után fel kell derítenünk történteket. Meg kell keresnünk a génmanipuláció során elszabadult torz lényeket és helyreállítani a rendet. A háromdimenziós játék különlegessége az érdekes kameraállások, a tárgyak használata és a hatásos fényeffektusok.

Axon
Mond csak Atom, mit is ígértél, akkor ha a júliusi Gamestarban megjelenõ Midnight Nowhere magyar nyelvû lesz? <#vigyor0>
Mert van egy jó hírem. Magyar nyelvû! (bevallom még én sem hittem benne)

A melóhelyemnek jár az újság, úgyhogy ha megkapom, akkor feltolom a szerverre. Na persze csak akkor ha lesz rá igény :-)

Axon
A Rippert próbáltátok már?
Remek!
A szöszi csaj az elején, igazán tuti kis anyag <#puszis><#awink>
A kalapos faszi az elején, pedig az egyik kedvenc színészem. Több filmben is láttam már pl. szarvasvadász, ponyvaregény

Axon
Szívesen! <#vigyor0>
Hátha megihlet... <#papakacsint>

IMYke2.0.0.0
Nagyon köszönöm! <#worship>

Axon
Mail elmet a freemail-es címedre.

Axon
A szerveren van, de mivel nem tudsz csatlakozni, ezért elküldöm neked email-ben. Nyulfarknyi, 30 kbyte a rar állomány.

Atomreaktor
Én benne vagyok😉

IMYke2.0.0.0
Honnan tölthetõ lesz ez a fél kész magyarítás?

Axon
Ha belenézel az anyagba, akkor látszik, hogy a 12. "valami-ig" (talán fejezet) van meg, de aztán feltünik, hogy a 12.-ig is hiányzik 1-2. Ettöl függetlenül, amikor utoljára néztem, úgy tünt, hogy már nincs sok hátra, ezért gondoltam, hogy közösen befejezhetnénk.

Axon
Elõször fõzik-nek olvastam a "fûzik"-et, így rögtön rávágtam egy "Áhááánnn, mégiscsak, valami kajáldát nyitott a macsek!". Aztán már leesett, hogy fûzik van írva, így mégiscsak gyöngyöt jelent a gyöngybolt. Hát, ha majd egy lányom is születne, akkor bemegyünk a boltodba és nézünk neki valami karkötõnek valót :-)

Axon
Köszi!

serito
Köszönöm már letöltöttem!!!
A magyarítást meddíg van meg?? Mármint a Journey magyarítása?

MIMACSKA
Hát én inkább üveggyöngyöket árulok, szóval inkább tanuljál övegesnek 😄

www.extragyongy.hu

Atomreaktor
Jól megy a bolt?😉 Én is szeretnék majd valamibe belefogni, de ötletem sincs... Lehet, hogy gyöngyhalászkodnom kéne?😉

MIMACSKA
fûzik

www.extragyongy.hu

Atomreaktor
Este indítom😉

Axon
Atomreaktor: leszedtem a Riven 2. cd-jét. Mivel az elsõ cd-t is leszedték így azt is töröltem, így most felmehet a 3. és a 4. cd is.

THX!!!
rorr
Örülök ,hogy segíthettem!
Várom a teljes verziót a magyarításból!

Axon
Feltettem a magyarítást a Journey to the... -hez. Ez nem teljes fordítás, de ha van hozzá kedvetek be is fejezhetjük.

Axon
Az 1. cd-t én töltöttem fel, a többit Atom fogja feltölteni nekem, mivel helyhiány miatt csak egyesével mehetnek fel a cd képek és letöltés után már törlöm is õket.

IMYke2.0.0.0
rorr-nak címzem, de azt hiszem, mindenkit érinthet:

Köszönöm az észrevételeket!
Néhányat már Atommal észrevettünk, de volt így is olyan, ami mindkettõnk figyelmét elkerülte.
Ma délután a teljesen javított verzsön letölthetõ lesz a lapról.

Nos, a megoldást a "Pupilla" c. kép adja meg... 😊
Richard ugye elmondja a képekrõl a véleményét.
Victoria pedig visszamegy és átnézi egyedül az összeset, kommentálja is õket.
"Megzavart Szentély." Ezt már láttuk: Cynthia Woods, a 4. áldozatunk."
"Felismerem a megölt Apolinát. A gyilkos nem használta ezt a portrét."
"Ez egy gyilkos portré és a gyilkosunk még nem használta." [!!!]

A többit a fantáziátokra bízom... érdemes megnézni ezt a részt újfent.
Akinek van itt mentése , az elküldhetné, én ugyanis buta fejjel felülírtam...

Atomreaktor
Lol, "eltúráztam"😊 eltúrázgattam, vagy csak simán túráztam. Lényeg a lényeg, jó volt😉

Atomreaktor
Szívesen! Örülök, hogy segíthettem<#eljen><#wink>
Én meg eltúráztam Tihanyban meg a Somlón😊

IMYke2.0.0.0
Közkívánatra javítva lesz 😊

rorr
A hagy nekem is furcsa volt!Nálunk is a hadd a gyakori!

IMYke2.0.0.0
Atom: <#worship>
Voltak hibák, amik nekem nem tûntek fel.
Ezer köszönet!

IMYke2.0.0.0
Tehát:
- Hagy fejezzem be
- Hadd fejezzem be

IMYke2.0.0.0
Utánanéztem, a "hagy" és "hadd" egyaránt jó. 😊

IMYke2.0.0.0
A Still Life HUN hibajavítása, totális átnézése a végefelé jár - néhány kapitális hiba már átszûrésre került.
Holnap tölthetõ lesz.

Atomreaktor
Én is😊 Ha már nem vesszük meg a boltban, akkor várjunk türelemmel😉) Ennyit megérdemelnek szegény készítõk😊

serito
Az lehet de a meglévõk se törték fel az echo-t, pedig már játszanék vele!!<#guluszem1><#schmoll2>

Atomreaktor
Lekapcsoltak pár warez bandát asszem.