33675

• bogyoka
    Köszi, akkor lehet, hogy kihagyom:))
  • IMYke2.0.0.0
    Kérdésre megelőlegezett válasz: mert már köze sincs a "MoHAA"-hoz.
    Egyfajta Call of Duty MW + Bad Company 2 egyveleg.
  • IMYke2.0.0.0
    A mostanit kerüld, mint a pestist... ez csak jó tanács.
  • bogyoka
    Már úgy érted, hogy nem tetszett?:)
    A Medal of Honor-t is szeretem, játszottam vele régebben:)
  • moonster
    bogyóka: Én nekiálltam, de sajnos hátra csúszott a prioritásban :(
    Ráadásul itt a Medal of Honor is lassan.
  • trmn #31909
    Az elején nagyot csalódtam, de gondoltam adok neki még egy esélyt. Tegnap fejeztem be és szerintem (leszámítva a néhol elnagyolt karaktereket) az év játéka. Bár én túl könnyűnek gondolom. A secret files némelyik fejtörője sokkal nehezebb volt.
  • bogyoka
    Én most a Lara Crofttal játszom és egész jó, ahhoz képest, hogy azt hittem, hogy nem fogok vele játszani, mert vacak.:D
  • bogyoka
    Na, akkor tessék nekiesni:D Nem szabad ezt kihagyni:))
  • Atomreaktor
    én még nem tudtam nekiállni :(
  • bogyoka
    Végigjátszottátok a Lost Horizontot? És megcsináltátok a bónuszt? Mert abban benne van a Secret Files 3.-ról egy kép.:))
  • MerlinW
    Ez jóó:)
  • kirol
    Így van! A Supernatural nagyon jó sorozat!
  • moonster
    A supernatural jó sorozat, jó színészi munkával.
    Tudnak véresen komolyak lenni és barmi szórakoztatóak is.
    Két éve Halloweenkor még tököt is faragtam a sorinak:)
  • MerlinW
    Nekem sem tetszett a film - erről nem a színészek tehetnek, sőt csak miattuk néztem végig -, ettől függetlenül nyugaton sikeres volt a maga kategóriájában.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát a srác a "Véres Valentin"-re kicsit se legyen büszke - rettenetesen gagyi [kiskorúak, takarják el most a szemüket], szar volt. Klisé, szánalmas színjáték minden szereplőtől.
  • MerlinW
    Nálam meg pont fordítva van:)

Egyébként a két tucatrangú srác azóta elsőrangú háluvúdi mozikban szerepel. Az idősebbik pl a Véres Valentin főszereplője volt, míg a fiatalabbiknak is jutott egy Viasztestek vagy egy Péntek 13:)

Emellett a sorozat minden évben Emi-re van jelölve. 3-4 részből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, a 2-3. évadtól pl. beindul a komplett mennyország vs pokol háború, jönnek az ark/angyalok, a halál lovasai, a világvége, harc az ördöggel, stb. Jó anyag hidd el:)

Persze ízlések és pofonok.

De ha már, akkor a kategóriában elsősorban az élőszereplős japán mozi.
  • IMYke2.0.0.0
    Különben is - az ilyesmi rajzolva, animálva sokkal ütősebb, mint tucatrangú színészekkel előadva.
  • IMYke2.0.0.0
    Talán az animét megnézem - de az élőszereplős sorozat első néhány részét megnézve dobtam a francba: nem jönnek be az ilyen sorozatok [jósos, médiumos, szellemlátós, szellemüldözős].
    Az "apucit-kereső menő fiúk, kik közül az egyik meghal, szellem, megszállják, majd mégse" Supernatural tehát nem kedvencem.

Majd a japánok csinálnak nekem fogyaszthatót belőle :)
  • MerlinW
    Imynek: Készül a Supernatural (szuperjó amcsi démonvadászós sorozat "rákendroll" stílusban:)) anime változata:

És az eredeti:

• Axon
    Tényleg! :)
    Én is végig vittem. Mondjuk már fejből ismertem a labirintust, így 2 perc alatt végig lehet rohanni az egészen. Nekem az volt gyanús, hogy amikor nem vettem fel a 8. testet (mivel azt el lehet tüntetni), akkor kisebb volt az a nagy kocka az utolsó szobában. Azt hittem, hogy azzal is valamiféle ajtót nyitottam ki. Mondjuk arra nem gondoltam volna, hogy egyetlen testet sem szabad felvenni.

Nagyon bejött ez a kis játék, a zenei aláfestés meg nagyon illik hozzá.
  • MerlinW
    Áááá de dúúrva:)

Egy testet sem szabad felvenni, csak akkor nyílik meg a végén a kapu. A végén pedig megkapod mind a 9-et:)

Észrevettem, hogy ahogy haladsz és szeded fel a testeket, a kis négyzetek között egy nagy kocka lesz. Egy ilyen kocka állja el az utat a végén is:) Szeretem ezt a fajta kreativitást:)

• MerlinW
    Ahol a hetediket megtaláltad, menj végig a folyosón, mikor kiértél balra fordulva kívül menj vissza és a végében a sarok egy fehér szobát rejt:)
  • szotyimutyi
    Tényleg jó!
  • MerlinW
    SG főldalon "Az élet számára ideális bolygót találtak" cikk egyik hozzászólásán jót mosolyogtam:))

"az emberi dns 3 milliard bit, az egesz program elfer 500 megabyteba
    ennel meg egy kurva film is tobb helyet igenyel"
  • moonster
    Igen, módosul menet közben a terület. A szemem nekem is jojózott :)
  • Axon
    Na most én is elakadtam. Ahol megvolt a 8. body ott van egy fénysugár szerű valami. Ha átmész rajta akkor elalszik, ha újra oda mész, akkor ismét "világít". Ez nyitja a folyosó végén levő ajtót. Innen lehet bemenni egy nagyobb U alakú terembe. Az U alak közepe körbe van rakva kék négyzetekkel. Ebből a szobából viszont már sehova sem lehet menni. Lehet, hogy itt is csinálni kellene valamit, mondjuk megfelelő sorrendben végig menni a négyzeteken vagy ilyesmi. Mindenesetre itt elakadtam.
  • Axon
    Megvan a 8. is. Mikor a kék kockák közötti folyosón bolyongsz, akkor az egyik ficakban a kék oldalfal az valójában egy ajtó és át lehet rajta menni. Én is csak véletlenül találtam meg.
  • Axon
    Wow! Meglett a 7. is :)
  • Axon
    Rosszul emlékeztem 6.-ig jutottam, aztán a sötét labirintusból kijutottam egy helyre, ahol volt egy kocka meg körülötte a nagy fekete semmi.
  • Axon
    Én 5.-ig jutottam aztán feladtam :)
  • moonster
    Nekem is 7 meglett, azután elvesztettem a fonalat :)
  • Atomreaktor
    Elakadtam. A 7. body-t már összeszedtem, de kifolyt a szemem :)

Megpróbálja még valaki? ;)
  • bogyoka
    Úgy vettem észre, hogy hamarosan lesz majd a Secret Files 3. Az nagyon jó lesz.:)) Nem tudok bővebbet, mert hivatalos bejelentés nincs.
  • moonster
    Teljesen angol, az átvezetők is!
  • Evin
    Szegény embert ne szívasd. :D

Köszi a válaszokat és a polcra helyezést. Így már bele kell néznem.
  • Lord Myn
    Szuper, hétvégén le is veszem a polcról...
  • trmn #31878
    Elvileg igen. 26-án adták ki. Gyakorlatban még nem próbáltam, majd ma este )
  • Axon
    Ebben már a magyar szinkron is benne van ;)
  • Evin
    Ez már az angol szinkronos?
  • Atomreaktor
    köszönjük szépen :)