33675
-
#32074 Nem tudom miért szerénykedsz. Valld be őszintén, hogy odamentél és felborítottad :) -
#32073 én pont nem láttam, de volt aki csak épp kitekintgetett az ablakon és épp akkor borult :) az egész oka az, hogy a darunak csak az egyik oldala volt kibiztosítva. -
#32072 Kicsit gyorsabb voltál :) -
#32071 elborult a budai várban egy darus tűzoltókocsi, miközben a Munkácsy trilógiát emelték ki a Galériából... lassan a hírekben is benne lesz, én innen az ablakból látom az eseményeket :)
(a festmény állítólag már lehet, hogy nem volt benne). -
#32070 Megnéztem a mailen küldött két anyagot - nem kispiskóták!
Fogalmam sincs, hogy miként bírok/bírnék velük, tekintve, hogy sok kiszótárazandót [idegenszavak, szóösszetételek] tartalmaznak.
Otthon majd jobban belenézek, és holnap jelzem, mennyire lennék képes megbirkózni a feladattal.
-
#32069 Tartom és emelem még 2 %-al! :)) -
#32068 £14.95 Free Delivery
RRP: £49.99
You Save: 70% -
#32067 Oszd be:) -
#32066 Amúgy az az 55% az nem 70? -
#32065 Gyá 5000 Ft?
Annyit simán megér! -
#32064 Alan Wake 55% akció: 16 font Zavvi-n. -
#32063 Nem oda telepítettem, nem megy -
#32062 Nekem ment csont nélkül. W7 x64.
Azt írják egy forumban, hogy ne a Program Filesba telepítsd, hanem valami más mappába.
Próbáld ki, hátha segít. -
#32061 Alter Ego nem indul el win7 alatt. Van valami tippetek miért? (próbáltam rendszergazdaként is futtatni, mindig azt írja ki, hogy program leállt). A cracket felraktam. Ötletek? -
#32060 Jogos, kiadás. Nem, sajna nem lehet lízingelni. Tiltja az EULA. Viszont vannak egy szoftver x liszensszel gazdaságosabb, mint x példány.
Fel kék hívni az MS Magyarországot és elmondanak mindent a témáról.: (06 1) 267 4636 -
#32059 4-5 gépnél az mélyen zsebbe nyúlós.:(
Nem az adóból írhatja le, hanem kiadásként elszámolhatja. Adóalapot csökkent.
Nem tudom, hogy lehet-e szoftvert bérelni, lízingelni? -
#32058 Cégeknek Small Buisness a minimum asszem. Viszont többnyire leírható az adóból. -
#32057 Nem, nem tévedsz. -
#32056 Ez a HOME verzió. Csak otthonra, sajnos.
Kirol ismerősének meg gondolom valami céges dologhoz kellene, de lehet, hogy tévedek. -
#32055 előbb linkeltem:)
Egyébként van Powerpoint a Basic-ben. Outlook, Access, Publisher nincs. -
#32054 Tolj már egy linket mert én sehol sem lelem olcsóbban. -
#32053 Csak 29k a Basic az MS Store-ban. -
#32052 Nem is a w7 a drága, hanem az office :(
Windows 7 Home Premium OEM 34.990 Ft
Microsoft Office 2007 Professional OEM 99.500 Ft
A Basicben nincs Powerpoint, az 61000 Ft.
Csak a szoftverek áráért kaphatsz egy egész jó irodai gépet.
Nem a Windows ellen kilincselek, hanem a pénztárcánk mellett.
-
#32051 ScummVM 1.2.0
Frissítve a polcon is.
Ha valakinek kéznél vannak az új támogatott játékok, amelyek még nincsenek a csomagban, teljes lelki nyugalommal feldobhatja:)
- Conquests of Camelot/the Longbow
- Castle/Island of Dr. Brain
- Codename: ICEMAN
- EcoQuest 1&2
- all four Hoyle games
- Freddy Pharkas
- Jones in the Fast Lane
- King's Quest I-VI
- both Laura Bow games
- Larry up to 6 (low-res 6 only)
- Police Quest 1-3
- Quest for Glory I-III
- Space Quest up to V and a few others.
- Incredible work
- Fascination
- Android
- Dingux
- Caanoo
- OpenPandora -
#32050 Szerintem is W7 lesz. -
#32049 Hát, azért gondolom officeozáson kívül mást is szeretnének csinálni az ismerőseid és úgy tűnik nincsenek linuxos ismereteik. Ez esetben akármilyen felhasználóbarát az ubuntu, mégiscsak linux és nem ajánlanám. Minap a wifi beállításával szenvedtem napokat. Videókártya driverek se mind van hozzá. És azért nem minden települ dupla kattintásra, nagyon sokszor elő kell venni a parancssort, ami windowshoz szokott embereknek kész agyrém. Munkám miatt kénytelen vagyok Linuxot használni, de ha itthon vagyok egyből átváltok a kényelmes Windowsra. Tény hogy a linuxok közül az ubuntu a legfelhasználóbarátabb, de a Linux sose lesz Windows. Ha ez egy komoly vállalkozás én mindenképpen befektetnék a windows 7-be. -
#32048 Töltsd le az Ubuntu 10.10-es verzóját. Ez a legújabb.
http://ubuntu.hu/letoltes/ubuntu
Írd ki egy CD-re és Indítsd róla a gépet. Majd választhatsz, hogy szeretnéd telepíteni, vagy csak CD-ről futtatni.
Utóbbi a Live CD mód, amikor mindent a korongról tölt be és nem módosítja a merevlemez tartalmát. Minden funkció ugyanúgy működik rajta, mint ha telepítetted volna, csak lassabban, mert mindig felpörgeti a korongot és onnan tölti be az indított alkalmazást.
Megéri..hidd el. Nincs veszteni valód. -
#32047 Imike nem felejtettem el a dolgot, amit beszéltünk, csak most sok a meló és nem tudtam vele foglalkozni sajna. Pedig kellene. :( -
#32046 Hát még sosem láttam Ubuntu -t, de valahogy belém rögzült a windows.
Meg mondom nem nekem kellene.
Valahogy rászoktam MS-re és ez annyira berögződött, hogy csak na.
Majd megnézek valami videót Ubunto-ról youtube-on. -
#32045 Xp kb annyiba kerül, mint a Win7, csak az XP-nek éveken belül megszűnik t támogatása. Meg persze jobb is.
Fedora vagy Ubuntu, melyik a jobb, illetve ajánlottabb? -
#32044 Talán használtan lehetne venni, bár nem tudom, hogy ezt tiltja-e a törvény és van-e egyáltalán ilyen fórum.
Én sem vennék MS-t.
Ubuntu + Openoffice.
Minap ültem egy régebbi MAC előtt. A GUI egy az egyben ubuntu :)
Azaz az ubuntu gui totál OsX:) -
#32043 Köszi, de MS termék kellene.
Ez az oldal viszont jó! -
#32042 Már csak 2007-et lehet vásárolni, illetve már XP-t sem árul az MS (nemsokára a támogatása is megszűnik végleg)
MS Store
Osztom az előző kommentet, ha vevőek rá, Ubuntu felhasználóbarát és teljesen ingyenes office-al együtt. MS kompatibilis, tehát nem kell aggódni. Persze felhasználástól függ. Ha mélyebb Office fícsöröket akarnak használni, akkor bele kell tanulni abba is. Az alapvető Word+Excel fícsöröket mindenki megtalálja keresés nélkül is.
Ubuntu-t és az Office-t ki lehet próbálni telepítés nélkül is LiveCD-ről. -
#32041 ubuntu + libre office :) -
#32040 Egy ismerősömnek kellene windows és office (2003 vagy 2007). Mindkettő olyan 4-5 gépre. Lehet ilyenekből több gépes verziót vásárolni?
Nekik jó lenne XP-is, ha lehet ilyet még kapni, nem tudom.
Ebben tud valaki segíteni?
Nézelődtem, de több gépeset én nem találtam, meg szinte csak Windows 7-et látok. Ezért is gyanús, hogy lehet e még XP-t venni. -
#32039 elkezdtem, nagyon hangulatos az eleje, hosszú idő óta ez az első játék, ami le tud kötni :) de most indulok haza, majd kedden tudom csak folytatni :) -
#32038 Én csak belenéztem :)
Amennyit láttam belőle az nekem is tetszett. -
#32037 leszedem, belenézek :) -
#32036 Én végigjátszottam, nagyon tetszett, jó kis kalandjáték:) -
#32035 Játszott valaki az Alter Ego-val? Egész jókat írnak róla.