The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A listámon találsz "Movie" címen párat: http://myanimelist.net/animelist/i2k010

Szerk.: Értelemszerûen a "Completed" alatt lévõkrõl tudok nyilatkozni, ha kérdezel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezt hogy tudtad meg?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szotyimutyi
Jó sok! 😊))

bogyoka
Ennyi a hozzászólás számom: 109358

Jó sok mi?😄D

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Na, akkor irkálhatunk oda szotyika😄

szotyimutyi
Nekem is. 😊)

szotyimutyi
Köszi a chat-et, jó ez... 😊))

kirol
Más téma:

Anno szó volt itt ilyen japán rajzfilmekrõl. Én ezeket nem igazán kedvelem, azonban akad néhány egészestés film, amik viszont jók.
Ilyen pl. a Chihiro Szellemországban.
Most találtam egy másikat is, ami jónak tûnhet: Wonderful days.

Ti esetleg ismertek hasonlóakat?

Atomreaktor
az nagyon jó téma!!! hát külföldön ebben a kérdésben jóval elõrébb járnak az biztos.

kirol
Amint készen lesz, természetesen titeket is megkérlek majd, hogy töltsétek ki.
De ez még nem most lesz, mert ugye május környékére kell az egész anyag.
Nyilván elõtte ezt meg kell csinálni, de akkor is olyan december januárt tippelném.

Addig készüljetek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A környezettudatos háztartásokkal lesz kapcsolatos a dolog.

Külföldi ismerõse van valakinek EU-s országban? Mert az is jól jönne majd.

Atomreaktor
ha kell kitölteni, nekem is küldhetsz 😊

kirol
Azt hiszem ez lesz a tuti!

bogyoka
Na ez nem tudom hogy sikerült😄

Csak ketten irkáltunk bele úgyis😄

bogyoka
Csak knk bele😄

szotyimutyi
Minden maradjon így.Már csak a chat hiányzik, mégh akkor is, ha ritkán írtunk ide. Ez nem egy szokványos chat. <#wink>

moonster
Háttér jöhet, esetleg valami békésebb, ha lehet 😊
Chat-re nemet írok.
kirol
Hát ha még magyar lenne! 😊
(http://techline.hu/tudastar/20080515_google_online_kerdoivek.aspx)
Találtam egy jót, legalább is azt hittem ripet.hu, csak itt nincs meg az a 10 típusú kérdés sajnos, csak 3 féle van.

A kérdõívem.hu az nagyon tuti lenne, ha ingyenes lenne!

Na majd keresgetek, hátha lesz valahol valami jó.

Atomreaktor
szerintem a google-s az teljesen free. leírás

kirol
De,de írtam is. Vagyis nem. Az ingyenesen nem.

Na egy ilyet nehéz összedobni saját oldalon?
Azért kérdezem, mert nekem nem elég 50 fõ és ez a 3 hónap is zavar. Utóbbi azért, mert mire elkezdem, alakítgatom, letelik a 3 hó.
Egy sajátot meg szépen elkezdhetnék csiszolni.

Atomreaktor
10 különbözõ típus van benne, de kérdés lehet akár 40 is, nem? bár én még nem próbáltam, csak a leírást nézem 😊

szotyimutyi
Én is erre a "régire" gondoltam. 😊))

kirol
Én is ezt találtam. Pl. EZ pont jó lenne, mármint ilyenre gondoltam, csak nekem sokkal több kérdésem lenne, ez meg csak 10-et enged. 😞

Ja, hülyeséget mondtam, 10 típusú kérdés, nem 10 darab. 😄

IMYke2.0.0.0
Hát, nekünk is, de fõképp a szociológus hallgató barátainknak (akik egész életükben ilyesmivel dolgoznak, ha szakmáznak) verték a fejünkbe rendesen: minden szám mögött emberek vannak... minden szám...

Atomreaktor
google docs-onn belül is lehet!

IMYke2.0.0.0
Online kérdõív
Talán a "kérdõívem.hu"...

Atomreaktor
pl. kerdoivem.hu

Atomreaktor
illetve menedzserdumát akartam írni 😊

Atomreaktor
ezt a marketingdumát 😊 én megõrülök az ilyenektõl, nem szeretem mikor az embereket számokként, meg grafikonokként ábrázolják.

kirol
Nem. Azt se tudom mi az. 😊
Bár találta milyet: IBM.SPSS.Statistics.v19.Multilingual
Ez az online kitölthetõ dolog nagyon jó ötlet!
Hogy lehet ilyet csinálni?

IMYke2.0.0.0
Nekünk kötelezõ volt - utáltam mint azt a bizonyos bélsarat...

IMYke2.0.0.0
Nem SPSS-t használsz?

enlightened
Amikor én ilyet csináltam. Akkor HTML-be nyomtam javascript és php-vel. Gyorsan össze lehet dobni ilyet.

IMYke2.0.0.0
A számból vetted ki a szót.

Atomreaktor
én ha most készítenék kérdõívet, mindenképp online kitölthetõt választanék, van egy csomó ingyenes, könnyen szerkeszthetõ!

kirol
A következõben kérném a segítségeteket.

Készíteni fogok egy kérdõívet, amiben lesz olyan rész, ahol bármit be lehet írni, de a lényeg, hogy lesz olyan, hogy értékelj pl. 1tõl 5ig, vagy pl. 5 lehetõség közül válassz valamit, akár több jelöléssel is.

Mivel lehetne ezt a legjobban megcsinálni szem elõtt tartva azt, hogy az a célom, hogy könnyen kiértékelhetõ legyen. Pl. lenne egy fõ fájl, és ez betudná importálni a kérdõíven(kiküldött fájlokból) adott válaszokat.

Mivel/hogyan lehetne ezt megvalósítani?

Remélem érthetõ, mit szeretnék. D-munkához lenne.

bogyoka
Kikészülök a Penumbrától, nem is tudom miért játszom vele, érdekel szerintem😄

bogyoka
Így már jobb köszönjük <#taps>

Atomreaktor
😊))

RaveAir
Kérdés, hogy mi a régi? Az ezt megelõzõ vagy az azt megelõzõ? 😊

A hátteres, egyedi megjelenésû jobb lenne, mint ez a fapados, ha egy kicsivel békésebb megjelenésû volna.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Ó jaj! Ez a "lokó" elgondolkodtató... ez mi ez? 😊

szotyimutyi
Tehát: békésen, nyugodtan : egy szavazat a régire. 😊))<#law>

IMYke2.0.0.0
Én is szerettem a lassabb, de szebb, egyedibb megjelenést.

Legfeljebb, valami debug nem ártana, megnézni, mi az ami miatt az oldal szöszöl betöltéskor.
S hogy mindenki nyugodt legyen, és Raveair szeme fénye se álljon meg a fejlõdésben (senki sem kívánhatja!), a háttér lehetne sokkal szem- és gyerek barátabb 😊))

bogyoka
Én is a régire szavazok😊)

Atomreaktor
részemrõl 1 szavazat a régire 😊

MerlinW
Nekem aztán nyóc, döntsétek el, szavazzatok, bánom is én😊 Egy kattintás visszaállítani az elõzõt😊

[merlinw.org]

bogyoka
Juj, de furcsa, azért a régi arculat jobb volt😊

trmn
Honosítás +1

RaveAir
Bocs, nem gondoltam volna, hogy ilyen komolyan veszi MerlinW a megjegyzésemet. Fõleg, hogy már korábban is megemlítésre került.

Valóban lassabban töltõdött be, és kicsit csúnya volt a JOBB (nem tudom, hogy melyik kezem melyik) oldali arc, de csak miattam nem kellett volna kivenni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Atomreaktor
én is szerettem az elõzõt, de a béke híve vagyok 😊

viszont a békehívõk értékrendjébe egy szavazás simán belefér 😉

IMYke2.0.0.0
Kicsit kiteszem a lábam, és egymás torkának ugrotok, gyerekek! <#szomoru2><#ijedt>
Hát kellett ez nektek?!
Nekem hiányzik a kicsi Nyuu logo, meg a többi is.
Lassabban töltõdött mint az ÁTLAGOS SG-s topikok, de megszoktam, jó volt.