33675
-
#32114 Tudnátok abban segíteni, hogy létezik olyan program, amit az egyetemeken használnak és kitudja szűrni, hogy a szakdolgozatodban x mondat innen és onnan van? -
#32113 Nekünk Rubicom van, és mióta bevezették (3 éve), egyszer volt probléma, de pillanatok alatt megoldották. Úgyhogy én meg vagyok velük elégedve. -
#32112 én is digit akartam, de a 3. kerületbe nem engedték be őket :( -
#32111 De jó Nektek!
Az ismert körülmények miatt, én örülnék, ha "CSAK" 5 megabites netem lenne... de legalább lenne itt, szó szerint a déli határ mellett.
-
#32110 Egyetértek! :)) -
#32109 Sajnos nálam erre nincs lehetőség.
Nekem kifejezetten nem tetszik ez a visszalépés 5-re, és HD tartalmakat nézek és csak ugye este megy a net, amikor itthon vagyok, szóval a letöltési idő sokat számít. -
#32108 Tudod, sok helyen nem sok lehetőség van bármire váltani. Én is hiába élek fővárosban, csak két lehetőség közül választhatok. Vagy a T-csoportnál mindent az egyben (telefon, ADSL és műholdas tévé), vagy pedig a 2 éve a házba betelepült Fibernet. Ez utóbbit jobban szidják, mint a rózsaszíneket, úgyhogy jól tettem, hogy nem váltottam.
Mondjuk az gáz, hogy nem tudták nálam sem biztosítani a 15Mbit-et, ezért maradt 5, azaz lecsökkent a korábbi 8-ról. De nekem ez is elég. Nem vagyok extrém letöltő, nem érdekelnek a HD-tartalmak, bár néha szeretnék online stream-eken meccset nézni (lásd angol bajnokság), amihez nem mindig elég a sávszélesség. -
#32107 Válts digire! Sok minden szar náluk: ügyfélszolgálat, tányéros tv, telefon. De a net megbízható, gyors és olcsó. 20/10 Mbit/s -et kapsz 2500 Ft-ért.
(a szar telefont ingyen lehet hozzákérni nincs havidíj, de amikor működik, akkor a legjobb percdíjai vannak még külföldre is) -
#32106 Rendben, ha közben nem Te játszol vele előbb! :)) -
#32105 akkor majd kérek szépen egy rövid beszámolót :) -
#32104 Én is már szemeztem vele, gondoltam kipróbálom esetleg. Most ezt megerősítetted. :)) -
#32103 Ezzel játszott már valaki? Szép humoros kaland, rajzolt grafikával :) -
#32102 Sírjak vagy nevessek? :) -
#32101 :))) hát itt tartunk, én meg sem lepődök az ilyeneken és sajnos a munkahelyemről is tudnék egy-két bicskanyitogató példát felsorolni, hogy mire is megy el az adófizetők pénze... -
#32100 Kirol: azért írd meg, hogy mire jutottál majd. Tudtál-e előre lépni az ügyben. Előző hszban is akartam reagálni a kálváriádra, de nem akartam szánakozni, vagy hátat veregetni, hogy majleszjobbneaggódjál.
Ezt utálom a legjobban, mikor az embver nagynehezen ráveszi magát a váltásra és valami jóra felkészül, majd BUMMM egy szívlapáttal pofánverik és indul a szolgáltatóval a hercehurca.
Kitartás, rugdosd csak őket! -
#32099 Ez döbbenet. -
#32098 Bahh.
Én is a héten kötöttem 15/7.5-ös netet, telefonnal 4040 FT-ért.
Optikai vonalon vagyok. Hasít jól, ha tudja a szerver is, de általában nem. Agyaltam a 25mbiten, de lebeszéltem magam, hogy minek akkora. Jól döntöttem.
Félelmetesek ezek a szolgáltatók.
Itt a kisvárosban ahol élek, egyik cimbim képviselő. Beljentette a helyi áramszolgáltatónál, hogy az egyik oszlop a körzetében igen veszélyes. Kijöttek megnézték, felírták a számát, ami a térképükön volt. Csak hogy rossz számot írtak fel. Pár nap múlva jött a végrehajtó brigád. Nézték, hogy ez az oszlop jó, de a mellette levő valóban szar. Kérdik főnököt...nem azt? - Neem, ennek a száma van a papíron, ezt kell.
És...simán nem kevés pénzért kicseréltek egy teljesen jó oszlopot egy életveszélyest meg otthagytak, mert valaki elnézett vagy elírt egy számot!
Magyarország, 2010. november. -
#32097 Egy kis tanulságos történetet szeretnék megosztani veletek, ha szabad.
Történt egyszer, hogy lejárt a hűségidőm a GTSDatanetnél ADSL internetre vonatkozóan. Nézelődtem árakat illetően, és a T-Home Családi csomagját találtam a legkedvezőbbnek. 4850 Ft/hó, ráadásul az első 2 hónapban 50%-os díjkedvezmény mindez 15Mbit -es sebességgel.
Én balga gondoltam ez kell nekem.
Szóval szolgáltatót váltottam október 23-ával. Innen indult ez a kálvária. :(
Korábban 10 Mbit/s sebességű internetem volt és mint fentebb írtam a T-Home -os 15 Mbit-re váltottam.
Azóta szakadozik a vonal. Bejelentettem a hibát 1-szer, majd megint, majd megint. Mindig jött a válasz, hogy a hibát elhárították. Azonban én ezt nem érzékeltem. Bejelentettem újra és újra, majd egyszer csak kicseréltek egy légkábelt az oszlop és a lakás között.
Kicsit jobb lett a vonal (nem szakadt olyan hamar), de a probléma továbbra is fennállt.
Következő nap felcsatlakozva látom, hogy már 10Mbit-es a vonal. Felhívtam ismét őket, erre azt mondták nem bírja a vonal a 15 Mbit-et. Teszteltem a 10 Mbit-et, természetesen szakadt a vonal.
Ma csatlakozva már azt tapasztaltam, hogy átraktak 5 Mbitre és persze hogy továbbra is szakad a vonal.
Könyörgöm több mint 1 évig más szolgáltatónál (GTS Datanet) tökéletes volt a 10 Mbit. Mi az, hogy most már T-Com-nál az 5 Mbit se megy?
Hihetetlen! Minden egyes hibabejelentéskor (írhatnám azt is, hogy minden nap délután) elmondom az ügyintézőnek, hogy úgy is, ha kiveszem a szűrőt és csak a telefon van csatlakozva megszakad a vonal az általuk indított teszt során. És talán ezt kellene kijavítani, mert ha nem, hiába csökkentik le az internet sebességét, az nem megoldás.
De képtelenek mindezt értelmileg felfogni és orvosolni a hibát.
Persze roppant könnyű megoldás az, hogy csökkentsük a NET sebességét, hátha egyszer jó lesz. Ennyi erővel ki is köthetnék, akkor tutira nem szakadna meg, mert nem lenne minek.
Azt mondta ma az ügyintéző, hogy a kábelnet se megy nálam 15Mbit-el. Direkt az én kedvemért megnézték a kollégájával ezt.
Kérdeztem, hogy csak az utcámban nem elérhető ez a szolgáltatás, vagy az egész városban nem megy a 15Mbit/s -os kábelnet? Mire ő azt mondta, az egész városban nem biztosítható. Mondom akkor ez döbbenet, mert tudom, hogy 2 házzal arrébb tőlem 15Mbit/s -os net van és tökéletesen működik. Erre már nem tudott mit mondani.
Megmerném kockáztatni, hogy az ADSL-el vonalamon is menne a 15 Mbit, ha megjavítanák végre a vonalat és nem szakadna meg csupán egy telefont rákötve.
Hihetetlen már az egész. És persze roppant felháborító.
Hát ennyi lett volna. :(
-
#32096 you are welcome :) -
#32095 Thank you very much, my friend. -
#32094 Még a Hotel-t is végigjátszottam már:D Nagyon rövid lett az a játék. -
#32093 Monkey Island 2 Special Edition - fordítás a magyaríasok.hu-n -
#32092 akkor ez rendes full verzió? hogyhogy kijött tavasz előtt?
kíváncsi vagyok rá, hogy tényleg olyan jó lett-e. -
#32091 Lehet "kölcsönözni" :) -
#32090 Halehet, akkor tedd fel a polcra azt a hangoskönyvet, plz. -
#32089 Nem mertem beírni, hogy már játszom vele, de csak tegnaptól van meg, szóval nem rég óta:D De már az elején elakadtam:D -
#32088 Eddig nagyon jó, és részemről nem is könnyű, mert elakadtam szokás szerint:D De nagyon szép, hangulatos, érdemes vele játszani.:) -
#32087 Angol jelent meg. -
#32086 Hát, igen! Ejnye-bejnye! :)) -
#32085 és csak így lapítottál eddig? :)) -
#32084 nem úgy volt, hogy csak tavasszal jön? -
#32083 Német vagy angol? Milyenek az első benyomások? -
#32082 Én már játszom vele:)) -
#32081 "Megjelent" a "Gray Matter".
-
#32080 lájk.
(nem tudom itt miért nincs ilyen gomb a hozzászólások mellett. kéne XD -
#32079 Oké, ha lehet akkor a mail címen folytassuk ezt, azt amúgy is gyakrabban olvasom. :)
Köszi -
#32078 most jut eszembe: van egy nagyon jó hangoskönyvem (angolul), ami szinte egy az egyben olyan, mintha kalandjáték lenne :) illetve ebből nagyon könnyen lehetne jó játékot készíteni. egy újságíró csaj nyomoz benne svájcban eltűnt nagyapja után :)
ha valakit esetleg érdekel, jelezzen nyugodtan :)
-
#32077 :))) -
#32076 Hát nem lennék a gépkezelő helyében most -
#32075 Basszus, szakembereknek ehhez érteniük kellett volna...