The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Az elsõ kérdés a 9., vagy csak valami elcsúszott.
- a hol élsz kérdésre nem lehetett választani olyan lakást, ami társasház de nem sorház és nem panel. Pl. mi is téglaépítésû társasházban lakunk.
- Gyerekhez bevallottam a kettõt. 😊
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Jó cucc én mondom.
Nagy köszönet annak, aki ajánlotta! Már nem is tudom, ki volt.
[merlinw.org]
Látom ám, hogy kinek nem tetszik a kérdõívem! Vigyázzatok az ilyen tétova, meggondolatlan kattintásokkal! <#nyes>#nyes>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
S az is, hogy egyedül én használok naponta kerékpárt 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy csinál egy tök jó kis statisztikát, csak beigazolódott, amitõl féltem.
Ez nem tud úgy szûrni, mint ahogy az elõbb én írtam.
Az aktuális eredményt itt tekinthetitek meg:
http://addat.hu/19be4b20/Eredm%C3%A9ny.pdf.html
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a gyerekeknél nem volt olyan opció, hogy nincs gyerekem 😊)
hát szerintem azt neked kell összeszámolnod a végén és magadnak statisztikákat gyártani. biztos van olyan, ami magától is tudná, de ki tudja melyik? 😊
Azonban azt nem értem, hogy hogyan tudom majd szûrni a beérkezett válaszokat.
Itt arra gondolok, hogy az honnan látom majd, hogy pl. a 20-29 éves korosztály milyen közlekedési eszközt használ leginkább és hogyan alakul ez pl. a 60 felettieknél.
Akinek van kedve, az töltse ki a próbaívet, hátha látok majd belõle valamit.
Nem engedi beszúrni. 😞
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGtIZm9udVhKSE1ial94MzRJNEFnUHc6MQ
de mondom, én tényleg megértem azt, hogy a mai helyzetben szinte minden magyar a kiskapukat keresi. ilyen a társadalmunk és ez nehezen fog megváltozni.
Még jó, hogy van fõállás, mert õk befizetik utánam a TB-t, meg minden járulékot, így nem kell azzal vacakolni.
Van pár dolog amit kiadásként el tudsz számolni és nem kell adóznod belõle.
Nem akartam én egyéni vállalkozó lenni, csak kellett 😊
ettõl függetlenül meg tudom érteni azokat, akik így úgy csalnak, mert azt látják, ha tisztességesen csinálják, akkor teljesen lenyúlják, kihasználják, az adóját zsebre teszik és így tovább.
ezért nem lehet teljesen elítélni azokat, akik pl. minimálbérre jelentik be az alkalmazottjukat, miközben sokkal többet visz haza.
de akkor sem ez a helyes út és amíg nem ébredünk rá, addig sohasom fogunk elõrébbjutni.
de ez teljesen magánvélemény, ne kövezzetek meg 😊
De lesz, csak az elsõ öt évben baromi sokat kell dolgozni (napi 14-16 óra) mire az ember fia kiépíti a kapcsolatait + egy jó könyvelõ sem árt akinek minden a kisujjában van és folyamatosan fejleszti magát.
Azok akik csõdöt jelentenek, vagy kivették a pénzt a cégbõl, vagy hülyék voltak és nem tudták kezelni illetve nem forgatták vissza a bevétel bizonyos százalékát. Persze vannak akik magukon kívülálló okok miatt (pl. idõjárás) mennek csõdbe, de õk vannak a sokkal-sokkal kevesebben.
de nem tudom, én még sosem vállalkoztam 😊
Csak ugye a pénz kevéske így.
Azért a Tied is szép eredmény😄