The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja meg ahogy kerestem a fájlokat a vinyómon rátaláltam egy pár letöltött gáméra is. Zombieville + Liath + The Simpsons : Virtual Springfield. Ismeritek ezeket? Ja meg ha kell vkinek akkor most feltom tölteni az Aliens - A Comic Book Adventure c. játékot a szerverre. Van igény?<#alien2>

Huhhh...régen jelentkeztem. Látom zajlik itt az élet. Nekem is kezd gondom lenni a vinyóval. A múltkor csak úgy simán eltûnt róla pár txt fájl. Asszittem én töröltem,de rájöttem,hogy nem.Próbáltam rendszervisszaállítást,de az sem segít. Teljesen eltûntek szõrén szálán. Most szerintetek a vinyó kezd hülyülni vagy vmi vírus kotnyeleskedett? Már futtatom a töredékmentesítést,de eltart egy darabig. Hátha az a baja. 100GBs vinyó és amióta megvan (kb 1 éve) nem volt formátozva. Piros itt elõttem ez az egész sáv jóformán<#finom>. Ez is lehet gond?<#circling>

IMYke2.0.0.0
Az AE magyarítás fenn van a TLJ2-õn.
Valaki viszont megosztaná velem magát a játékot?
Tudom, nem kis meló feltölteni... <#whatever>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mivel nem ismerem a játék felépítését, kénytelen leszek vele konzultálni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Imyke: Az Atlantis Evolution topikjában van egy srác akinek megvan a magyar feliratos verzió. Kiszedné a szükséges fileokat belõle ha tudná, hogy miket szedjen ki. Tudnál neki segíteni?
Akkor végre nekünk is meglenne a magyar verzió. Bár ha nem sikerül, akkor még mindig meg lehetne neki mondani, hogy az egészrõl csináljon egy CloneCd-s másolatot és tolja fel a szerverünkre.

MerlinW
Lehet persze, de az kocsiba való. Egyébként nem sérülékenyek, nekem is van kocsiban, 2002 óta ugyanaz a seagate vinyo van benne, és semmi baja.

[merlinw.org]

Axon
Vinyósat semmiképpen sem szeretnék. A vinyók szörnyen sérülékenyek még egy számítógépben is, ahol nincsenek mozgatva, akkor egy usb kulcs, amit állandóan húzunk-nyúzunk, odakoppantunk mindenhez, nem túl hosszú életû.

Andra
Nem is drága!
Köszi!

\"Have A Little Faith....\" by Ovis

Andra
Hálás köszönet a felvilágosítást, most már legalább ezt is tudom. :)
Lehet, hogy keverem és nem is a DC++ volt annak idején lassú, hanem az emule.
Most már nem tudom. :)
Valamelyiket próbáltam, az biztos, de meg se mozdult sokáig. Aztán elegem lett és töröltem az egészet.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Egy okkal több, hogy 15-16 ezer Ft-ért vegyél magadnak egy 80 GB-os vinyót...

Andra
Hát akkor nekem ez nem fog mûködni, mert nem rendelkezem gigantikus méretû vinyóval.
A DC++-t még régen próbáltam, de valami iszonyú lassú volt, úgyhogy hagytam az egészet a fenébe.

takysoft
regisztrációmentes oldalaknál (mininova.org, torrentspy.com) nem kell visszaösztani, megelégszenek vele, ha addig megy a visszaosztás, amíg eleve lefelé töltesz. Viszont nem érdemes korlátozni a feltöltést, meg sokat tölteni egyszerre, mert a letöltési sebességet is legtöbbször az aktuális letöltési határozza meg.

Ha regelös oldalról van szó, akkor meg gyorsan is lehet tölteni, csak késöbb be kell pótolni a feltöltéssel, vagyis otthagyni a letöltés akkor is ha végzett.
DC++... hát.. õsidõkben használtam, az biztos. manapásg, ha valamit emule-on vagy torrenten nem találok meg,(se google, vagy yahoo), akkor hagyom a francba. Két héttem ezelötti windowsobman még volt egy dc, de már vagy 2 hónapja nem indítottam el.

most meg nem teszek fel, mert mire mindent behash-el.. ihaj...
ritka cuccokra ott az emule(bár kazdenek halni a serverek, azért sokminden van, pl a Farcsape teljes 4 évadát le tudtam onét szedni:D), csak sajna magyar cucc nincs darab se.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Ha a magyar torrent oldalról beszélsz, akkor igen, illdomos fennhagyni.
Ha DC++ -ról, akkor sem baj, ha amit letöltesz, vissza is osztod.

Andra
Hát errõl nem tudtam, köszi a felvilágosítást.
Bocsi a hülye kérdésért, de ha letöltök egy akármit, a fel-le töltés miatt akkor ott kell maradnia a gépemen egy jó darabig? Csak mert ahhoz akkor nagy vinyó szükségeltetik, ha jól gondolom.

takysoft
Galactica (nem pedig
Galaktika)
mindkettö C-vel írva.
aki nem ismerné: nagyon jó kis Imperiumos oldal: http://imperiumgalactica2.hu/

letölthetö az 1.14-es unofficial patch az IG2-höz. mostanában jött ki.
a gyerekek az 1.08 beta patchet folytatták asszem, de a fene tudja. nem mod, tényleg csak hibajavítások vannak benne. biztos segytettek nekik a digital reality-s srácok, nem tudom.
sajna a hibás videolejátszást nem javítja, az már csak a haegemoniában lett javítva.. xp alatt szar a blink lejátszó. Win98 kompatibilitással már megy(patch nélkül úgy se, szoval azért érdemes feltenni.)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
remek, feldobtam a patch-et is.(bár ez a verzó is patchelve van valahogy, nemtom)
hátha valakinek patcheletlen verzió van

IMYke2.0.0.0
A játék 2CD-s. Tehát, teljesen fenn van a játék. :)
1. CD - 25/25 rar
2. CD - 31/31 rar

takysoft
thx
ami eddig fent van, leszedtem

IMYke2.0.0.0
1. CD: kész - 25 db
2. CD: kész - 31 db

Infók a könyvtáraikban.

takysoft
hány file van még belöle?

takysoft
mire nézve?
a miramaxnak, a meg az universalnak igencsak veszélyes:P
amúgy talán a leglegleg-"fake és vírusmentes"ebb
klinsnek a bitcomet-et ajánljják ,én bitlord-ot használok (bár újabban divat lett az utorrent is)
jo kis trackerek pedig a seedler.org, a mininova.org, a thepiratybay.org, vagy az isohunt.com

itt is lehet szemezgetni

ezek mind free források. vannak zárt körû regelösek is, de a legtöbbjéhet már meghívót kell szerezni.
a legjobb talán magyarkonak a bithumen.tx.hu , deehhez kell meghívó. meg itt figyelni kell az arányra is.(fel/letöltés arány), cserébe viszont teli vagy magyar és szinkronos cuccal, és nagyon gyors.

MerlinW
a legveszélytelenebb

[merlinw.org]

takysoft
már találtam vmi Multi Data Rescue cuccot, köszi
de ha nem jön be, akkor megnézem azt is

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
If it were done when 'tis done, then 'twere well it were done quickly: if the assassination could trammel up the consequence, and catch with his surcease success; that but this blow might be the be-all and the end-all...
Ez: Shakespeare: Machbet

A program, ami kell neked: CDR Diagnostic 2000

Atomreaktor
nem tom én sem vagyok járatos benne, de ha már mp3 lejátszó akkor winyósat vewnnék. viszont nem tom hogy azt lehet-e használni adathordozásra is.

Andra
Tudom.
Csak veszélyes, nem?

Andra
Millió köszönet...<#worship><#worship><#worship><#worship>

takysoft
nem ismer valaki olyap progit, amivel a hibás cd-krõl lehet lementeni adatot?
hallottam ilyen technológiákról, hogy lassabban tekerve a cd-t le lehet másolni vagy mi.

meg olyan technológiáról is hallottam ami másolás közben a nem olvasható sectorokat kinullázza. igaz így nem lesz ugyanolyan a file, de mivel nekem mosz épp egy avi lementéséhez kellene, talán a nullázás se lenne nagy gond... maximum hibás lesz pár képkocka.
90%-nál akad ki a másolás, de végig olyan lassú, hogy nézni nem lehet cd-röl.

valami valami tipp?

IMYke2.0.0.0
Rendben. Beépítem.

takysoft
az jó, akkor nekem nem kell:D
pedig mondtam, hogy még átellenõrzöm egyszer...
csak azért küldök el minden anyagot mindig, mert "hátha elüt a villamos"
meg ugye 2 hete ment szét majdnem a vinyóm, így jobb ha több helyen is megvan.
vesztettem már el fordítást vinyóhiba miatt. gondolom nem vagyok egyedül.
duplán dolgozni meg nem szeretek, mert másodszor már nem ugyanolyan élvezetes lefordítani a zsövegeket, nem is szokott úgy sikerülni.

torrent rulz, szintúgy. bár küldöldi nagy ritkságokra az emule se rosz, csak lassú. meg mostanában haldoklik.

a shakespeare idézeteket ha átvállalod, az megint remek lenne. de ha fontos utánajárok.

ja, ha minden csillagos részt megcsinálsz: a tic-tac-toe az az amõba
mármint a játék.

LezLee
Sajnos csak állóképek. Mondjuk ingyenes progi, kicsit furcsa lenne, ha real-time lenne a cucc. Viszont nagyon jó a felbontása, mondjuk fõleg USA területén M.o-t nem nagyon erõltették.
IMYke2.0.0.0
A Shakespeare idézet is a TLJ 1-ben van... épp most keresem a neten a megfelelõ fordítást rá.
Közben lektorálom Taky szövegeit.

Axon
Engem ez a "készül" szó mindig meg szokott nyugtatni :-)

IMYke2.0.0.0
Takysoft:
Az elsõ kicsillagozott szöveg Shakespeare: V. Henrik-jébõl van.

MerlinW
szia Macsiii!<#wave>

[merlinw.org]

MerlinW
Pedig a torrent jelenünk leghasználhatóbb warezforrása...

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Készül - Takysoft épp tegnap küldte el a lefordított részét...

Andra
Köszi.
A torrentek nem érdekelnek.<#shakehead>

Nem akarok az agyadra menni, de a The Longest Journey magyarosítása hogy áll?<#vigyor5><#vigyor5>

Axon
Feldobok egy új témát:

MP3 lejátszót szeretnék venni. Van valami tapasztalatotok ezen a téren?
Mindenképpen 1 GB-osat szeretnék, mivel USB kulcsként is zseretném használni és így egy teljes cd tartalma is ráfér.
Néhányat már kinéztem, de nagyon bizonytalan vagyok:
Yakumo Hypersound XD 1GB
Yakumo Hypersound Xtra 1GB SD
Telstar UFM-320 1GB OLED (ez belsõ aksis, de USB 1-es)
Digiball DBCFL 1GB (ez USB 2-es)
Samsung YP-C1Z 1024MB (ez USB 2-es, de elemes, viszont ismeri az .ogg zeneformátumot)
Samsung YP-U1Z 1024MB (ez is USB 2-es, ismeri az .ogg-ot és aksis)

Hát így elsõre a Telstar és az aksis Samsung a befutó, de tényleg csak így elsõ látásra.
Egyébként szeretnék úgy 30 ezer körül maradni árban.

IMYke2.0.0.0
Bittorentek, DC++, FTP.

Andra
Sziasztok!

Engem is érdekelne a Scratches angolul. Milyen szerverrõl lehet elérni?

MIMACSKA
szió, de nem nagyon írogatok ám ide mert nem is játszom már. Úgyis csak offolni tudnék. <#vigyor3>

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Megnéztem a Scratches játékot magyarítás-ügyileg.
Sajnos, egy programozó fog kelleni hozzá. A "Scream.res" és a 'Scratches.res" fájlok tömörítvények így nem lehet fordítani õket.
UltraEdit-tel megnyitva õket látszik, hogy van bennük bõven *.jpeg és más egyéb fájl.

THX!
Szia Mimacska!
Üdv újra a topikon!
MerlinW
Egyrészt nem megjelenithetõ, másrészt mér nem nézed meg a program honlapját ahol tuti hogy leírják..:)

[merlinw.org]

kirol
Inkább csak így:
http://img64.imageshack.us/img64/6845/nasa6gg.jpg

kirol
OFF
Bocs ez full nem ide tartozik, csak nagyok érdekes szerintem.
Próbáltátok már a NASA World Wind 1.3 -et?
Evvel tényleg azt látom, amit a mûhold valóban mutat?
Vagy csak valami állóképeket?
Mert ez pl. tényleg valós idõben lévõ kép lenne?
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />