The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Biztos meg fogom írni, nem tudom magamban tartani😊) Alig várom már és nagyon reménykedem. A szomszédasszony azt mondta, hogy nem ér semmit, neki is volt és nem fogyott, futópad kellene nekem.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Atomreaktor
😊))
majd írjál ám, hogy milyen a bicikli 😊

bogyoka
Szerintem az a baj, hogy túl közvetlen vagyok mindenkihez, de nem tudok változni, én már így halok meg😄D

Atomreaktor
vonzod a bajt, mint a mágnes 😊

bogyoka
Azt hitte, hogy a férjem itthon van, de délutános a héten, azt nem tudom csinálni, hogy nem engedem be, nem vettem észre akkor még, hogy piás, megbíztam benne.
Lánykoromban is támadtak meg a sötét utcában, akkor szerencsére jött egy járókelõ férfi és segített.
Mindig tényleg rosszul járok.

Atomreaktor
itt már nincs off, csak ON 😊

Atomreaktor
de mit keresett egy piás ismerõs nálatok? 😊 legegyszerûbb be sem engedni!

látom meg vagy áldva a sorssal 😊

jók a képeid nem kell levenni!

bogyoka
Nem tudom, de ne nézzenek😄

IMYke2.0.0.0
Miért akarod levetetni õket?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én csak most kerültem nethez - így hát most nézem meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bogyoka
jü = jó😊

bogyoka
Bocsi, hogy ennyire nyílt voltam, de hirtelenjében jü volt veletek lenni😊) Nagyon rossz volt egyedül.

kirol
Erre gondoltam, amikor írtam, hogy a "berusiku" is jó. Csak nem jött össze a helyes betûsorrend. 😄
Bekushiru (Vexile)

bogyoka
Ajjaj, mos mindenki megijedt tõlem😄D

bogyoka
Persze nem muszáj, csak mondtam😄
Nekem most nagyon jó a kedvem, bocsi az OFF-ért Merlin😄D

bogyoka
Egyébként, ha valki kiváncsi rám, megnézheti a fórumozók képei közt a képeimet, mert nemsokára levetetem õket.😊

bogyoka
Elég baj ez nekem, már nagyon mérges vagyok emiatt.😄
De sajna az illetõ már eléggé bevolt állitva piaügyileg, ahogy észrevettem.
De a férjemnek nem mondom meg, mert dühös lesz nagyon és velem kiabálna😊

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy ez nem vigasz, de ez azt is jelzi, hogy nagyon is vonzó nõ vagy.

IMYke2.0.0.0
A "Vexille"-t akkor mindenképp nézd meg, ha a "FF" tetszett...
A "Dead Can Dance" betétdal pedig nagyon üt benne!

kirol
Köszi, nekem csak a "Final Fantasy: The Spirits Within" típusú igényesebb filmek tetszenek.
Volt valami "berusiku" vagy ennek valamilyen kombinációja, az is jó volt.

bogyoka
Most volt egy kellemetlen látogatóm, nagyon rám volt indulva, alig bírtam rábeszélni, hogy én nem akarok semmit.
Mondtam neki, hogy ha erõszakoskodik, hívom a rendõrséget, na akkor leült a székére.
A férjem délutános, és most jött fel ez a közös ismerõs. Menjen a fenébe.

bogyoka
De aranyosak vagytok😄D

bogyoka
Úszni nagyon szeretek, végülis az is jó😊) Húú nemsokára tökre karcsú leszek itt az ötletektõl😄D

IMYke2.0.0.0
Annál szebb látvány lehet... <#vigyor2>

bogyoka
De nincsen pénzem rá az is a gond😊)

bogyoka
Küszke, de én nagyon szégyellõs vagyok😄D

Atomreaktor
tényleg, az úszás nem jutott eszembe, pedig én is járok 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Trokán Péterrel egyetemben, õ is rendszeres látogatója az uszodának 😊

MerlinW
Én sem vagyok vastag gyerök, anno ~10 évvel ezelõtt én is paráztam emiatt, aztán kollégákkal elmentünk egyszer és rájöttem, hogy a kutya sem foglalkozik veled - mármint negatív értelemben. Sõt, sok esetben a nagy csúnya izomkolosszusok jönnek hozzád segíteni, ha látják, hogy szerencsétlenkedsz.

Szóval hiúságot félre kell dobni, el kell menni (normális helyre) , rájönni, hogy valójában kellemes környezet, meg hogy valahol el kell kezdeni, a szekrények sem voltak mindig olyanok😊

Az más dolog, hogy havonta ~10k a havi bérlet (heti 2-3 alkalmas) normális helyen.

[merlinw.org]

MerlinW
Tekerés mellett járj el heti 1-2-3x úszni. Egy hónap után új embernek fogod magad érezni😊 Emellett a legjobb "relax" program😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Léteznek nagyon komoly kisebbségi komplexumos, feszélyezett, zárkózott stb. emberkék, akik nem szívesen, vagy egyáltalán nem mutogatják magukat, testüket, nem hogy még bizonyos szituációkban...
Fekpad, mellfeszítés, nyújtás, vádli/popsi edzés és sorolhatnám.

trmn
"mert edzõterembe nem merek menni" Mi a bajod a konditeremmel? Nem harapják le a fejed, nem vagy egyedül, tudnak segíteni, javítják a mozgáshibáidat, nem monoton mozgást végzel és még sorolhatnám.

Én már vagy 8-9 éve járok, de soha nem volt gond. Akik odajárnak, mindnek van valamilyen célja. Hidd el, hogy a szobabicót megunod pár hónap (ha nem kevesebb)alatt.

IMYke2.0.0.0
Ó, jaj 😊

Jakuza001
Imyke el lett irva a topic cim, jobban illik mar ra a leghosszabb cickos kocogas. 😄

IMYke2.0.0.0
"Futni nem szeretek zavar a mellem😄"
Sok nõ van ezzel így <#whatever><#nyes>
De mi, férfiak, imádjuk ám a futó/kocogó hölgyek látványát... <#buck>

Atomreaktor
itt is van egy-két jó tipp 😉

bogyoka
Igen én most nagyon akarom, szûk lett a farmerom😄
Majd akkor utána nézek fitnesseses dolgoknak.😊
Futni nem szeretek zavar a mellem😄

Atomreaktor
pedig a futás is jó 😉
de a bicikli is jó lesz, ha tetszeni fog 😉 meg tornázni is lehet otthon, tele van a net fitness-videókkal is 😊 szóval csak akarat kérdése igazából 😊

bogyoka
Jaj de jó, köszönöm fiúk, ebben bíztam, hogy lehet vele fogyni, mert edzõterembe nem merek menni, meg aztán az pénz is, sajnos más mozgás nincs, futni nincs kedvem😄
Tekerni fogok szorgalmasan, had legyek mindig csinos😊)
Nem vagyok beképzelt, de egy nõ tartsa magát kondiba😊

Atomreaktor
lehet persze!! ha fogyni akarsz, akkor keress egy edzéstervet és próbáld meg azt betartani. így nem lesz olyan unalmas, mindig lesz benne kihívás (pl. hetente +1 perc tekerés). fogyáshoz a sok tekerés a fontos, a zsírégetés csak bizonyos idõ után indul be.

MerlinW
Lehet, ha minden nap letekersz vele 4-5km-t, de elsõsorban a lábizmokat, tüdõt és a szívedet edzi.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Minden aerob munka kondicionál - és ha hosszú ideig, rendszeresen csinálod, étrend mellett, akkor fogyaszt is.
Legfontosabb: az elsõ eltûnõ 3 kg szimplán víz. Az azt követõ kilók jelentik a valódi fogyást.

bogyoka
Kapok szombaton szobabiciklit, vajon azzal lehet fogyózni?😄 Muszáj lenne leadni pár kilót, meg aztán kicsit kondiba tartanám magam😊)

Köszi szépen trmn!😊

trmn
Amerzone, szerintem az egyik legjobb kaland volt régebben, nem túl nehéz fejtörõkkel, akkori színvonalnak megfelelõ csodálatos grafikával és hangulattal. Érdemes kipróbálni )))

bogyoka
Oké, köszi.😊 Telepítés után átrendezte az asztalomat, egyszer elindult aztán lefagyott, nem merem újból elindítani a játékot.😊

Atomreaktor
úúú nekem megvan a teljes, de csak gyõrben, mostanában meg nem megyünk haza. viszont nem játszottam vele, tehát arról a részérõl nem tudok nyilatkozni 😊

bogyoka
Játszott már valaki az Amerzone címû játékkal? Milyen?
Demóját letöltöttem, de hülyéskedik és nem tudom kipróbálni.

IMYke2.0.0.0
Japán animékbõl nagyon keveset fogsz szinkronosan látni.
A Chihiro-t is csak azért, mert Oscar-díj, és hazai DVD-kiadás...

Amúgy,
* az "Appleseed" 2004-es részét (azaz nem az "Ex Machina"-t) szinkronos DVD-n meg lehet venni - nekem így van.
* "Biohazad: Degeneration" - kapható szinkronos DVD/BD-n
* "Final Fantasy: The Spirits Within" - kapható szinkronos DVD/BD-n
* "Perfect Blue" - kapható szinkronos DVD/BD-n

A többi vagy nem, vagy hozzám nem jutott el információ róla - mondjuk, én az eredeti japán szinkron + angol/magyar felirat híve vagyok.

moonster
3 gyerek + bicikli 😊
kirol
Ezek közül - ami "movie" - van szinkronos a Appleseed, Wonderful days -en kívül?
MErt csak olyan érdekel.

kirol
Ilyen hamar odaért? Döbbenet!