The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Minek kellett bunkert építeni?? <#papakacsint>#papakacsint>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Vidd fel a routerhez a telefonkábelt és a modemet és hozz vissza egy kábelt a routerbõl a lenti gépbe.
Esetleg Modem marad lenn és azt kötöd össze az emeleten levõ routerrel.
Megúszod pár max pár ezresbõl.
Esetleg, ha veszel külsõ wifi vevõt, akkor az jobban veheti a jelet az emeleten is. A routerben is lehet erõsíteni a jeleket, már amelyikben. Az enyémben nem lehet sajnos, de cimbijében meg igen.
szoftveres routolás nem jó, mert egész nap mehet a gép.
Egyébként erre is van progi:
winroute lite, de hogy w7 alatt megy-e? Xp alatt tuti.
Ezt a megosztást CSAK másik Windows tudja használni (XP-tól felfelé) és azokon is be kell állítani. Én is XP-n csináltan régebben ilyet. Elég hülyén van kitalálva Szinte csak úgy lehet megoldani, ha nulláról kezded felkonfigurálni a hálózatot. A Windows súgója segít (nem szabad okoskodni azt kell csinálni amit mond)
Windows Internet megosztást más aktív eszköz nem tud használni.
Még egy hátránya van a dolognak. Csak akkor fog menni, ha a megosztó gép mûködik.
A te problémád megoldásához két router kell. Az egyik közvetlenül kapcsolódik a modemhez (vagy olyan router, amibe már bent van modem). Ennek nem muszáj WIFI-snek lennie. Ebbõl egy porton kapcsolódsz az egyik géppel, egy másikat meg felviszed az emeletre és oda rakod a másik WIFI-s routert és az szórja meg az emeletet. A két routert egy-egy lan portjukkal kötöd össze! (azt hiszem ide fordítós kábel kell)
Ez utóbbi routernek nem is kell a netre csatlakozni.
Elõnye, hogy nem kell a lenit gépednek menni, minden gép független a másiktól
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]
Újraindítom hátha. 😞
Bár nem lehet, hogy valamit a router menüjében kellene állítani?
Mert eddig ugye õ csatlakozott a netre, de most már aktív kapcsolatot kap, csak szórnia kell.
[merlinw.org]
Itt azért az 5-öst választottam, mert azon menne ki. A modem az1-esen jöm rá a PC-re.

[merlinw.org]
tray - óra melletti ikontálca/értesítési terület
sharing - megosztás
center - központ
properties - tulajdonságok
connection - kapcsolat
network - hálózat
allow - engedélyez
legózd össze.
[merlinw.org]
- Open Network Sharing Center
- Klikk a Local Area Connection-ön (jobb oldalt a home network környékén)
- Properties gomb
- Sharing fül
- Internet Connection Sharing szekcióban Allow bepipál
- Legördülõbõl kiválasztod a másik hálózati eszközt.
Utoljára XP-nél csináltam ilyet, ott kellett reboot is.
[merlinw.org]
Tehát ugyanúgy megy, mint anno a két hálókártyás netmegosztás
[merlinw.org]
[merlinw.org]
- Telefonkábel bemegy a modembe
- LAN elindul modembõl PC-be (Itt vígan megy a vezetékes net)
- Az alaplab DUAL Gigabit lan, így a másik LAN-ból indítanék kifelé vezetéket, ami menne a másik szinten lévõ WiFi routerbe
- erre azért van szükség, mert nagyon árnyékol a fal
- A másik szinten szépen menne a Wifi.
Vagyis megoldható az, hogy al alaplapon lévõ egyik LAN-on bemegy a net és a másikon meg kiküldi?
A Lost Horizon nekem is tetszik, de nagyon drága a Steam-en.
A Fascination elég közepes kalandjáték, de egyszer végig lehet futni rajta. Btw, megvan nekem az elég ritka CD-s verzió belõle, ha érdekel.
Más: megjelent az ingyenes, nem hivatalos King's Quest IX (The Silver Lining) elsõ 2 epizódja, nagyon jónak tûnik, fõleg ahhoz képest, hogy ingyen van. Teljesen 3D-s (de azért p'n'c) és leginkább a KQ6-nak a folytatása, ami szerintem a legjobb volt a sorozatban.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Edzés: keményen, beleadva mindent (erõnléti + kardió)
Étkezés: hát errõl egy könyvet lehetne írni. Zsíros, elõrecsomagolt kaják kerülés. Megfelelõ és minõségi fehérje, szénhidrát, zöldségek, gyümölcsök.
Pihenés: legalább napi nyolc óra
Ennyi.