The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vissza vinni nem tudom a boltba, mert mint alant írtam, a linux röhögve felmegy rá és kifogástalanul mûködik, vagy berakva egy mûködõ XP-s vinyó mellé simán lehet használni. Egyedül az XP telepítõje kaka.
Csak leírod, hogy mit, hogyan akarsz, és megcsinálják.
(Bár az egyémben az zavar, hogy túl nagy a felirat. Én meg nem tudom kisebbre venni.)
Ennyit idegeskedni miatta, meg elcseszni a rendeteg drága idõt.
Nem rossz véletlenül az a vinyó? Vissza kellene vinni a boltba.
Mert így lószart se ér az egész.

Én is szeretnék már egy ideje. Már van is egy tervem, de én nem értek a megvalósításához. Mondjuk lehet, hogy meg sem kellene csinálni.
Egy tigris tank lenne rajta, ami végigdübörög a csíkon. Szépen bejön, majd kimegy. Természetesen szép terepszínû festésû tankra gondoltam. A tank kipufogó föstjébõl szépen kirakódna az Axon felirat.
Hát, tudom, hogy nem nagy ötlet, meg egy kicsit primitív is, meg biztos sokakat iritálna, meg... szóval inkább marad a mostani :-)
Helyzetjelentés a frontról. Csapataink harcban állnak!
Vinyó kálváriám következõ epizódjáról számolok be.
Hazavittem a kis betyárt és betettem a szintén MSI alaplapba, de ez már Nforce2-es chipkészletû és nem via mint a két másik munkahelyi gép, amiben eddig kísérleteztem.
Minden totál-metál szuper, semmi kernel hibaüzi, szépen kúszik felfele a winxp. Arcomon mindentudó mosoly és már az elsõ sör gondolatával játszottam, amikor az egyik zöld csík - tudjátok ami a bal alsó sarokban szokott kúszni, mindig más üzenettel a feje fölött - gyanusan nem mozdul, majd bõ 10 perc után mégis elmászott az egyharmadáig, majd egy villanás és új csík, más szöveggel, mintha nem boldogult volna valamivel a telepítõ és átlépte volna. Ez is hasonló viselkedés, majd jött a következõ csík, ami már jelezte, hogy telepítés lezárása, utána pedig jött a rendszer összetevõk regisztrálása csík. Ez is bõ 10 perc alatt elvánszorgott az egyharmadáig, majd szépen resetelte magát a gép!
Annya! Újra kezdtem a telepítést, újra fél órás tökölés és annál a bizonyos résznél újra resetelt a gép. Hát ennyi. Õsz hajszálaimat kitépkedve észrevettem, hogy csont kopasz vagyok. Reggel a munkába jövet ajánlottak is egy kidobói állást szombat esténkéntre a diszkóban. Még megfontolom. Majd ezzel a vinyóval fogom beverni a renitens egyének fejét szolgálat közben, így csak jó lesz valamire a kis mocsok :-)
on:
Ma le libring-eztek!
Sajnos nincs kéznél az idegen szavak szótára, így addig boldog együgyûségben kérõdzök tovább :-)
Még a google sem tudja mi az. Hoppácska!
Azért ne kíméljetek és ha tudja valaki, hogy mit jelent, akkor csak bátran olvassátok a fejemre :-)
Szóval a kihírezést azt hiszem, hogy megérdelmeted, nem tudom, hogy miért csinálta meg más korábban.
A kérdésedre nem nagyon tudok válaszolni, azt hiszem, hogy ez Andy és Panyi asztala...
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Észrevetted a kacsintást? <#nevetes1>#nevetes1>
Nem tetszik?
Amúgy ezt nem én csináltam. Kaptam.
mi ez az új logo? a régi nem villogott eléggé:?D
kacsintó korona...😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(És a játékban 8.1 -is van, nem semmi. bár ez is szoftveres.)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mindegy, csak Linux lesz a vinyón és kész, a játékokat meg elindítom cedega-val. Majd meglátom hogyan boldogulok.
Mondjuk még tervezem, hogy hazaviszem és az otthoni gépemen is megpróbálom feltelepíteni. Abban Nforce chipkészlet van és annak nem volt gondja az otthoni sata-s vinyómmal a WinXP instaljakor. Továbbra is fentartom azon véleményemet, hogy ha valahogy sikerülne felkúsznia a WinXP rendszernek a vinyóra, akkor már simán mûködne.
Egyébként betéve a vinyót, egy mûködõ WinXP-s gépbe, tökéletesen és villámgyorsan kezeli az XP, nincs vele semmi probléma.
HEX-el nem lehet elég óvatosnak lenni.
és a mobilos fordításaim, meg a Warcraft 2 menüjét fordítottam úgy, de nagyon veszélyes.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A szövegállománya ebben a fájlban található init.pak
A *.pak nem egyenlõ egyik ismert pak-típussal, így nem is használaható hozzá egyetlen eddig bevált módszer
A headerjében: tlj_pack0001æ
Amint lesz hozzá editor, fordítható is lesz...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
illetve a Crusader az a crusaders of might and magic?
mert akkor ezek megvannak, köszi
akkor Gmiki bizonyára tévedett.
Csak ezekkel rendelkezem.
Szerintem, csak tervben volt az oldalán a Forsaken elkészítése, de sosem készült el vagy került fel.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
a TV tuner kártyát felismerte... pedig live rendszer.. komoly... semmit se kellett beállítani, csak a csatornákat a progiban... komoly nagyon.
amúgy ismeritek ti a Bart's PE builder nevû cajgot?
múltkor a bad-sector miatt nem indult a windows. mint kiderült a bad-sector a pagefile-ra esett, így nem sérült meg semmi
de a windows nem indult el, csökkentett mód se, sehogy se.
akkor vettem elõ egy régi PE-s windows live cd-t, arról chkdsk-ztam.
jó dolog, csak valamiért nem látszottam a karakterek Total Commanderben.
talán angolt windows installt kellett volna használni
ti használtátok már?
1.- én nagyon régen azt hallottam, hogy sata1, és sata2 között nincs sebességbeli különbség, csak a sata2 plug'n'play. persze ez lehet hülyeség.
2.- a CD rossz. tölts le egy windows install CD-t.
a windows install CD-kkel nekem is volt már édekes kálváriám.
mikor megvettük barátnõm vinyóját 160-as maxtort, 5 CD közül csak 1-rõl ment fel rá a windows.
a két sima nem ment
volt 2 sp1-es, azok közül az egyik ment fel, meg volt egy SP1-es crack-es is. ami nem kérdezett serialt.
aztán késõbb fegyott a gép, ha beraktam egy kisvinyót, particionálni se lehetett.
mondanom se kell a vinyó volt a szar. Low-format oldotta meg a gondot.
azóta simán megy, de a régi szar windows install CD-ket MINDET kidobtam.
most van a gépen egy sp2-es ISO, de csak akkor írom ki, ha kell.
win98-nál már 2 olyna CD-m is volt, amirõl már többször telepítettem windowst, de egyszer többet nem olvasott valamit.
száz szónak is 1 a vége: winXPproSp2 iso letölt, kiír új TKD lemezre.
nem lesz gond. remélem...😄
sok szerencsét.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Igaz: a 150MB/s az nem 150Mb/s <#vigyor4>#vigyor4>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
66,26 Mb/s sebességre képes a kicsike.
A saját cache-jét pedig 614,86 Mb/s-al írja
és ez még csak az alapbeállításokkal csinálja, még semmilyen plusz beállítást nem tettem ezügyben, pedig a linux elég széleskörû lehetõségeket biztosít ezen a téren
De most már felírtam a kéménybe korommal!
Szóval a vinyónak semmi baja. A WinXP-rõl ugyanez már nem mondható el.
Csinálok gyorsan néhány sebesség tesztet a vinyóról.
Mert ha igen, lenne egy kérdésem priviben.